بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

نویسنده: حداد


موارد یافت شده: 427

1 - تأثیر اسید لاکتیک و اسید استیک بر شمارش کلی میکروبی و خواص ظاهری لاشه مرغ (چکیده)
2 - Electrical conductivity, thermal conductivity, and rheological properties of graphene oxide-based nanofluids (چکیده)
3 - بررسی نقش سرد کردن غوطه وری بر میزان کپک و مخمر، استافیلوکوکوس اورئوس و شمارش کلی میکروبی لاشه های مرغ در کشتارگاه صنعتی شهر مشهد (چکیده)
4 - Effect of partition coefficient on microsegregation during solidification of aluminium alloys (چکیده)
5 - INTRODUCING Pistacia khinjuk(KOLKHOUNG) FRUIT HULL (چکیده)
6 - مقایسه کارایی آنتی اکسیدانی کورکومین زردچوبه با آنتی اکسیدان های طبیعی و سنتزی در سیستم مدل غذایی (روغن سویا) (چکیده)
7 - اثر پارامتر محیطی دما روی ΔECN42 روغن زیتون ایرانی (چکیده)
8 - مقایسه ترکیب اسیدهای چرب روغن زیتون در مناطق مختلف ایران (چکیده)
9 - مقایسه ساختار شیمیایی و پایداری حرارتی روغن مغز کلخونگ (pistacia khinjuk) به عنوان یک منبع جدید روغن نباتی با روغن زیتون (چکیده)
10 - ptimization of Extraction Process of Bioactive Compounds from (چکیده)
11 - شناسایی و اولویت بندی عوامل موثر در انتخاب بانک¬ها و موسسات مالی و اعتباری توسط مشتریان (چکیده)
12 - شناسایی ترکیبات فنولی عصاره برگ درخت نیم به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و ارزیابی قدرت آنتی‌اکسیدانی آنها (چکیده)
13 - بررسی تاثیر استراتژی های تمرکز و تمایز بر عملکرد با در نظر گرفتن نقش واسط قابلیت های بازاریابی و قابلیتهای تکنولوژی (چکیده)
14 - Examining the role of knowledge management on organizational performance with considering mediating role of market orientation and innovation (چکیده)
15 - مدیریت استراتژیک در بخش خدمات سلامت( مورد مطالعه: بیمارستان های دولتی ایران) (چکیده)
16 - Optimization of a novel improver gel formulation for Barbari flat bread using response surface methodology (چکیده)
17 - Evolution of bentonite and gelatin effects on clarification of variety of date fruit Kaluteh juice with response surface methodology (چکیده)
18 - شفاف سازی عصاره حاصل از خرمای واریته کلوته با استفاده از بنتونیت و ژلاتین (چکیده)
19 - بررسی اثر بنتونیت و ژلاتین بر شاخص های تصفیه شربت خام چغندر قند به منظور تولید قند مایع (چکیده)
20 - مقایسه ی نظریه ی ذهن، حافظه و کنش های اجرایی در بیماران مبتلا به وسواس و افراد بهنجار (چکیده)
21 - Effects of low ozone concentrations and short exposure (چکیده)
22 - Effects of Fe additions on self propagating high temperature synthesis characteristics of TiO2–Al–C system (چکیده)
23 - بررسی تاثیر قابلیت های بازاریابی بر عملکرد بازار به واسطه متغییر خلق ارزش برتر برای مشتری در صنایع غذایی شهرک صنعتی توس مشهد (چکیده)
24 - بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی فیبر پوسته و مغز هسته خرما (چکیده)
25 - Functional properties of Balangu seed gum over multiple freeze–thaw cycles (چکیده)
26 - بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره اتانولی ریشه و اندام های هوایی گیاه سالویا خراسانیکا بر برخی از باکتری های بیماریزای غذایی (چکیده)
27 - اثر ضد میکروبی عصاره های اتانولی و آبی ریشه و اندام های هوایی گیاه سالویا خراسانیکا بر روی استافیلوکوکوس اورئوس در شرایط آزمایشگاهی (چکیده)
28 - بررسی عوامل تعیین کننده در تمایل به خرید اینترنتی بلیط شرکت های هواپیمایی (چکیده)
29 - بررسی عوامل مؤثر بر ارتقاء کیفیت زندگی شهری در سکونتگاه غیررسمی پنج تن آل عبا (التیمور مشهد) (چکیده)
30 - تاثیر کیفیت خدمات و شرایط عاطفی کارکنان بر رضایت و وفاداری مشتریان بانک ملت (چکیده)
31 - On the microsegregation of Al–Mg alloys by thermal analysis and numerical modeling (چکیده)
32 - Optimization of Foaming Parameters and Investigating the Effects of Drying Temperature on the Foam-Mat Drying of Shrimp (Penaeus indicus) (چکیده)
33 - Fractography of Al6061/Al2O3 nanocomposites fabricated by stir-casting process (چکیده)
34 - An investigation on microstructure properties of Al6061/Al2O3 nanocomposite in as-cast state and in extruded condition (چکیده)
35 - Performance investigation of electrochemical treatment process on wastewater of applicable (چکیده)
36 - شناسایی ابعاد استراتژی های بازاریابی هتل ها و هتل آپارتمانهای شهرستان مشهد (چکیده)
37 - An investigation of the tensile and compressive properties of Al6061 and its nanocomposites in as-cast state and in extruded condition (چکیده)
38 - بهبود خصوصیات بافتی و حسی کیک بدون گلوتن با استفاده از پودر شیرسویا جهت تولید یک میان وعده رژیمی (چکیده)
39 - PAX6 (+5a) Expression in Adipose Tissue-Derived Stem Cells Induces Retinal Ganglion Cells (چکیده)
40 - Fractionation of Eremurus spectabilis fructans by ethanol: Box–Behnken design and principal component analysis (چکیده)
41 - Investigation of work softening mechanisms and texture in a hot deformed 6061 aluminum alloy at high temperature (چکیده)
42 - بررسی اکسایش سطحی نوار بی شکل Co67Cr7Fe4Si8B14 در طول فرایند بلورینگی (چکیده)
43 - بررسی سینتیک جذب روغن توسط خلال سیب زمینی تحت تاثیر روغن مغز بنه، مواد صابونی ناشونده روغن مغز بنه و هیدروکلوئید ثعلب طی فرایند سرخ کردن عمیق (چکیده)
44 - اندازه گیری خواص آنتی اکسیدانی روغن دانه زرشک زرافشانی منطقه خراسان رضوی (چکیده)
45 - تاثیر اسانس دارچین برکیفیت خرمای پوشش یافته با ایزوله پروتئین خلر در طول دوره نگهداری (چکیده)
46 - تاثیر پوشش خوراکی بر پایه ایزوله پروتئین خلر حاوی دارچین و اسید فوماریک بر خواص فیزیکوشیمیایی خرمای بم (چکیده)
47 - روش های شناسایی و تعیین خصوصیات نانوامولسیونها (چکیده)
48 - مروری بر خواص آنتی اکسیدان های طبیعی در جلوگیری از رشد هلیکوباکتر پیلوری (چکیده)
49 - روغن هسته انار: مروری بر خواص و روش های استخراج (چکیده)
50 - بررسی آزادشدن کافئین از آدامس و تلخی زدایی آن در آدامس (چکیده)
51 - بررسی تاثیر مصرف صمغ بنه در فرآیند تولید آدامس و ارزیابی خواص کیفی محصولات تولیدی (چکیده)
