بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

نویسنده: مظاهری


موارد یافت شده: 268

1 - مطالعه زمین شناسی، کانی سازی و مغناطیس سنجی در کانسار آهن ملک آباد روستای استاج (چکیده)
2 - پتروژنز و سن‌سنجی زیرکن-اورانیم-سرب سنگهای دیوریتی پیروکسن‌دار اسکارنی شده منطقه بیشه (جنوب بیرجند- شرق ایران) (چکیده)
3 - Petrography, mineralogy and geochemistry of SolhAbad igneous masses (S.W.Bajestan - Razavi Khorasan) (چکیده)
4 - Influence of Selected Gums and Pregelatinized Corn Starch on Reduced Fat Mayonnaise: Modeling of Properties by Central Composite Design (چکیده)
5 - Application of simplex-centroid mixture design to optimize stabilizer combinations for ice cream manufacture (چکیده)
6 - زمین شناسی و کانی سازی محدوده سنجدک III در آنومالی شرقی و مقایسه آن با آنومالی های مرکزی و غربی واقع در معدن آهن سنگان خواف، خراسان رضوی (چکیده)
7 - برداشت مغناطیس سنجی زمینی، تفسیر داده ها و تطبیق آنها با کانی سازی در محدوده سنجدک III، آنومالی شرقی معدن آهن سنگان خواف، خراسان رضوی (چکیده)
8 - بررسی تاثیر میزان چربی بر خصوصیات فیزیکی و رئولوژیکی بستنی وانیلی (چکیده)
9 - بررسی تاثیر نوع کشت آغازگر, دمای گرمخانه گذاری و pH نهایی محصول بر خواص کیفی و رئولوژیکی دوغ پروبیوتیک (چکیده)
10 - بررسی اثر دما بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی کره های گاوی و گوسفندی (چکیده)
11 - بهینه سازی شرایط اکستروژن و نگهداری کره حاوی آلفالینولنیک اسید با استفاده از روش سطح پاسخ (چکیده)
12 - بررسی اثر نسبت های مختلف فاز آبی، پروتئینها و امولسیفایرها بر ویژگی های رئولوژیکی کره کم چرب (چکیده)
13 - Improving Textural and Sensory Characteristics of Low-Fat UF Feta Cheese Made with Fat Replacers (چکیده)
14 - بررسی و بهینه‌سازی ویژگی‌های شیمیایی و حسی فرمولاسیون‌های مختلف پنیر فتای فراپالایش آنالوگ باز‌ساخته به روش سطح پاسخ (چکیده)
15 - بهینه سازی فرمولاسیون کره کم چرب بر اساس ویژگیهای حسی به روش سطح پاسخ (چکیده)
16 - پترولوژی و مطالعه جایگاه تکتونوماگمایی توده های گرانیتوئیدی ماهور، جنوب غرب نهبندان (چکیده)
17 - پترولوژی و ژئوشیمی گرانیتوئید چنار تربت حیدریه، فیض آباد، خراسان رضوی (چکیده)
18 - مطالعه زون های آلتراسیون درسنگهای گرانیتوئیدی منطقه چنار (چکیده)
19 - Influence of different emulsifiers on characteristics of eggless cake containing soy milk: Modeling of physical and sensoryproperties by mixture experimental design (چکیده)
20 - بررسی کاربرد صمغ های دانه ریحان و گوار به عنوان جایگزین چربی در بستنی وانیلی (چکیده)
21 - سنگ نگاری، ژثوشیمی و ژنز کانسار کرومیت کوهی (افیولیت ملانژ رباط سفید)، شمال شرق ایران (چکیده)
22 - بررسی های دورسنجی، زمین شناسی، دگرسانی، کانی سازی و ژئوشیمیایی در گستره ی پی جوئی مس- طلا بالازرد، غرب نهبندان (چکیده)
