بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

نویسنده: مرتضوی


موارد یافت شده: 60

1 - بيوتكنولوژي ميكروبيولوژي صنعتي (چکیده)
2 - تكنولوژي شير و فرآ ورده هاي لبني (چکیده)
3 - درآ مدي برمهندسي صنايع غذايي (چکیده)
4 - ميكروبيولوژي غذايي (چکیده)
5 - روش هاي غير حرارتي نگهداري مواد غذايي (چکیده)
6 - ميكروبيولوژي موادغذايي(فريز) (چکیده)
7 - راهنماي كاربردي اناليز و خطرات و كنترل نقاط بحرانيHACCP (چکیده)
8 - نگهداري موادغذايي با روشهاي غيرحرارتي (چکیده)
9 - ميكروبيولوژي غذايي ادامز (چکیده)
10 - مقدمه‌اي بر ميكروبيولوژي صنعتي (چکیده)
11 - فناوري و فرآوري فرآورده‌هاي جانبي مركبات (چکیده)
12 - روشهاي خشك كردن موادغذايي (چکیده)
13 - ولایتعهدی امام رضا (چکیده)
14 - اهل بيت (ع) در نگاه رسول اعظم(ص) (چکیده)
15 - فناوریهای نوین صنایع غذایی (چکیده)
16 - مبانی مدیریت اسلامی و الگوهای ان (چکیده)
17 - اصول و روش ها در نظام تربیتی اسلام ( جلد دوم) (چکیده)
18 - اصول و روش ها در نظام تربیتی اسلام ( جلد اول) (چکیده)
19 - شناخت انقلاب اسلامی( زمینه ها، ریشه ها، دستاوردها) (چکیده)
20 - نهضت کلامی در عصر امام رضا (چکیده)
21 - امیرالمومنین و مخالفان او (چکیده)
22 - سیمای امام علی در نگاه نبی (چکیده)
23 - مروری بر نهج البلاغه (چکیده)
24 - رسول اعظم از نگاه امام علی (چکیده)
25 - آینده پیامبری (چکیده)
26 - حقوق اجتماعی و سیاسی در اسلام (چکیده)
27 - مدیریت منابع انسانی در ورزش و تفریحات سالم (چکیده)
28 - میکروبیولوژی غذایی مدرن جلد 1 (چکیده)
29 - میکروبیولوژی غذایی کاربردی و ازمایشگاهی (چکیده)
30 - میکروبیولوژی غذایی مدرن جلد 2 (چکیده)
31 - تلاش رسول خدا (ص) در تثبیت رهبری امام علی (ع) (چکیده)
32 - اطلس میکروبیولوژی مواد غذایی (چکیده)
33 - مهارتهای مدیریتی (چکیده)
34 - قرآن، مدیریت و علوم سیاسی (چکیده)
35 - روشهای pcr در مواد غذایی (چکیده)
36 - تکنولوژی شیر و فرآورده‏های لبنی (چکیده)
37 - روش های PCR در مواد غذایی (چکیده)
38 - نظر رسول خدا در باره امام علی(ع) (چکیده)
39 - مدل سازی پاسخ های میکروبی در مواد غذایی (چکیده)
40 - شکار شغل در قرن 21 (چکیده)
41 - تعالی سازمانی جامع، دستیابی به عملکرد کلاس جهانی (چکیده)
42 - بی نمازان را دریابیم (چکیده)
43 - حکمت عملی در نهج البلاغه (چکیده)
44 - تکنیک های ملکولی در بوم شناسی میکروبی مواد غذایی تخمیری (چکیده)
45 - آیات ولایت در قرآن جلد اول (چکیده)
46 - آیات ولایت در قرآن جلد دوم (چکیده)
47 - آیات ولایت در قرآن جلد سوم (چکیده)
48 - آیات ولایت در قرآن جلد چهارم (چکیده)
49 - آیات ولایت در قرآن جلد پنجم (چکیده)
50 - فراوری مواد غذایی با فشار بالا (چکیده)
51 - غدیر و علل فراموشی آن (چکیده)
52 - گامی به سوی معارف اسلامی (چکیده)
53 - پیش بینی زمان ماندگاری مواد غذایی بر اساس مدل های ریاضی (چکیده)
54 - امیرالمومنین (ع) و مخالفین سیاسی او (چکیده)
55 - کلید موفقیت حضرت مهدی (عج) (چکیده)
56 - تفسیر موضوعی نهج البلاغه (چکیده)
57 - اهل بیت (ع) در تفاسیر اهل سنت (چکیده)
58 - حکمت علمی در نهج البلاغه (چکیده)
59 - شرح سیاسی - اجتماعی نامه های نهج البلاغه (چکیده)
60 - مهارت های مشاوره مدیریت (چکیده)
لینک های پیشنهادی

 

30 جستجوی اخیر