@article{paperid:1079932, author = {پیرنیا, مطهره and طباطبائی یزدی, فریده and مرتضوی, سید علی and محبی, محبت}, title = {بررسی ویژگی ضدمیکروبی فیلم خوراکی دولایه ژلاتین- صمغ کُندر دارای بر زمان (Hyssopus officinalis) اسیدآسکوربیک و اسانس زوفا ماندگاری فیله شترمرغ در دمای یخچال}, journal = {علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران}, year = {2020}, volume = {17}, number = {100}, month = {May}, issn = {2008-8787}, pages = {43--56}, numpages = {13}, keywords = {فیلم خوراکی دولایه، صمغ گیاه کُندر، اسانس زوفا، فعالیت ضدمیکروبی، فیله شترمرغ}, }