@article{paperid:1069884, author = {زایرزاده, الهام and مظاهری طهرانی, مصطفی and سمیرا یگانه زاد and محبی, محبت}, title = {بررسی میزان برشته‌ کردن بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی، عملکردی، جریان‌پذیری، آنتی‌‌اکسیدانی و حسی آرد سویای برشته‌ شده}, journal = {پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی}, year = {2018}, volume = {7}, number = {2}, month = {June}, issn = {2252-0937}, pages = {177--196}, numpages = {19}, keywords = {ارزیابی حسی آرد سویا برشته‌کردن جایگزین کاکائو خواص فیزیکی آرد سویا ارزیابی حسی ارزیابی حسی آرد سویا برشته‌کردن جایگزین کاکائو خواص فیزیکی آرد سویا ارزیابی حسی برشته‌کردن جایگزین کاکائو خواص فیزیکی}, }