جستجو در مقالات دانشگاهی و کتب استادان دانشگاه فردوسی مشهد
صفحه اصلی
لیست مقالات استادان
جستجو های اخیر
بیشترین جستجو
تماس با ما
بازگشت به فرم جستجو »
نمایش نتایج جستجو برای
موضوع : علوم و صنایع غذایى
کلمات کلیدی: میلارد
موارد یافت شده: 1
1 -
بررسی تأثیر کونژوگه پروتئین آب پنیر- نشاسته بر شاخص های کیفی امولسیون روغن در آب
(چکیده)
لینک های پیشنهادی
سایت اصلی دانشگاه فردوسی مشهد
سایت خبری دانشگاه فردوسی مشهد
بانک مقالات همایش های دانشگاه
سایت خبری مرکز دانلود
30 جستجوی اخیر
روح
Ultrasound
ضایعات
انگیزش
انگیزش
کارآیی
مشتق
ارزیابی عملکرد
مشتق
زنجیره تامین
زناشویی
سبک دلبستگی
ازدواج
دلبستگی
مهری
iso
مدل فیزیکی
نرم افزار fluent
نانو ذرات دی اکسید تیتانیوم
کنترل ازدحام
نانو
Reza gheshlaghi
ehsan saljoughi
flow control
شبکه
شبکه
شبکه های کامپیوتری
معصومه بحرینی
شهر
mansour mashreghi