بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

عنوان: ارزش


موارد یافت شده: 185

1 - کاربرد CVM در ارزش گذاری اکوتوریست شهر سوخته ایران (چکیده)
2 - میزان اشاعه استانداردهای معیار دقت در ارزشیابی‌های درونی گروه‌های آموزشی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی (چکیده)
3 - فروگذارده ماندن فرا-ارزشیابی برنامه‌های بهبود کیفیت برنامه درسی دانشگاهی مبتنی بر استانداردهای ارزشیابی (چکیده)
4 - مقایسه ارزش غذایی سه گونه گیاه شورزیست با کاه گندم و یونجه (چکیده)
5 - تاثیر وجود سرمایه گذاران نهادی بر ارزش پیش بینی صورت های مالی شرکت های پذیرفته شده در بورس تهران (چکیده)
6 - برآورد ارزش اقتصادی انتشار گازهای گلخانه ای غلات در ایران (چکیده)
7 - تأثیر کاهش واردات قند و شکر بر ارزش افزوده اقتصاد ایران (رویکرد داده- ستانده) (چکیده)
8 - بررسی تفاوت‌های نسلی به لحاظ ارزش‌های خانوادگی در سکونت گاه‌های روستایی (نمونه موردی: دهستان کارده - شهرستان مشهد) (چکیده)
9 - برآورد ارزش انتشار گازهای گلخانهای کلزا در ایران (چکیده)
10 - برآورد ارزش اقتصادی انتشار گازهای گلخانهای حبوبات در ایران (چکیده)
11 - بررسی تأثیر نرخ رشد سرمایه فکری بر نرخ رشد ارزش افزوده اقتصادی آتی شرکت های تولیدی پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران (چکیده)
12 - تحلیل آماری ضرورت ایمن سازی پروژه های درون شهری - جامعه محور در کلانشهرها بارویکرد مهندسی ارزش (نمونه موردی :پروژه شبکه فاضلاب مشهد) (چکیده)
13 - تأثیر آموزش شناختی-رفتاری دینی بر احساس نا امیدی، بی ارزشی و نارضایتی از زندگی در پرستاران (چکیده)
14 - بررسی عوامل مهندسی ارزش در پروژه‌های عمرانی (مطالعه موردی انبوه‌سازی مسکن) (چکیده)
15 - تاثیر گذاری عدالت مراوده ای بر انگیزه برای ارائه پیشنهاد با تأکید بر نقش میانجی ارزش نظام پیشنهادات (مورد مطالعه: دانشگاه فردوسی مشهد) (چکیده)
16 - برآورد ارزش حفاظتی مجموعه پردیسان قائم کرمان با استفاده از روش ارزشگذاری مشروط (چکیده)
17 - برآورد ارزش آب از دیدگاه کشاورزان جهت کاهش محدودیتها در زمان خشکسالی (چکیده)
18 - تعیین ارزش زمینهای کشاورزی با استفاده از روش هدانیک مطالعه موردی شهرستان لارستان (چکیده)
19 - نقش متغیرهای شهرت و نوآوری بر وفاداری مشتریان رستوران با درنظر گرفتن نقش واسط رضایت و ارزش ادراک شده (چکیده)
20 - برآورد ارزش تفرجگاهی تالاب انزلی با استفاده از روش ارزیابی مشروط (چکیده)
21 - برآورد ارزش حفاظتی درختان گز حاشیه رودخانه فهلیان با استفاده از روش ارزش گذاری مشروط (چکیده)
22 - برآورد ارزش تفریحی چاه نیمه با استفاده از روش ارزش گذاری مشروط (چکیده)
23 - ارزیابی ارزش پروتئین برخی از مواد خوراکی غنی از نیتروژن با استفاده از روش نوینDVE/OEB (چکیده)
24 - تعیین ارزش غذایی گیاه نوروزک (Salvia leriifolia) در تغذیه نشخوارکنندگان) (چکیده)
25 - تعیین ارزش غذایی بقایای زعفران در مراحل مختلف برداشت به روشهای درون کیسه ای و آزمایشگاهی (تولید گاز (چکیده)
