بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

عنوان: ترکی


موارد یافت شده: 410

1 - اثر حرارت دادن بر ترکیب شیمیایی، بخشهای نیتروژن دار ، ضرایب تجزیه پذیری و ناپدید شدن شکمبه ای-روده ای ماده خشک و پروتیین خام دو واریته(سحر و ویلیامز) دانه کامل سویا (چکیده)
2 - تأثیر شوری آب آبیاری و کود روی بر عملکرد و ترکیب شیمیای گندم (چکیده)
3 - سیستم تشخیص نفوذ ترکیبی با استفاده از کلاسبند های ضعیف (چکیده)
4 - برآورد قابلیت ترکیب پذیری و هتروزیس برای صفات مرتبط با عملکرد و زودرسی در هفت لاین گوجه فرنگی با استفاده از روش دای آلل (چکیده)
5 - کنترل هماهنگ tcsc,svc جهت بهبود رفتار دینامیکی سیستم قدرت با اعمال کنترل کننده ترکیبی مد لغزشی فازی (چکیده)
6 - بررسی نحوه تشکیل، ترکیب کانی شناسی و شیمیایی معادن بنتونیت چاه کشمیر، کریمنج، کرغند (محدوده چهار کوش (چکیده)
7 - تاثیر آسیاب کردن و حرارت دادن پنبه دانه بر تولید و ترکیب شیر گاوهای شیری هلشتاین (چکیده)
8 - مقایسه اثر رژیم های مختلف غذایی بر پاسخ ایمنی همورال و ترکیب اسیدهای چرب کبدی بدنبال چالش های التهابی در جو (چکیده)
9 - تعیین ترکیب شیمیایی، ضرایب تجزیه‌پذیری، نسبت ناپدید شدن شکمبه‌ای ـ روده‌ای و مدلهای هضمی ماده خشک و مدلهای هضمی ماده خشک و پروتئین خام چهار گونه گیاهان شور زیست (کوشیا، آتریپلکس، سیاه شور و دانارک) (چکیده)
10 - تعیین ترکیبات مواد مغذی و کیفیت پروتئین پودر گوشت و استخوان در تغذیه جوجه‌‌های گوشتی (چکیده)
11 - یک شبکه عصبی جدید با ساختاری سازنده ترکیبی برای حل مساله های فروشنده دوره گرد و کوتاهترین مسیر با تعداد شهر مشخص (چکیده)
12 - تأثیر مخمر ساکارومایسس سرویسیا بر تولید و ترکیب شیر و عملکرد گاوهای شیرده هلشتاین (چکیده)
13 - بررسی برخی ترکیبات شیمیایی و خواص فیزیکی دانه هندوانه ، کدو، طالبی و خربزه بومی ایران و تعیین ویژگی های شیمیایی روغن حاصل از آنها (چکیده)
14 - مطالعه اثر جانشانی کبالت بر ساختار بلوری و مغناطومقاومت ترکیبات 3Mn1-xCoxO2/0Sr75/0La، تهیه شده به روش سل- ژل (چکیده)
15 - مطالعه تأثیر دما و استفاده از ترکیبات طبیعی در افزایش عمر انباری گیلاس (Prunus avium L.) سیاه مشهد (چکیده)
16 - تعیین تعرفه های مشترکین مختلف شرکتهای توزیع با توجه به راه اندازی بازار برق ایران (چکیده)
17 - تأثیر تخم پنبه آسیاب شده حرارت دیده میتونین و لیزین محافظت شده بر تولید و ترکیب شیر گاوهای شیری هلشتاین، مجله علوم و صنایع کشاورزی (چکیده)
18 - اثر بخار آب تحت فشار بر ترکیب شیمیایی، تجزیه پذیری شکمبه ای پیت نیشکر و عملکرد پیت عمل آوری شده با بخار آب تحت فشار در تغذیه بزهای شیرده سانن (چکیده)
19 - ترکیب چهار طبقه بند الگوی مختلف بر پایه صحت محلی جهت طراحی یک سیستم طبقه بندی الگوی بهینه سراسری (چکیده)
20 - خصوصیات فیزیکی ، ترکیب شیمیایی وتجزیه پذیری تفاله خشک گوجه فرنگی در گوسفند بلوچی (چکیده)
21 - اثر سطوح مختلف گاز دی اکسید گوگرد(SO2) وهیدروکسید سدیم NAOH)) بر تجزیه پذیری وترکیب شیمیایی کاه گندم (چکیده)
22 - ترکیب شیمیایی، تجزیه‌پذیری ماده خشک و پروتئین خام سیلاژ یونجه عمل آوری شده با اسیدهای فرمیک و سولفوریک و تأثیر آن بر عملکرد گاوهای هلشتاین تازه زا (چکیده)
23 - برنامه‌ریزی ترکیبی توالی قطعات و تعویض ابزار براساس قابلیت اطمینان ابزار به کمک الگوریتم‌های‌تکاملی (چکیده)
24 - اثر انرژی و پروتیین جیره بر رشد و ترکیبات بدن نیمچه های بومی (چکیده)
25 - استفاده از روش ترقیق اوره برای تخمین ترکیب بدن گوساله ها. علی محرری، ابوالقاسم گلیان و علی نیکخواه (چکیده)
26 - تاثیر جایگزینی پودر ماهی کیلکا با کنجاله سویا بر تولید و ترکیب شیر و غلظت متابولیتها و پروژسترون پلاسمای گاوهای تازه زای هلشتاین (چکیده)
27 - تاثیر سطوح مختلف پروتئین خام و الکترولیتهای جیره بر عملکرد و ترکیب لاشه جوجه های گوشتی (چکیده)
28 - تعیین اثر اوره و ملاس بر ترکیب شیمیائی و قابلیت هضم آزمایشگاهی ماده خشک سیلاژ علوفه کانولا (چکیده)
29 - ترکیب میکروسیلیس و افزودنی های هوازا و پودر خاک سنگ برای افزایش دوام بتن در برابر یخبندان (چکیده)
30 - بررسی تاثیر میکروسیلیس اضافه شده به ترکیب بتن بر خوردگی فولاد در بتن (چکیده)
31 - بررسی واکنشهای قهوه ای شدن و منحنی های خشک شدن برشهای سیب زمینی و میزان ترکیبات شیمیایی پودرهای سیب زمینی تولید شده توسط توانهای مختلف مایکروویو (چکیده)
32 - تشکیل ترکیبات بین فلزی در کامپوزیتAl/Ni3Al تفجوشی شده در دماهای مختلف (چکیده)
33 - بررسی جایگزینی کاه جو خیسانده شده با یونجه و تاثیر آن بر تولید و ترکیب شیر گاوهای شیری (چکیده)
34 - اثر تغذیه مکمل چربی در جیره انتقالی گاوهای شیری نژاد هلشتاین بر تولید و ترکیب شیر (چکیده)
35 - مقایسه ترکیب شیمیایی و فراسنجه های تجزیه پذیری کاه زیره سیاه و زیره سبز (چکیده)
36 - طراحی نرم افزار تعیین قیمت انرژی مصرفی انواع مشترکین با توجه به استقلال شرکتهای توزیع (چکیده)
37 - پیش بینی محدوده ترکیبی مناسب برای تولید آلیاژ آمورف در سیستم Ni-Sn به روش آلیاژسازی مکانیکی (چکیده)
38 - بررسی ترکیب های مختلف کشت مخلوط زیره سبز(Cuminum cyminum) و عدس(Lens culinaris) در سیستم های کشاورزی کم نهاده (چکیده)
39 - پیاده سازی قیود غیر خطی برنامه ریزی واحدها در بازار برق ایران با مدل ترکیبی صفر و یک (چکیده)
40 - زمان‌بندی بهینه خط تولید کیک و کلوچه با استفاده از روش برنامه‌ریزی ترکیبی خطی (چکیده)
41 - استفاده از برنامه ریزی ترکیبی غیر خطی (MINP) در تعیین اندازه بهینه ماشین آلات (چکیده)
42 - تاثیر خاک ونخاله های ساختمانی حاوی کودهای آلی و شیمیایی بر عملکرد ودرصد موسیلاژوترکیبات شیمیایی دانه گیاه دارویی اسفرزه (چکیده)
43 - فاصله یابی خطا در خطوط انتقال ترکیبی هوائی و کابلی توسط امواج سیار و ضریب هبستگی تعمیم یافته (چکیده)
44 - تلفیق و ترکیب توابع فازی مرتبط با پارامترهای بارندگی و تبخیروتعرق جهت پایش خشکسالی (چکیده)
45 - تعیین محل خطا در خطوط انتقال ترکیبی (هوائی-کابلی) به کمک سیستم استنتاج فازی - تطبیقی (چکیده)
46 - فاصله یابی خطا در خطوط ترکیبی (هوائی / کابلی) به کمک شبکه عصبی (چکیده)
47 - بررسی تغییرات میزان کل ترکیبات فنولیک در چای سبز ایرانی دم آوری شده (چکیده)
48 - کاربرد ترکیبات هیدروکلوئیدی دانه بالنگو شیرازی، ثعلب پنجه ای و کربوکس یمتیل سلولز به عنوان پایدار کننده در فرمولاسیون بستنی (چکیده)
