بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

عنوان: نعناع


موارد یافت شده: 9

1 - تأثیر اسانس نعناع فلفلی و کربوهیدراتهای غیر الیافی بر فراسنجه های تولید گاز شولوخه در شرایط برون تنی (in vitro ) (چکیده)
2 - تاثیر اسانس نعناع فلفلی و کربوهیدراتهای غیر الیافی بر فراسنجه های تولید گاز شولوخه در شرایط برن تنی (in vitro) (چکیده)
3 - بررسی اثر نعناعبر کنترل رشد استافیلو کوکوس اوریوس در کشک سنتی (چکیده)
4 - واکنش سه گونه جنس نعناع به تنش کم آبی تحت شرایط کنترل شده (چکیده)
5 - مقایسه اثر اسانس نعناع (Mentha Piperita) و رزماری(Officinlis Rasmarinus)در میزان تصفیه آب آشامیدنی (چکیده)
6 - تاکسونومی عددی سرده سالویا (نعناعیان) با تاکید بر گروه های D و E فلورا ایرانیکا در شمال شرق ایران (چکیده)
7 - تأثیر گیاه دارویی نعناع بر عملکرد تولیدی، جمعیت میکروبی و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیر ه های حاوی سطوح مختلف گندم (چکیده)
8 - ارزیابی تحمل به یخ زدگی نعناع فلفلی (Mentha piperita L) تحت شرایط کنترل شده (چکیده)
9 - اثر مقادیر مختلف اسانس گیاهان نعناع و رازیانه بر ترکیب شیمیایی و فراسنجه های تولید گاز سیلاژ ذرت درشرایط برون تنی (چکیده)
لینک های پیشنهادی

 

30 جستجوی اخیر