بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

نویسنده: صفری


موارد یافت شده: 146

1 - DETERMINATION OF HISTAMINE IN CANNED TUNA USING ELISA METHOD (چکیده)
2 - بررسی عوامل مؤثر بر رضایت اعضای تعاونی های گاوداران (مطالعه موردی:تعاونی های گاوداران مشهد) (چکیده)
3 - شناسایی و تدوین راهبردهای مناسب توسعه تعاونی های تولید کشاورزی ایران (چکیده)
4 - تاثیر ماده مادری و کاربری اراضی بر تغییرات غلظت عناصر نیکل، سرب و روی ( مطالعه موردی: دشت مشهد ) (چکیده)
5 - بررسی وجوه متمایز کننده گرایش شهروندان کرجی به خرید از بازار میوه و تره بار و بازارهای موازی آن (چکیده)
6 - بررسی کیفی آب چندین چاه در مشهد توسط بیوسنسور میکروبی لومینسانس (چکیده)
7 - بررسی تاثیر فلزات سنگین و بعضی دیگر از ترکیبات معدنی بر بیوسنسور میکروبی E.coli SM10 S1 luxAB (چکیده)
8 - بررسی حساسیت بیوسنسور میکروبی لومینسانس به چندین ترکیب آلی پرخطر (چکیده)
9 - The effects of dietary supplement of annatto (Bixa orellana) seed meal on blood carotenoid content and fillet color stability in rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) (چکیده)
10 - Relationship between microbial load and histamine content in the rainbow trout fillet during refrigeration (چکیده)
11 - پیامدآبیاری با آب آلوده به آرسنیک و روی بر تجمع روی در گیاه تربچه (چکیده)
12 - بررسی میزان اکسایش چربی فیله‌ی ماهی قزل آلای رنگین کمان (‌Oncorhynchus mykiss) نگهداری شده در دمای یخچال با استفاده از تکنیک پردازش تصویر (چکیده)
13 - تعیین ارزش غذایی گیاه نوروزک (Salvia leriifolia) در تغذیه نشخوارکنندگان) (چکیده)
14 - تحلیل اگزرژی و بررسی آزمایشگاهی شدت صدای خروجی در اگزوز یک موتور دیزل تزریق مستقیم (چکیده)
15 - مقایسه آزمایشگاهی ترمهای اگزرژی، بازگشت ناپذیری، و آلاینده های بنزین و مخلوط بنزین و اتانول در موتور دوزمانه (چکیده)
16 - تاثیر استفاده ازسطوح مختلف باکتری Pediococous acidlactici در جیره غذایی بر میزان بقاء مولدین،تولید سیست وناپلی ، میزان فعالیت آنزیم های ایمنی وتعداد کلنی تشکیل شده در دستگاه گوارش آرتمیا فرانسیسکانا( Artemia franciscana) (چکیده)
17 - بررسی تغییرات اجزای ترکیبی تشکیل دهنده‌ی لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorynchus mykiss) در طول نگهداری در دمای یخچال (چکیده)
18 - Effect of salin stress on morphological caracteristics of Mint (Mentha spicata L.) (چکیده)
19 - Digestibility of selected feedstuffs in sub-adult Caspian great sturgeon, Huso huso using settlement fecal collection and stripping methods (چکیده)
20 - ارزیابی سطح آفلاتوکسین B1 در اقلام مختلف خوراک دام گاوداری‌‌های استان خراسان رضوی (چکیده)
21 - Predicting the contents of volatile and non-volatile amines in rainbow trout fillet during storage time via image processing technique (چکیده)
22 - Diversity and Distribution of Benthic Invertebrates in the West Port, Malaysia (چکیده)
23 - مطالعه عادت‌های تغذیه‌ای‌ ماهی لوچ تاجدارMetaschistura cristata موجود در شمال شرق ایران (چکیده)
24 - تاثیر استفاده از خاکپوش های غیرزنده (مالچ) در فضای سبز شهری (چکیده)
25 - Single or combined effects of fructo- and mannan oligosaccharide supplements on the growth performance, nutrient digestibility, immune responses and stress resistance of juvenile narrow clawed crayfish, Astacus leptodactylus leptodactylus Eschscholtz, 1823 (چکیده)
