بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

عنوان: اکسیداسیون


موارد یافت شده: 13

1 - اندازه گیری اکسیداسیون اسید آمینه شاخص روشی برای تعیین احتیاجات اسیدآمینه در نیمچه های مادر گوشتی (چکیده)
2 - اکسیداسیون کاتالیزور نوری با بکار گیری TiO2 برای تصفیه آبهای آلوده به مواد آلی (چکیده)
3 - اندازه گیری اکسیداسیون اسیدآمینه شاخص برای تعیین احتیاجات اسیدآمینه در نیمچه های مرغ مادر (چکیده)
4 - روی کلرو کرومات نه آبه یک اکسیدان مفید برای اکسیداسیون تری متیل و ترشیو بوتیل - دی متیل سایلیل اتر ها در حضور حلال و در محیط فاقد حلال (چکیده)
5 - اکسیداسیون ترکیبات مختلف آلی با اکسیدانهای دارای کرم VI در محیط فاقد حلال روی کلروکرومات نه ابه در مقابل با پیریدینیوم کلروکرومات (چکیده)
6 - اکسیداسیون کاتالیزور نوری با بکار گیری TiO2 برای تصفیه آبهای آلوده به مواد آلی (چکیده)
7 - تعیین فاکتور ابقای بیکربنات به منظور استفاده در روش اکسیداسیون اسید آمینه شاخص در مرغ‌های مادر گوشتی (چکیده)
8 - اندازه گیری اکسیداسیون اسید آمینه شاخص برای تعیین احتیاجات اسید آمینه در نیمچه های مرغ مادر (چکیده)
9 - بررسی اندازه دانه ی آستنیت اولیه در ریزساختار چدن خاکستری ریختگی به کمک سطح شیبدار به روش اکسیداسیون (چکیده)
10 - بررسی میزان اکسیداسیون چربی فیله‌ی قزل آلای رنگین کمان (‌Oncorhynchus mykiss) نگهداری شده در دمای 1 ± 4 با استفاده از تکنیک پردازش تصویر (چکیده)
11 - افزایش فعالیت آنتی اکسیدانها و جلوگیری از اکسیداسیون لیپید ها با استفاده از نانوتکنولوژی (چکیده)
12 - بررسی اثر محافظتی سیر و ویتامین E در پیشگیری از پراکسیداسیون لیپیدی گوشت ماهی کپور معمولی (Cyprinuscarpio) در زمان‌های مختلف نگهداری (چکیده)
13 - تأثیر پوشش خوراکی ژلاتینی حامل آنتی‌اکسیدان بر پایداری اکسیداسیونی و ویژگی‌های حسی پسته‌ی برشته‌ی اوحدی (چکیده)
لینک های پیشنهادی

 

30 جستجوی اخیر