23 - Alteration-mineralization, and radiometric ages of the source pluton at the (چکیده)
24 - سنگ‌زایی، جایگاه تکتونوماگمایی و پتانسیل کانی­سازی گرانیتوییدهای ده­سلم، بلوک لوت، خاور ایران (چکیده)
25 - بهینه سازی روش ذخیره سازی چغندر در سیلو برای کاهش فلور میکروبی (چکیده)
26 - بهینه سازی فرمولاسیون بستنی وانیلی حاوی کنسانتره پروتئین شیر با استفاده از روش سطح پاسخ (چکیده)
27 - سنگ شناختی و ژئوشیمی توده های نفوذی نیمه نفوذی و ارتباط آنها با کانه زایی اسکارن آهن در منطقه بیشه (شرق ایران - جنوب بیرجند) (چکیده)
28 - پتروگرافی، ژئوشیمی و پتروژنز سنگ های گرانیتوئیدی شمال نای (تربت-حیدریه) (چکیده)
29 - مطالعه زمین شناسی، پتروگرافی و آلتراسیون سنگ های گرانیتوئیدی منطقه شمال نای (تربت حیدریه) (چکیده)
30 - Ohmically extracted Zenyan essential oils as natural antioxidant in mayonnaise (چکیده)
31 - امکان جایگزینی تخم مرغ با آرد سویا و اختلاط آرد گندم با جوانه گندم تثبیت شده در تولیدکیک روغنی (چکیده)
32 - بررسی تأثیر اختلاط آرد گندم با سبوس برنج و آرد سویا بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نان باگت (چکیده)
33 - شئ شًیمی ی پتریگرافی ت دً گراویت ئًیذی ریدگس) جى بً شرقی بجستان( (چکیده)
34 - مطالعه زمین شناسی و آلتراسیون سنگهای گرانیتوئیدی منطقه رودگز (جنوب شرقی بجستان) (چکیده)
35 - پنه بندی آلودگی سرب و روی در استان خراسان شمالی (چکیده)
36 - Soy milk as an emulsifier in mayonnaise: physico-chemical, stability and sensory evaluation (چکیده)
37 - مدل سازی و بهینه سازی خصوصیات بافتی سس مایونز کم کالری حاوی زانتان، گوار و نشاسته ذرت پری ژلاتینه به عنوان جانشین چربی (چکیده)
38 - بررسی اثر جایگزینی تخم مرغ با شیر سویا بر خصوصیات رئولوژیکی و بافتی سس مایونز (چکیده)
39 - بررسی اثر استابیلایزر و طعم دهنده ها بر روی ویژگی های حسی ماست سویا (چکیده)
40 - مقایسه اثر اکسیدهای آهن (نانو و معمولی) همراه با کمپوست زباله شهری بر تغذیه گیاه گندم (چکیده)
41 - سن سنجی زیرکن به روش U-Pb و ژئوشیمی توده های گرانیتی سرخر و برمانی، شرق معدن سنگ آهن سنگان خواف (چکیده)
42 - مقایسهی قابلیت جذب سطحی عنصر سرب توسط دو جاذب گوتیت طبیعی و گل قرمز اصلاح شده از آبهای آلوده (چکیده)
43 - پردازش و تفسیر کیفی داده های مغناطیسی در کانسار سنگ آهن بیشه (چکیده)
44 - نخستین اطلاعات از کانی کمیاب اریثرایت(Co3(AsO4)28H2O) در نشانه معدنی طلا-تنگستن تاریک دره، شمال خاوری ایران (چکیده)
45 - زمین شناسی، آلتراسیون، کانی سازی و پتروگرافی توده های نیمه نفوذی کانسار ماهور، شرق ایران (چکیده)
46 - مدلسازی هندسی و برآورد ذخیره کانسار طلای شماره3 هیرد (چکیده)
47 - Optimization of functional properties of three stabilizers and κ-carrageenan in ice cream and study of their synergism (چکیده)
48 - Effects of a novel stabilizer blend and presence of k-carrageenan on some properties of vanilla ice cream during storage (چکیده)