52 - بررسی اثرصمغ ترنجبین در فرایند تولید آدامس و ارزیابی خواص کیفی آن (چکیده)
53 - Biological Variability of Sweat Gland Pores in the Fingerprints of a Fars Iranian Family from Khorasan Razavi Province, Iran (چکیده)
54 - بررسی تأثیر جایگزینی شکر با پوره خرما بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، حسی و ماندگاری دونات (چکیده)
55 - ارزیابی پتانسیل تولید بیوگاز و انرژی از پسماندهای آلی صنایع غذایی مشهد (مطالعه موردی:صنایع فرآوری میوه) (چکیده)
56 - تغییرات ترکیبات فنولی عصاره کهلیک اوتی قرار گرفته شده در شدت های مختلف اولتراسوند و مایکروویو در طی زمان (چکیده)
57 - اثر شدت های مختلف اولتراسوند و مایکروویو بر میزان ترکیبات فنولیک عصاره کهلیک اوتی (چکیده)
58 - تعیین اثر دما ٬ زمان و pH برخاکستردر شفاف سازی عصاره خرما با ژلاتین (چکیده)
59 - تأثیر جایگزینی شکر با پوره خرما بر رنگ مغز وتخلخل دونات سرخ شده با استفاده از پردازش تصویر (چکیده)
60 - تولید پودر خرما از شیره ی خرما با خشک کن پاششی (چکیده)
61 - ارزیابی راندمان استخراج روغن ارده و مقایسه کنجاله کنجد روش های مختلف روغن کشی (چکیده)
62 - ارزیابی راندمان استخراج روغن ارده و مقایسه کنجاله کنجد روش های مختلف روغن کشی (چکیده)
63 - کاربرد پردازش تصویر در مطالعه تاثیر اجزاء ژل بهبوددهنده بر خصوصیات نان بربری غنی شده با سویا (چکیده)
64 - کارایی امواج فراصوت در استخراج فروکتان از غده سریش با استفاده از طرح باکس بنکن (چکیده)
65 - تأثیر توالی کوزاک در بیان موقت مینی‌ژنی از فاکتور 9 انعقادی در سلول‎های پستاندار (چکیده)
66 - تاثیر اینترون 1 ژن بتاگلوبین انسانی بر روی بیان موقت فاکتور 9 انعقادی فعال انسانی در رده‌ای از سلول‌های پستانداران (چکیده)
67 - بررسی نرم افزاری و استفاده همزمان از اینترونهای 1 و 2 ژن بتاگلوبین انسانی با هدف افزایش بیان فاکتور 9 انعقادی انسان (چکیده)
68 - بررسی نواحی غیر رمزکننده ژن فاکتور 8 در مقایسه با نواحی انتخابی از اینترون 1 ژن فاکتور 9 انسانی (چکیده)
69 - Histopathological and Behavioral Assessment of Toxin-Produced Cerebellar Lesion: A Potent Model for Cell Transplantation Studies in Cerebellum (چکیده)
70 - Enhancement of the human factor IX expression, mediated by an intron derived fragment from the rat aldolase B gene in cultured hepatoma cells (چکیده)
71 - A systematic study of the function of the human β-globin introns on the expression of the human coagulation factor IX in cultured Chinese hamster ovary cells (چکیده)
72 - Human adipose-derived mesenchymal stem cells can survive and integrate into the adult rat eye following xenotransplantation (چکیده)
73 - Cytotoxicity and biocompatibility evaluation of chitosan-beta glycerol phosphate-hydroxyethyl cellulose hydrogel on adult rat liver for cell-based therapeutic applications (چکیده)
74 - تأثیر دمای پیرسختی بر روی خواص بهینه آلیاژ آلومینیم 7075 مورد استفاده در دستگاه جوش پلاستیک (چکیده)
75 - پیش شرط ها و پیامد های وفاداری کاربران به موتور های جستجو: طراحی الگوی وفاداری کاربران ایرانی (چکیده)
76 - ارزیابی پایداری اکسایشی، ویژگیهای شیمیایی و ساختار اسید چرب روغن مغزخنجوک (چکیده)
77 - اثرات زیست محیطی و اقتصادی تولید بیوگاز از کود مرغداری ها (مطالعه موردی: خراسان رضوی) (چکیده)
78 - Physiochemical Properties of Gundelia tournefortii L. Seed Oil (چکیده)
79 - بررسی ساختار اسید چرب و خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن دانه مرو (Salvia macrosiphon, Boiss) (چکیده)
80 - Adsorption of Ni (ii) from aqueous solutions using graphene nanosheets and graphene-zinc oxide nanocomposite: thermodynamic and kinetic studies (چکیده)
81 - بررسی تأثیر صمغ بومی بالنگو شیرازی برخصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نان بربری نیمه حجیم بدون گلوتن (چکیده)
82 - بررسی امکان تولید کیک بدون گلوتن با استفاده از آرد سورگوم و صمغ های گوار و گزانتان (چکیده)
83 - Investigation on the Effect of Atmosphere on the Pores of Sintered Astaloy CrM Steel (چکیده)
84 - Nanocrystallization in Co67Cr7Fe4Si8B14 Amorphous Alloy Ribbons (چکیده)
85 - اثر ازن محلول در آب بر کاهش آفلاتوکسین پسته واریته اوحدی (چکیده)
86 - Establishing a correlation between interfacial microstructures and corrosion initiation sites in Al/Cu joints by SEM–EDS and AFM–SKPFM (چکیده)
87 - Cytogenetic Characterization of 23 Species of Rodents From Iran (چکیده)
88 - همبستگی بین خصوصیات فروکتان استخراج شده از غده سریش با استفاده از امواج فراصوت (چکیده)
89 - Foam-mat drying of shrimp: characterization and drying kinetics of foam (چکیده)
90 - اثرآب ازن دار بر کاهش باکتری های شاخص و جمعیت کل میکروبی لاشه مرغ در مرحله سردکردن (چکیده)
91 - Investigation of microstructure and mechanical properties of Al6061-nanocomposite fabricated by stir casting (چکیده)
92 - بررسی تولید فوم تخلخل بسته آلومینیومی با استفاده از نیترات سدیم و روش ذوب پودر متراکم شده (چکیده)
93 - تولید بیوگاز از هضم بی‌هوازی کود مرغی: اثر غلظت مواد جامد آلی در بازده بیوگاز (چکیده)
94 - Evaluating Compositions and Comparing Pathos radical power and Oxidative Stability of Different Concentrations of Laurus Nobilis Leaf Extract with BHT (چکیده)
95 - اثر تمرین استقامتی بر نیمرخ لیپیدی و استقامت قلبی - عروقی در موش های صحرایی نر سالم پس از مصرف عصاره زیره کوهی (چکیده)
96 - A Study of the Stickiness of Cost of Goods Sold and Operating Costs to Changes in Sales Level in Iran (چکیده)
97 - بررسی تاثیر قابلیت های بازاریابی بر عملکرد بازار به واسطه متغیر خلق ارزش برتر برای مشتری در صنایع غذایی شهرک صنعتی توس مشهد (چکیده)
98 - بررسی رابطه بین متغیرهای جمعیت شناختی با میزان اهمیت ابعاد کیفیت در خدمات بانکی (چکیده)
99 - Susceptibility of immature stages of the Indian meal moth, Plodia interpunctella Hübner (Lepidoptera: Pyralidae) to ozonated water (چکیده)
100 - Developmental study of mercury effects on the fruit fly (Drosophila melanogaster) (چکیده)