26 - یکپارچه سازی اراضی و مکانیزاسیون مهم ترین راهکار افزایش بازدهی ارزش افزوده صنعت کشاورزی (چکیده)
27 - بررسی اثرات بی ثباتی نرخ ارز بر ارزش افزوده بخش کشاورزی در ایران (چکیده)
28 - کاربرد گزینش دوگانه یک و نیم حدی (OOHB) در ارزش گذاری مشروط برای تعیین مازاد مصرف کننده گردشگران پارک جنگلی سی سنگان (چکیده)
29 - مطالعه ارزش غذایی علوفه گیاه شورزیست کوشیا (Kochia scoparia) در شرایط تنش شوری (چکیده)
30 - بررسی تاثیر قابلیت های بازاریابی بر عملکرد بازار به واسطه متغییر خلق ارزش برتر برای مشتری در صنایع غذایی شهرک صنعتی توس مشهد (چکیده)
31 - ارزشیابی کاربردپذیری وب سایت های پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران و مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و تکنولوژی شیراز از منظر دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه شیراز (چکیده)
32 - مقایسه ارزش غذایی سه نوع کنجاله سویا در آزمایشگاه و جوج ههای گوشتی (چکیده)
33 - بررسی رابطه بین سرمایه فکری و ارزش افزوده اقتصادی با عملکرد مالی شرکتهای دارویی پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار (چکیده)
34 - بررسی نقش میانجی ارزش نظام پیشنهادات در رابطه میان ابعاد عدالت سازمانی و انگیزه برای ارائه پیشنهاد (مورد مطالعه: دانشگاه فردوسی مشهد) (چکیده)
35 - نظام های ارزشی و هویت ملی (چکیده)
36 - بررسی اثر ارزش ویژه برند در تدوین استراتژی های بازاریابی بیمارستانی (مورد مطالعاتی: بیمارستان های خصوصی سطح مشهد) (چکیده)
37 - بررسی آثار متقابل ابعاد ارزش ویژة برند مبتنی بر مشتری (چکیده)
38 - تاثیر نگرش خریدار بر ارزش برند به واسطه کیفیت رابطه خریدار فروشنده (چکیده)
39 - ﺑﺮآورد ارزش اﻗﺘﺼﺎدی آب ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از رﻫﻴﺎﻓﺖ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪرﻳﺰی رﻳﺎﺿﻲ ﻣﺜﺒﺖ در ﺷﻬﺮﺳﺘﺎن ﻗﻮﭼﺎن (چکیده)
40 - ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس(Spirulina platensis )، یک افزودنی فراسودمند و مغذی برای بهبود ارزش تغذیه ای میان وعده های غذایی (چکیده)
41 - بررسی تاثیر کیفیت خدمات، ارزش درک شده و تصویر شرکت بر وفاداری مشتری درشعب بانک ملت شهر مشهد (چکیده)
42 - برآورد ارزش اقتصادی آب با استفاده از رهیافت برنامه­ ریزی ریاضی مثبت در شهرستان قوچان (چکیده)
43 - تأملی بر رویکردهای تربیت ارزشی: نگاهی به جایگاه تربیت ارزشی و تحول آن در نظام آموزش و پرورش ایران (چکیده)
44 - مهندسی ارزش و شیوه بکارگیری آن در پروژ ههای ساختمانی انبوه- مطالعه موردی یک مجتمع مسکونی 628 واحدی (چکیده)
45 - بکارگیری مهندسی ارزش در مدیریت پروژه (چکیده)
46 - ارزشیابی کیفیت محتوای الکترونیکی از منظر دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهد (چکیده)
47 - ارزش فرهنگی اصطلاحات و ضرب المثل های فارسی و مشکلات ترجمه آنها به زبان روسی (چکیده)
48 - ارزشیابی فرایند یاددهی-یادگیری برنامه درسی دوره متوسطه حرفه‌ای دانش آموزان با نیازهای ویژه (چکیده)