49 - اثر میزان چربی آرد سویا بر ویژگی های بیوشیمایی و عملکردی ایزوله پروتئینی آن (چکیده)
50 - پترولوژی و سن سنجی زیرکن به روش U-Pb در توده های نفوذی مناطق A، C جنوبی و دردوی، معدن سنگ آهن سنگان خواف (چکیده)
51 - شناسایی هاله های پراکندگی دومین و توزیع ژئوشیمیایی عناصر در خاک های پیرامون نشانه معدنی طلا-تنگستن تاریک دره، شمال خاوری ایران (چکیده)
52 - ارزیابی آستانه خسارت اقتصادی علفهای هرز در گندم در منطقه مشهد (چکیده)
53 - تأثیر رقابت چندگونه ای علفهای هرز بر عملکرد و اجزاء عملکرد گندم (چکیده)
54 - Effects of replacing skim milk powder with soy flour and ball mill refining time on particle size and rheological properties of compound chocolate (چکیده)
55 - اثر کاربرد دو نوع جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکی شیمیایی و حسی پنیر موزارلای کم چرب (چکیده)
56 - Development of spreadable halva fortified with soy flour and optimization of formulation using mixture design (چکیده)
57 - The effects of adding water and PolyglycerolPolyricinoleate on the texture, appearance and sensory qualities of compound milk chocolate (چکیده)
58 - تفسیر داده های ژئوفیزیکی (IP/RS) محدوده معدنی طلای هیرد بر مبنای مطالعات زمین-شناسی، دگرسانی و کانه زایی (جنوب بیرجند، استان خراسان جنوبی) (چکیده)
59 - توزیع سیانید در منابع آب و خاک معدن طلای زرمهر، غرب تربت حیدریه (چکیده)
60 - Optimising the ice cream formulation using basil seed gum (Ocimum basilicum L.) as a novel stabiliser to deliver improved processing quality (چکیده)
61 - پاراژنر کانی سازی شرایط فیزیکو شیمیایی تشکیل اسکارن آهن بیشه (چکیده)
62 - مطالعه کانی زایی طلا، مس و روی در منطقه بالازرد، غرب شهرستان نهبندان (چکیده)
63 - استفاده از کنسانتره پروتئینی شیر (MPC-85) در تولید خامه کم‌چرب و ارزیابی (چکیده)
64 - بررسی تاثیر جایگزینی مواد جامد کل بستنی با بادام بر ویژگی‌های فیزیکی و حسی آن. (چکیده)
65 - اثر میزان ماده جامد بر ویژگی های نوشیدنی اسیدی تهیه شده از مخلوط شیر گاو و شیرسویا (چکیده)
66 - تاثیر کاهش درصد چربی و مقدار کلرید کلسیم بر ویژگی های حسی و بافتی پنیر فتای فراپالایش حاصل از پودر ناتراوه اولترافیلتراسیون شیر (چکیده)
67 - بررسی اثرنسبت های مختلف آرد کامل سویا به عنوان جایگزین چربی و زمان آسیاب کردن بر ویژگی های بافتی، رئولوژیکی و حسی شکلات شیری (چکیده)
68 - بررسی تغییرات خصوصیات شیمیایی و عملکردی حین تولید کنسانتره پروتئینی سویا از آردهای صنعتی سویا (چکیده)
69 - تعیین ویژگی های انعقاد پذیری و شیمیایی پنیر فتای فراپالایشی حاصل از پودر ریتنتیت در سطوح مختلف چربی و کلریدکلسیم (چکیده)
70 - مقایسه مقدار جذب و تجمع آهن در گندم (Triticum aestivum L.) با کاربرد اکسید آهن معمولی و نانو همراه با کود کمپوست زباله شهری گرانوله گوگردی (چکیده)
71 - زمین شناسی و کانی سازی کانسار طلای شماره3 در ناحیه معدنی هیرد(جنوب بیرجند) (چکیده)