101 - Chemical properties of the oil from Pistacia khinjuk fruits growing wild in Iran (چکیده)
102 - Evidence for crossing the blood barrier of adult rat brain by human adipose-derived mesenchymal stromal cells during a 6-month period of post-transplantation (چکیده)
103 - بررسی تغییرات فیزیکی و شیمیایی مارگارین سرخ کردنی مایع پس از حرارت دهی در دفعات متوالی (چکیده)
104 - بررسی قدرت آنتی اکسیدانی روغن پوست کلخونگ به عنوان منبع غذایی جدید در ایران (چکیده)
105 - بررسی تغییرات میزان کل ترکیبات فنولیک در چای سبز ایرانی دم آوری شده (چکیده)
106 - Phenolics in Henna: Extraction and stability (چکیده)
107 - بهینه سازی فرایند استخراج مواد زیست فعال از پوست بنه به روش آب مادون بحرانی با کاربرد روش سطح پاسخ (چکیده)
108 - زیست چینه نگاری سازند سورگاه بر مبنای روزن داران پلانکتونیک در میادین نفتی ماله کوه (چاه شماره 1) و سرکان (چاه شماره 1) در منطقه پلدختر استان لرستان (چکیده)
109 - بررسی ساختار ترکیبات قطبی روغن کانولا تحت تاثیر روغن مغز بنه طی فرآیند سرخ کردن به روش کروماتوگرافی غربال ملکولی با کارایی بالا (HPSEC) (چکیده)
110 - Photocatalytic degradation of reactive black 5 azo dye by zinc sulfide quantum dots prepared by a sonochemical method (چکیده)
111 - Nanofluids for Heat Transfer Enhancement-A Review (چکیده)
112 - ارزیابی خواص رئولوژیکی پوششهای خمیری مخصوص سرخ کردن تهیه شده با ترکیبهای مختلف (چکیده)
113 - Effects of ozone treatment on microflora of dried saffron and its living larvae (چکیده)
114 - استخراج آنتی اکسیدان های منابع آنتی اکسیدانی H با آب زیر بحرانی (subcritical water) (چکیده)
115 - بهینه یابی ترکیبات پلی فنلی عصاره مادون بحرانی آب پوست بنه با شبکه عصبی مصنوعی (چکیده)
116 - آب مادون - مافوق بحرانی فرایندی سبز در بازیافت ضایعات کشاورزی (چکیده)
117 - Optimization of Polyphenolic Compounds Extraction Process from Bene Hull(Pistacia atlantica var mutica) Based on Superheated Water Using Neural Network (چکیده)
118 - بازیافت مواد مؤثره‌ی پوست پسته وحشی به عنوان ضایعات کشاورزی با روش استخراج جدید بر پایه‌ی آب مادون بحرانی (چکیده)
119 - Subcritical Water Extraction as a New Environmental Friendly Method for Bioactive Compounds Extraction Process from Bene Hull (چکیده)
120 - افزایش فعالیت آنتی اکسیدانها و جلوگیری از اکسیداسیون لیپید ها با استفاده از نانوتکنولوژی (چکیده)
121 - The Effect of Base Metal Conditions on the Final Microstructure and Hardness of 2024 Aluminum Alloy Friction-Stir Welds (چکیده)
122 - اثر آرد ذرت بر ویژگی های کیفی ناگت میگوی سرخ شده به روش عمیق با استفاده از دو نوع فرایند آماده سازی (چکیده)
123 - Effect of Initial Quality and Compositional Parameters on Total Polar Compounds Formation during Continuous Heating of Olive Oil (چکیده)
124 - Synthesis of nano-structure molybdenum disilicide from primary mixture of MoO3 + Si + Al through mechanochemical reactions (چکیده)
125 - سنجش و تعیین شاخص رضایتمندی مشتریان واسط (توزیع کنندگان) با روش ترکیبی CSM و شاخص CSI (مطالعه موردی: شرکت شهد ایران) (چکیده)
126 - انتخاب چند معیاره تامین کنندگان با استفاده ازAHP فازی (چکیده)
127 - تحلیل رابطه بین ارزش درک شده، کیفیت درک شده، رضایت مشتری و قصد خرید مجدد در فروشگاه های زنجیره ای تهران (چکیده)
128 - An Analysis of Brand Image, Perceived Quality, Customer Satisfaction and Re-purchase Intention in Iranian Department Stores (چکیده)
129 - پیش شرط های توصیه و تبلیغ کلامی در کتابخانه ها و مراکز اطلاع رسانی: طراحی الگوی تبلیغ کلامی مراجعان کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی (چکیده)
130 - پیش شرط ها و پیامدهای وفاداری مراجعان کتابخانه ها : طراحی الگوی وفاداری مراجعان کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی (چکیده)
131 - بررسی ادراک دانشجویان از خدمات الکترونیکی کتابخانه های دانشگاهی: پژوهشی بر مبنای نظریه رفتار برنامه ریزی شده آجزن (چکیده)
132 - The first identification of nanobacteria from patients with urinary and kidney stones in Iran (چکیده)
133 - Evaluating the fatty acid composition of the oil from fruit hulls of two Pistacia species growing wild in Iran (چکیده)
134 - توالی های اینترونی ابزاری کارآمد در تشخیص و درمان بیماری های ژنتیکی و تجهیز ناقل های ژنی (چکیده)
135 - Evaluation of Oct4 Expression Using p-Oct4-GFP Reporter Construct in Human Embryonic Kidney (HEK293T) Cell line. (چکیده)
136 - بررسی واکنش های سلولی و مولکولی بین سلول های انسانی کشت شده در معرض بافتهای ترمیم کننده حیوانات (چکیده)
137 - بررسی تاثیر فرمولاسیون های مختلف بر ویژگی های فیزیکی و شیمیایی مارگارین مایع سرخ کردنی (چکیده)
138 - بررسی خواص فیزیکی دانه ی سویا (چکیده)
139 - Quality changes of donuts as influenced by leavening agent and hydrocolloid coatings (چکیده)
140 - بررسی اثر تخمیر لاکتیکی (لاکتوباسیلوس پلانتاروم) بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، عطر و طعم، بیاتی و خصوصیات پوسته نان نیمه‌حجیم (باگت) (چکیده)
141 - تاثیر گلوتن و امولسیفایر DATEM بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و حجم مخصوص نان اشترودل (چکیده)
142 - DEVELOPMENT OF SHELF STABLE IRANIAN BARBARI BREADS USING HURDLE TECHNOLOGY (چکیده)
143 - EFFECT OF GEL IMPROVER COMPONENTS ON SENSORY AND QUALITY PROPERTIES OF BARBARI BREAD FORTIFIED WITH SOY FLOUR USING RESPONSE SURFACE METHODOLOGY (چکیده)
144 - OPTIMIZATION OF EMULSIFIER GEL FORMULATION FOR IMPROVEMENT OF FLAT BREAD IMAGE PROPERTIES (چکیده)
145 - مطالعه تاثیر اجزاء ژل بهبود دهنده نان بربری بر خواص مکانیکی خمیر با استفاده از روش شناسی رویه پاسخ (چکیده)
146 - بررسی تاثیر تورم بر عملکرد بازارهای مالی در ایران طی 1352-86 (چکیده)
147 - کاربرد آرد سورگوم در تولید کیک بدون گلوتن (چکیده)
148 - کاربرد صمغ بومی بالنگو شیرازی در تولید نان سورگوم بدون گلوتن با هدف تامین قوت غالب بیماران سلیاکی (چکیده)
