بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

عنوان: خرما


موارد یافت شده: 37

1 - بررسی ردپای اکولوژیک آب و شاخص های آب مجازی در محصولات پسته و خرما در استان کرمان (چکیده)
2 - برآورد کارایی فنی تولید کنندگان خرما در منطقه رودخانه براستان هرمزگان در سال 1390 Fulltext (چکیده)
3 - شفاف سازی عصاره حاصل از خرمای واریته کلوته با استفاده از بنتونیت و ژلاتین (چکیده)
4 - بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی فیبر پوسته و مغز هسته خرما (چکیده)
5 - تعیین مراحل رسیدگی خرمای مضافتی با استفاده از طیف سنجی رامان (چکیده)
6 - بررسی تاثیر سیاست حمایتی دولت بر ریسک درآمدی و هزینه تولید محصولات باغی منتخب)پسته، خرما، سیب و مرکبات( (چکیده)
7 - تاثیر اسانس دارچین برکیفیت خرمای پوشش یافته با ایزوله پروتئین خلر در طول دوره نگهداری (چکیده)
8 - تاثیر پوشش خوراکی بر پایه ایزوله پروتئین خلر حاوی دارچین و اسید فوماریک بر خواص فیزیکوشیمیایی خرمای بم (چکیده)
9 - بررسی تأثیر جایگزینی شکر با پوره خرما بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، حسی و ماندگاری دونات (چکیده)
10 - تعیین اثر دما ٬ زمان و pH برخاکستردر شفاف سازی عصاره خرما با ژلاتین (چکیده)
11 - تأثیر جایگزینی شکر با پوره خرما بر رنگ مغز وتخلخل دونات سرخ شده با استفاده از پردازش تصویر (چکیده)
12 - تولید پودر خرما از شیره ی خرما با خشک کن پاششی (چکیده)
13 - بهینه یابی فرایند استخراج عصاره خرما (واریته کلوته) با استفاده از متدولوژی سطح پاسخ (چکیده)
14 - تاثیر جوانه هسته خرما بر خواص رئولوژیکی خمیر، کیفیت و ماندگاری نان بربری (چکیده)
15 - بررسی عوامل موثر بر فرآیند استخراج شیره از خرمای واریته کلوته و بهینه یابی آن با استفاده از متدولوژی سطح پاسخ (چکیده)
16 - اثر الیاف نخل خرما و آهک، به عنوان تثبیت کننده طبیعی، بر خصوصیات مکانیکی خشت (در شرایط محیطیِ با 35 درصد رطوبت) (چکیده)
17 - بررسی آلودگی میکروبی خرمای رقم استعمران طی انبار داری در سال 1384 (چکیده)
18 - تأثیر سطوح مختلف ضایعات خرما بر عملکرد، خصوصیات کیفی تخم مرغ و فراسنجه های خونی در مرغان تخم گذار (چکیده)
19 - تاثیر علف کش آترازین برفرآیند اوئوژنز در گورخرماهی Daniorerio (چکیده)
20 - تعیین برخی خواص فیزیکی خرما زاهدی (چکیده)
21 - بررسی ترکیب شیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب هسته خرما (چکیده)
22 - جایگزینی سطوح مختلف کاه گندم با برگ خرما بر سلامتی بره های بلوچی (چکیده)
23 - مقایسه فراسنجه های حاصل از تولید گاز برگ تعدادی از واریته های خرمای ایران با علف خشک یونجه در شرایط برون تنی (In vitro) (چکیده)
24 - تاثیر سطوح مختلف برگ خرما بر عملکرد بره های بلوچی (چکیده)
25 - بررسی بازاریابی خرما در ایران (مطالعه موردی شهرستان بم) (چکیده)
26 - بررسی منطقی بودن خرماکاران بم در استفاده از نهاده‌های تولید (چکیده)
27 - تجزیه شیمیایی و کاربردهای بالقوه هسته خرما در مواد غذایی (چکیده)
28 - کاربرد پودر هسته خرما به عنوان ماده مغذی مکمل در مرحله تخمیر الکلی سرکه سیب (چکیده)
29 - تولید اتانول از خرما به روش تخمیر با مخمر ساکارومسیس سرویزیه با رویکرد کاهش ضایعات (چکیده)
30 - بررسی عوامل موثر بر ارزش صادرات محصولات کشاورزی باتاکید بر استانداردهای صادرات (پسته،بادام،زعفران،خرماوسیب) (چکیده)
31 - بررسی مکانیسم های شفاف سازی ورنگبری عصاره خرما (چکیده)
32 - اثرات تنش آبی بر میزان جذب عناصر غذایی و عملکرد خرمای برحی (چکیده)
33 - ساخت جاذب های کربنی از هسته خرما با استفاده از عامل های شیمیایی اسید فسفریک و کلرید روی (چکیده)
34 - بررسی بازاریابی خرما: مطالعه موردی بم (چکیده)
35 - تأثیر جایگزین های چربی بر ثبات امولسیونی و ویژگی های حسی مخلوط ارده کم چرب - شیره خرما (حلوا ارده کم (چکیده)
36 - بررسی تأثیر دماهای مختلف نگهداری بر خصوصیات شیمیایی ارقام خرما (چکیده)
37 - بررسي روشهاي مناسب اندازه گيري افلاتوكسين در خرما (چکیده)
لینک های پیشنهادی

 

30 جستجوی اخیر