بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

عنوان: استخراج


موارد یافت شده: 87

1 - روش كاربردي استخراج dna از قارچ بيماريزاي rhizoctonia solani در چغندر قند و امكان بررسي تنوع بين ايز (چکیده)
2 - استخراج و شناسايي خصوصيات كمي و كيفي اسانس زعفران (چکیده)
3 - استخراج دسته منحنی های شدت - مدت - فراوانی - مساحت DFA مناطق جنوب ایران (چکیده)
4 - بررسی کاهش آهن (III) در محلول سولفات آلومینیوم از مرحله لیچینگ تا مرحله استخراج (چکیده)
5 - بررسی مکانیسم استخراج با حلال سریم (III) در محیط اسیدسولفوریکی (چکیده)
6 - استخراج روغن از سه رقم زیتون با استفاده از فرآیند آنزیمی (چکیده)
7 - مقایسه دو روش استخراج رکوردها از دیدگاه اطلاع فیشر (چکیده)
8 - مدلسازی و شبیه سازی جداسازی تصفیه b-کاروتن از بذر هویج با استفاده از سیستم مرکب استخراج فوق بحرانی - نانوفیلتراسیون (چکیده)
9 - استخراج عصاره هسته انگور با سیستم های مختلف حلال و ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی وآنتی (چکیده)
10 - تاثیر بخار اسانس های استخراج شده از پوست میوه دو گونه مرکبات (Citrus) روی حشرات کامل سوسک چهار نقطه ای حبوبات (چکیده)
11 - افزایش بهره وری کارخانجات باز یافت از طریق استخراج پکتین موجود در پوست هندوانه (چکیده)
12 - بررسی تاثیر نوع حلال و روش استخراج بر میزان اولئو رزین به دست امده از زعفران (چکیده)
13 - استخراج روغن پسته و بررسی خواص کیفی آن تحت شرایط نگهداری و بسته بندی (چکیده)
14 - بکارگیری غشای اسمز معکوس در شفاف سازی آب پرس تفاله چغندر قند و بکار گیری مجدد آن در استخراج قند (چکیده)
15 - استخراج ویژگی‌های کیفی نرم افزارهای تجارت الکترونیکی بنگاه با بنگاه (B2B) (چکیده)
16 - ارزیابی همبستگی بین کیفیت و میزان RNA ویروسی استخراج شده از شیرخام با میزان ماده خشک شیرخام به منظور شناسایی ملکولی ویروسهای روده ای براساس مدل سطح پاسخ (چکیده)
17 - استخراج معادلات کاربردی رئومتر استوانه سقوط کننده (FCR) برای سیالات غیر نیوتنی (چکیده)
18 - بررسی تأثیر غلظت آنزیم درفرآیند استخراج آنزیمی- آبی روغن ارقام زیتون استان گلستان (چکیده)
19 - بررسی اثرسیستمهای مختلف حلال بر استخراج عصاره هسته انگور و ارزیابی خواص ضدمیکروبی آن (چکیده)
20 - استخراج معادلات منطقه ای مقدار-مدت-فراوانی بارش با استفاده از تئوری گشتاورهای خطی (مطالعه موردی: استان های خراسان) (چکیده)
21 - استخراج عصاره هسته انگور با سیستم های مختلف حلال و ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی وآنتی رادیکالی آن (چکیده)
22 - استخراج آنتولوژی حملات به روش داده کاوی جهت استفاده در سیستم های تشخیص نفوذ (چکیده)
23 - استخراج و بازیابی عمق اشیا متحرک در صحنه با استفاده از میزان تاری دیفکوس (چکیده)
24 - استفاده از تبدیلات فوریه و موجک برای استخراج هیدروگراف واحد لحظه ای (چکیده)
25 - بررسی اثر ممانعت کننده تجاری آمینی بر خوردگی CO2 فولاد ساده کربنی لوله استخراج چاه گاز با استفاده از تست های الکتروشیمیایی جریان مستقیم و متناوب (چکیده)
26 - مقایسه روش های محتلف جهت استخراج DNA از بافت برگ ارقام گیلاس (چکیده)
27 - بررسی سمیت تنفسی اسانس های استخراج شده از سه گیاه دارویی علیه سرخرطومی گندم Sitophilus granarius (L.) (Coleoptera: Curculionidae) (چکیده)
28 - استخراج و خالص سازی پپتیدهای فعال زیستی حاصل از هضم آنزیمی پروتئین‌های سفیده تخم بلدرچین با تریپسین (چکیده)
29 - روش جدید خلاصه‌سازی استخراجی تک سندی با استفاده از نظریه مرکزیت (چکیده)
30 - بررسی امکان افزایش راندمان استخراج اسانس با تغییر در پتانسیل اسمزی سیستم استخراج (چکیده)