149 - تولید کیک سورگوم بدون گلوتن با استفاده با استفاده از صمغ های گوار و گزانتان جهت مصرف بیماران سیلیاکی (چکیده)
150 - مقایسه اثر اسانس آویشن و اسطوخودوس در تصفیه آب آشامیدنی (چکیده)
151 - مقایسه اثر اسانس نعناع (Mentha Piperita) و رزماری(Officinlis Rasmarinus)در میزان تصفیه آب آشامیدنی (چکیده)
152 - اثر ضایعات سیب بر کیفیت و ماندگاری نان بربری (چکیده)
153 - Effect of Electromagnetic Waves (Cold Pasteurization) on Storage Time of Yolk Liquid (چکیده)
154 - ارتقاء کیفیت و ماندگاری نان ترکیبی با ارزیابی زمان تخمیر (چکیده)
155 - production of eggless cake (چکیده)
156 - functional effects of different humectants on dough rheology and Barbari flat bread quality (چکیده)
157 - Effect of electromagnetic waves (cold pasteurization) on Yolk liquid stored at different time on the logarithmic count of mesophilic aerobic bacteria (چکیده)
158 - اثر پایدار کننده های منتخب بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی (چکیده)
159 - بررسی اثر صمغ های گوار و گزانتان بر خصوصیات کیفی و کمی کیک سورگوم بدون گلوتن (چکیده)
160 - بهینه یابی فرایند استخراج عصاره خرما (واریته کلوته) با استفاده از متدولوژی سطح پاسخ (چکیده)
161 - بررسی یکی از خصوصیات شیمیایی روغن مغز کلخونگ (pistacia khinjuk ) به عنوان یک منبع غذایی جدید (چکیده)
162 - ازونوئید (چکیده)
163 - تاثیر جوانه هسته خرما بر خواص رئولوژیکی خمیر، کیفیت و ماندگاری نان بربری (چکیده)
164 - بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی دو رقم سبوس برنج بومی استان اصفهان (چکیده)
165 - ارزیابی پایداری و کارآیی حرارتی آنتی اکسیدان عصاره سبوس برنج ایرانی (چکیده)
166 - تاثیر عصاره زردچوبه حاصل از روش های مختلف ارزیابی در پایداری روغن سویا با استفاده از تست رنسیمت (چکیده)
167 - بررسی اثر ترکیبات فنولی و قدرت رادیکال گیرندگی عصاره های آنتی اکسیدانی زردچوبه (چکیده)
168 - احیا مارمالاد سنتی به رب و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن (چکیده)
169 - ارزیابی تاثیر فرمولاسیون های ترکیبی از آنتی اکسیدان های طبیعی، سنتزی و اسید سیتریک در پایدارسازی روغن کره (چکیده)
170 - کاربرد ازن در CIP و تاثیر آن بر کیفیت شیر خام و پنیر تولید شده (چکیده)
171 - بررسی پایداری روغن کانولا تحت تاثیر روغن مغز بنه و بخش صابونی ناشونده آن طی فرآیند سرخ کردن عمیق بر حسب اندازه‌گیری تغییرات رنگ به روش پردازش تصویر (چکیده)
172 - پایداری روغن های زیتون بکر و تخم کدو بر حسب اندازه گیری ساختار ترکیبات قطبی به روش کروماتوگرافی غربال ملکولی با کارایی بالا (HPSEC) (چکیده)
173 - بررسی عوامل موثر بر فرآیند استخراج شیره از خرمای واریته کلوته و بهینه یابی آن با استفاده از متدولوژی سطح پاسخ (چکیده)
174 - بررسی خواص مکانیکی ژل بهبود دهنده ی نان بربری با استفاده از روش شناسی رویه ی پاسخ (چکیده)
175 - بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره‌ی استخراج شده از پوست بنه رقم موتیکا به روش مادون بحرانی آب (چکیده)
176 - پایداری اکسایشی روغنهای زیتون تجاری ایران (چکیده)
177 - On the role of aluminum powder on production copper foam by turning chips (چکیده)
178 - An investigation of production Al-Al2O3 composite foam via SHS (چکیده)
179 - A Revival of Traditional BEH-ROB Marmalade and Inspecting Its Sensory and Physiochemical Characteristics (چکیده)
180 - تعیین تغییرات سطح آب دریا در سازند سورگاه بر مبنای فرامینیفرهای پلانکتونیک در میدان نفتی ماله کوه (چاه شماره 1) (چکیده)
181 - زیست چینه نگاری سازند سورگاه بر مبنای فرامینیفرهای پلانکتونیک در منطقه پلدختر، استان لرستان (چکیده)
182 - QUANTITIVE XRD AND EDDY CURRENT INVESTIGATION OF ROLLED AISI 304L AUSTENITIC STAINLESS STEEL (چکیده)
183 - Magnetic investigation of strain induced martensite evolution (چکیده)
184 - تاثیر ترکیبات حاوی منیزیم و کلسیم بر هسته بندی غیرهمگن فاز گرافیت در چدن نشکن (چکیده)
185 - Antioxidative and synergistic effects of bene kernel and hull oils during oxidation of virgin olive oil (چکیده)
186 - بررسی امکان تکثیر، ماندگاری و ردیابی سلول های نشاندار انسانی در جنین اولیه موش (چکیده)
187 - میکروبایواستراتیگرافی سازند سورگاه بر مبنای فرامینیفرهای پلانکتونیک در چاه شماره 1 سرکان، شمال باختری اندیمشک (چکیده)
188 - Optical and structural properties of ZnS quantum dots bfabricated by sonochemical method (چکیده)
189 - بررسی تاثیر ازن گازی در کنترل شب پره هندیPlodia interpunctella (چکیده)
190 - ارزیابی تاثیر ازن محلول در آب بر مرگ و میر مراحل نابالغ شب پره هندیPlodia interpunctella (چکیده)
191 - بررسی اثرات سمی جیوه بر تکوین مگس سرکه (چکیده)
192 - بهینه یابی شرایط تصفیه شربت خام چغندر قند با استفاده از بنتونیت با روش سطح پاسخ (RSM) (چکیده)
193 - بررسی جوانه زایی در چدن نشکن با افزودن ترکیبات حاوی منیزیم، کلسیم و باریم و مقایسه با جوانه زای مرسوم فروسیلیس 75 درصد (چکیده)
194 - پوشش دهی درجای فولاد ساده کربنی توسط مخلوط کامپوزیتی TiC-Al2O3 حین فرایند جوشکاری دستی (چکیده)
195 - Carburising behaviour of low carbon steel with nanocrystalline surface layer induced by ball milling (چکیده)
196 - A Karyological Study of Some Murid Rodents (Rodentia: Muridae) of Iran (چکیده)
197 - Refining of Crude Canola Oil using PSA Ultrafiltration Membrane (چکیده)
198 - An Investigation of aluminum foam produced by sintering evaporation process (چکیده)
199 - مشخصات فیزیکی شیمیایی روغن های زیتون تجاری ایرانی (چکیده)
200 - Oxidative Stability of Virgin Olive Oil as Affected by the Bene Unsaponifiable Matters and Tertiary-Butylhydroquinone (چکیده)
201 - Numerical investigation of the effects of constraint design on 5XXX Al Alloy GTA Welding (چکیده)
202 - Hot deformation and processing maps of K310 cold work tool steel (چکیده)
203 - Study of radioprotective effect of green tea against gamma irradiation using micronucleus assay on binucleated human lymphocytes (چکیده)
204 - Crystallization behavior of Co67Fe4Cr7Si8B14 amorphous alloy (چکیده)
