بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

زبان مقاله: فارسی
کلمات کلیدی: کیک


موارد یافت شده: 46

1 - زمان‌بندی بهینه خط تولید کیک و کلوچه با استفاده از روش برنامه‌ریزی ترکیبی خطی (چکیده)
2 - تاثیر افزودن کنسانتره پروتئین آب پنیر ( WPC )و صمغ های گوار و زانتان بر خصوصیات کیفی و فیزیکوشیمیایی کیک روغنی (چکیده)
3 - نگاهی انتقادی به مبانی نظری و روشهای بلاغت سنتی (چکیده)
4 - بررسی گردشگری در کلان شهرهای مذهبی (چکیده)
5 - پی جویی یولاف وحشی(Avena ludoviciana Dur. ) مقاوم به علف کش کلودینافوپ پروپارژیل در مزارع گندم خوزستان به روش زیست سنجی بذر (چکیده)
6 - انسجام درشبکه‌های همسایگی شهرمشهد (چکیده)
7 - مدل سازی تشکیل لایه کیک فیلتراسیون با استفاده از سیستم فازی (چکیده)
8 - نظریه تباین بالذات وجودها (چکیده)
9 - معرفی کران های برای واریانس براساس تعمیم نابرابری هامرسلی-چپمن-رابینز و مقایسه ی آنها با کران باتاچاریا (چکیده)
10 - وحدت وجود از دیدگاه ملاصدرا (چکیده)
11 - بررسی اثر سطوح مختلف کنسانتره پروتئین آب پنیر (WPC) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی (چکیده)
12 - مطالعه اثر موازی ساز بر قدرت تفکیک آشکارساز یدور سدیم (چکیده)
13 - شاهان خیره سر شاهنامه؛ (چکیده)
14 - بررسی میزان آلایندگی ناشی از صنایع معدنی و فرآوری سرب و روی بر آب و خاک منطقه انگوران- دندی (چکیده)
15 - شناسایی و تفکیک دو گونه یولاف A.Ludoviciana ، Avena fatua و کنترل آن ها در مزارع گندم و جو (چکیده)
16 - مطالعه آلایندگی و اثرات زیست محیطی فلزات سنگین و ارتباط بین پراکنش این عناصر با متغیرهای فیزیکی و شیمیایی در رسوبات فلات قاره دریای عمان، ناحیه چابهار (چکیده)
17 - افزایش زمان ماندگاری در کیک های فاقد گلوتن با به کارگیری صمغ های گوار و دکستران (چکیده)
18 - کاربرد آرد سورگوم در تولید کیک بدون گلوتن (چکیده)
19 - طرح تفکیک منجربه نمونه گیری تصادفی ساده (چکیده)
20 - جایگاه امکان فقری در مبحث علیت و سازگاری یا عدم سازگاری آن با تشکیک یا وحدت شخصی وجود (چکیده)
21 - مساله تشکیک خاصی در اندیشه میرفندرسکی با نگاهی بر آراء ابن سینا و شیخ اشراق (چکیده)
22 - مقایسه دو روش خو شه سازی بر پایه نمو دار چند بعدی MRGC و خوشه سازی دینامیکی DC جهت تفکیک رخساره های الکتریکی مخزن بنگستان در یکی از میادین جنوب غرب ایران (چکیده)
23 - بهبود مدل فرم پذیر تطبیق باینری محلی با استفاده از تفکیک عملگر افزایشی (چکیده)
24 - عقلانیت فلسفی، عقلانیت دینی (چکیده)
25 - کاربرد پودر شیر سویا بر بهبود کمیت و کیفیت کیک بدون گلوتن سورگوم (چکیده)
26 - کاربرد پردازش تصویر در رنگ سنجی سطح کیک یزدی فرموله شده با گزو (چکیده)
27 - تأثیر استفاده از آرد سویا و آرد بلوط بر ویژگیهای فیزیکو شیمیایی و ارگانولپتیکی کیک بدون گلوتن (چکیده)
28 - مطالعه و بررسی اثر پخت میکروویو بر انتقال رطوبت و ضریب نفوذ کیک اسفنجی (چکیده)
29 - بررسی ویژگی های بافت تصویر کیک اسفنجی پخته شده با فر میکروویو با استفاده از روش پردازش تصویر (چکیده)
30 - بررسی امکان تولید کیک بدون گلوتن با استفاده از آرد سورگوم و صمغ های گوار و گزانتان (چکیده)
31 - بررسی تاثیر سرمایه اقتصادی و میزان رضایت از خدمات شهری بر میزان مشارکت شهروندان در تفکیک و جمع آوری زباله های خانگی (چکیده)
32 - مدیریت جامع پسماندهای شهری با اولویت تفکیک از مبدا (چکیده)
33 - سازگاری تفسیر آیات با دو رویکرد مجموعی و تفکیکی (چکیده)
34 - مقاومت نانوباکتری های جدا شده ازسنگ های ادراری در برابر تابش چشمه نوترون (چکیده)
35 - پیش بینی تغییرات بارش 20 سال آینده در استان کرمان با استفاده از مدل های ریزمقیاس کننده LARS-WG و گردش عمومی HADCM3 (چکیده)
36 - بررسی و رتبه بندی مناطق شهری از نظر مشارکت شهروندان در تفکیک از مبدا زباله با استفاده از برنامه ریزی چند معیاره (چکیده)
37 - بررسی محتوای ‌اطلاعاتی و توان پیش‌بینی طبقه‌بندی تفکیکی یا تجمیعی مالیات بر درآمد پرداختی در صورت جریان وجوه نقد (چکیده)
38 - بررسی مسأله تشکیک خاصی در اندیشه میرفندرسکی با نگاهی بر آرای صدر المتألهین (چکیده)
39 - الگوریتم جدید مدیریت صف برای سرویس های تفکیک شده (چکیده)
40 - شناسایی و تفکیک انیدریت های رسوبی و دیاژنتیکی و مکانیسم تشکیل آنها در سازند آسماری، میدان نفتی رامین (چکیده)
41 - بهبود خصوصیات بافتی و حسی کیک بدون گلوتن با استفاده از پودر شیرسویا جهت تولید یک میان وعده رژیمی (چکیده)
42 - مطالعه و مروری بر جایگزین های تخم مرغ در فرمولاسیون انواع کیک ها (چکیده)
43 - بررسی شاخصه‌های دولت حقوقی در روزنامه قانون (چکیده)
44 - رویکردهای سیاسی مکتب تفکیک؛ از تأیید نابسامانی و عزلت‌گزینی تا مشارکت در مبارزات انقلاب اسلامی (چکیده)
45 - تفکیک های کژکارکرد و معضل همکاری در مجتمع های مسکونی یک بررسی کیفی در شهر مشهد (چکیده)
46 - بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی فیبر پوسته و مغز هسته خرما (چکیده)
لینک های پیشنهادی

 

30 جستجوی اخیر