26 - Human health risk of polycyclic aromatic hydrocarbons from consumption of blood cockle and exposure to contaminated sediments and water along the Klang Strait, Malaysia (چکیده)
27 - STUDY ON DIFFERENT LEVELS OF GIANT MILKWEED (CALOTROPIS PERSICA) SEED MEAL ON SOME BIOLOGICAL INDICES OF RAINBOW TROUT (ONCORHYNCHUS MYKISS) (چکیده)
28 - THE REGULATORY EFFECT OF VITEX PSEUDO-NEGUNDO ON THE MATURATION STAGES OF FEMALE GIANT GOURAMI (OSPHRONEMUS GORAMY LACEPEDE, 1801) (چکیده)
29 - EFFECTS OF REPLACING FISH MEAL WITH GRADED LEVELS OF COOKED MANGO-SEED KERNELS (MANGIFERA INDICA) ON THE PERFORMANCE, CARCASS YIELD AND MEAT QUALITY OF RAINBOW TROUT (ONCORHYNCHUS MYKISS) (چکیده)
30 - STUDY ON DIFFERENT LEVELS OF TURMERIC MEAL (CURCUMA LONGA) IN THE DIET ON SOME BIOLOGICAL INDICES OF NARROW-CLAWED CRAYFISH (ASTACUS LEPTODACTYLUS LEPTODACTYLUS) (چکیده)
31 - DOES CURCUMIN IMPROVE THE FLESH QUALITY AND GROWTH PERFORMANCE OF RAINBOW TROUT (ONCORHYNCHUS MYKISS)? (چکیده)
32 - THE IMMUNOSTIMULANT EFFECT OF GIANT MILKWEED (CALOTROPIS PERSICA) SEED MEAL IN THE DIET OF JUVENILE RAINBOW TROUT (ONCORHYNCHUS MYKISS) (چکیده)
33 - بررسی خصوصیات لیپاز حاصل از آسپرژیلوس نایجر (چکیده)
34 - Polycyclic Aromatic Hydrocarbons in Coastal Sediment of Klang Strait, Malaysia: Distribution Pattern, Risk Assessment and Sources (چکیده)
35 - بررسی رفتار هیدرولیکی توده سنگ ساختگاه سد چهچهه در آزمایشهای لوژان (چکیده)
36 - The effect of Green tea on bacterial changes in white shrimp (LithopenaeusVannamei) refrigerated at a temperature of 4 ± 1 °C (چکیده)
37 - Experimental investigation of performance improving and emissions reducing in a two stroke SI engine by using ethanol additives (چکیده)
38 - Experimental investigation of exhausttemperature and delivery ratioeffect on emissions and performance of a gasoline–ethanol two-strokeengine (چکیده)
39 - تغییرات ترکیبات فنولی عصاره کهلیک اوتی قرار گرفته شده در شدت های مختلف اولتراسوند و مایکروویو در طی زمان (چکیده)
40 - اثر شدت های مختلف اولتراسوند و مایکروویو بر میزان ترکیبات فنولیک عصاره کهلیک اوتی (چکیده)
41 - مطالعه هورمون های استروئیدی جنسی پلاسمای خون ماهیان مولد ماده خواجو (Schizothorax pelzami) در طی فصول سال (چکیده)
42 - The effects of dietary nucleotide content on the growth performance, digestibility and immune responses of juvenile narrow clawed crayfish, Astacus leptodactylus leptodactylus Eschscholtz, 1823 (چکیده)
43 - تأثیر توالی کوزاک در بیان موقت مینی‌ژنی از فاکتور 9 انعقادی در سلول‎های پستاندار (چکیده)
44 - ارائه روشی جدید برای تخمین تلفات شبکه توزیع در محیط رقابتی در حضور واحدهای تولید پراکنده (چکیده)
45 - ارتباط پذیرفتاری مغناطیسی و عناصر سنگین در خاک سطحی دشت مشهد (چکیده)
46 - بررسی عوامل مؤثر بر رضایت اعضای تعاونی های گاوداران (مطالعه موردی: تعاونی های گاوداران مشهد) (چکیده)
47 - Screening of selected feedstuffs by sub-adult narrow clawed crayfish, Astacus leptodactylus leptodactylus Eschscholtz, 1823 (چکیده)