49 - جداسازی تصاویر ترکیبی غیر خطی مبتنی بر روش ICA غیر خطی (چکیده)
50 - تاثیر دو منبع مختلف نشاسته ای همراه با محصولات فرعی پسته بر تولید و درصد ترکیبات شیرگاوهای هلشتاین (چکیده)
51 - کاربرد مدل داده های ترکیبی در پیش بینی سطح آب زیرزمینی (چکیده)
52 - بررسی تاثیرات ترکیب شیمیایی، ریزساختار و کسر سطحی آخال‌ها بر قابلیت ماشینکاری فولادهای CK45 (چکیده)
53 - بررسی بافت شناختی اثر اسید هیا لورونیک وترکیب curcuma longa-Ghee..بر ترمیم لثه به دنبال (چکیده)
54 - بررسی اثرات برشته کردن بر ویژگی های کیفی و ترکیب شیمیائی پسته (چکیده)
55 - تأثیر تصویرسازی آرامش (آرام سازی)، پیاده روی و روش ترکیبی بر پُرفشارخونی (چکیده)
56 - بررسی اتلاف اگزرژی در سیکل ترکیبی توربین گازی با هوای تحتانی در مقایسه با سیکل ساده توربین گازی بر اثر تغییر دمای ماکزیمم سیکل (چکیده)
57 - بررسی ترکیب پذیری عمومی و خصوصی ده جدایه هموکاریون در قارچ خوراکی دکمه ای (چکیده)
58 - مقایسه اثر ترکیبات سس کوئی ترپن کومارینی بر میزان سمیت داروی وین کریستین بر رده سلولی 5637 (چکیده)
59 - تاثیر منبع کربوهیدرات غیر فیبری و افزودن دانه تفت داده شده کانولا بر تولید و ترکیب شیر گاوهای شیرده هلشتاین (چکیده)
60 - کانی شناسی، ترکیب شیمیایی و کاربرد صنعتی رس کائولینیتی یاسمینا (چکیده)
61 - تأثیر منبع کربوهیدرات غیر فیبری و افزودن دانه تفت داده شده کانولا بر تولید و ترکیب شیر گاوهای شیرده هلشتاین (چکیده)
62 - تعیین اثر اوره و ملاس بر ترکیب شیمیایی و قابلیت هضم آزمایشگاهی ماده خشک سیلاژ علوفه کانولا (چکیده)
63 - مقایسه اثرات ترکیبات سس کوئی ترپن کومارینی بر میزان سمیت داروی وین کریستین بر رده سلولی 5637 (چکیده)
64 - مقایسه اثرات سه ترکیب کومارینی بر میزان سمیت سلولی داروی سیس پلاتین (چکیده)
65 - استفاده از ترکیب ازون UV برای تصفیه پسابهای آلی صنعتی (چکیده)
66 - مطالعه تأثیر به کارگیری یک الگوی تدریس ترکیب شده (چکیده)
67 - تأثیر کشت ارگانیک بابونه بر ترکیبات شیمیایی آن (چکیده)
68 - مقایسه میزان تراکم استخوان ,ترکیب بدن و ... (چکیده)
69 - ارائه روشی مبتنی بر محتوای ترکیبی (چکیده)
70 - طراحی و بکارگیری یک الگوریتم ژنتیک ترکیبی جهت حل مسئله بهینه سازی تخصیص انرژی و رزرو (چکیده)
71 - اثر تنوع گیاهی و نوع منبع تغذیه‌ای بر ترکیب و تراکم علفهای هرز در الگوهای مختلف کشت (چکیده)
72 - روش ترکیبی هوشمند شناسایی جزیره با وجود تولید پراکنده (چکیده)
73 - هماهنگی بهینه رله های اضافه جریان در شبکه ای با ساختارهای متفاوت به کمک یک الگوریتم ژنتیک ترکیبی (چکیده)
74 - الگوریتمی ترکیبی بر پایه سیستم های استنتاج فازی-تطبیقی (ANFIS) جهت تشخیص زود هنگام عیوب ترانسفورماتور قدرت (چکیده)
75 - روش جدیدی در فاصله یابی خطا در خطوط انتقال ترکیبی هوایی و کابلی (چکیده)
76 - کنترل هماهنگ SVC و TCSC جهت بهبود رفتار دینامیکی سیستم قدرت با اعمال کنترل کننده ترکیبی مد لغزشی فازی تطبیقی و بهینه (چکیده)
77 - اثر دما ، پوشش و استفاده از برخی ترکیبات طبیعی در افزایش عمر انبارداری آلبالو (چکیده)
78 - ترکیب روش های حجم کنترل و تفاضل محدود جهت مدل کردن جریان بین پره های توربین و بهینه ساری آن به کمک روش معکوس (چکیده)
79 - مقایسه ترکیبات شیر و گوشت در گاوهای کلون شده (چکیده)
80 - بهای تمام شده تولید برق در واحدهای گازی و سیکل ترکیبی نیروگاه شریعتی مشهد (چکیده)
81 - ترکیب ملات گوگردی برای کلاهک‌گذاری استوانه‌های بتنی (چکیده)
82 - مطالعه اثر نوع ریز نمونه، ترکیب محیط کشت و سطوح مختلف تنظیم کننده های رشد بر کال زایی گیاه دارویی Levisticum officinalis (چکیده)
83 - برآورد سطح عملکرد ساختمانهای بتنی با سیستم ترکیبی و شکل پذیری زیاد به روش طیف ظرفیت (چکیده)
84 - تعیین تعرفه های مشترکین مختلف شرکت های توزیع با توجه به راه اندازی بازار برق ایران (چکیده)
85 - بررسی تاثیر ترکیب محیط کشت، pH و دما بر سرعت رشد و وزن میسلیوم قارچ شی تا که در شرایط جامد و مایع (چکیده)
86 - تأملی در معانی و ترکیبات آبی در لغت‌نامه‌های فارسی (چکیده)
87 - ترکیب شیمیایی ، فراسنجه‌های تجزیه پذیری و ناپدید شدن شکمبه ای و روده ای پروتئین دانه کلزای خام یا حرارت داده شده در گوساله‌های نر هلشتاین (چکیده)
88 - طراحی و ساخت دستگاه اندازه گیری اتوماتیک ابعاد قطعات صنعتی به کمک ترکیب روشهای پردازش تصویر و الگوریتمهای CAD (چکیده)
89 - بکارگیری گذراهای پس از قطع کلید به منظور تعیین مکان خطا در خطوط انتقال ترکیبی – هوایی / کابلی – با استفاده از تبدیل موجک (چکیده)
90 - QRS جهت طراحی آشکارساز بهینه کمپلکس PSO و GA الگوریتم ترکیبی ECG در سیگنال (چکیده)
91 - اعمال محدودیت سوخت زمستانه در تحلیل و توزیع بهینه بار بین بلوک های یک نیروگاه سیکل ترکیبی (چکیده)
92 - تصفیه شربت خام نیشکر با استفاده از بنتونیت و ژلاتین و تاثیر آن بر روی ترکیبات رنگی (چکیده)
93 - خالص سازی ترکیبات ایمونومودولاتور سیر با استفاده از HPLC (چکیده)
94 - کاهش تعداد ماهواره ها در یک سیستم ناوبری ترکیبیGPS/INS بااستفاده از فیلتر ذره ای (چکیده)
95 - شناسایی ترکیبات جدید در تراوه های ریشه چغندر قند مؤثر در حلالیت فسفر در خاک توسط HPLC-MS (چکیده)
96 - شناسایی بهترین ترکیب مالچی و زمان کاشت جهت انجام هیدرو مالچینگ و تاثیر این خصوصیات بر برخی صفات کمی و کیفی چمن (چکیده)
97 - ترکیب های فعلی زبان روسی و نحوه بیان آن ها در زبان فارسی (چکیده)
98 - اکسیداسیون ترکیبات مختلف آلی با اکسیدانهای دارای کرم VI در محیط فاقد حلال روی کلروکرومات نه ابه در مقابل با پیریدینیوم کلروکرومات (چکیده)
99 - مقایسه ترکیب مدل‌های توربولانس با مدل‌ احتراق در پیش‌گویی میدان جریان و دمای محفظه احتراق استوانه‌ای با سوخت مایع (چکیده)
100 - تعیین ترکیب ایزوتوپهای پایدار (d18O، d2H و d13C) شورابه های میدان نفتی مارون واقع در جنوب ایران (چکیده)
101 - تعیین منشاء شورابه های میدان نفتی مارون به کمک ایزوتوپهای پایدار و ترکیب شیمیایی (چکیده)
102 - تحلیل سینماتیک معکوس و مستقیم یک روبات موازی صفحه ای جدید برای استفاده در فرز CNC پنج محوره با ساختاری ترکیبی (چکیده)
103 - تأثیر آسیاب کردن و حرارت دادن پنبه دانه بر تولید و ترکیبات شیر... (چکیده)
104 - تأثیر اندازه ذرات یونجه و دانه جو بر فعالیت جویدن، pH شکمبه و تولید و ترکیب شیر گاوهای شیرده هلشتاین (چکیده)