72 - مطالعه زونهای دگرسانی و ژئوشیمیایی و پتروژنز منطقه چاه شلغمی، شرق ایران (چکیده)
73 - Interrelationship between image, dough and Barbari bread characteristics; use of image analysis to predict rheology, quality and shelf life (چکیده)
74 - Studies of Water Arsenic and Boron Pollutants and Algae Phytoremediation in Three Springs, Iran (چکیده)
75 - بررسی‌ اثر واریته‌ و زمان‌ نگهداری بر‌ ویژگیهای‌ فیزیکی‌ رب‌ گوجه‌ فرنگی‌ (چکیده)
76 - بررسی اثر کاربرد آرد کامل سویا بر خصوصیات رئولوژیک بستنی (چکیده)
77 - بررسی استفاده از پنیر خامه ای در تهیه بستنی نرم و بهینه سازی فرمولاسیون آن با استفاده از روش سطح پاسخ (چکیده)
78 - بررسی خصوصیات حسی و فیزیکوشیمیایی بستنی های کم چربی وانیلی (چکیده)
79 - بررسی اثر جایگزین های چربی برشاخص های رنگ وبافت همبرگربا تکنیک پردازش تصویر (چکیده)
80 - نقش زهاب اسیدی معدن در تشکیل کانیهای زیست محیطی در معادن زغالسنگ کارمزد البرز مرکزی، استان مازندران (چکیده)
81 - بررسی ویژگی های ژئوشیمیائیو کانی شناسی زغالسنگ های حوزه زغالی کار مزد، البرز مرکزی، استان مازندران (چکیده)
82 - بررسی اثرات زیست محیطی زهاب اسیدی معدن در باطله های کارخانه زغالشوئی زیرآب، استان مازندران (چکیده)
83 - بررسی خاستگاه تکتنوماگمایی و سری شیمیایی سنگهای ولکانیکی کالرد ملانژ سبزوار (شمال سنگ سفید) (چکیده)
84 - مطالعات پتروگرافی و کانی شناسی سنگ های مافیک و الترامافیک منطقه کوهی واقع در افیولیت ملانژ رباط سفیدتربت حیدریه (چکیده)
85 - ژئوشیمی و کانی سازی در ارتباط با کانی زایی مس در غرب نوار آلتراسیونی ھلاک آباد (جنوب غرب سبزوار) (چکیده)
86 - بررسی پتروگرافی و آلتراسیون کانسار سنگ آھن فرزنھ تایباد واقع در شرق معدن سنگان خواف (خراسان رضوی) (چکیده)
87 - روش های آنالیز و اندازه گیری سیانید در ارزیابی اثرات زیست محیطی آن، بررسی موردی نمونه های معدن طلای زرمهر (چکیده)
88 - هیدروژئوشیمی منابع آبی جنوب غرب مشهد و بررسی منشا آلودگی به آنتیموان (چکیده)
89 - ارزیابی کیفیت منابع آبی منطقه کانسارطلای طرقبه (چکیده)
90 - Optimization of low-cholesterolelow-fat mayonnaise formulation: Effect of using soy milk and some stabilizer by a mixture design approach (چکیده)
91 - بررسی اثر افزودن آب و امولسیفایر PGPR بر خواص بافتی و حسی شکلات شیری آبدار (چکیده)
92 - استفاده از پردازش تصویر در بررسی تغییرات اندازه ذرات و میزان سفیدک شکلات شیری آبدار (چکیده)
93 - مطالعه زمین شناسی، آلتراسیون، ژئوشیمی رسوبات رودخانه ای و مگنتومتری در غرب نقشه 1:100000 بصیران (شرق- جنوب شرق قلعه زری) (چکیده)
94 - تاثیر زمین شناسی منطقه سنگ نقره بر آلودگی منابع آب به عناصر آرسنیک و بور (چکیده)
95 - تحول سیالات هیدروترمال در زونهای مختلف دگرسانی - کانیسازی در سیستم پورفیری دهسلم، بلوک لوت، شرق ایران (چکیده)
96 - ژئوترمومتری سیالات درگیر در زونهای مختلف دگرسانی – کانیسازی اندیس معدنی چاه شلغمی، شرق ایران (چکیده)