48 - چشم انداز دانشگاه کارآفرین درتوسعه اقتصادی اجتماعی (چکیده)
49 - Risk assessment of polycyclic aromatic hydrocarbons in the West Port semi-enclosed basin (Malaysia) (چکیده)
50 - A review of strategies to monitor water and sediment quality for a sustainability assessment of marine environment (چکیده)
51 - بررسی نقش و اهمیت جیره‌ی غذایی در نیروهای نظامی (چکیده)
52 - The effect of Pediococcus acidilactici bacteria used as probiotic supplement on the growth and non-specific immune responses of green terror, Aequidens rivulatus (چکیده)
53 - بررسی تغییرات نفوذ پذیری توده سنگ ساختگاه سد چهچهه و رابطه آن با تراکم درزه ها، درصد خرد شدگی و RQD (چکیده)
54 - بررسی پتانسیل تولید و استفاده از سوخت های زیستی در ایران (چکیده)
55 - A Study on the Anesthetization of Persian Sturgeon (Acipenser persicus) Fingerlings in three weight groups; using Clove (Eugenia caryophyllata) oil (چکیده)
56 - Study on the quality control of commercially cold-pellet and extrude diets of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) (a case study in the Khorasan Razavi Province farms) (چکیده)
57 - Study on the effects of probiotic, Pediococcus acidilactici in the diet on some biological indices of Oscar Astronotus ocellatus (چکیده)
58 - The effect of alcoholic fuel additives on exergy parameters and emissions in a two stroke gasoline engine (چکیده)
59 - Effect of speed and load on exergy recovery in a water-cooled two stroke gasoline-ethanol engine for the bsfc reduction purposes (چکیده)
60 - First report on the abnormality among body component ratios in the caught Caspian Sea Mahisefid (Rutilus frissi kutum, Kamensky, 1901) (چکیده)
61 - STUDY ON THE POTENTIAL OF Vitex PSEUDO-NEGUNDO TO REGULATE THE ESTEROID HORMONE LEVELS OF RAINBOW TROUT (ONCORHYNCHUS MYKISS) BROODSTOCKS FED WITH FISHMEAL-FREE DIETS (چکیده)
62 - STUDY ON THE BIOLOGICAL ACTIVITIES OF ESSENTIAL OILS IN VITEX PSEUDO-NEGUNDO AND CALOTROPIS PERSICA (چکیده)
63 - STUDY ON DIFFERENT LEVELS OF ANNATTO SEED MEAL (BIXA ORELLANA) IN THE DIET ON SOME BIOLOGICAL INDICES OF RAINBOW TROUT (ONCORHYNCHUS MYKISS) (چکیده)
64 - بررسی ویژگی های رشد گونه Cyprinion watsoni در قنات های شرق ایران، استان خراسان (چکیده)
65 - Reproductive biology of Metaschistura cristata in northeastern Iran (چکیده)
66 - پردازش تصویر یک ابزار کارآمد جهت تخمین میزان ازت فرار کل در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (‌Oncorhynchus mykiss) (چکیده)
67 - بررسی میزان اکسیداسیون چربی فیله‌ی قزل آلای رنگین کمان (‌Oncorhynchus mykiss) نگهداری شده در دمای 1 ± 4 با استفاده از تکنیک پردازش تصویر (چکیده)
68 - ارتباط سبک فرزندپروری والدین با چاقی کودکان پیش دبستانی شهر مشهد (چکیده)
69 - ارزیابی تأثیر تلقیح باکتریایی بر تجزیه پذیری شکمبه ای سیلاژ ذرت به روش کیسه های نایلونی (چکیده)
70 - تاثیر تلقیح میکروبی سیلاژ ذرت بر پارامترهای تولیدی گاز در شرایط in vitro (چکیده)
71 - تعیین محل بهینه ادوات کلیدزنی در شبکه های توزیع انرژی الکتریکی توسط روش یادگیری تقویتی (چکیده)
72 - مقایسه نانوذرات TiO2 و ZnO جهت حذف فتوکاتالیستی اسید ترفتالیک از محیط آبی (چکیده)