105 - ترکیب شیمیایی و مقدار ناپدید شدن شکمبه ای اجزای مختلف محصولات فرعی پسته (چکیده)
106 - ترکیب شیمیایی و تجزیه پذیری شکمبه ای پیت خام و عمل آوری شده با بخار تحت فشار (چکیده)
107 - اندازه گیری ترکیب شیمیایی و قابلیت هضم آزمایشگاهی محصولات فرعی ارقام مختلف پسته (چکیده)
108 - طراحی کنترلر فازی Takagi-Sugeno ترکیب شده با روش جایدهی قطب بهینه در فضای حالت برای کنترل ربات موازی 3-RRR (چکیده)
109 - ساختار بلوری و خواص مغناطیسی ترکیبات Z=H، N) RFe10V2Zy و R=Y، Nd) (چکیده)
110 - بررسی اثر پخش آربن بر ساختار و خواص مغناطیسی ترکیبهای HoFe11-xCoxTi (چکیده)
111 - بررسی خواص مغناطوالاستیکی ترکیب Ce3Fe25Cr (چکیده)
112 - بررسی خواص مغناطیسی ترکیبات (Z = H, N) YFe ١٠V٢Z (چکیده)
113 - بررسی ساختار و مغناطومقاومت ترکیب منگنایت-کبالتایتLa0.7Sr0.3Mn0.9Co0.1O3 تهیه شده به روش سل- ژل، (چکیده)
114 - ساختار بلوری و خواص مغناطیسی ترکیبهای سه تایی خاکی نادر CoxCu13Fe6Nd-x (چکیده)
115 - خواص مغناطوالاستیکی ترکیب سه تایی خاکی نادر Cu13Fe6Nd (چکیده)
116 - تحلیل پارامترهای میدان بلوری و ناهمسانگردی مغناطیسی ترکیبات HoFe11-xCoxTi (چکیده)
117 - ساخت ترکیب به روش آلیاژسازی مکانیکی (چکیده)
118 - ساخت ترکیب منگنایت-کبالتایت 3O1/0Co9/0Mn3/0Sr7/0La به روش سل-ژل و مطالعه ی مقاومت ویژه و مغناطومقاومت آن (چکیده)
119 - ساخت ابرسانای YBa2Cu3O7- به روش سل-ژل و بررسی اثر ناخالصی Er2O3 بر دمای گذار این ترکیب (چکیده)
120 - بررسی آثار مغناطوالاستیکی ترکیب Sm0.4Gd0.6Mn2Ge2 (چکیده)
121 - بررسی اثر ترکیب محیط کشت بر تحمل به یخ زدگی در سه رقم نخود (چکیده)
122 - بررسی ترکیب‌های مختلف کاشت و اثر کنترل علف‌های هرز در کشت مخلوط ماش (Wilczek ( L.) Vigna radiate) و سیاهدانه (Nigella sativa L.) (چکیده)
123 - تأثیر ترکیبات طبیعی گیاهی بر عمر انبارمانی و ویژگی های کیفی میوه گلابی (رقم شاه میوه اصفهان) (چکیده)
124 - بررسی دو روش معکوس لون برگ مارکوارت و کانجوگیت گرادیان در بهینه سازی ترکیب روشهای حجم کنترل و تفاضل محدود (چکیده)
125 - تعیین ترکیب شیمیایی و انرژی قابل سوخت و ساز ضایعات کارخانجات ماکارونی، رشته، بیسکویت، پفک، لپه پاک کنی و بوجاری لپه (چکیده)
126 - اثر تزریقی شیردانی روغن پنبه با گلوکز به تولید و ترکیب شیر بزهای شیرده (چکیده)
127 - شبیه سازی و مدل سازی جداکننده های غشائی و بررسی اقتصادی استفاده از این روش به صورت مجزا و ترکیبی در واحد شیرین سازی پالایشگاه خانگیران (چکیده)
128 - ارزیابی سیستم ایمنی و ترکیب لاشه جوجه های گوشتی آرین تغذیه شده با تفاله گوجه فرنگی و پودر زردچوبه (چکیده)
129 - اثرات افزودن گلیسرول به آب آشامیدنی گاوهای شیری در دوره ی انتقال بر تولید وترکیب شیر (چکیده)
130 - اثرات افزودن روغن کانولا به آب آشامیدنی گاو های شیری در دوره انتقال بر تولید و ترکیب شیر (چکیده)
131 - اندازه گیری ترکیب شیمیایی و پارامترهای بیوشیمیایی سیلاژ کاه کلزا عمل آوری شده با افزودنیهای مختلف (چکیده)
132 - تأثیر پوسته سویا و اندازه قطعات علف خشک یونجه بر الیاف موثر فیزیکی جیره، تولید و ترکیب شیر و جمعیت باکتر یهای شکمبه ای سلولولیتیک درگاوهای شیرده (چکیده)
133 - اثر آب مغناطیسی بر ترکیبات شیر و خون بزهای شیرده نژاد سانن (چکیده)
134 - اثر ترکیبات فنلی موجود در پوست پسته بر قابلیت هضم و برخی از خصوصیات تخمیری شکمبه گوسفندان بلوچی (چکیده)
135 - مقایسه مکمل‏های آلی و غیر آلی روی بر تولید و ترکیب شیر و غلظت عنصر روی در شیر گاوهای شیرده هلشتاین (چکیده)
136 - تاثیر پوسته سویا و اندازه قطعات علف خشک یونجه بر الیاف موثر فیزیکی جیره، تولید و ترکیب شیر و جمعیت باکتریهای شکمبه ای سلولولیتیک در گاوهای شیرده (چکیده)
137 - بررسی اثرات اشکال فیزیکی خوراک کاملا مخلوط شده بر pH مایع شکمبه، برخی متابولیت های خونی، تولید و ترکیب شیر گاوهای شیری با تولید متوسط (چکیده)
138 - تاثیر فرآیندهای غذایی بر جذب و مهاجرت ترکیبات مواد غذایی بسته بندی شده (چکیده)
139 - بررسی اقتصادی طرح پیشنهادی برق خراسان در خصوص دیماند منعطف از دیدگاه مشترکین پر مصرف (چکیده)
140 - پیش بینی کوتاه مدت بار با استفاده از مدل ترکیبی گری-فازی-مارکوف (چکیده)
141 - بررسی اثر نسبت سوخت به اکسیدکننده بر روی دمای احتراق و نوع محصول بدست آمده در فرآیند سنتز احتراقی در محلول ترکیبات مس (چکیده)
142 - اثر ترکیب حمام تولید پودر روی الکترولیتی بر خصوصیات تخلیه باطری روی- اکسید نقره (چکیده)
143 - بکار گیری مدل ترکیبی تحلیل سلسله مراتبی فازی و تحلیل سوات در برنامه ریزی استراتژیک آموزش عالی (چکیده)
144 - تأثیر نظامهای زراعی با نهادههای مختلف بر تنوع، ترکیب و تراکم علف های هرز در ذرت (چکیده)
145 - بررسی تاثیر میکروسیلیس اضافه شده به ترکیب بتن بر خوردگی فولاد در بتن (چکیده)
146 - یررسی مکانیزم و نقش ترکیب شیمیایی بر بازده ممانعت کننده های خوردگی CO2 فولاد ساده کربنی (چکیده)
147 - مقایسه تطبیقی شاخصهای تحقیق و توسعه در کشورهای ایران، ترکیه، مالزی و کره در 25 سال اخیر (چکیده)
148 - بررسی اثرناخالصی 2MnO بر دمای گذارترکیب δ-7O3Cu2YBa (چکیده)
149 - مقایسه ترکیب شیمیایی سیب زرد لبنانی و عباسی در مشهد (چکیده)
150 - خوشه بندی داده با استفاده از ترکیب K-harmonic means و PSO (چکیده)
151 - خواص الکترونیکی ترکیب Zn1-xCuxO با استفاده از محاسبات اصول اولیه (چکیده)
152 - مقایسه اثرات سه ترکیب کومارینی بر میزان سمیت سلولی داروی سیس پلاتین (چکیده)
153 - ارتباط بین تاثیر آللوپاتی گیاه درمنه خراسانی (Artemisia khorassanica Podl) بر بروموس کپه داغی (Bromus kopetdaghensis Drobov) با فنولوژی ومحتوای ترکیبات فنلی (چکیده)
154 - مطالعه اثر باقیمانده کود های آلی، عناصر بر و روی بر ترکیب شیمیایی گندم (چکیده)
155 - ساخت و تعیین مشخصات غشا شبکه ترکیبیPSf/TiO2 (چکیده)
156 - مقایسه تطبیقی فعالیت های اقتصادی ایران و ترکیه در آسیای مرکزی (چکیده)
157 - بهینه سازی سیستم های غشائی و ترکیبی به منظور شیرین سازی گازهای ایران (چکیده)
158 - ربات متحرک بینا با استفاده از یک الگوریتم جدید شناسایی رنگ و الگوی هدایت ترکیبی (چکیده)
159 - تشخیص و اندازه گیری ترکیبات مولّد طعم، بو و رنگ در مخازن آب (چکیده)
160 - استفاده از ترکیب ازون/UV برای تصفیه پسابهای آلی صنعتی (چکیده)