97 - ارزیابی کیفیت آب های سطحی منطقه سنگ نقره (فریمان) جهت سنجش آلودگی آنها به فلزات سنگین (چکیده)
98 - The effect of liquid improver components on microstructure of Barbari bread (چکیده)
99 - بررسی اثر دوره نگهداری بر ویژگی‌های فیزیکی، شیمیایی و حسی پنیر فتای فراپالایش شده تولیدی از مخلوط شیر گاو و شیر سویا (چکیده)
100 - زمین شناسی، پتروگرافی و اکتشافات ژئوشیمیایی افیولیتهای منطقه چشمه سیر سبزوار (چکیده)
101 - Effect of Trisodium Citrate Concentration and Soy Cheese on Meltability of Pizza Cheese (چکیده)
102 - Two-sided asymmetric subduction; implications for tectonomagmatic and metallogenic evolution of the Lut Block, eastern Iran (چکیده)
103 - کانی سازی طلا-آرسنیک در حاشیه شمال باختری توده گرانیتوئیدی تربت جام (چکیده)
104 - بررسی سنگ شناختی توده های نفوذی و ارتباط آنها با کانه زایی آهن در منطقه بیشه (جنوب بیرجند،خاور ایران) (چکیده)
105 - کانی سازی و اکتشافات ژئوشیمیایی در شمال غربی انابد، استان خراسان رضوی (چکیده)
106 - زمین شناسی، آلتراسیون و کانی سازی در منطقه کلاته شیرخان، شمال غرب بردسکن (چکیده)
107 - Application and Functions of Stabilizers in Ice cream (چکیده)
108 - نقش نوع آرد سویا و روش تولید بر خصوصیات شیمیایی و عملکردی کنسانتره پروتئینی حاصل از آن (چکیده)
109 - ارزیابی خصوصیات عمل کنندگی چهار نوع آرد سویا تولیدی در ایران (چکیده)
110 - Sr–Nd isotope geochemistry and petrogenesis of the Chah-Shaljami granitoids (Lut Block, Eastern Iran) (چکیده)
111 - عملکرد اندازه چغندرهای قند ذخیره سازی شده در سیلو روی تغییرات سدیم و پتاسیم (چکیده)
112 - مطالعات زمین شناسی، آلتراسیون، کانی سازی و ژئوشیمی در منطقه شرق ارغش (جنوب غرب نیشابور) با نگرشی بر اکتشاف مس پورفیری (چکیده)
113 - بهینه سازی فرمولاسیون و متغییر های اکسترودر برای غنی سازی اسپاگتی با آرد کامل سویا بوسیله طرح آماری مخلوط (چکیده)
114 - بررسی اثر مصرف اکسید آهن (نانو و معمولی) همراه با کمپوست گرانوله گوگردی بر غلظت آهن و رشد گیاه گندم رقم آتیلا (چکیده)
115 - اثرات برخی پایدارکننده‌ها بر خصوصیات فیزیکی شیمیایی و حسی ماست منجمد (چکیده)
116 - اثر کود آهن و کمپوست بر جذب و فراهمی مس، منگنز و روی گندم (چکیده)
117 - مقایسه اثر اکسیدهای آهن معمولی و نانو ضایِعاتی بر جذب و تجمع آهن در گیاه گندم در یک خاک آهکی (چکیده)
118 - بررسی امکان استفاده ازضایعات فرایند اسید شویی صنایع فولاد به عنوان کود آهن (چکیده)
119 - Nano Iron Oxide Particles efficiency on Fe, Mn, Zn and Cu Concentrations in Wheat Plant (چکیده)
120 - Studying the Effects of Total Solid Concentration of Milk on Microbial Physiochemical and Sensory Properties of Probiotc Yoghourt (چکیده)
121 - اثر خرد کردن اسیدی داغ و روش حرارت دهی روی ویژگیهای کیفی رب گوجه فرنگی (چکیده)