31 - استخراج روغن از هسته انار به کمک سیال فوق بحرانی دی اکسید کربن (چکیده)
32 - مدلسازی و شبیه سازی سیال فوق بحرانی دی اکسید کربن برای استخراج عصاره هسته انار توسط شبکه عصبی مصنوعی (چکیده)
33 - بررسی تأثیر امواج فراصوت و روش های پیش فراوری براستخراج روغن از هسته انار (چکیده)
34 - استخراج و خالص سازی آنزیم تبدیل کننده آنژیوتنسین از بافت ریه شتر و بررسی اثر مهاری کپتوپریل بر فعالیت آن (چکیده)
35 - آنالیز محصولات هیدرولیز شده نشاسته بوسیله آنزیم آمیلاز اسیدوفیل استخراج شده از باکتری جدید Bacillus sp. DR90 و بررسی تاثیر مایعات یونی بر روی فعالیت آن (چکیده)
36 - بررسی اثرات و پیامدهای استخراج بیش از حد آب زیرزمینی از آبخانه ی دشت مشهد با تأکید بر تغییرات EC آب (چکیده)
37 - بررسی فراوری هسته انار با امواج فراصوت جهت استخراج روغن (چکیده)
38 - تعیین ویژگی های آنزیم تبدیل کننده آنژیوتنسین-1 استخراج شده از ریه شتر (چکیده)
39 - ‌تاثیر‌ یون‌ها و مهارکننده‌ها بر فعالیت آنزیم تبدیل‌‌کننده آنژیوتانسین (ACE) I استخراجی از ریه‌‌ شترمرغ (Struthio camelus) (چکیده)
40 - مهندسی خودکار هستی شناسی: امکان سنجی استخراج روابط معنایی از متون فارسی و تعیین میزان پیدایی آنها (چکیده)
41 - نمایه سازی استخراجی خودکار با نگاهی گذرا به مشکلات نمایه سازی در زبان فارسی (چکیده)
42 - ارزیابی خواص فنل کل و ضد رادیکالی عصاره های ریشه زرشک استخراج شده با روش استخراج سیال فوق بحرانی (چکیده)
43 - بررسی عوامل موثر بر استخراج آلکالوئیدهای گیاهی با روش سیال فوق بحرانی (چکیده)
44 - ارزیابی تاثیر روش های خودکار استخراج مشخصه های فیزیکی آبراهه بر دقت روابط تجربی زمان تمرکز جریان های متمرکز سطحی (بررسی موردی:حوزه آبخیز ده بالا، یزد) (چکیده)
45 - بررسی راه های تولید و استخراج روغن های میکروبی و اهمیت آن ها در سلامت و تغذیه ی انسان (چکیده)
46 - استخراج کاروتنوئیدها از ضایعات میگو به دنبال فرایند توام قلیایی و آنزیمی (چکیده)
47 - بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره‌ی استخراج شده از پوست بنه رقم موتیکا به روش مادون بحرانی آب (چکیده)
48 - بررسی عوامل موثر بر فرآیند استخراج شیره از خرمای واریته کلوته و بهینه یابی آن با استفاده از متدولوژی سطح پاسخ (چکیده)
49 - معرفی روش اقتصادی در استخراج کاروتنوئیدها از ضایعات میگو (چکیده)
50 - بهینه یابی فرایند استخراج عصاره خرما (واریته کلوته) با استفاده از متدولوژی سطح پاسخ (چکیده)
51 - استخراج ترکیبات فنلی و فلاونوئیدها از بخش‌های مختلف گیاهAchillea eriophora و بررسی سمیت سلولی آن (چکیده)
52 - مقایسه ضریب بازیافت دو روش اولتراسانتریفوژ و PEG precipitation جهت استخراج باکتریوفاژ Male specific(F+)RNA به عنوان نماینده ای از ویروس های روده ای در کاهو (چکیده)
53 - شناسایی و استخراج اسکوپولتین از کشت سلولی زیره سیاه (Bunium persicum) (چکیده)
54 - بازیافت مواد مؤثره‌ی پوست پسته وحشی به عنوان ضایعات کشاورزی با روش استخراج جدید بر پایه‌ی آب مادون بحرانی (چکیده)
55 - استخراج آنتی اکسیدان های منابع آنتی اکسیدانی H با آب زیر بحرانی (subcritical water) (چکیده)
56 - بهینه یابی شرایط استخراج قلیایی فیبرهای رژیمی پوست قهوه و تاثیر آن بر ویژگی های کیفی و ماندگاری نان بربری (چکیده)
57 - شناسایی تجربی مجموعه پیشرانش کوادرتور با استفاده از الگوریتم RLSو بهینه سازی اطلاعات استخراج شده با الگوریتم ژنتیک برای کنترلگر PID (چکیده)
58 - بهینه سازی فرایند استخراج مواد زیست فعال از پوست بنه به روش آب مادون بحرانی با کاربرد روش سطح پاسخ (چکیده)