205 - اثر چای سبز در مهار آسیب های کروموزومی القایی امواج تلفن همراه ( 940 مگا هرتز) بر اریتروسیت های پلی کروماتیک مغز استخوان موش نر بالب سی (چکیده)
206 - بررسی تاثیر اندازه و مدت زمان پس از برداشت نگهداری میوه در انبار بر برخی خواص فیزیکی پرتقال در راستای کاهش ضایعات محصول در مدت نگهداری (چکیده)
207 - بررسی خواص مکانیکی پرتقال (رقم پارسون بران) در راستای ایمنی و کاهش ضایعات محصول در مخازن نگهداری (چکیده)
208 - Rheological Properties of Zirconia-Ethylene Glycol nanofluid (چکیده)
209 - Vessel Segmentation Based on Sobel Operator and Fuzzy Reasoning (چکیده)
210 - Kinetic Modeling of Mass Transfer During Deep Fat Frying of Shrimp Nuggets Coated With Different Batter Formulation (چکیده)
211 - Effect of polyols on shelf-life and quality of flat bread fortified with soy flour (چکیده)
212 - اثر ازن بر کاهش جمعیت میکروبی لاشه هرغ در کشتارگاه صنعتی شهر مشهد (چکیده)
213 - بررسی اثر صمغهای گوار و گزانتان برخصوصیات کیفی و کمی کیک سورگوم بدون گلوتن (چکیده)
214 - فرمولاسیون نان سورگوم بدون گلوتن با استفاده از صمغ کربوکسی متیل سلولز (CMC)و بالنگو شیرازی (چکیده)
215 - بررسی خواص مکانیکی و مورفولوژی سطح شکست آلیاژ آمورف توده ای پایه زیرکونیم (چکیده)
216 - بررسی تاثیر ریز ساختار فلز پایه بر ریز ساختار و خواص مکانیکی آلیاژ آلومینیوم 5083 جوشکاری شده به روش اصطکاکی اختلاطی (چکیده)
217 - اثر ضد میکروبی پودر عصاره برگ نوروزک بر استافیلوکوکوس اورئوس در همبرگر (چکیده)
218 - بررسی مارگارین مایع در دمای محیط ودمای یخچال (چکیده)
219 - بررسی امکان تولید کنستانتره پروتئینی از ضایعات خط تولید رب گوجه فرنگی و تعیین برخی خواص عملکردی آن (چکیده)
220 - Welding of aluminum alloys through thermite like reactions in Al–CuO–Ni system (چکیده)
221 - استفاده از روش شناسی رویه پاسخ در بررسی تاثیر اجزا ژل بهبوددهنده نان بربری بر چسبندگی خمیر (چکیده)
222 - In situ synthesis of Nanoparticle reinforced metal matrix composite coating by combustion synthesis (چکیده)
223 - جوشکاری و تقویت همزمان آلیاژهای آلومینیوم با نانو ذرات اکسیدی و ترکیبات بین فلزی به روش سنتز احتراقی (چکیده)
224 - Effect of calcination temperature on structural, vibrational, optical, and rheological properties of zirconia nanoparticles (چکیده)
225 - بررسی تأثیر سرب بر تکوین مگس سرکه (چکیده)
226 - القاء صدمات کروموزومی در سلولهای مغز استخوان موش کوچک آزمایشگاهی در اثر تجویز استنشاقی n-بوتانول (چکیده)
227 - مگس سرکه به عنوان مدلی برای سنجش سمیت (توکسیسیته) جیوه (چکیده)
228 - The effect of hydrocortisone on induction of aneuploidy in L929, a mouse fibroblast cell line (چکیده)
229 - Refining of crude canola oil using PSA ultrafilteration membrane (چکیده)
230 - Sonochemical synthesis of Zinc sulfide quantum dots and their photocatalytic activityfor dye removal (چکیده)
231 - Non-isothermal Crystallization Kinetics of Co67Fe4Cr7Si8B14 Amorphous Alloy (چکیده)
232 - The Effects of Heat Treatment and Cold Working on the Microstructure of Aluminum Alloys Welded by Friction Stir Welding (FSW) Technique (چکیده)
233 - Olive oil oxidation: Rejection points in terms of polar, conjugated diene, and carbonyl values (چکیده)
234 - Image analysis of color changes in canola oil to influence of bene kernel oil and its unsaponifiable matters fraction during frying Process (چکیده)
235 - Analytical evaluation of olive oil oxidation (چکیده)
236 - بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی و پایداری حرارتی فسفولیپیدها در محیط تالو اولئین (چکیده)
237 - بررسی اثرات ویتامین A در مهار آسیب های کروموزومی القایی توسط امواج تلفن همراه روی اریتروسیت های مغز استخوان موش کوچک آزمایشگاهی (چکیده)
238 - Chemical Composition and Physicochemical Properties of Pumpkin Seeds (Cucurbita pepo Subsp. pepo Var. Styriaka) Grown in Iran (چکیده)
239 - تأثیر نوع پوشش هیدروکلوئیدی و افزودن آرد سویا بر ویژگیهای شیمیایی و فیزیکی پیراشکی (چکیده)
240 - اثرات امواج تلفن همراه روی فراوانی میکرونوکلئوس در نوزاد و موش بالغ نژاد Balb/C (چکیده)
241 - Formation of metal matrix composite reinforced withNano sized Al2O3 + Ni-Al intermetallics during coating of Al substrate via Combustion synthesis (چکیده)
242 - Improvement of canola oil frying stability by bene kernel oil’s unsaponifiable matter (چکیده)
243 - Study of mechanical deformation of Zr55Cu30Al10Ni5 bulk metallic glass through instrumented indentation (چکیده)
244 - Non-isothermal Crystallization Kinetics of Co67Fe4Cr7Si8B14 Amorphous Alloy (چکیده)
245 - Microstructural and mechanical properties of friction stir welded Cu–30Zn brass alloy at various feed speeds: Influence of stir bands (چکیده)
246 - Effect of Bene Kernel Oil on the Frying Stability of Canola Oil (چکیده)
247 - بررسی ترکیب شیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب هسته خرما (چکیده)
248 - سینتیک بلورینگی غیرهمدمای آلیاژ آمورف Co67Fe4Cr7Si8B14 (چکیده)
249 - بررسی رفتار ترمومکانیکی آلیاژ آمورف Co67Fe4Cr7Si8B14 (چکیده)
250 - نانو بلورینگی نوارهای آمورف آلیاژ Co Cr FE SI B (چکیده)
251 - Frying Stability of Canola Oil in the Presence of Pumpkin Seed and Olive Oils (چکیده)
252 - بررسی بلورینگی آلیاژ آمورف Co Cr Fe Si B (چکیده)
253 - بررسی تغییرات سطحی آلیاژ آمورف Co Cr Fe Si B در طول فرایند بلورینگی (چکیده)
254 - مطالعه تغییر فرم آلیاژ آمورف توده ای Zr55Al10Ni5Cu30 با استفاده از آزمون فروروندگی توسط دو فرورونده با دو زاویه متفاوت (چکیده)
255 - Effects of Soy and Corn Flour Addition on Batter Rheology and Quality of Deep Fat-Fried Shrimp Nuggets (چکیده)
256 - Fabrication, Characterization, and Measurement of Optical Properties of Zirconia Nanoparticles, (چکیده)
257 - Kinetic modeling of mass transfer during deep fat frying of fried shrimp nugget prepared without a pre-frying step (چکیده)