161 - بررسی علل خوردگی در بخش آب Aux.Cooling نیروگاه های سیکل ترکیبی و ارائه راهکارهای مناسب (چکیده)
162 - ترکیب بردارهای ویژه در حوزه KPCA به منظور خوشه بندی داده ها (چکیده)
163 - الگوریتمی جدید در حفاظت دیفرانسل توان خطوط انتقال جبران شده سری با دو معیار ترکیبی تشخیص خطا (چکیده)
164 - مدلسازی و شبیه سازی حذف ترکیبات BTX از گازهای اسیدی پالایشگاه های گاز (چکیده)
165 - بررسی ترکیب و کاربردهای پسماندهای میکروکریستالی واحد تصفیه آب نیروگاه بخار مشهد (چکیده)
166 - ارایه یک الگوریتم عددی ترکیبی مولکولی-پیوسته برای شبیه‌سازی جریان گاز در سامانه‌های نانو پیشران (چکیده)
167 - اثر افزودن سطوح مختلف ساکارز بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات فیسیکی و تولید گاز سیلاش یونجه (چکیده)
168 - تأثیر افزودن سیلاژ ذرت بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات فیزیکی و تولید گاز سیلاژ یونجه (چکیده)
169 - نوآروی تجزیه و ترکیب اوزان عروضی در غزل معاصر با تکیه بر شعر حسین منزوی (چکیده)
170 - بررسی تأثیرات ترکیب شیمیایی، ریزساختار و کسر سطحی آخال ها بر قابلیت ماشینکاری فولادهای CK45 (چکیده)
171 - مطالعه اثر باقیمانده کود های آلی، عناصر بر و روی بر ویژگی های خاک،وزن خشک و ترکیب شیمیایی گندم (چکیده)
172 - بررسی ترکیب شیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب هسته خرما (چکیده)
173 - مطالعه تاثیر ترکیبات مختلف سوبسترا بر فرایند میوه دهی قارچ شی تاکه (چکیده)
174 - شبیه سازی اسپری با استفاده ازمدل ترکیبی جدید EBS و مقایسه آن با دو مدل دیگر (چکیده)
175 - بررسی آثار ترکیب بهینه ابزارهای سیاستی بر مصرف‌کنندگان نان در گروه‌های مختلف درآمدی (چکیده)
176 - بررسی ترکیب معادلات انتقال رسوب و روش های محاسبه سرعت سقوط ذرات در مدل سازی تغییر فرم بستر روخانه (چکیده)
177 - بررسی ترکیب فلوریستیکی و غنای گونه ای مراتع ییلاقی اسدلی- پلمیس در استان خراسان شمالی (چکیده)
178 - با استفاده از مفهوم تخمین بوسیله شبکه های عصبیPool-Bilateral تخصیص تلفات در محیط ترکیبی (چکیده)
179 - بررسی تطبیقی برنامه درسی نظام تربیت معلم جمهوری اسلامی ایران و ترکیه (چکیده)
180 - روابط فرهنگی ایرانیان و اقوام ترکی زبان در منطقه ورارودان (چکیده)
181 - بررسی اثرات سمیت سلولی و ضد سرطانی ترکیب سالن–کبالت ΙΙΙ در شرایط in vitro (چکیده)
182 - بررسی امکان جایگزین نمودن ترکیبات طبیعی(اسانس و عصاره میخک هندی) به جای ترکیبات شیمیاییضد باکتری در محلول نگهدارنده گل بریده ژربرا (چکیده)
183 - بهینه سازی ترکیب های بستر کشت غوطه ور قارچ دارویی Ganoderma lucidum به منظور افزایش تولید بیومس میسلیومی و پل یساکارید برون سلولی (چکیده)
184 - ساختار بلوری، خواص مغناطیسی و مغناطوالاستیکی ترکیب‌های بین فلزی Nd6Fe13-xCoxCu (چکیده)
185 - جریان ترکیبی هیدرودینامیک مغناطیس برای صفحه عمودی در محیط متخلخل با جابه جایی و مکش (چکیده)
186 - اثرات نانوذرات نقره، تیوسولفات نقره، هیدروکسی کوئینولین و برخی ترکیبات طبیعی بر عمر گلجای رز (چکیده)
187 - آنالیز معکوس مسأله انتقال حرارت تشعشع-هدایت دو بعدی به کمک روش ترکیبی الگوریتم ژنتیک- گرادیان مزدوج (چکیده)
188 - اثر 6 هفته تمرینات کشتی و دایره ای مبتنی بر فنون کشتی بر ترکیب بدن، توان هوازی و نیم رخ چربی خون کشتی گیران تمرین کرده خراسانی (چکیده)
189 - استفاده از ترکیبات طبیعی در کنترل پایدار عوارض پس از برداشت محصولات کشاورزی (چکیده)
190 - مقایسه روش‌های مختلف برآورد تبخیر-تعرق مرجع (ترکیبی و دمائی) با روش استاندارد و بررسی اثرات خشکی هوا بر آن (چکیده)
191 - تعیین انرژی قابل متابولیسم، کیفیت پروتئین و ترکیب شیمیایی پودر خون در جوجه‌های گوشتی و خروس‌های بالغ لگهورن (چکیده)
192 - تحلیل سینوپتیکی و خرداقلیم شناسی پدیده یخبندان ترکیبی (چکیده)
193 - ساخت و ارزیابی ترکیبات تصفیه گر جدید به منظور کاهش اثرات زیست محیطی آلاینده های آبزی پروری (چکیده)
194 - تاثیر عوامل زراعی و خصوصیات خاک بر تنوع و ترکیب جامعه علف هرز مزارع گندم (Triticum aestivum L.) در شهرستان جاجرم (چکیده)
195 - بهینه سازی سیستم های غشایی و ترکیبی به منظور شیرین سازی گاز طبیعی (چکیده)
196 - مقایسه شاخص های ابتلای به سندرم بیش تمرینی و ترکیب بدنی فوتبالیست های تیم ابومسلم خراسان رضوی طی فازهای آمادگی عمومی، اختصاصی و پیش از مسابقه (چکیده)
197 - بررسی برهم کنش های ترکیبات دارویی ضدسرطان با نانو لوله های کربنی توسط روش های شبیه سازی دینامیک مولکولی (چکیده)
198 - ترسیم مرزهای اقتصادی بین تکنولوژی های آمین، غشایی و ترکیبی در شیرین سازی گاز طبیعی (چکیده)
199 - مقایسه شاخص های ابتلای به سندروم بیش تمرینی و ترکیب بدنی کاراته کاران نخبه جوان در فازهای آمادگی عمومی، اختصاصی و پیش از مسابقه (چکیده)
200 - بررسی انتقالات فازی ترکیب دارویی ضدسرطان کلرید سزیم و اثرات نانولولههای کربنی بر این انتقالات فازی توسط روشهای دینامیک مولکولی (چکیده)
201 - بررسی اثر ترکیبات دارویی ضد سرطانی 1-آریلیدن آمینو 2-آمینو ایمید ازول توسط روش های اصول اولیه ی شیمیایی (چکیده)
202 - استفاده از پرتوتابی جهت حذف ترکیبات ضد تغذیه ای جیره غذایی آبزیان (چکیده)
203 - بررسی تاثیر فرآیند تخمیر با رایزوپوس میکروسپروس واریته اولیگوسپروس بر کاهش ترکیبات ضد تغذیه ای کنسانتره پروتئینی کانولا (چکیده)
204 - اثر میزان چربی جیره بر رشد، راندمان تغذیه و ترکیب بدن کپور علفخوار جوان (Ctenopharyngodon idella) (چکیده)
205 - تعیین ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی گیاه افدرا (Ephedra intermedia) با روش کیسه های نایلونی و تولید گاز (چکیده)
206 - بررسی کارایی تولید محصولات زیربخشهای زراعت و باغبانی در استان خراسان رضوی: کاربرد روشهای ترکیبی شبکه عصبی مصنوعی و الگوریتم خوشه بندی فازی (چکیده)
207 - جوشکاری و تقویت همزمان آلیاژهای آلومینیوم با نانو ذرات اکسیدی و ترکیبات بین فلزی به روش سنتز احتراقی (چکیده)
208 - بررسی ساختار ترکیبات قطبی روغن کانولا تحت تاثیر اختلاط با روغنهای زیتون/پالم اولئین و ترسیوبوتیلهیدروکینون طی فرایند سرخ کردن (چکیده)
209 - مقایسه تغییرات ترکیب بدن، حداکثر اکسیژن مصرفی و توان بی هوازی بازیکنان فوتبال طی فصل مسابقات (چکیده)
210 - بررسی پارامترهای موثر بر خوردگی در بخش آب Aux.Cooling نیروگاه های سیکل ترکیبی به وسیله نمونه گیریهای آنلاین یکساله (چکیده)