49 - ارزشیابی برون داد حیطه عاطفی برنامه درسی دین و زندگی دوره متوسطه (چکیده)
50 - تعیین ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی برگ درخت عناب با استفاده از روشهای برون تنی (چکیده)
51 - سوگیری های ارزشی در مشارکت اجتماعی شهروندان در شهر مشهد (چکیده)
52 - ارزش اقتصادی خدمات اگرواکوسیستم در مزارع گندم استان خراسان رضوی (چکیده)
53 - ترکیب شیمیایی و ارزش تغذیه ای گون اسپرسی (Astragalus brevidens Freyn & Sint) و مازندرانی (Astragalus masenderanus Bunge) در شرایط برون تنی (چکیده)
54 - افشا و ارزش شرکت: شواهدی از بازار سرمایه نوظهور ایران (چکیده)
55 - بررسی رابطه سرمایه فکری با ارزش افزوده اقتصادی شرکت‌های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران (چکیده)
56 - اخلاق در ارزشیابی: ارائه چارچوب مفهومی (چکیده)
57 - مقایسه انگیزش تحصیلی و کیفیت زندگی دانش‌آموزان پسر مشمول ارزشیابی توصیفی با ارزشیابی سنتی (چکیده)
58 - ارائه مدلی به منظور بررسی تاثیر کیفیت خدمات، ارزش درک شده و تصویر شرکت بر وفاداری مشتریان با در نظر گرفتن نقش میانجی رضایت و نقش تعدیل گر هزینه جابجایی (چکیده)
59 - بررسی ارزش اقتصادی بهره برداری و احیاء گیاه دارویی گون کتیرایی در منطقه اکبرآباد کاشمر (چکیده)
60 - بررسی ارتباط بین داراییهای نامشهود و ارزش بازار شرکت ها؛ مطالعه موردی صنعت داروسازی بورس اوراق بهادار تهران (چکیده)
61 - توسعه فناوری ، چرخه فناوری و ایجاد ارزش اقتصادی پایدار (چکیده)
62 - ارزشیابی کاربرد پذیری وب سایت کتابخانه های مرکزی دانشگاه های وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از دید کاربران (چکیده)
63 - بررسی تاثیر قابلیت های بازاریابی بر عملکرد بازار به واسطه متغیر خلق ارزش برتر برای مشتری در صنایع غذایی شهرک صنعتی توس مشهد (چکیده)
64 - تبدیل گاز طبیعی به سوخت مایع و سایر مواد با ارزش (چکیده)
65 - بررسی ارتباط ارزشی دارایی های نامشهود در بازار بورس و اوراق بهادار تهران (چکیده)
66 - تأملی بر رویکردهای تربیت ارزشی: نگاهی به جایگاه تربیت ارزشی و تحول آن در نظام آموزش و پرورش ایران (چکیده)
67 - رابطه ارزشیابی کلاسی ادراک شده تبحری محور و عملکردی محور با خود راهبری در یادگیری دانشجویان پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد (چکیده)
68 - کاهش شکاف کیفیت خدمات در راستای افزایش ارزش ایجاد شده ی مشتریان به کمک مدل سروکوآل (مورد تحقیق : یک بیمارستان دولتی در مشهد (چکیده)
69 - تعیین نقش اهداف پیشرفت در میانجی‌گری رابطه ساختار ارزشیابی کلاسی و پیشرفت تحصیلی دانشجویان: یک مطالعه توصیفی (چکیده)
70 - شناسایی و تبیین عوامل موثر بر لایه ارزش ها و باورهای فرهنگ مطالعه در ایران (چکیده)
71 - تأثیر ارزش ویژه برند مبتنی بر مشتری بر تصویر برند در بین هتل های 5 ستاره استان خراسان رضوی (چکیده)
72 - شناخت عوامل موثر و تعیین کننده درون سازمانی برای ایجاد یک نام و نشان تجاری برند ارزشمند (چکیده)
73 - به کارگیری فرایند تحلیل سلسله مراتبی دلفی فازی FDAHP و تحلیل خوشه سلسله مراتبی HCA در مدل آر. اف. ام. RFM جهت تعیین ارزش دوره عمر مشتری (چکیده)