73 - Comparison of cognitive, emotional and behavioral attitudes of sports and non-sports teachers to exercise and physical activities Bojnourd city (چکیده)
74 - نقش و اهمیت پروبیوتیک‌ها در صنایع غذایی (چکیده)
75 - Developing a novel canola protein concentrate with unique specifications at an international level through biotechnological approaches (چکیده)
76 - بررسی امکان استفاده از ترکیبات آنتی اکسیدانی فرآورده های گیاهی با هدف بهبود کیفیت محصولات شیلاتی (چکیده)
77 - کاربرد پرتودهی در بهبود کیفیت فرآورده های شیلاتی (چکیده)
78 - بررسی امکان استفاده بهینه از گاز ازن در بهبود کیفیت فرآورده های شیلاتی (چکیده)
79 - استفاده از کنسانتره پروتئینی کانولای تخمیر شده موجب بهبود شاخص های ایمنی و کاهش سطح استرس در ماهی قزل آلای رنگین کمان می شود (چکیده)
80 - The comparison of anthropometric & physical fitness factors on elite & non elite female karateka in northern khorasan (چکیده)
81 - مطالعه فعالیت ضد نماتدی عصاره ریشه جعفری مکزیکی (Tagetes minuta L.) علیه نماتد Meloidogyne javanica (چکیده)
82 - بررسی مقاومت ریزکپسول های روغن ماهی در شرایط شکمبه و تأثیر آنها بر تولید گاز و قابلیت هضم به روش آزمایشگاهی (چکیده)
83 - بررسی میزان قابلیت هضم (In vivo و In vitro) برخی اقلام غذایی در جیره غذایی شاه میگوی آب شیرین (Astacus leptodactylus leptodactylus) (چکیده)
84 - بررسی تاثیر فرآیند تخمیر با لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر کاهش ترکیبات ضد تغذیه ای کنسانتره پروتئینی کانولا (چکیده)
85 - STUDY ON THE EFFECT OF SOLID STATE FERMENTATION WITH ASPERGILLUS NIGER ON ANTINUTRITIONAL FACTORS OF CANOLA PROTEIN CONCENTRATE WITH AIM OF USING IN THE DIET OF RAINBOW TROUT (ONCORHYNCHUS MYKISS) (چکیده)
86 - کاربرد بنتونیت احیا شده به روش اسیدی- گرمابی و سورفکتانت کاتیونی در کاهش آلاینده های زیست محیطی فسفاته و سولفاته در پساب آبزی پروری (چکیده)
87 - تاثیر جهت های مختلف نمونه برداری بر دقت نقشه های پراکنش علف های هرز (چکیده)
88 - مقایسه میزان فعالیت آنزیم های گوارشی در آرتمیا ارومیانا (Artemia urmiana) از مرحله ناپلی تا بلوغ با استفاده از جیره های غذایی مختلف (چکیده)
89 - STUDY ON THE EFFECT OF USING DIFFERENT LEVELS OF HARMEL SEEDS (PEGANUM HARMALA) ON SOME BIOLOGICAL INDICES OF RAINBOW TROUT (ONCORHYNCHUS MYKISS) (چکیده)
90 - STUDY ON FUNCTIONAL PROPERTIES OF USING DIFFERENT LEVELS OF BLACKSEED (NIGELLA SATIVA) IN THE DIET OF RAINBOW TROUT (ONCORHYNCHUS MYKISS) ON IMMUNOLOGICAL AND GROWTH INDICES (چکیده)
91 - آینده شناسی جهت گیری سیاست خارجی ایران در پنج کشور آسیای مرکزی(کاربست مدلswotدر رفتارشناسی روابط خارجی) (چکیده)
92 - برنامه ریزی تامین انرژی یک شرکت توزیع برق در محیط مبتنی بر ریسک در حضور بارهای قابل قطع (چکیده)
93 - مدلسازی واقعی بارهای مدیریت پذیر بزرگ نمونه به منظور مدیریت بار و شرکت در برنامه های بار قابل قطع (چکیده)
94 - تاثیر جایگزینی کنجاله کانولا بجای آرد ماهی بر رشد، جذب عناصر مغذی و هورمون های تیروئیدی در جیره قزل آلای رنگین کمان پرواری (Oncorhynchus mykiss) (چکیده)
95 - اثر میزان چربی جیره بر رشد، راندمان تغذیه و ترکیب بدن کپور علفخوار جوان (Ctenopharyngodon idella) (چکیده)
