@article{paperid:1032857, author = {شرایعی, پروین and فرهوش, رضا and پورآذرنگ, هاشم and حدادخداپرست, محمدحسین}, title = {بررسی پایداری روغن کانولا تحت تاثیر روغن مغز بنه و بخش صابونی ناشونده آن طی فرآیند سرخ کردن عمیق بر حسب اندازه‌گیری تغییرات رنگ به روش پردازش تصویر}, journal = {فرآوری و نگهداری مواد غذایی}, year = {2010}, volume = {1}, number = {4}, month = {January}, issn = {2423-3544}, pages = {93--113}, numpages = {20}, keywords = {ترسیو‌بوتیل‌هیدروکینون، پایداری اکسایشی، پردازش تصویر، روغن مغز بنه، روغن کانولا، سرخ کردن عمیق، مواد صابونی‌ناشونده}, }