74 - تحلیل رابطه بین ارزش درک شده، کیفیت درک شده، رضایت مشتری و قصد خرید مجدد در فروشگاه های زنجیره ای تهران (چکیده)
75 - بررسی تاثیرکارآفرینی و کسب و کار محوری بر نوآوری و ارزش مشتری (چکیده)
76 - بررسی نقش و جایگاه معیارهای اجتماعی در تحقق پذیری مرمت بافت های باارزش تاریخی (چکیده)
77 - بخش بندی مشتریان بر اساس ارزش دوره عمر آنها با استفاده از داده کاوی بر مبنای مدل آر. اف. ام. RFM (چکیده)
78 - مقایسه ارزش تعذیه ای علوفه و دانه خلر با یونجه وکاه گندم به روش تولید گاز (چکیده)
79 - بررسی ارزش غذایی ارقام مختلف پوست پسته تولیدی منطقه زرندیه در تغذیه دام (چکیده)
80 - تعیین ارزش غذایی بقایای زعفران خشک و سیلو شده به روش های درون کیسه ای و آزمایشگاهی (چکیده)
81 - بررسی ارزش غذایی ضایعات حاصل از عصاره گیری مالت بصورت سیلاژ در تغذیه نشخوارکنندگان (چکیده)
82 - بررسی ارزش تغذیه ای و نقش سلامتی زایی خاویار (چکیده)
83 - بخش‌بندی بازار به کمک مفهوم ارزش زمان عمر مشتری (چکیده)
84 - اولویت‌بندی مشتریان با استفاده از ارزش دوره عمر مشتری و واریانس (چکیده)
85 - به کارگیری الگوی حذف فراگیر فعالیت های بدون ارزش افزوده در شرکت جهان افروز بر پایه مدیریت ناب (چکیده)
86 - قابلیت پیش بینی سود حسابداری با استفاده از ارزش افزوده اقتصادی و ارزش افزوده اقتصادی تعدیل شده (چکیده)
87 - بررسی رابطه بین امتیاز ارزشیابی و کارآیی نسبی بیمارستان های عمومی مشهد (چکیده)
88 - بررسی نقش واسط ارزش ویژه برند مبتنی بر مشتری در تأثیر ارتباط موفق با مشتری و تصویر برند در هتل های 5 ستاره مشهد (چکیده)
89 - تحلیل تاثیر ادراک مشتریان از آمیخته بازاریابی بر ارزش نام و نشان تجاری (مورد مطالعه: محصولات مواد غذایی رضوی) (چکیده)
90 - تأثیر تصویر ذهنی گردشگران بر ارزش ادراک شده از شهرهای ساحلی دریای خزر با تاکید بر نقش واسط کیفیت عوامل ادراک شده (چکیده)
91 - ارزش درک شده و نگرش کاربران در راستای تبلیغات اینترنتی (چکیده)
92 - رابطه مثلی و قیمی با جبران کاهش ارزش پول (چکیده)
93 - تاثیر تنظیم هیجانات و گرایش به کار به عنوان ارزش بر فرسودگی هیجانی کارکنان (چکیده)
94 - تاثیر اتخاذ مالیات بر ارزش زمین به عنوان منبع درآمدی پایدار بر اقتصاد مسکن شهری (چکیده)
95 - مدل مفهومی ارزش دانش و استراتژیهای مزیت رقابتی (چکیده)
96 - فرآوری خربزه، طالبی، هندوانه و کدو حلوایی به منظور افزایش زمان ماندگاری و ارزش افزوده (چکیده)
97 - بررسی کارایی الگوی ارزش گذاری فلتهام- اولسن در شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران (چکیده)
98 - تعیین ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی گیاه اروشیا Eurotia ceratoides)) با استفاده از روش کیسه های نایلونی و تولید گاز (چکیده)
99 - بررسی تحلیلی توانایی اجزای تعهدی و نقدی سود در پیش‌بینی سودهای غیرعادی و ارزش بازار سهام (چکیده)
100 - ارزیابی پتانسیل تأمین آب آبیاری و ارزش کودی پساب تصفیه خانه های فاضلاب شهری (چکیده)