122 - بررسی اثر شیر سویا بر بقای باکتری های Lactobacillus Acidophilus در طی نگهداری نوشیدنی ماست پروبیوتیک (چکیده)
123 - تأثیر اندازه چغندر و ارتفاع نگهداری آن روی ضایعات وزنی و قندی در طی نگهداری در سیلو (چکیده)
124 - بررسی تصفیه آب حاصل از شستشوی گاز در لاور و پمپ های گاز CO2 کارخانجات قند با استفاده از شیر آهک (چکیده)
125 - بارزسازی زونهای آلتراسیون مرتبط با کانی سازیهای مس پورفیری و طلای اپی ترمال، با استفاده از روشهای مختلف آنالیز مولفه های اصلی بر روی تصاویر ماهواره لندست 7، جنوب غربی بیرجند (چکیده)
126 - کانی شناسی، ژئوشیمی ومصارف صنعتی ذخیره فلدسپار بمرود قاین (چکیده)
127 - کانی شناسی و ژئوشیمی ذخایر معدنی کائولن آهوئی و رخ سفید گناباد با نگرشی ویژه بر مقایسه خواص فیزیکوشیمیائی آنها با دیگر ذخایر ایران و کاربرد صنعتی (چکیده)
128 - زمین شناسی، آلتراسیون، کانی سازی و ژئوشیمی محدوده جنوب ارغش (نیشابور) (چکیده)
129 - بررسی تاثیر استفاده از پکتین، صمغ دانه های مرو و ریحان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست چکیده بدون چربی (چکیده)
130 - کانی سازی و اکتشاف ژئوشیمیایی سنگی و رسوبات رودخانه ای در جنوب غربی کریز،کاشمر (چکیده)
131 - پتروگرافی و ژئوشیمی سنگ های الترامافیک کمپلکس افیولیتی شمال تربت حیدریه (چکیده)
132 - بررسی پتروگرافی و ژئوشیمی لیستونیت های افیولیت ملانژ شمال ورقه دولت آباد (تربت حیدریه) (چکیده)
133 - زمین شناسی و زون های کانی سازی در محدوده اکتشافی طلا-تنگستن تاریک دره،شمال تربت جام ،شمال خاوری ایران (چکیده)
134 - پتروگرافی،آلتراسیون و مغناطیس سنجی کانی سازی آهن در جنوب غربی کریز(کاشمر) (چکیده)
135 - پتروگرافی و ژئوشیمی سنگ های نفوذی مافیک افیولیت ملانژ شمال تربت حیدریه (چکیده)
136 - پتروگرافی و ژئو شیمی سنگ های آتشفشانی افیولیت جنوب غرب فریمان (چکیده)
137 - Effect of Soy Cheese and Trisodium Citrate on Pizza Cheese (چکیده)
138 - معرفی و نحوه تشکیل کوارتز بافت تک جهته برای اولین بار در سطح جهانی براساس مطالعات میکروترمومتری و ایزوتوپ پایدار اکسیژن در کانسار مس طلا پورفیری خوپیک خراسان جنوبی (چکیده)
139 - مطالعه زمین شناسی و کانی شناسی محدوده کانی سازی اسکارن آهن بیشه (جنوب بیرجند،خاور ایران) (چکیده)
140 - فرورانش دوسویه نامتقارن؛ نظریه جدید در مورد محیط تکتونوماگمایی و متالوژنی بلوک لوت، شرق ایران (چکیده)
141 - ژئوشیمی ایزوتوپی و پتروژنز تودههای نفوذی کالکآلکالن غنی از پتاسیم و با تفریق شدید عناصر نادر خاکی در بلوک لوت، شرق ایران (چکیده)
142 - Rb–Sr and Sm–Nd isotopic compositions and Petrogenesis of ore-related intrusive rocks of gold-rich porphyry copper Maherabad prospect area (North of Hanich), east of Iran (چکیده)
143 - بررسی ویژگیهای فیزیولوژیک و تکنولوژیک چغندر قند (چکیده)
144 - زمین شناسی، دگرسانی، کانی سازی و ژئوشیمی گستره MA-II، منطقه پی جویی مس- طلای پورفیری ماهرآباد، استان خراسان جنوبی (چکیده)
