بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

کلمات کلیدی: صنایع


موارد یافت شده: 53

1 - تأثیر صادرات نامرئی کالاها و خدمات گردشگری در اشاعة فرهنگ؛ با نقش تعدیل‌گری تصویر ذهنی مقصد گردشگری (چکیده)
2 - وضع صنایع ایران در جنگ جهانی دوم (چکیده)
3 - ارزیابی و تبیین کارکرد صنایع روستایی در توسعه مورد: دهستان صائین قلعه در شهرستان ابهر (چکیده)
4 - شناسایی عوامل حفظ افراد مستعد از دیدگاه مدیران صنعت نفت و فعالان سایر صنایع (چکیده)
5 - در آمدی بر تضمین های قانونی حمایتی از صاحبان صنایع (چکیده)
6 - بررسی آزمایشگاهی افت فشار نانوسیال آب/TiO2 در مبدل¬ حرارتی صفحه¬ای صنایع شیر (چکیده)
7 - ارزیابی آثار پروژه های مهندسی در پایداری سیستم های روستایی (با تاکید بر صنایع معدنی- استخراجی) (چکیده)
8 - مروری بر کاربردهای تصویربرداری گرمایی در تجزیه و تحلیل کیفی محصولات کشاورزی (چکیده)
9 - بررسی اثرات پویای جهانی شدن تجارت بر واردات صنایع ماشین آلات، تجهیزات، ابزار و محصولات فلزی در ایران (چکیده)
10 - بررسی تاثیر قابلیت های بازاریابی بر عملکرد بازار به واسطه متغییر خلق ارزش برتر برای مشتری در صنایع غذایی شهرک صنعتی توس مشهد (چکیده)
11 - بررسی اثر سرریز نوسانات نرخ ارز بر شاخص صنایع کشاورزی پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار (چکیده)
12 - آثار افزایش قیمت حاملهای انرژی بر بخش کشاورزی و صنایع غذایی (چکیده)
13 - ارزیابی پتانسیل تولید بیوگاز و انرژی از پسماندهای آلی صنایع غذایی مشهد (مطالعه موردی:صنایع فرآوری میوه) (چکیده)
14 - اهمیت پدیده ارتعاشات ناشی از فرافکنش گردابه (VIV) در طراحی رایزر های دریایی (چکیده)
15 - اثر بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده و عصاره آبی چای سبز بر عمرماندگاری گوشت چرخ شده ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) (چکیده)
16 - تحلیل گفتمانی اصلاحات امیرکبیر در متون منتخب روزنامه وقایع اتفاقیه (چکیده)
17 - راهبردهای توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی باغی استان خراسان شمالی با استفاده از رویکرد (SWOT) تحلیل عوامل استراتژیک (چکیده)
18 - تاثیر عوامل کلیدی موفقیت در فاز مقدماتی توسعه محصول بر موفقیت تجاری محصول جدید در سازمان های نوآور و کارآفرین (مطالعه موردی شرکتهای صنایع غذایی مشهد) (چکیده)
19 - بررسی تاثیر قابلیت های بازاریابی بر عملکرد بازار به واسطه متغیر خلق ارزش برتر برای مشتری در صنایع غذایی شهرک صنعتی توس مشهد (چکیده)
20 - شناسایی عوامل موثر بر استفاده از ظرفیت تولیدی صنایع غذایی و آشامیدنی (چکیده)
21 - تبیین مدل تعاملی رویکرد استراتژیک، فرهنگ سازمانی و محیط )مورد مطالعه: سازمانهای صنعتی کوچک و متوسط شهرک صنعتی طوس استان خراسان رضوی( (چکیده)
22 - بررسی بازارهای تعاونی های صنایع دستی استان سیستان و بلوچستان (چکیده)
23 - بررسی میزان آموزش مهارت های اشتغال زای مورد نیاز بازار کار در برنامه های درسی کارشناسی ناپیوسته حسابداری، مهندسی عمران و صنایع غذایی (چکیده)