101 - ارزشیابی عملکرد دهیاری ها از دیدگاه روستاییان-دهستان بیهق شهرستان سبزوار- (چکیده)
102 - ارزشیابی برنامه درسی مبتنی بر رویکرد ساخت وسازگرایی راهبردی نوین در ارزشیابی برنامه درسی دردوره ابتدایی (چکیده)
103 - تعیین ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی گیاه افدرا (Ephedra intermedia) با روش کیسه های نایلونی و تولید گاز (چکیده)
104 - ارزش خدمات اکولوژیکی و اقتصادی زنبور عسل در ‬استان خراسان رضوی (چکیده)
105 - ارزشیابی تاثیر اعتبارات خرد بانکی برتوسعه کشاورزی نمونه موردی : دهستان محمدیه شهرستان اردکان استان یزد (چکیده)
106 - ارزیابی ارتباط چند شکلی جایگاه های ژنی کالپین3 و گیرنده آندروژنی3β با ارزش ارثی برآورد شده صفات رشد در گوسفند بلوچی (چکیده)
107 - بررسی رابطه ارزش ذاتی سهام با بازده سهام در شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران (چکیده)
108 - بررسی ازدیاد درون شیشه‌ای Diaphanoptera khorasanica در جهت حفاظت و بهره‌گیری از پتانسیل‌های زینتی این گونه ارزشمند (چکیده)
109 - برآورد میزان و ارزش آلاینده‌های زیست‌محیطی ناشی از سکونتگاه‌های شهری (چکیده)
110 - ارزشیابی برنامه کارشناسی ارشد پرستاری با استفاده از الگوی cipp در دانشکده پرستاری مامایی مشهد (چکیده)
111 - تأملی بر پیوند نظری رویکردهای ارزشیابی آموزشی با الگوهای کیفیت آموزشی و تبیین پیامدهای آن بر حوزه عمل (چکیده)
112 - ارزشها و کارکردهای محیط زیستی بام های سبز در توسعه پایدار شهری (چکیده)
113 - رابطه بین ارزش افزوده اقتصادی و شاخص کیوتوبین با بازده سهام (چکیده)
114 - تحقیقی درباره ارزش توتمی نمادهای جانوری و ارتباط آنها با بیرقهای پهلوانان شاهنامه (چکیده)
115 - ارزشیابی مؤلفه های برنامه درسی در نظام آموزش پرستاری در نیل به اجتماعی نمودن دانشجویان (چکیده)
116 - ارزشیابی برنامه درسی راسته دوزی دوره متوسطه حرفه‌ای دانش آموزان کم توان ذهنی (چکیده)
117 - تعیین‎کننده‎های تمایل به پرداخت و ارزش گردشگری پارک‎های ملی(مطالعه موردی پارک تندوره) (چکیده)
118 - تعیین ارزش غذایی برخی از انواع علوفه زراعی و مرتعی منطقه سیستان (چکیده)
119 - رفتار‏ اقتصادی کشاورزان گندم‏کار استان خراسان رضوی برای کاهش آثار منفی علف‏کش‏ها بر محیط زیست: کاربرد ارزشگذاری مشروط (چکیده)
120 - ارزشیابی فراگیران در محیط آموزش الکترونیکی با مروری بر مدل GPAM_WATA (چکیده)
121 - ارزش افزوده بازار و ارزش افزوده اقتصادی: چند مدرک تجربی (چکیده)
122 - عدم توافق ارزشی زوجین و تاثیر ان بر ناسازگاری زوجین در مشهد (چکیده)
123 - ارزش ادراک شده از خدمات بانکی تلفن همراه و اثر آن بر وفاداری مشتریان (چکیده)
124 - تعیین ارزش اقتصادی آب در روش تابع تولید، با بکارگیری مدل های کلاسیک و آنتروپی (مطالعه موردی: محصول گندم در شهرستان مشهد) (چکیده)
125 - شرطة الخمیس و ارزش رجال شناختی آن (چکیده)
126 - توانایی های خمیر ترش جهت بهبود ارزش تغذیه ای و ایجاد خواص سلامتی بخش در فراورده های غلات (چکیده)
