@article{paperid:1072630, author = {محبی, محبت and قیطران پور, آرش and اولیایی, سیدامیر and صلاحی, محمدرضا}, title = {ارزیابی تاثیر استفاده از صمغ کتیرا در خمیرابه بر ویژگی های ناگت بوقلمون و مقایسه آن با صمغ کربوکسی متیل سلولز}, journal = {علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران}, year = {2017}, volume = {14}, number = {64}, month = {June}, issn = {2008-8787}, pages = {243--254}, numpages = {11}, keywords = {ارزیابی تاثیر استفاده از صمغ کتیرا در خمیرابه بر ویژگی های ناگت بوقلمون و مقایسه آن با صمغ کربوکسی متیل سلولز}, }