258 - Effect of Calcination Temperature on The Fabrication of Zirconia Nanoparticles (چکیده)
259 - The discovery of possible regulatory regions inside the intron 2 of human Bcl-2 gene (چکیده)
260 - بهینه سازی تولید ایزوله پروتئینی رسوبی از کنجاله های هگزانی و دو فازی کونالا (چکیده)
261 - اثرات ژنوتوکسیک امواج تلفنهای همراه در القای آسیبهای کروموزومی جنین موش کوچک آزمایشگاهی نژاد Balb/C (چکیده)
262 - بررسی تأثیر عملیات حرارتی بر ریزساختار و خواص مکانیکی آلیاژ آلومینیوم 2024 جوشکاری شده به روش اصطکاکی اختلاطی (چکیده)
263 - تاثیر کروم بر ریز ساختار و آخال های جوش های جند راهه فولادهای کم آلیاژی در جوش کاری به روش الکترود دستی (چکیده)
264 - تولید درجای نانو کامپوزیت Cu-Cr)-Al2O3) به روش مکانوشیمیایی (چکیده)
265 - بررسی رفتار تبلور مجدد دینامیکی فولاد ابزار سردکار K310 در طول دوره تغییرفرم داغ (چکیده)
266 - بررسی اثر عامل ورآورنده و جایگزینی بخشی از آرد گندم با آرد سویا بر خصوصیات دونات سرخ شده (چکیده)
267 - تولید درجای نانو کامپوزیت Cu-Cr)-Al2O3) به روش مکانوشیمیایی (چکیده)
268 - روشی نوین برای جوشکاری آلیاژهای آلومینیوم براساس فرآیند سنتز احتراقی (چکیده)
269 - تجزیه شیمیایی و کاربردهای بالقوه هسته خرما در مواد غذایی (چکیده)
270 - STUDY ON THE ANTIMICROBIAL EFFECT OF SALVIALERIIFOLIA (NOWROOZAK) LEAF EXTRACT POWDERONTHEGROWTH OF STAPHYLOCOCCUS AUREUS IN HAMBURGER (چکیده)
271 - کاربرد پودر هسته خرما به عنوان ماده مغذی مکمل در مرحله تخمیر الکلی سرکه سیب (چکیده)
272 - نگاهی به انسان شناسی زیستی (چکیده)
273 - Antioxidant and antibacterial activity of flowers of Iranian cultivars of carthamus tinctorius L (چکیده)
274 - Frying stability of canola oil in presence of pumpkin seed and olive oils (چکیده)
275 - Rheological Characterization and Sensory Evaluation of a Typical Soft Ice Cream Made with Selected Food Hydrocolloids (چکیده)
276 - Thermal Properties and Crystallization Behavior of Co67Fe4Cr7Si8B14 (چکیده)
277 - Antimicrobial Effect of Salvia leriifolia leaf (چکیده)
278 - An Extremely Thermostable Protease with an alkaline pH Profile from a hyperthermophilic Bacillus sp. MLA64 isolated from “Dig Rostam” Hot Spring in Iran (چکیده)
279 - Study on possibility of Fraction Stir Welding of dissimilar and Non uni-Thickness Materials (چکیده)
280 - Effect of lactic fermentation (Lactobacillus plantarum) on physicochemical, flavor, staling and crust properties of semi volume bread (baguette) (چکیده)
281 - NEW KARYOTYPE OF CALOMYSCUS (RODENTA (چکیده)
282 - بررسی مقایسه ای تاثیر اتمسفر تف جوشی برمورفولوژی حفرات نمونه تف جوشی شده Astaloy CrM به کمک پردازش تصویر (چکیده)
283 - بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن بذر کنگر (Gundelia tournefortii L) (چکیده)
284 - ویژگیهای شیمیایی و ساختار اسید چرب روغن دانه کدو تخم کاغذی (کوکوربیتا پپو زیرگونه پپو رقم استیریاکا) (چکیده)
285 - بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ساختار توکوفرولی روغن پوست بنه در مقایسه با روغنهای کنجد و سبوس برنج تحت شرایط سرخ کردن عمیق در روغن آفتابگردان (چکیده)
286 - Analysing the Radioprotective Effect of Cotoneaster Nummularia in Mouse Bone Marrow Cells Using Micronucleus Assay (چکیده)
287 - مطالعه تغییر فرم آلیاژ آمورف توده ای Zr55Al10Ni5Cu30 با استفاده از آزمون فروروندگی (چکیده)
288 - تصفیه شربت خام نیشکر با استفاده از بنتونیت و ژلاتین و تاثیر آن بر روی ترکیبات رنگی (چکیده)
289 - Bene hull oil as a highly stable and antioxidative vegetable oil (چکیده)
290 - Influence of Hot Deformation Strain Rate on the Mechanical Properties and Microstructure of K310 Cold Work Tool Steel (چکیده)
291 - تشکیل فاز آمورف بوسیله آسیاکاری پر انرژی سیستم Al-20%Fe-20%Cu (چکیده)
292 - روشی نوین برای افزایش بازدهی عملیات کربندهی (چکیده)
293 - اثر ضد میکروبی پودر عصاره برگ نوروزک در برابر استافیلوکوکوس اورئوس در همبرگر (چکیده)
294 - مقایسه استفاده از انواع مختلف خمیر ترش در میزان اسید فیتیک نان سنتی ایران(لواش) (چکیده)
295 - بررسی اثر افزودن اسیدهای استیک و لاکتیک بر بافت و ساختارمیکروسکوپی برنج (رقم دم سیاه) در حین پخت (چکیده)
296 - تاثیر آنزیم آلفا آمیلاز و اسید اسکوربیک و بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و حجم مخصوص نان اشترودل (چکیده)
297 - New reports from Rodentia in Turkaman Sahra (چکیده)
298 - تنوع ژنتیکی خط شماری خط AB کف دست در طوایف مختلف ساکن در خراسان (چکیده)
299 - مطالعه ژنتیک خطوط پوستی در طایفه فارس ساکن در استان خراسان (چکیده)
300 - استفاده از تکنیک رنگ آمیزی FISH در مطالعه پایداری کروموزومی در حین تقسیم سلولی (چکیده)
301 - گزارشی از اختصاصات خطوط پوستی در بیماران مبتلا به Albinism (چکیده)
302 - بررسی صحت تقسیم سلولی در سلولهای ناتوان در تعمیر DNA (چکیده)
303 - معرفی یک مدل آزمایشگاهی صرع آبسانس و مقایسه امواج Spike-waves آنها با تخلیه الکتریکی مغز رتهای ویستار طبیعی و نسل اول حاصل از این دو نژاد (چکیده)
304 - مطالعه کاریولوژی و مورفومتری دو گونه جرد لیبی و جرد ایرانی در شرق ایران و ارائه الگوی بندینگ برای آنها (چکیده)
305 - فاصله های جغرافیایی در استان خراسان رضوی و اختلاف خط شماری خط کف دست در طوایف مختلف ساکن در این استان (چکیده)
306 - Comparing the radioprotectory effect of vitamins A, E and Cotoneaster nummularia on mouse bone marrow cells against Gamma irradiation (چکیده)
307 - مدلی جدید برای بررسی ناهنجاری های کروموزومی در مغز استخوان موش (چکیده)
308 - بررسی مزایای تصفیه فیزیکی روغن زیتون و روغن پومیس (چکیده)
309 - افزایش پایداری اکسایشی روغن زیتون با استفاده از روغن بنه (چکیده)
310 - بررسی استفاده از عصاره برگهای زیتون بعنوان منبعی از پلی فنلها برای پایداری اکسیداتیو و فعالیت آنتی اکسیدانی روغنهای نباتی تجاری (چکیده)
311 - بررسی کاربرد آنزیم در روغن‌کشی از ارقام زیتون استان گلستان (چکیده)
312 - بررسی تأثیر غلظت آنزیم درفرآیند استخراج آنزیمی- آبی روغن ارقام زیتون استان گلستان (چکیده)