211 - ترکیب ایزوتوپ های پایدار کالکریت های سازند شوریجه (ژوراسیک پسین- کرتاسه پیشین)، شمال شرق ایران: کاربرد آن در پیش بینی پوشش گیاهی و میانگین درجه حرارت سالیانه (MAT)دیرینه (چکیده)
212 - پیدا کردن مسیرهای چند هدفه در شبکه های تصادفی با استفاده از ترکیب سیستم ایمنی مصنوعی و نظریه آشوب (چکیده)
213 - تحلیل ساختاریِ ترکیب بند جمال الدین عبد الرزاق اصفهانی (چکیده)
214 - ارزیابی تجارت بخش کشاورزی ایران با استفاده از مدل جاذبه و داده های ترکیبی (چکیده)
215 - بررسی عملکرد یک ترانزیستور ترکیبی BJT و FET لایه نازک (چکیده)
216 - بررسی عملکرد دانه، میزان روغن و ترکیب اسیدهای چرب رقم های خارجی و توده های بومی گلرنگ (چکیده)
217 - تعیین ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی گیاه اروشیا Eurotia ceratoides)) با استفاده از روش کیسه های نایلونی و تولید گاز (چکیده)
218 - طراحی عناصر نوری پراشی چند سطحی با استفاده از ترکیب الگوریتمهای گرشبرگ-ساکستون و بهینه سازی گروه ذرات (چکیده)
219 - رابطه بین حمل اولی ذاتی و شایع صناعی ملاصدرا و قضایای تحلیلی و ترکیبی کانت (چکیده)
220 - رابطه بین ترکیب بدنی.شاخص توده بدنی(BMI).توان بی هوازی و Vo2maxدر والیبالیست های نخبه دانشگاهی (چکیده)
221 - ترکیب هنردرمانی و روان درمانی در کاهش پرخاشگری نوجوانان با تشخیص اختلالات خلقی (چکیده)
222 - قابلیت تولید پروتئین های هترولوگ در قارچهای رشته ای به منظور تولید داروهای نوترکیب انسانی (چکیده)
223 - بهینه‌سازی ترکیبات مختلف محیط کشت جهت افزایش تولید کالوس در سرخدار معمولی (Taxus baccata) (چکیده)
224 - بهینه سازی تصمیمات تولید با استفاده از روش ترکیبی الگوریتم تکاملی و شبیه سازی مونت کارلو (چکیده)
225 - بهبود قابلیت اطمینان با استفاده RPFC در شبکه های قدرت ترکیبی (چکیده)
226 - تعیین پارامترهای موثر و ترکیب بهینه ی آن ها به منظور مدل سازی دبی رودخانه های سیلابی (چکیده)
227 - بررسی جوانه زایی در چدن نشکن با افزودن ترکیبات حاوی منیزیم، کلسیم و باریم و مقایسه با جوانه زای مرسوم فروسیلیس 75 درصد (چکیده)
228 - بررسی ترکیب و تغییرات فصلی شیرابه زباله جامد شهری شهرستان آمل (چکیده)
229 - مقایسة تأثیر یک ماه روزه داری و فعالیت ورزشی منظم بر ترکیبات بدن،الکترولیت های سرمی و اسمولاریته مردان فعال و غیرفعال (چکیده)
230 - بررسی تاثیر فرآیند تخمیر با لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر کاهش ترکیبات ضد تغذیه ای کنسانتره پروتئینی کانولا (چکیده)
231 - تاثیر سیلاژ محصولات فرعی پسته عمل آوری شده با پلی اتیلن گلیکول و اوره بر ترکیبات فنولی و تولید گاز در شرایط برون تنی و عملکرد گاوهای شیری هلشتاین (چکیده)
232 - بررسی ثبات ویژگیهای پروبیوتیکی باکتری طبیعی و نوترکیب لاکتو کوکوس لاکتیس با قابلیت درمان آلرژی (چکیده)
233 - اثر ترکیبات مختلف هورمونی بر القاء و رشد کالوس زیره سیاه [ .Fedtsch.]. Bunium persicum (Boiss.) B (چکیده)
234 - جداسازی و شناسایی ترکیب فلورسانس از کشت سلولی زیره سیاه (چکیده)
235 - ارزیابی فعالیت پراکسیداز و تولید ترکیبات فنلی در هم کنش ارقام حساس و مقاوم گوجه فرنگی با Rhizoctonia solani (چکیده)
236 - تاثیر برخی از ترکیبات فسفر آلی بر تولید آنزیم های فسفاتاز اسیدی و قلیایی در جدایه های آسپرژیلوس (چکیده)
237 - ارایه یک شبکه عصبی ترکیبی برای حل مساله فروشنده دوره گرد (TSP) (چکیده)
238 - طراحی و پیاده سازی یک ربات متحرک بینا و هدایت آن با استفاده از یک معماری ترکیبی (چکیده)
239 - ارائه یک شبکه عصبی جدید با ساختاری سازنده و ترکیبی برای حل مسأله کوتاهترین مسیر متقارن با تعداد شهر مشخص (چکیده)
240 - یک روش ترکیبی جدید برای نمایه‌گذاری و بازیابی تصاویر با استفاده از روش همبسته‌نگار موجک، بازخورد ارتباط و ماشین بردارهای پشتیبان (چکیده)
241 - ارزیابی تغذیه انرژی مازاد دوره رشد بر مصرف آب و خوراک، خصوصیات رشد، لاشه و ترکیبات شیمیایی خون جوجه های گوشتی راس 308 (چکیده)
242 - طراحی سیستم توصیه‏ گر ترکیبی معنایی با استفاده از تکنیک‏های پردازش زبان طبیعی فارسی (چکیده)
243 - کاربرد ترکیب شبکه های عصبی مصنوعی و مدل هیدرودینامیکی به منظور پیش بینی دقیقتر جریان رودخانه (چکیده)
244 - رهیافت ترکیبی در حل مسئله شر (چکیده)
245 - نقش راهبردهای یادگیری خودتنظیمی، مهارت رایانه‌ای و پیشرفت تحصیلی دانشجویان در دیدگاه آنان نسبت به تعامل همزمان و ناهمزمان رویکرد یادگیری ترکیبی (چکیده)
246 - بررسی اثرات سمیت سلولی ترکیب کومارینی umbelliprenin از گیاه Ferula (چکیده)
247 - تاثیر ترکیبات حاوی منیزیم و کلسیم بر هسته بندی غیرهمگن فاز گرافیت در چدن نشکن (چکیده)
248 - بررسی عملکرد و ترکیب اسید های چرب دانه ارقام گلرنگ در منطقه شیروان (چکیده)
249 - بررسی نرخ رهائی انرژی کرنشی در تیرهای بتن مسلح تقویت شده با صفحات FRPزیر اثرجداشدگی مد ترکیبی (چکیده)
250 - یادگیری ترکیبی رویکردی نوین در تحول برنامه درسی (چکیده)
251 - استفاده از روش ترکیبی تحلیل سلسله مراتبی و شبیه سازی مونت کارلو به منظور اولویت بندی شهرها و انتخاب بازار مناسب (چکیده)
252 - بررسی امکان استفاده از ترکیبات آنتی اکسیدانی فرآورده های گیاهی با هدف بهبود کیفیت محصولات شیلاتی (چکیده)
253 - ارائه رویکرد ترکیبی Delphi-AHP-TOPSIS جهت انتخاب محصول نهایی زعفران مناسب (چکیده)
254 - ترکیبات فنلی، تنظیم گران داخلی دوره القاء ریشه زایی در ارقام زراعی گردو ایرانی (چکیده)
255 - تاثیرتغییرات ترکیبات فنلی، فلاوونوئیدی، فلاوونولی و تانن های متراکم بر روند ریشه زایی چند رقم گردوی ایرانی (چکیده)
256 - تاثیر استفاده از پوسته پسته و مکمل پلی اتیلن گلایکول (PEG) بر مصرف خوراک، قابلیت هضم مواد مغذی، تولید و ترکیبات شیر متابولیت های چربی خون و پروفیل اسیدهای چرب شیر در بزهای شیری سانن (چکیده)
257 - تاثیر منابع مختلف پکتینی بر مصرف خوراک، تولید و ترکیب شیر در گاوهای شیرده هلشتاین (چکیده)
258 - اثر استفاده از پوسته پسته و پلی اتیلن گلیکول در جیرههای حاوی روغن ماهی بر متابولیتهای خون، تولید و ترکیب شیر بزهای سانن (چکیده)
259 - اثر استفاده از پوسته پسته و پلی اتیلن گلیکول در جیرههای حاوی روغن ماهی بر ترکیب اسیدهای چرب شیر بزهای سانن (چکیده)
260 - اثرافزودن سطوح مختلف سبوس گندم بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات تخمیری، تجزیه پذیری سیلاژ تفاله مرکبات (چکیده)