127 - ارزش گذاری آلودگی هوای مشهد (کاربرد رهیافت ارزش گذاری مشروط ) (چکیده)
128 - شناسایی نقاط با ارزش شهری در مشهد (چکیده)
129 - ناهمسانی ارزش اسناد تاریخی در گزارش مکتوب رویدادها (چکیده)
130 - تاثیر ایفای نقش رهبری مدیران آموزشی برتحول نظام ارزشی با تاکید بر رویکرد تک نگاشت روایی (چکیده)
131 - بررسی اثر مراحل مختلف برداشت بر ارزش غذایی ، عملکرد و خصوصیات زراعی سه رقم سورگوم علوفه ای (چکیده)
132 - آناتومی گیاهی و ارتباط آن با ارزش غذایی گیاهان علوفه ای (چکیده)
133 - آناتومی اجزاء گیاهی علوفه ای در ارتباط با ارزش هضمی آنها (چکیده)
134 - ارزشگذاری نقش اکولوژیکی گیاهان در اکوسیستمهای آسیب دیده جنگلی با استفاده از روش تصمیم گیری با شاخصهای چندگانه (چکیده)
135 - مقایسه ارزش غذایی سه گونه شورزیست Sedilitzia rosmarinus، Kochia scoparia و Halocnemum strobilzceum یا کاه گندم و یونجه (چکیده)
136 - تخمین رابطه بلندمدت قیمت حقیقی نفت خام و ارزش واقعی دلار آمریکا (چکیده)
137 - مقایسه ارزش غذایی ارقام مختلف جو با و بدون افزودن مکمل آنزیمی در تغذیه جوجه های گوشتی (چکیده)
138 - بررسی رابطه بین ارزش افزوده اقتصادی و سود باقی‌مانده، درپیش بینی سود هر سهم سال آتی (چکیده)
139 - کاوشی در عملکرد مدیریت اموزشی به عنوان مولفه ای از برنامه درسی پنهان در تربیت ارزشی دانش آموزان (چکیده)
140 - شناسائی شرکتهای رو به افول و قوی پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران با رویکرد بررسی ارتباط ارزش دفتری سهام و سودخالص (چکیده)
141 - ارزشیابی برون داد برنامه آموزش قرآن پایه پنجم ابتدایی (چکیده)
142 - چالشها و دشواریهای ارزشیابی برنامه درسی مجازی در نظام آموزش عالی (چکیده)
143 - یادگیری مادام العمرهوش هیجانی و ارزشیابی توصیفی (چکیده)
144 - آب و ارزشهای سیاسی آن (چکیده)
145 - شناخت مزیت های نسبی ارزش افزوده ای آموزش دولتی و خصوصی منطقه خراسان و تحلیل مقایسه ای با سایر استان های کشور (چکیده)
146 - ارزش‎گذاری ویژگی‏های مختلف آلودگی هوا در مشهد (چکیده)
147 - بررسی اثر بخشی تلفیق گروه درمانی شناختی رفتاری و آموزش مهارت های اجتماعی بر ترس از ارزشیابی منفی و اجتناب اجتماعی (چکیده)
148 - بررسی ارزش عیار سرمی ویتامین A بتاکاروتن در تشخیص گاوهای مبتلا به بیماری هاینا(Hyena Disease) در یک گاوداری شیری اطراف شهر مشهد (چکیده)
149 - ارزش برند وتصویر شرکت باتوجه به ارزش مشتری (چکیده)
150 - نقش ارزش‌های فراملی در توفیق شاهنامه (چکیده)
151 - مقایسه قیمت واگذاری سهام شرکت‌های دولتی مشمول خصوصی‌سازی با دو مدل قیمت‌گذاری شاخص رشد ارزش سهام و نسبت ارزش بازار به ارزش دفتری سهام شرکت‎های مشابه (چکیده)
152 - ارزش یابی طرح تسهیل گران زن روستایی درایجاد ارتباط دوسویه وافزایش مشارکت زنان روستایی درعرصه های مختلف توسعه روستایی ( مطالعه موردی: دهستان مازول از بخش مرکزی شهرستان نیشابور) (چکیده)
153 - مکان یابی سکو نتگاههای خدماتی برتر بر اساس فن ارزشیابی مشارکتی در شهرستان مشهد (چکیده)
154 - ارزش ادبی ابهام از دو معنایی تا چندلایگی معنا (چکیده)