313 - The effect of Lallemantia royleana (Balangu) seed, palmate-tuber salep and carboxymethylcellulose gums on the physicochemical and sensory properties of typical soft ice cream (چکیده)
314 - Effect of Stewing in Cooking Step on Textural and Morphological Properties of Cooked Rice (چکیده)
315 - Ozone inhalation can induce chromosomal abnormalities in bone marrow cells of wistar rats (چکیده)
316 - بررسی توانایی کشت لنفوسیتهای خون محیطی در رت نژاد ویستار (چکیده)
317 - تاثیر اسانس و عصاره کاکوتی کوهی بر فعالیت باکتری های آغازگر ماست (چکیده)
318 - Rheological and Sensory Properties of a Typical Soft Ice cream as Influenced by Selected Food Hydrocolloids (چکیده)
319 - Identification and quantification of phenolic compounds and their effects on antioxidant activity in pomegranate juices of eight Iranian cultivars (چکیده)
320 - بررسی تاثیر استنشاقی گاز اوزون بررت های نژاد ویستار با استفاده از آزمون میکرونوکلئوس (چکیده)
321 - Acute Restraint Stress Increases the Frequency of Vinblastin- induced Micronuclei in Mouse Bone Morrow Cells (چکیده)
322 - Antioxidant activity of Bene hull oil compared with sesame and rice bran oils during the frying process of sunflower oil (چکیده)
323 - بررسی مکانیسم های شفاف سازی ورنگبری عصاره خرما (چکیده)
324 - تاثیر روشهای مختلف خیساندن ، هیدروترمال و تخمیر در کاهش میزان اسید فیتیک سبوس گندم (چکیده)
325 - سیتو تکنولوژی نقش واهمیت آن در توسعه تحقیقات علمی چشم انداز ها وبررسی راهکارهای آموزش سیتو تکنولوژی در کشور (چکیده)
326 - An approach to predict galvanic corrosion using identical couple electrodes; investigation of weld zone and parent alloy AA6XXX welded through FSW technique (چکیده)
327 - Efficacy of ozone to reduce microbial populations in date fruits (چکیده)
328 - New Source of Butein in Root of Salvia leriifolia-Nowroozak (چکیده)
329 - استرس حاد بی حرکتی القا آنیو پلوئیدی در مغز استخوان را افزایش می دهد (چکیده)
330 - Effect of chromium content on the microstructure and mechanical (چکیده)
331 - A stochastic model for austenite phase formation (چکیده)
332 - Thermal properties of Co67Fe4Cr7Si8B14 amorphous alloy (چکیده)
333 - Effect of copper content on the microstructure and mechanical properties of multipass MMA, low alloy steel weld metal deposits (چکیده)
334 - بررسی کاربرد تکنیک های نوین غشایی در فرآوری و پالایش روغن های خوراکی (چکیده)
335 - بررسی توانایی روش اولترافیلتراسیون در صمغ گیری، رنگبری و تصفیه روغن خام کلزا (چکیده)
336 - اثر ژنوتوکسیک پراکسید هیدروژن بر اریتروسیت های مغز استخوان موش ماده کوچک آزمایشگاهی (چکیده)
337 - اثر میدان الکترومغناطیس با فرکانس بسیار پایین( 50 هرتز) بر القای آسیب های کروموزومی در اریتروسیت های مغز استخوان موش نر آزمایشگاهی (چکیده)
338 - فاصله های جغرافیایی در استان خراسان رضوی واختلاف خط شماری خط AB کف دست در طوایف مختلف ساکن در این استان (چکیده)
339 - مروری بر فلزات آمورف توده ای (چکیده)
340 - A new karyotype of Calomyscus from the Khorasan Province, Iran (چکیده)
341 - مقایسه موادناپایدار پودرموز آب زدایی شدهبا استفاده از شیوه ی خشک نمودن با تسمه ی خلاء،خشک نمودن باکمک انجمادوخشک نمودن با کمک هوا (چکیده)
342 - روش جداسازی غشایی برای شیرین کنند هها از برگهای استویا (چکیده)
343 - استفاده ازچای سبزبه عنوان یک فراویژه درغنی سازی نان (چکیده)
344 - آماده نمودن ماست خشک شده با روش انجمادی به عنوان غذایی فضایی (چکیده)
345 - بررسی خواص درمانی کفیربه عنوان یک نوشیدنی عملگر (چکیده)
346 - شیر شتر (چکیده)
347 - بررسی برخی از خصوصیات کیفی روغن هسته انگور و اثرات آن بر سلامتی انسان (چکیده)
348 - Chemical Analysis and Potential Uses of Date Seed in Foods (چکیده)
349 - New species of five-toed jerboa (rodentia:Dipodidae, Allactaginae) from north-east Iran (چکیده)
350 - تاثیر استفاده از میکروفیلتراسیون سرامیکی روی درجه خلوص، کدورت و رنگ شربت نیشکر (چکیده)
351 - بررسی تاثیر جایگزینی مقادیر مختلف صمغ‌های کربوکسی‌متیل‌سلولز و ثعلب با صمغ دانه بالنگو شیرازی بر خصوصیات بستنی سخت خامه‌ای (چکیده)
352 - تأثیر کروم بر روی ریزساختار و تشکیل آخال‌ها در جوش‌های چند راهه‌ی فولادهای کم آلیاژی در روش جوشکاری الکترود دستی (چکیده)
353 - تاثیر مس بر روی ریز ساختار و آخال های جوش های چند راهه فولادهای کم آلیاژی (چکیده)
354 - بررسی اثر افزودن اسید استیک و اسید لاکتیک بر روی خواص مورفولوژیکی، میزان جذب روغن و بافت برنج دمسیاه در حین پخت (چکیده)
355 - نگاهی به بسته بندی از دیدگاه رعایت اصول روانشناسی در جذب مشتری (چکیده)
356 - مقایسه روشهای یون زدایی از آب مصرفی کارخانجات نیشکر (چکیده)
357 - معرفی تکنولوژی پیشرفته بهسازی آب کارخانجات نیشکر با استفاده از اوزن (چکیده)
358 - کاربرد جایگزین های چربی در صنایع غذایی (چکیده)
359 - کاربرد Bacillus thuringiensis به عنوان یک عامل بیولوژیک در تولید مواد غذایی ایمن (چکیده)
360 - کاربرد ازون در حل بعضی مشکلات بهداشتی (چکیده)
361 - تکنولوژی ازن و کاربرد های آن در صنایع غذایی (چکیده)
362 - بسته بندی روغنهای خوراکی (چکیده)
363 - بررسی خصوصیات فیزیکی ، شیمیایی و بیولوژیکی آب مصرفی کارخانجات نیشکر (چکیده)
364 - مقایسه و ارزیابی روش های تصفیه آب با توجه به اثرات آن بر بهبود ویژگی های شیمیایی ، میکروبی و کیفی نوشابه های گازدار (چکیده)
365 - استفاده بهینه از ضایعات نان (چکیده)
366 - اثر تمپرینگ برخواص مکانیکی خامه ی زده شده (چکیده)
367 - کاربرد ترکیبات هیدروکلوئیدی دانه بالنگو شیرازی، ثعلب پنجه ای و کربوکس یمتیل سلولز به عنوان پایدار کننده در فرمولاسیون بستنی (چکیده)
368 - تاثیر افزودنیهای مختلف و زمان نگهداری در حالت انجماد بر زمان تخمیر و حجم مخصوص کراواسانهای ١ منجمد (چکیده)
369 - بهینه سازی قند گیری از ملاس به روش استفن (چکیده)
370 - بررسی ساختار شیمیایی روغن دو واریته رایج بنه(Pistacia Atlantica) در ایران (چکیده)
371 - بررسی اثر درصدهای مختلف گندم سنزده روی کیفیت آرد، خصوصیات رئولوژیک خمیر و کیفیت پخت نان بربری (چکیده)