261 - تعیین ترکیبات شیمیایی و فنولی و تولید گاز در شرایط آزمایشگاه برگ های برخی از گیاهان حاوی تانن (چکیده)
262 - انتخاب طرح چیدمان با استفاده از رویکرد ترکیبی PSI-PROMETHEE (چکیده)
263 - بررسی تأثیر اسید سالیسیلیک بر فعالیت آنزیم ها و ترکیبات آنتی اکسیدان ارقام نخود (Cicer arietinum L.) در مواجهه با تنش خشکی (چکیده)
264 - تأثیر آلاینده خنثای Ca-La بر روی خواص ترابردی و ابررسانایی ترکیب 123-Nd (چکیده)
265 - ‫تأثیر تنش خشکی بر خصوصیات فتوسنتزی، ترکیبات فنلی و ظرفیت مهار رادیکالهای فعال‬ ‫ژنوتیپهای مختلف نخود ).‪ (Cicer arietinum L‬در محیط آبکشت‬ (چکیده)
266 - اثر مقادیر مختلف کلش گندم و کود نیتروژن بر ترکیب، تراکم و جمعیت علف های هرز در سیر (چکیده)
267 - تولید ترکیبات مختلف مولد عطر و طعم با استفاده از مهندسی متابولیک بوسیله ی لاکتیک اسید باکتری ها (چکیده)
268 - بررسی تغییرات محتوی ترکیبات فنلی در طول دوره کشت درون شیشه واریته های گردو (چکیده)
269 - پایداری روغن های زیتون بکر و تخم کدو بر حسب اندازه گیری ساختار ترکیبات قطبی به روش کروماتوگرافی غربال ملکولی با کارایی بالا (HPSEC) (چکیده)
270 - ارزیابی محتوی ترکیبات فنلی کل، اسیدهای فنلی و فلاونوئیدها در ریزقلمه های گردو ایرانی در طی القاء فرایند ریشه زایی (چکیده)
271 - ارتباط بین محتوی ترکیبات فنلی وفعالیت آنزیم فنیل آلانین آمونیالیاز درطی ریشه زایی ریزقلمه های گردو ایرانی (چکیده)
272 - ارزیابی تاثیر فرمولاسیون های ترکیبی از آنتی اکسیدان های طبیعی، سنتزی و اسید سیتریک در پایدارسازی روغن کره (چکیده)
273 - بررسی اثر ترکیبات فنولی و قدرت رادیکال گیرندگی عصاره های آنتی اکسیدانی زردچوبه (چکیده)
274 - ارتقاء کیفیت و ماندگاری نان ترکیبی با ارزیابی زمان تخمیر (چکیده)
275 - بررسی تجربی میزان صرفه جویی انرژی حاصل شده در یک سیستم تهویه مطبوع ترکیبی با به کارگیری جاذب رطوبت و مبدل های لوله گرمایی سری (چکیده)
276 - بررسی اثر ترکیبات پلاستیکی بر طعم و زمان ماندگاری شیر پاستوریزه و فرا پاستوریزه (چکیده)
277 - شناسایی ترکیب شیمیایی ریزگردهای معادن زیرزمینی ساغند با استفاده از WDS-EPMA (چکیده)
278 - طبقه بندی پستهای فوق توزیع خراسان بر اساس الگوی تغییرات بار با استفاده از یک روش ترکیبی (چکیده)
279 - ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی ترکیبات فنلی Achillea bieberstenii در شرایط آزمایشگاهی (چکیده)
280 - استخراج ترکیبات فنلی و فلاونوئیدها از بخش‌های مختلف گیاهAchillea eriophora و بررسی سمیت سلولی آن (چکیده)
281 - بررسی اثرات ضد سرطانی دو ترکیب 8 و 5-فارنسیل اکسی کومارین در رده سلولی DU145 در شرایط in vitro (چکیده)
282 - بررسی اثرات سمیت سلولی و ضد سرطانی ترکیب 6- فارنسیل اکسی کومارین بر روی سلول های سرطان پروستات در شرایط in vitro (چکیده)
283 - پاسخ های فیزیولوژیک گیاه کالارگراس (Leptochloa fesca L. kunth) به تنش های ترکیبی خشکی و شوری در شرایط کنترل شده (چکیده)
284 - بررسی اساس تولید ترکیبات پلی فنولی به عنوان عامل قهوه‌ای شدن ریز نمونه در کشت بافت و روش‌های کاهش آسیب به ریز نمونه (چکیده)
285 - پیوند کد و ژنوم ژئوپلیتیک در سیاست‌خارجی (نمونه‌پژوهی: ترکیه و ایران) (چکیده)
286 - ارائه رویکرد ترکیبی SHANNON-PROMETHEE جهت انتخاب طرح چیدمان تجهیزات (چکیده)
287 - بررسی اثر جذب هیدروژن بر خواص ساختاری، ترمودینامیکی و الکترونیکی ترکیبات دوتایی XCr2 (X= Ti, Zr) (چکیده)
288 - بررسی اقتصادی هزینه برق تولیدی در نیروگاههای سیکل ترکیبی نیشابور و بادی بینالود با توجه به ملاحظات زیست محیطی (چکیده)
289 - اثر انرژی برھمکنش تبادلی در بروز رفتارھای بی ھنجار ترکیبات 3 T=Pd,Pt) Gd2TSi (چکیده)
290 - بررسی ویژگیهای ساختاری، میکروسکوپی و مغناطیسی ترکیب MmNi۴/۲۲Co۰/۴۸Mn۰/۱۵Al۰/15 (چکیده)
291 - سنجش و تعیین شاخص رضایتمندی مشتریان واسط (توزیع کنندگان) با روش ترکیبی CSM و شاخص CSI (مطالعه موردی: شرکت شهد ایران) (چکیده)
292 - تعیین مدل ریاضی پیش بینی میزان یون آلومینیوم با استفاده از عوامل موثر در خوردگی در سیستم های خنک کننده نیروگاه های سیکل ترکیبی (چکیده)
293 - بررسی و مقایسه اثر ترکیبات بازدارنده طبیعی در جلوگیری از رشد استافیلوکوکوس اورئوس در نمونه های دوغ صنعتی با استفاده از روش سطح پاسخ (چکیده)
294 - تأثیر شش هفته تمرین هوازی و رژیم غذایی بر ترکیب بدنی، پروفایل لیپیدی و شاخص های سندروم متابولیک زنان چاق (چکیده)
295 - بررسی ترکیبات شیمیایی ماهی پوزانک و ارزیابی تغییرات رطوبت و نمک بافت آن طی روش های نمک زنی و خشک کردن اصل مقاله (چکیده)
296 - بررسی اثر جنس و شرایط کشتار بر راندمان، ترکیب وزنی و میزان افت در مراحل مختلف پس از کشتار لاشه شترمرغ ور ارزیابی اقتصادی آن (چکیده)
297 - بررسی ترکیب وزنی بدن گوسفند و میزان افت در مراحل مختلف پس از کشتار (چکیده)
298 - بهینه یابی ترکیبات پلی فنلی عصاره مادون بحرانی آب پوست بنه با شبکه عصبی مصنوعی (چکیده)
299 - هتروزیس و قابلیت ترکیب پذیری لاین های اینبرد اطلسی (Petunia hybrida Hort.)برای صفات زینتی (چکیده)
300 - کاهش زمان انتظار بیماران در واحد اورژانس با استفاده از ترکیب بندیهای مختلف منابع به کمک روش شبیه سازی گسسته - پیشامد(مطالعه موردی: یکی از اورژانس های مشهد (چکیده)
301 - اثر سطوح مختلف آبیاری بر تنوع، ترکیب و تراکم علفهای هرز در مزرعه ذرت (چکیده)
302 - ارزیابی خواص رئولوژیکی پوششهای خمیری مخصوص سرخ کردن تهیه شده با ترکیبهای مختلف (چکیده)
303 - یک مدل فرم‌پذیر ترکیبی برای ناحیه‌بندی مرز اندوکارد بطن چپ در تصاویر تشدید مغناطیسی قلبی (چکیده)
304 - اثر ترکیب شیمیایی فلز پر کننده بر ریزساختار و مسیر انجماد فلز جوش آستنیتی (چکیده)
305 - استفاده از جوش شیرین بعنوان ترکیبی سالم در افزایش عمرانبارمانی پرتقال ارقام یافا وخونی (چکیده)
306 - بررسی ساختار ترکیبات قطبی روغن کانولا تحت تاثیر روغن مغز بنه طی فرآیند سرخ کردن به روش کروماتوگرافی غربال ملکولی با کارایی بالا (HPSEC) (چکیده)
307 - بررسی تغییرات میزان کل ترکیبات فنولیک در چای سبز ایرانی دم آوری شده (چکیده)
308 - بررسی اثر رژیمهای مختلف آبیاری و انواع خاکپوش بر میزان ، عملکرد و ترکیبات اسانس نعنا فلفلی (چکیده)
309 - شناسایی ترکیبات شیمیایی و بررسی خواص ضد باکتری اسانس گیاه Marrubium duabense Murata در استان خراسان شمالی (چکیده)