24 - ارزیابی اقتصادی صنعت قند و شکر از دیدگاه مدیریت کلان (چکیده)
25 - بررسی نقش تعدیل گری متغیر اهمیت مسؤولیت اجتماعی بر رابطه بین مسؤولیت اجتماعی و تعهد سازمانی؛ نمونه مورد مطالعه: شرکت های صنایع غذایی شهر مشهد (چکیده)
26 - بررسی روش های مختلف تهیه نانو کپسول و کاربرد ان در صنایع غذایی (چکیده)
27 - بررسی و تحلیل نقش کارکردهای سازمانی کارآفرینان در موفقیت آنان در صنایع کوچک استان خراسان رضوی (چکیده)
28 - ارائه یک الگوریتم جهت مشارکت صنایع در طرح دیماند منعطف با استفاده از مصرف ساعتی (چکیده)
29 - یکپارچه سازی برنامه ریزی و زمانبندی تولید در صنایع فرآیندی چند محصولی با سیستم تولیدی پیوسته (چکیده)
30 - بررسی و تعیین پرتفوی بهینه سهام شرکت های فعال صنایع غذایی بورس اوراق بهادار تهران (چکیده)
31 - بررسی علل خوردگی در بخش آب Aux.Cooling نیروگاه های سیکل ترکیبی و ارائه راهکارهای مناسب (چکیده)
32 - روش های نوین انجماد در صنایع غذایی (چکیده)
33 - آلودگیهای میکروبی در صنایع کمپوت و کنسرو (چکیده)
34 - بررسی وضعیت صنایع تبدیلی تکمیلی در سبزوار و امکان توسعه آنها (چکیده)
35 - بررسی وضعیت صنایع تبدیلی و تکمیلی وابسته به محصولات کشاورزی در استان خراسان (چکیده)
36 - کانی شناسی، ژئوشیمی ومصارف صنعتی ذخیره فلدسپار بمرود قاین (چکیده)
37 - کانی شناسی-ژئوشیمی و کاربرد صنعتی ذخایر کرومیت چاه یابو و چشمه پلنگ، زون افیولیتی سبزوار (چکیده)
38 - بدیعیات پدیده ای نو در عصر انحطاط (چکیده)
39 - بررسی تغییرات اقتصادی و اجتماعی در شیوه زندگی روستاییان به واسطه استقرار صنعت در مناطق روستایی (چکیده)
40 - تحلیل مزیتهای رتبه ای صنایع استانهای خراسان (چکیده)
41 - نقش سرمایه انسانی در تولید صنایع استان خراسان شمالی ( با تاکید بر صنایع رنگ ) (چکیده)
42 - برآورد تابع تقاضای اعتبارات صنایع تبدیلی در استان خراسان رضوی (چکیده)
43 - تحلیل ساختاری صنایع استانهای خراسان (چکیده)
44 - پتانسیل کاربرد فرآیندهای غشایی در صنعت قند (چکیده)
45 - بررسی مکانیسم های گرفتگی، روش های کنترل، پیشگیری و تمیز کردن غشاها در صنایع لبنی (چکیده)
46 - بررسی تولید - میزان ذخایر و صنایع معدنی در ایران و جهان در دهه گذشته (چکیده)
47 - تکنولوژی ازن و کاربرد های آن در صنایع غذایی (چکیده)
48 - اثر الحاق به WTO بر صنایع غذایی استان از نگرش مدیران (چکیده)
49 - بررسی مشکلات توسعه و گسترش صنایع روستایی در ایران (چکیده)
50 - کاربرد لوله های حرارتی در سیستم های بازیافت حرارتی (فرآیند های خشک کن، سرد کن و رطوبت زدایی در صنایع غذایی) (چکیده)
51 - تأثیر تخم پنبه آسیاب شده حرارت دیده میتونین و لیزین محافظت شده بر تولید و ترکیب شیر گاوهای شیری هلشتاین، مجله علوم و صنایع کشاورزی (چکیده)
52 - بررسی اثر جهانی شدن بر کارآیی فنی صنایع تولیدکننده آبمیوه در ایران در طی دوره 82-1362 (چکیده)
53 - نقش حمایتی دولت در حیات بخشی به صنایع کوچک: دیگاه تطبیقی (چکیده)
لینک های پیشنهادی

 

30 جستجوی اخیر