96 - تاثیر گلوکوسینولات موجود در جیره های کنجاله کانولا بر سرم خون ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) (چکیده)
97 - بررسی تاثیر محرک های ایمنی (کیتین، کیتوزان، لوامیزول و عصاره اتانولی پروپولیس) و منابع پروتئینی موجود در جیره (حیوانی و گیاهی) بر برخی شاخص های زیستی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) (چکیده)
98 - Effect of different levels of Bacillus subtilis and Bacillus licheniformis on digestive enzyme activities in Artemia urmiana (چکیده)
99 - Study the ontogeny of digestive enzyme activities in Artemia urmiana (چکیده)
100 - Study on different levels of fishmeal replacement by canola meal on serum and lipoproteins of 100-g-rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) (چکیده)
101 - اثر استفاده تلفیقی از سطوح مختلف مانان الیگوساکارید و الیگوفروکتوز بر فلور باکتریایی در ماهی مالاوی آبی (Aulonocara stuartgranti) (چکیده)
102 - اثر استفاده تلفیقی از سطوح مختلف مانان الیگوساکارید و الیگوفروکتوز بر میزان فعالیت آنزیم های گوارشی در ماهی مالاوی آبی (Aulonocara stuartgranti) (چکیده)
103 - بررسی تاثیر فرآیند تخمیر با رایزوپوس میکروسپروس واریته اولیگوسپروس بر کاهش ترکیبات ضد تغذیه ای کنسانتره پروتئینی کانولا (چکیده)
104 - تولید کنسانتره پروتئینی کانولا از طریق تخمیر کنجاله فرآوری شده با نوروسپورا سیتوفیلا در شرایط جامد (چکیده)
105 - استفاده از پرتوتابی جهت حذف ترکیبات ضد تغذیه ای جیره غذایی آبزیان (چکیده)
106 - STUDY ON THE FUNCTIONAL CHARACTERISTICS OF SIEVED IRANIAN CANOLA MEAL (BRASSCIA NAPUS) WITH AIM OF USING IN THE FEED AND FOOD. I: FIBER COMPOSITION (چکیده)
107 - Effect of sieve size on chemical composition and functional properties of canola meal (Brasscia napus) protein fractions as fishmeal replacement (چکیده)
108 - بررسی اثر فیتات و فیتاز بر مصرف غذا، رشد، قابلیت هضم و فعالیت تریپسین در قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) (چکیده)
109 - بررسی تاثیر جایگزینی نسبی کنجاله کانولا و کنجاله سویا با آرد ماهی در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) (چکیده)
110 - بررسی اثر سطوح مختلف جایگزینی کنجاله کانولا به جای آرد ماهی بر لیپیدها و لیپوپروتئین های سرم خون ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) (چکیده)
111 - Thermal shock analysis and thermo-elastic stress waves in functionally graded thick hollow cylinders using analytical method (چکیده)
112 - Two-dimensional dynamic analysis of thermal stresses in a finite-length FG thick hollow cylinder subjected to thermal shock loading using an analytical method (چکیده)
113 - بررسی تاثیرافزودنیهای الکلی بر آلاینده های موتورهای احتراق داخلی (چکیده)
114 - تاثیر منابع کربن و نیتروژن بر رشد و فعالیت ضد قارچی Bacillus subtillis علیه مرگ پیتیومی گیاهچه خیار (چکیده)
115 - Analytical Solution for Two-Dimensional Dynamic Response Analysis of Functionally Graded Thick Hollow Cylinder with Finite Length Subjected to Impact Loading (چکیده)
116 - تأثیر جایگزینی جو با تفاله خشک مرکبات در جیره گاوهای شیری هلشتاین بر عملکرد آنها (چکیده)
117 - بررسی اثرات غلظت های مختلف عصاره آبی بر بیوسنسور میکروبی لومینسانس E.coli SM10 S1 (چکیده)