310 - بررسی تأثیر کاربرد مقادیر مختلف علفکش های ایمازتاپیر و تریفلورالین بر ترکیب و تنوع گونه ای علف های هرز نخود (چکیده)
311 - سمیت تماسی اسانس گیاهان اسطوخودوس و آویشن شیرازی روی سوسک چهارنقطه ای حبوبات Callosobruchus maculatus (F.) و شناسایی ترکیبات شیمیایی آنها (چکیده)
312 - بررسی مؤلفه‌های تأثیرگذار بر پیش‌بینی سود نقدی سهام با استفاده از مدل‌های ترکیبی: مورد صنعت شیمیایی (چکیده)
313 - بررسی مولکولی اثرات ضد Quorum sensing برخی ترکیبات گیاهی علیه باکتری Pseudomonas aeruginosa (چکیده)
314 - حکمرانی خوب؛ مقایسه تجربه ایران و ترکیه در سال های 2000 و 2008 (چکیده)
315 - اثر اشعه گاما بر بار میکروبی و ترکیبات گیاه دارویی آویشن شیرازی (چکیده)
316 - برآورد قابلیت ترکیب پذیری و هتروزیس برای صفات مرتبط با عملکرد در شش لاین گوجه فرنگی با استفاده از روش تلاقی دای آلل (چکیده)
317 - بررسی ترکیبات شیمیایی اسانس باریجه در رویشگاه طبیعی شهرستان الیگودرز (چکیده)
318 - بررسی ترکیب هورمونی بر القا کالوس در گیاه دارویی کرفس کوهی و بررسی رشد آن در محیط کشت مایع (چکیده)
319 - تأثیر پیاده روی، آرام سازی و روش ترکیبی بر تغییرات فشار خون بیماران مبتلا به پرفشاری خون (چکیده)
320 - بررسی ترکیب شیمیایی، پارامترهای رنگ و خصوصیات عملکردی آرد شنبلیله و مقایسه آن با آرد سویا (چکیده)
321 - تأثیر محیط یادگیری ترکیبی بر رضایت و یادگیری کارشناسان بخش صنعت (چکیده)
322 - اثر ترکیب های مختلف کشت زیره سبز و نخود زراعی بر جذب و خصوصیات کمی و کیفی زیره سبز (چکیده)
323 - اندازه‌گیری و تحلیل عوامل موثر بر فرایند تبخیری برای رژیم‌های جابجایی آزاد، اجباری و ترکیبی (چکیده)
324 - تاثیر سطوح مختلف پودر سیر بر عملکرد و ترکیب لاشه بلدرچین ژاپنی (چکیده)
325 - اولویت بندی راهبردهای توسعه معیشت پایدار روستایی با مدل ترکیبی swot-topsis-fuzzy (چکیده)
326 - بررسی ترکیبات ماهی پوزانک و ارزیابی تغییرات رطوب و نمک بافت آن طی روش های نمک زنی و خشک کردن (چکیده)
327 - بررسی اثر تداخل گل جعفری در مخلوط با گوجه فرنگی 1- اثر بر ترکیب و تنوع علف های هرز (چکیده)
328 - بررسی و توصیف فرایندهای واجی در گویش ترکی شیروان (چکیده)
329 - خوشه بندی داده با استفاده از ترکیب K-harmonic means و PSO (چکیده)
330 - ساخت و تست غشاهای ترکیبی فیلم نازک به منظور کاربرد در سیستم RO صنعتی نیروگاه برق مشهد (چکیده)
331 - بررسی تأثیر فاصله آبیاری و ترکیب های کشت مخلوط مرزنجوش (Origanum vulgare) و زعفران (Crocus sativus) بر خنک شدن بنه ها بمنظور کاهش اثرات نامطلوب تغییر اقلیم (چکیده)
332 - مروری برترکیبات ضد سلامتی و عوامل موثر بر مهاجرت در بسته بندی های بر پایه کاغذ (چکیده)
333 - تأثیر شیرابه زباله شهری تیمار شده با نمک‌های مختلف بر خصوصیات رویشی، ترکیب شیمیایی گیاه جو و خصوصیات خاک (چکیده)
334 - اثر ترکیب آسپرومازین- زایلازین- آتروپین بر روی فشار داخلی کره چشم در سگ (چکیده)
335 - ارزیابی آرامبخشی ترکیب آتروپین – آسپرومازین – زایلازین در سگ (چکیده)
336 - بررسی تاثیر ترکیب دگزامتازون و استیل سیستئین در زمان های مختلف بر روی ترمیم زخم قرنیه در سگ (چکیده)
337 - ارزیابی آرامبخشی دوزهای مختلف ترکیب زایلازین- آسپرومازین در سگ (چکیده)
338 - تاثیر مشارکت در کنترل فرکانس بر پره های توربین واحدهای گازی مطالعه موردی بلوک سیکل ترکیبی نیروگاه شریعتی مشهد (چکیده)
339 - بررسی تغییرات ترکیب بدن و مقادیر سرمی مایوستاتین و فولیستاتین پس از کاهش وزن حاد کشتی‌گیران (چکیده)
340 - ترکیب شیمیایی و ارزش تغذیه ای گون اسپرسی (Astragalus brevidens Freyn & Sint) و مازندرانی (Astragalus masenderanus Bunge) در شرایط برون تنی (چکیده)
341 - توان روبشگری رادیکالهای آزاد توسط ترکیبات پاداکسایشگر گردو ایرانی (چکیده)
342 - بررسی تغییرات مقادیر استحکام خمشی و چقرمگی شکست شیشه-سرامیک آپاتیت- مولایت در اثر تغییر ترکیب شیشه پایه (چکیده)
343 - خواص دیالکتریکی نانوپودرهای چندفروئی ترکیب [BiFeO3]1-x[BaTiO3]x تهیه شده بروش آلیاژ سازی مکانیکی (چکیده)
344 - منابع انسانی شرکت گاز مهمترین عامل در رضایتمندی مشترکین (چکیده)
345 - بررسی سینتیک تشکیل ترکیبات بین فلزی در فصل مشترک تیتانیم جامد و آلومینیم مذاب (چکیده)
346 - سنتز احتراقی ترکیبات بین فلزی آلومینیم-تیتانیم (چکیده)
347 - بررسی مکانیزم تشکیل ترکیبات بین فلزی تیتانیم-آلومینیم در دماهای کمتر از نقطه ذوب آلومینیم (چکیده)
348 - بررسی تاثیر واحد تربیت بدنی عمومی بر شاخص های ترکیب بدنی و عوامل منتخب آمادگی جسمانی در دانشجویان غیرفعال دانشگاه فردوسی مشهد (چکیده)
349 - تعیین ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی برگ درخت عناب با استفاده از روشهای برون تنی (چکیده)
350 - بررسی اثر هم افزایی دو ترکیب مهار کننده آنزیم 15- لیپوکسیژناز نوع 1 بر القای مرگ سلولی در رده سلولی DU145 (چکیده)
351 - بررسی تأثیر ترکیب شیمیایی مواد کربنی بر مصرف انرژی کوره قوس الکتریکی مجتمع صنعتی فولاد خراسان (چکیده)
352 - آموزش حافظه کاری، برنامه آموزش والدینی بارکلی و ترکیب این دو مداخله بر بهبود حافظه کاری کودکان مبتلا به ADHD (چکیده)
353 - اثر سطوح مختلف برگ درخت عناب بر مصرف خوراک، متابولیتهای خون، تولید و ترکیبات شیر بزهای کرکی (چکیده)
354 - بررسی ترکیبات موثره و اثرات ضد باکتریایی اسانس کرفس کوهی و کلپوره علیه برخی پاتوژن های مواد غذایی (چکیده)
355 - ارائه الگوی ارزیابی سازواری نظریه ترکیبی در فلسفه تعلیم و تربیت: بررسی موردی سازواری فلسفه تربیت جمهوری اسلامی ایران در سند ملی تحول بنیادین آموزش و پرورش (چکیده)
356 - مقایسه انرژی و انتشار گازهای گلخانهای تولید کلزا در ایران و ترکیه (چکیده)
357 - تأثیر یک برنامه ترکیبی از تمرینات ایزومتریک و ایزوتونیک بر تعادل ایستای بیماران مبتلا به سکته مغزی (چکیده)
358 - تأثیر پروتکل ترکیبی تمرین درمانی و ماساژ بر میزان درد و عملکرد جسمانی مردان مبتلا به کمردرد مزمن ناشی از فتق دیسک کمری (چکیده)
359 - رویکردی ترکیبی برمبنای درخت خطا و زنجیره مارکوف برای ارزیابی قابلیت اطمینان مشتری در سیستمهای توزیع (چکیده)
360 - اثر شدت های مختلف اولتراسوند و مایکروویو بر میزان ترکیبات فنولیک عصاره کهلیک اوتی (چکیده)
361 - تغییرات ترکیبات فنولی عصاره کهلیک اوتی قرار گرفته شده در شدت های مختلف اولتراسوند و مایکروویو در طی زمان (چکیده)