372 - بررسی تغییرات میزان کل ترکیبات فنولیک در چای سبز ایرانی دم آوری شده (چکیده)
373 - استفاده از آنتی اکسیدان های زیست فعال با منشاء گیاهی(کوئرستین) جهت افزایش پایداریاکسیداتیو سیستم های چربی (چکیده)
374 - Aqueous Extraction of Virgin Olive Oil Using Industrial Enzymes (چکیده)
375 - Studying physical and chemical changes in liquid frying margarine after consecutive times of heating (چکیده)
376 - Purification methods for water used in the preparation of carbonated drinks (چکیده)
377 - Production of lactose –free milk from whole seed and meal of sesame and evaluation of physico-chemical properties (چکیده)
378 - Formulation of liquid frying margarine and studying its chemical and physical properties (چکیده)
379 - Extraction of phenolic compounds and antioxidant activity of henna leaves extracts (lawsonia inermis) using solvent and ultrasound assisted method (چکیده)
380 - Effect of wheat bug damage on the physical dough properties and semi flat bread baking quality of different Iranian wheat cultivars (چکیده)
381 - Effect of some food hydrocolloids on the rheological properties of typical soft ice cream (چکیده)
382 - Effect of polyols addition on the shelf-life extensions and quality of Iranian Barbari bread (چکیده)
383 - Effect of Lallemantia royleana (Balangu) seed, salep and carboxymethylcellulose gums on the characteristics of ice cream (چکیده)
384 - Effect of storage temperature on shelf life of liquid frying margarine (چکیده)
385 - Effect of different lactic acid bacteria on phytic acid content and quality of toast bread made with whole wheat flour (چکیده)
386 - Effect of Lallemantia royleana (Balangu) seed, salep and carboxymethylcellulose gums on the characteristics of ice cream (چکیده)
387 - Chemical Composition and Oxidative Stability of Kernel Oils from Two Current Subspecies of Pistacia atlantica in Iran (چکیده)
388 - بررسی تاثیر دما روی رفتار تغییرفرم پلاستیک فولاد ابزار K310 در نرخ کرنش ثابت (چکیده)
389 - تاثیر نرخ کرنش روی تغییرفرم پلاستیک فولاد ابزار K310 در دمای بالا (چکیده)
390 - The Effect of Acetic and Lactic Acid on the Oil Uptake, Texture and Color of Rice (Sang Tarom) During Cooking (چکیده)
391 - شبیه سازی شوک آیرودینامیکی در گذرگاه پره یک توربین به همراه یک شبکه تطبیقی (چکیده)
392 - افزایش اندازه حرکت در خروجی پره های ثابت توربین از طریق بهینه سازی پروفیل پره با استفاده از الگوریتم ژنتیک (چکیده)
393 - Aqueous extraction of virgin olive oil using industrial enzymes (چکیده)
394 - تصفیه شربت خام نیشکر با بنتونیت: 1 - تعیین مقدار بهینه بنتونیت وph (چکیده)
395 - استخراج روغن از سه رقم زیتون با استفاده از فرآیند آنزیمی (چکیده)
396 - Determining Optimum Conditions for Sugarcane Juice (چکیده)
397 - Phenolic Compounds and Antioxidant Activity of Henna Leaves Extracts (Lawsonia Inermis (چکیده)
398 - بررسی امکان استفاده از آرد چاودار و کندم در تولید نان بربری (چکیده)
399 - Effect of some food hydrocolloids on the rheological properties of typical soft ice cream (چکیده)
400 - Detection and characterization of mechanisms of action of aneugenic chemicals (چکیده)
401 - In vitro and in vivo extrapolations of genotoxin exposures: consideration of factors which influence dose-response thresholds (چکیده)
402 - تعیین دوز و زمان مناسب تیمار با وین بلاستین جهت القاء آنیوپلوئیدی در سلول های مغز استخوان موش نر نژاد balb/c با استفاده از آزمون میکرونوکلئوس (چکیده)
403 - استفاده از آزمون میکرونوکلئوس در بررسی اثر حفاظتی ویتامینهای A وE در مقابل صدمات کروموزومی وارده بر سلولهای مغز استخوان موش قبل و بعد از پرتودهی گاما (چکیده)
404 - Antioxidant activity of various extracts of old tea leaves and black tea wastes (Camellia sinensis L.) (چکیده)
405 - تصفیه شربت خام نیشکر با بنتونیت: 2- تعیین مقدار بهینه ژلاتین، زمان و دمای فرآوری با بنتونیت (چکیده)
406 - بهينه سازي توليد ايزولة پروتئيني رسوبي از كنجاله هاي هگزاني و دوفازي كانولا (چکیده)
407 - اثر عصاره ريشه گياه نوروزك بر روي ميزان ليپيد پراكسيداسيون در جريان ايسكمي فراگير مغزي در رت (چکیده)
408 - The direct effect of ultrasound on the extraction of date syrup and its micro-organisms (چکیده)
409 - Preparation of canola protein materials using membrane technology and evaluation of meals functional (چکیده)
410 - Antinociceptive, Antiinflammatory and Acute (چکیده)
411 - بررسي روشهاي مناسب اندازه گيري افلاتوكسين در خرما (چکیده)
412 - EFFECTS OF THE ESSENTIAL OILS (چکیده)
413 - شناسايي تركيبات فنلي درآب انار 8 واريته ايراني (چکیده)
414 - اثر یارامترهای جوشکاری روی ساختار میکروسکیی و خواص مکانیکی الیاژ Cu-Zn جوشکاری اصطکاکی شده (چکیده)
415 - Melting temperature, transformation and metastable phase diagram of rapidly solidified Ag-Cu alloys (چکیده)
416 - مطالعه رفتار و سینیتیک ییر سختی الیاژ Al-356A (چکیده)
417 - تکامل روش اشبی در انتخاب مواد مهندسی به کمک تحلیل های المان محدود (چکیده)
418 - تاثیر دمای ییر سختی بر روی خواص الیاژ Al-7075 مورد استفاده در دستگاه جوش یلاستیک (چکیده)
419 - اثر افزودن ذرات SiC بر ییر سختی کامیوزیتA356-3% SiC (چکیده)
420 - اثر کار گرم و عملیات حرارتی بر روی ساختار و خواص میکروالیاژ 30MSV6 (چکیده)
421 - اثر سرعت جوشکاری بر ریز ساختار الیاژی از Cu-Zn در فرایند FWS (چکیده)
422 - اصلاح ریز ساختار الیاژ A356 با استفاده از ریخته گری روی سطح شیبدار (چکیده)
423 - روش شناسایی و انتخاب مواد مهندسی به روش الگوریتم ژنتیک (چکیده)
424 - تاثیر ریز ساختار اولیه روی زمان کروی شدن سمانتیت در فولاد CK60 (چکیده)
425 - Theory Of Hot Crack Formation (چکیده)
426 - HOT CRACK FORMATION IN PURE Cu AND Cu-30%Zn ALLOY DURING IN SITU SOLIDIFICATION (چکیده)
427 - مقاومت حرارتی فراکسیون عمده آنتی اکسیدانی برگ گیاه نوروزک(Salvia leriifolia) (چکیده)
لینک های پیشنهادی

 

30 جستجوی اخیر