155 - بررسی عوامل موثر بر ارزش صادرات محصولات کشاورزی باتاکید بر استانداردهای صادرات (پسته،بادام،زعفران،خرماوسیب) (چکیده)
156 - برآورد ارزش خسارت ناشی از خشکسالی بر تولید گندم دیم در استان گلستان (چکیده)
157 - بررسی اولویت بندی و ارزشیابی مربیگری در تیم های ورزشی دانشگاه های کشور (چکیده)
158 - بررسی، اولویت بندی و ارزشیابی ابعاد مربیگری در تیمهای ورزشی دانشگاهی کشور (چکیده)
159 - ایجاد تصویر mri با استفاده از ارزشیابی مئازی درخت BSP (چکیده)
160 - ارزشیابی اردوهای راهیان نور دانشجویان درون داد فرایند برون داد (چکیده)
161 - چگونگی ترویج فرهنگ شهادت و ارزش های شهیدان (چکیده)
162 - همسویی ارزشهای فردی و سازمانی (نگرش تحقیقی) (چکیده)
163 - مقایسه ارزش غذایی کاه گندم و کاه جو با روش تولید گاز و in situ (چکیده)
164 - معرفی روشی ارزش محور مبتنی بر آنالیز ریسک برای ارزیابی شاخص انتقال توان (چکیده)
165 - برآورد ارزش وجودی مناطق ییلاقی روستایی: مطالعه موردی منطقه روستایی زشک (چکیده)
166 - تعیین ارزش خوراکی محصولات فرعی پسته و کاربرد آن در پرورش گاوهای هلشتاین در اواسط شیردهی (چکیده)
167 - تعیین ارزش غذائی علوفه زعفران در تغذیه دام (چکیده)
168 - تعیین ارزش غذایی برخی از علوفه های مرتعی خراسان رضوی با استفاده از تکنیک تولید گاز و کیسه نایلونی (چکیده)
169 - ارزش غذایی تفاله زیره سیاه در تغذیه گاوهای هلشتاین (چکیده)
170 - تعیین ارزش غذایی انواع تفاله مرکبات با استفاده از روش تولید گاز (چکیده)
171 - بررسی ارزش غذایی چربی ها برای جوجه های گوشتی (چکیده)
172 - جایگاه کتابخانه ها مدارس در پشتیبانی از طرح ارزشیابی توصیفی نظام آموزش ابتدایی (چکیده)
173 - ارزشیابی برنامه درسی پنهان در نظام آموزش عالی علمی - کاربردی جهاد کشاورزی از حیث کارآفرینی (مطالعه موردی: خراسان رضوی) (چکیده)
174 - پشتیبانی از نفشه برداری جریان ارزش در ایجاد تحول ناب با استفاده از شبیه سازی (چکیده)
175 - بررسی ارزش غذایی چربیها برای جوجه های گوشتی (چکیده)
176 - ارزشیابی تحصیلی، نظام نوین آموزش ابتدایی در ایران و جایگاه کتابخانه های مدارس در آن: گزارشی از یک پژوهش (چکیده)
177 - بررسی اثر افزایش سرمایه برارزش افزوده بازار در شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بها دار تهران (چکیده)
178 - قنات و ارزش اقتصادي آن (چکیده)
179 - بررسی خصوصیات شیمیایی برگ و طوقه چغندرقند سیلو شده و ارزش غذایی آن در گوسفند (چکیده)
180 - ارزش غذایی ذرت اوپک -2 در تغذیه دام و طیور (چکیده)
181 - تاثیر موافق و مخالف بودن جنسیت در ارزشیابی دانشجویان از اعضای هیات علمی (چکیده)
182 - ارزش درمانگاهي استفاده از بي حسي اعصاب كف دستي (PDN) بورس استخوان ناويكولار (NB) و مفصل بين بند انگش (چکیده)
183 - برش بهينه دو بعدي با ارزش دهي به ضايعات (چکیده)
184 - برش گيوتيني دو بعدي با ارزش دهي به ضايعات (چکیده)
185 - ارزشیابی راهبرد های حمایت از واحد های تولیدی کوچک ایران (چکیده)
لینک های پیشنهادی

 

30 جستجوی اخیر