362 - بررسی نقش انگیزش تحصیلی و مهارت‌های رایانه‌ای دانشجویان در دیدگاه آنان نسبت به رویکرد یادگیری ترکیبی (چکیده)
363 - تأثیر تنش شوری بر ترکیبات شیمیایی، قابلیت هضم آزمایشگاهی و خصوصیات تولید گاز گیاه کوشیا (چکیده)
364 - ترکیب روش های یال فنری و گوی-رأسی: روشی جدید برای مش های انطباق پذیر (چکیده)
365 - تأثیر دوازده هفته تمرین هوازی بر نیمرخ لیپیدهای سرمی، توان هوازی وترکیب بدن دختران کم توان ذهنی غیر ورزشکار (چکیده)
366 - تعیین محیط کشت و ترکیب هورمونی مناسب جهت القای کالوس و استقرار کشت تعلیقی سلولی زیره سیاه Bunium persicum (Boiss.) B. Fedtsch. (چکیده)
367 - بررسی ترکیب و نقش لیتولوژی اطراف در تولید رسوبات حوضه آبریز رودخانه صدخرو (غرب سبزوار) (چکیده)
368 - بررسی تأثیر نرخ ارز بر واردات دو جانبه ایران و ترکیه با استفاده از روش ARDL (چکیده)
369 - تاثیر ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی گیاه جغجغه در مقایسه با عصاره خالص این گیاه بر مسمومیت با زهر مار جعفری ایران در موش سوری (چکیده)
370 - یک الگوریتم جستجوی ممنوعه ترکیبی برای مسأله چیدمان حاملهای جنگی و تخصیص سلاحهای آنها به تهدیدها در حالت تهاجمی (چکیده)
371 - بررسی ظرفیت بهینه تولید انرژی با استفاده از برنامه ریزی فازی مطالعه موردی نیروگاه سیکل ترکیبی شریعتی (چکیده)
372 - اثر رشد اقتصادی، تجارت و توسعه مالی بر کیفیت محیط زیست در ایران(بر اساس شاخص ترکیبی) (چکیده)
373 - اندازه گیری ترکیبات شیمیایی و املاح معدنی هسته و میوه دو گونه زرشک وحشی خراسان شمالی (چکیده)
374 - مروری بر کاربرد انواع خلاء و ترکیب گازهای مختلف در بسته بندی گوشت به روش اتمسفر اصلاح شده (چکیده)
375 - مدلی ترکیبی برای بودجه بندی سرمایه‌ای بر اساس فرایند تحلیل شبکه‌ای (ANP) و برنامه‌ریزی آرمانی (چکیده)
376 - بررسی تأثیر ترکیب شیمیایی فلزجوش بر ریزساختار و خواص مکانیکی جوش توپودری چهارسیمی لوله های فولادی API 5L-X65 (چکیده)
377 - مدل فازی بهینه سازی ترکیب مجموعه رزرو در سیستم های پویا برای حداکثر کردن قابلیت اطمینان سیستم (چکیده)
378 - سنتز و بررسی طیف جرمی ترکیبات جدیدی از خانواده تیوفسفرآمیدها           (چکیده)
379 - اثر سطوح مختلف کود دامی بر ترکیب و تنوع علف های هرز در کشت مخلوط سیر (Allium sativum L.) و اسفناج (Spinacia oleracea L.) (چکیده)
380 - الگوریتم جهش ترکیبی قورباغه فازی تطبیقی (چکیده)
381 - اثر ترکیب های مختلف کشت مخلوط برخصوصیات کمی و کیفی زیره سبز (Cicer arietinum L.) و نخود زراعی (Cuminum cyminum L.) (چکیده)
382 - بررسی تأثیر فرایند ترکیبی اسمز- فراصوت بر میزان آبگیری در ورقه سیب (چکیده)
383 - انتخاب بهینه تأمین‌کنندگان بر مبنای رویکرد ترکیبی AHP-DEA-TOPSIS (چکیده)
384 - بررسی اثر جذب هیدروژن بر خواص ساختاری، ترمودینامیکی و الکترونیکی ترکیبات دوتایی (X= Ti, Zr) 2XCr (چکیده)
385 - بررسی اثر جذب هیدروژن بر خواص ساختاری، ترمودینامیکی و مغناطیسی ترکیب 2ZrFe (چکیده)
386 - بررسی ویژگی های فیزیکی ترکیب بین فلزی 2ZrFe با استفاده از نظریه تابعی چگالی(DFT) (چکیده)
387 - برآورد گسیختگی زمینلرزه 1382 بم: گسیختگی دو جانبه و ترکیب دو سازوکار کانونی (چکیده)
388 - شاخص پیچیدگی اقتصادی و ارتباط آن با ساختار نهادی تولید مقایسه تطبیقی ایران، کره و ترکیه (چکیده)
389 - بررسی اثر نوع و مقدار ترکیب گرمازا بر میزان گرمای تولیدی و پروفیل زمان-دمای قوطی‌های خودگرم‌شونده (چکیده)
390 - مدل‌سازی ترکیب ایزوتوپی O18 و H2 آب بندهای استان گیلان با استفاده از آزمون رگرسیون خطی چندمتغیره (چکیده)
391 - بررسی کارآیی پروبیوتیک نوترکیب لاکتوکوکوس لاکتیس در تجزیه فیتات گیاهی در جیره های جوجه های گوشتی (چکیده)
392 - اثر افزایش فشار و مجاورت گازهای تخمیری با میکروبهای شکمبه بر تولید و ترکیب گاز و قابلیت هضم در شرایط آزمایشگاهی (چکیده)
393 - بررسی اثر ترکیبات ضدباکتریایی اکتینوباکتریهای جداشده از خاک اکوسیستم های بومی ایران (چکیده)
394 - بررسی تغییرات اجزای ترکیبی تشکیل دهنده‌ی لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorynchus mykiss) در طول نگهداری در دمای یخچال (چکیده)
395 - بررسی حذف ترکیبات نیتروژنی موجود در پسابها با متدهای بیولوژیکی (چکیده)
396 - بررسی اثر ترکیبات هیومیکی و شیمیایی بر شاخص های رشدی رقم پسته اوحدی (چکیده)
397 - سیب زمینی M آنالیز فیلوژنی و نوترکیبی در ویروس (چکیده)
398 - شناسایی موقعیت استراتژیک مدیریت بحران دانشگاه فردوسی مشهد با استفاده از مدل ترکیبی SWOT و تحلیل سلسله مراتبی (چکیده)
399 - نگرشی بر ترکیب شیمیایی و کاربردهای صنعتی چشمه های آب گرم ایوب و صفا به عنوان یک منبع انرژی تجدیدپذیر ژئوترمال (چکیده)
400 - تخصیص تلفات انتقال در محیط ترکیبی قراردادهای دوجانبه - حوضچه توان با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی (چکیده)
401 - ترکیب آموزش والدینی و آموزش حافظه کاری بر کنش اجرایی بازداری کودکان مبتلا به اختلال نارسایی توجه/فزون کنشی (چکیده)
402 - تاثیر جاذب های آلومینوسیلیکاتی بر تولید و ترکیبات شیر و غلظت آفلاتوکسین M1 شیر گاوهای شیرده هلشتاین (چکیده)
403 - اثر مقادیر مختلف اسانس گیاهان نعناع و رازیانه بر ترکیب شیمیایی و فراسنجه های تولید گاز سیلاژ ذرت درشرایط برون تنی (چکیده)
404 - بهینه سازی ترکیب مجموعه رزرو و استراتژی تعویض در سیستمهای پویا (چکیده)
405 - تعیین ترکیب شیمیایی علوفه هیدروپونیک جو (چکیده)
406 - شناسایی ترکیبات فنولی عصاره برگ درخت نیم به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و ارزیابی قدرت آنتی‌اکسیدانی آنها (چکیده)
407 - بررسی اثر رشد منطقه ای بر توسعه صادرات محصولات کشاورزی:کاربرد مدل معادلات همزمان فضایی برای سه کشور ایران، ترکیه، پاکستان (چکیده)
408 - بررسی فعالیت های ضدمیکروبی ترکیبات شبه باکتریوسینی تولید شده توسط باکتری های اسید لاکتیک جدا شده از شیر گوسفند، ماست و کره محلی مسکه در برابر باکتری های شاخص مواد غذایی (چکیده)
409 - تأثیر ترکیب¬های مختلف کشت مخلوط آفتابگردان (Helianthus annus L.)، لوبیا قرمز (Phaseolus calcaratus L.) و کنجد (Sesamum indicum L.) بر عملکرد و اجزای عملکرد (چکیده)
410 - گوگردزدایی زیستی خاک های الوده به ترکیبات نفتی (چکیده)
لینک های پیشنهادی

 

30 جستجوی اخیر