59 - چارچوب توزیع شده برای استخراج قوانین فازی از داده ها (چکیده)
60 - خلاصه سازی زبانی و طبقه بندی بر اساس استخراج گراف فازی احتمالی از داده های خام (چکیده)
61 - الگوریتم تکاملی چند هدفه غیر غالب آشوبناک، برای استخراج قوانین فازی، با هدف کشف زیر گروه (چکیده)
62 - مقایسه سه اسید آلی اگزالیک، سیتریک، مالیک و نم کهای سدیمی آن در استخراج فسفر از یک خاک (چکیده)
63 - تأثیر امواج فراصوت بر استخراج قند و خواص مکانیکی چغندرقند (چکیده)
64 - ارزیابی تاثیر روشهای اتوماتیک استخراج پارامترهای فیزیکی آبراهه (در نرم افزار Arc GIS) بر دقت روابط تجربی زمان تمرکز جریانهای متمرکز (چکیده)
65 - بررسی تأثیر نوع حلال و روش استخراج بر میزان اولئورزین بدست آمده از زعفران (چکیده)
66 - همبستگی بین خصوصیات فروکتان استخراج شده از غده سریش با استفاده از امواج فراصوت (چکیده)
67 - بررسی کارایی امواج فراصوت در بهینه سازی شرایط استخراج کورکومین از ریزوم گیاه زردچوبه با استفاده از روش سطح پاسخ (چکیده)
68 - بهینه سازی روشهای استخراج و تغلیظ ویروسهای روده ای از سطح سبزیجات آماده مصرف با استفاده از کلی فاژ (چکیده)
69 - استخراج توابع توزیع قطبیده پارتونی در تقریب NLO بااستفاده از تبدیلات لاپلاس (چکیده)
70 - حل تحلیلی معادلات DGLAP برای استخراج توابع توزیع قطبیده پارتونی با استفاده از تبدیلات لاپلاس (چکیده)
71 - کارایی امواج فراصوت در استخراج فروکتان از غده سریش با استفاده از طرح باکس بنکن (چکیده)
72 - ارزیابی راندمان استخراج روغن ارده و مقایسه کنجاله کنجد روش های مختلف روغن کشی (چکیده)
73 - ارزیابی راندمان استخراج روغن ارده و مقایسه کنجاله کنجد روش های مختلف روغن کشی (چکیده)
74 - روغن هسته انار: مروری بر خواص و روش های استخراج (چکیده)
75 - تعیین خواص فیزیکوشیمیایی و حرارتی روغن استخراج شده از هسته انار منطقه سبزوار (چکیده)
76 - بهینه سازی شرایط استخراج رنگ دانه آناتو به روش خیساندن (چکیده)
77 - اثر اینولین استخراجی از کاسنی و سیب زمینی ترشی بر مقاومت به صفرا و بازدارندگی دو گونه لاکتوباسیلوس در برابر اشرشیاکلیO157:H7 (چکیده)
78 - بررسی عملکرد و مقایسه دو کنترلر تکراری مرسوم و مرتبه 6k±1 هارمونیکی برای یک فیلتر اکتیو سه فاز موازی جهت استخراج هارمونیکهای جریان در شبکه‌های توزیع (چکیده)
79 - تعیین ویژگی های بیوشیمیایی آنزیم لیپواکسیژناز استخراج شده از تخم کتان (چکیده)
80 - تعیین ویژگی های بیوشیمیایی آنزیم لیپواکسیژناز استخراج شده از دانه کنجد (Sesamun indicum) (چکیده)
81 - از شیر و کلستروم G مروری بر روش های مورد استفاده برای استخراج و آنالیز ایمونوگلوبولین (چکیده)
82 - ارائه دو روش کارآمد استخراج اسید نوکلئیک از باکتری بیمارگر گیاهی Ralstonia solanacearum (چکیده)
83 - پیش بینی تاثیر اجزاء موجود در شیرخام بر بازیافت و استخراج ژنوم ویروس های روده ای با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی و استنتاج فازی-عصبی تطابقی(ANFIS) (چکیده)
84 - ارزیابی آثار پروژه های مهندسی در پایداری سیستم های روستایی (با تاکید بر صنایع معدنی- استخراجی) (چکیده)
85 - تاثیر بازدارندگی اسانس‌های موسیر، مریم‌گلی و کرفس‌کوهی روی نماتد ریشه گرهی (Meloidogyne javanica) و استخراج مواد موثره آن‌ها (چکیده)
86 - استخراج ناحیه دست در تصاویر رادیولوژی مبتنی بر تبدیل حوضچه (چکیده)
87 - بهبود عملکرد رله دبفرانسیل در ترانسفورماتورهای قدرت با کمک استخراج شبه مشخصه مغناظیسی و چند جمله ای های لژاندر (چکیده)
لینک های پیشنهادی

 

30 جستجوی اخیر