118 - تاثیر منابع کربن و ازت بر رشد و فعالیت ضد قارچی Bacillus subtilis علیه Pythium aphanidermatum (چکیده)
119 - بررسی مکانیسمهای آنتاگونیستی .Bacillus spp در کنترل پوسیدگی ریشه و طوقه خیار در اثر Pythium aphanidermatum در مزارع تنکابن (چکیده)
120 - بهینه سازی فرمولاسیون Bacillus subtilis جهت مدیریت پوسیدگی ریشه و طوقه خیار توسط قارچ Pythium aphanidermatum (چکیده)
121 - تحلیل تلفات حرارتی در مرغداریها به کمک معادلات اساسی (چکیده)
122 - Transient and Dynamic Stress Analysis of Functionally Graded Thick Hollow Cylinder Subjected to Thermal Shock Loading Using an Analytical Method (چکیده)
123 - تحلیل تنش های دینامیکی استوانه جدار ضخیم FGM تحت شوک مکانیکی به روش تحلیلی (چکیده)
124 - تأثیر تفاله گوجه فرنگی بر عملکرد گاوهای شیرده هلشتاین (چکیده)
125 - تأثیر تفاله خشک مرکبات به جای جو بر عملکرد گاوهای شیری هلشتاین (چکیده)
126 - Effects of tomato pomace on feed intake and milk production of lactating dairy cows (چکیده)
127 - Effects of substitution barley grain with dried citrus pulp on performance of Holstein dairy cows (چکیده)
128 - تاثیر استفاده از جیره های حاوی تفاله خشک و یا سیلو شده گوجه فرنگی بر ویژگی های تولیدی گاوهای شیرده هلشتاین (چکیده)
129 - تاثیر جهت های مختلف نمونه برداری بر دقت نقشه علفهای هرز (چکیده)
130 - منحنی صدکی استاندارد شده وزن در مقابل سن کودکان کمتر از 5 سال (چکیده)
131 - Dry matte degradation of various sources of citrus pulp measured by mobile nylon bag technique (چکیده)
132 - Correlation between in vitro gas production and in situ technique for evaluation of various sources of dried citrus pulp (چکیده)
133 - In vitro gas production technique to determining of nutritive value of various sources of citrus pulp (چکیده)
134 - Correlation of in vitro gas production and in situ technique for evaluation of tomato pomace degradability (چکیده)
135 - Synthesis of New β,β -Diketodithioethers via Swern Oxidation and Study of Their Hydrazone Formation Rate (چکیده)
136 - Time history analysis of stresses in functionally graded thick hollow cylinder subjected to thermal shock loading using analytical method (چکیده)
137 - Nutritive value and degred ebility of dried tomato pulp (چکیده)
138 - Application of Bacterial Spores in Nanobiotechnology (چکیده)
139 - تحمین تجزیه پذیری ماده خشک انواع تفاله مرکبات در شکمبه با استفاده از روش کیسه های نایلونی (چکیده)
140 - تعیین ارزش غذایی انواع تفاله مرکبات با استفاده از روش تولید گاز (چکیده)
141 - Studying mechanical properties of single-walled carbon nanotubes under radial pressure with an energy-equivalent model (چکیده)
142 - Finite element modeling of single-walled carbon nanotubes (چکیده)
143 - Studying the Effects of Wall-Thickness and Diameter on the Mechanical Properties of SWNTS (چکیده)
144 - خصوصیات فیزیکی ، ترکیب شیمیایی وتجزیه پذیری تفاله خشک گوجه فرنگی در گوسفند بلوچی (چکیده)
145 - تعیین عمق بهینه چاهها جهت کف شنی با استفاده از برنامه ریزی غیرخطی (چکیده)
146 - The effects of different additives in electrolyte of AGM batteries on self-discharge (چکیده)
لینک های پیشنهادی

 

30 جستجوی اخیر