بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

کلمات کلیدی: ماندگاری


موارد یافت شده: 53

1 - بررسی اثر ضد قارچی دی استات سدیم در نان (چکیده)
2 - تخمین زمان ماندگاری پسته در شرایط مختلف نگهداری (چکیده)
3 - بررسی اثرات کاربرد کودهای آلی مختلف و محلول پاشی عصاره‌ آنها بر تولید و ماندگاری گوجه‌فرنگی در انبار در نظامهای کشاورزی اکولوژیک (چکیده)
4 - نگهداری و بسته بندی پسته (چکیده)
5 - بررسی تاثیر استفاده از خمیر ترش بر زمان ماندگاری میکروبی و خواص حسی نان بربری (چکیده)
6 - بررسی تاثیر اسیدیته قابل تیتر خمیرترش بر زمان ماندگاری نان بربری (چکیده)
7 - مدلینگ شرایط نگهداری و بسته بندی پسته خام خشک (چکیده)
8 - استفاده از برچسب های زمان – دما در کاهش ضایعات مواد غذائی (چکیده)
9 - نگهداری و بسته بندی پسته (چکیده)
10 - بررسی اثرات برشته کردن بر ویژگی های کیفی و ترکیب شیمیائی پسته (چکیده)
11 - بررسی تاثیر محلول پاشی اتفن و بسته بندی MAP بر خصوصیات کیفی آلبالو (چکیده)
12 - بسته بندی های رایج در صنایع لبنی (چکیده)
13 - بسته بندی های رایج در صنایع کمپوت و کنسرو (چکیده)
14 - بسته بندی های نوین در صنعت مواد غذائی (چکیده)
15 - تنوع بسته بندی آب های آشامیدنی (چکیده)
16 - بررسی ایمنی استفاده از PET در صنعت بسته بندی مواد غذائی (چکیده)
17 - جایگاه همسانی اخلاقی زوجین در تشکیل خانواده در فقه و حقوق موضوعه (چکیده)
18 - تاثیر بسته بندی با اتمسفر تغییر یافته بر خصوصیات کیفی و افزایش عمر انباری دو رقم آلبالو (چکیده)
19 - تأثیر بافت و درجه حرارت خاک بر تجزیه و نیمه عمر علف کش آترازین (چکیده)
20 - اثر انبارهای خنک واسید جیبرلیک بر برخی صفات کمی گل بریده مریم رقم دابل (چکیده)
21 - اثرات6- بنزیل آدنین وتیوسولفات نقره برتولید اتیلن ،بازشدن گلچه هاو ماندگاری در گلهای بریده مریمPolianthes tuberosa L. (Tuberose) (چکیده)
22 - افزایش زمان ماندگاری طالبی فرآوری شده به روش اسمز – انجماد به مدت 6 ماه (چکیده)
23 - بررسی اثر پکتین به عنوان یک پوشش خوراکی بر افزایش ماندگاری قارچ خوراکی دکمه ای سفید (چکیده)
24 - تولید نوشیدنی میوه ای از دانه طالبی و بررسی ماندگاری آن طی زمان نگهداری (چکیده)
25 - بررسی ماندگاری قارچ خوراکی در بسته بندی MAP (چکیده)
26 - بررسی کامپوزیتهای اتیلن سبک-خاک رس در افزایش کیفیت ماندگاری و کاهش ضایعات نان مسطح (بربری) (چکیده)
27 - شناسایی و پیش بینی تعدادی از خصوصیات خشکسالی های هواشناسی در استان گلستان با استفاده از زنجیره مارکف (چکیده)
28 - بررسی تأثیر دما و بسته بندی بر ماندگاری دوغ بدون گاز (چکیده)
29 - بررسی نقش کود آلی و تأثیر مقدار کاربرد آترازین در تجزیه آن (چکیده)
30 - کاهش بار گردشگری از طریق تقویت قابلیت های گردشکری حوزه نفوذ (چکیده)
31 - بررسی مارگارین مایع در دمای محیط ودمای یخچال (چکیده)
32 - کاهش ضایعات با تکنیک های جدید بسته بندی نان و محصولات صنایع پخت (چکیده)
33 - تأثیر تکنولوژی هاردل بر کیفیت و ماندگاری نان بربری (چکیده)
34 - افزایش زمان ماندگاری در کیک های فاقد گلوتن با به کارگیری صمغ های گوار و دکستران (چکیده)
35 - تاثیر جوانه هسته خرما بر خواص رئولوژیکی خمیر، کیفیت و ماندگاری نان بربری (چکیده)
36 - اثر ضایعات سیب بر کیفیت و ماندگاری نان بربری (چکیده)
37 - بررسی اثر ترکیبات پلاستیکی بر طعم و زمان ماندگاری شیر پاستوریزه و فرا پاستوریزه (چکیده)
38 - بررسی اثر تخمیر لاکتیکی (لاکتوباسیلوس پلانتاروم) بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، عطر و طعم، بیاتی و خصوصیات پوسته نان نیمه‌حجیم (باگت) (چکیده)
39 - تأثیر پوشش خوراکی بر پایه‌ی ژلاتین حامل آنتی‌اکسیدان بر پایداری اکسیداتیو پسته‌ی برشته‌ شده (چکیده)
40 - استفاده از پوشش های خوراکی حاوی مواد بیواکتیو در دانه های آجیلی (چکیده)
41 - جیره های غذایی فشرده حیات و اضطراری (چکیده)
42 - تاثیر پوشش خوراکی بر پایه ایزوله پروتئین خلر حاوی دارچین و اسید فوماریک بر خواص فیزیکوشیمیایی خرمای بم (چکیده)
43 - تاثیر اسانس دارچین برکیفیت خرمای پوشش یافته با ایزوله پروتئین خلر در طول دوره نگهداری (چکیده)
44 - بررسی تاثیر باقیمانده علف کش تریفلورالین در خاک بر رشد، گره زایی ژنوتیپ های نخود (چکیده)
45 - ارزیابی و بهینه سازی زمان مخلوط کردن خمیر بر ویژگی های کیفی نان بربری با استفاده از روش سطح پاسخ (چکیده)
46 - کاربرد پوشش خوراکی کیتوزان در بهبود ماندگاری میوه ها و سبریجات تازه (چکیده)
47 - تکنیک های بسته بندی جهت افزایش ماندگاری میوه ها و سبریجات تازه (چکیده)
48 - بررسی روش‌های مختلف نگهداری و بسته‌بندی قارچ دکمه‌ای سفید برای افزایش دوره ماندگاری (چکیده)
49 - اثر پوشش خوراکی لیپیدی (گلیسریل منواستئارات و موم کارنوبا) بر زمان ماندگاری کشمش (چکیده)
50 - تاثیر بسته بندی بر تغییرات بار میکروبی دانه های انار آماده مصرف طی مدت زمان نگه داری (چکیده)
51 - تاثیر بسته بندی و شرایط نگه داری به منظور بهبود ماندگاری دانه های انار (چکیده)
52 - بررسی امکان افزایش زمان ماندگاری کشمش سبز با استفاده از پوشش خوراکی موم کارنوبا و اسانس آویشن (چکیده)
53 - بررسی ماندگاری محصولات کشاورزی و مواد غذایی با استفاده از آزمون های غیر مخرب (چکیده)
لینک های پیشنهادی

 

30 جستجوی اخیر