145 - بررسی اثر شیر سویا بر زنده ماندن باکتری های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و ویژگی های فیزیکو شیمیایی و ارگانولپتیکی ماست پروبایوتیک (چکیده)
146 - بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر پیتزای تهیه شده از مخلوط پنیر گاو و پنیر سویا (چکیده)
147 - بهینه سازی نیروهای لرزشی مکانیزم چهار میله در فضای محدود با استفاده از الگوریتم ژنتیک (چکیده)
148 - Physicochemical and Sensory Properties of Peanut Spreads Fortified with Soyflour (چکیده)
149 - The Geochemistry and AMD rate of Parvade Coal Mine, Tabas Iran (چکیده)
150 - ماهیت سیالهای درگیر در سنگهای کالک آلکالن کانی سازی مس و طلای پورفیری منطقه تنورجه (شمال کاشمر) (چکیده)
151 - تنوع کانی های دگرگونی در ناحیه مشهد محصولی از چند دگرگونی (چکیده)
152 - فرمولاسیون ماست میوه‌ای تهیه شده از شیر تغلیظ شده و بررسی کیفیت آن در طی زمان نگهداری (چکیده)
153 - پتروگرافی، آلتراسیون و مغناطیس سنجی کانی سازی طلا - مس در جنوب غرب ارغش نیشابور (چکیده)
154 - اکتشافات ژئوشیمیایی سنگی و رسوبات رودخانه ای و کانی سازی در جنوب غرب ارغش نیشابور (چکیده)
155 - زمین شناسی، آلتراسیون و مغناطیس سنجی مرتبط با کانی سازی طلا-مس منطقه شرق ارغش (نیشابور) (چکیده)
156 - بررسی اثر شرایط فرآیند بر ویژگی های شیمیایی وحسی پنیر فتای فراپالایش شده تولیدی از مخلوط شیر گاو و شیر سویا (چکیده)
157 - کانی سازی و اکتشافات ژئوشیمیایی در سنگهای آتشفشانی-پلوتونیکی شرق ارغش نیشابور (چکیده)
158 - اثر میزان چربی شیر بر رشد و فعالیت باآترهای آغازگر و آیفیت ماست غلیظ شده (چکیده)
159 - Effects of processing variables and full fat soy flour on nutritional and sensory properties of spaghetti using mixture design approach (چکیده)
160 - Modification of Bostwick method to determine tomato concentrate consistency (چکیده)
161 - اثر میزان چربی شیر بر رشد و فعالیت باکتری های آغازگر و کیفیت ماست (چکیده)
162 - نقش پپتید های فعال بیولوژیک حاصل از شیر در تهیه موادغذایی فانکشنال (سلامتی بخش) (چکیده)
163 - روش جدید اندازه گیری قوام رب گوجه فرنگی (چکیده)
164 - روش جدید برآورد سطح نسبی چغندر (چکیده)
165 - بهینه سازی روش مستقیم تولید ماست غلیظ شده (چکیده)
166 - بررسی اثر شیر سویا بر ویژگی های میکروبی، فیزیکو شیمیایی و ارگانولپتیکی ماست پروبایوتیک (چکیده)
167 - بررسی اثر افزایش ماده جامد شیر بر ویژگی های میکروبی، فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی ماست پروبایوتیک (چکیده)
168 - بهینه‌سازی فرمولاسیون ماست معمولی میوه‌ای و بررسی کیفیت آن در طی زمان نگهداری (چکیده)
169 - Evaluation of the acidified hot-break process effect and heating methods on tomato paste quality (چکیده)
170 - اثر واریته‌و‌زمان‌نگهداری‌روی‌ویژگیهای‌شیمیایی‌رب‌گوجه‌‌فرنگی حاصل از چهار واریته (چکیده)
171 - تلخی زدایی و تولید مارمالاد و نوشیدنی از ضایعات حاصل از (چکیده)
172 - اثر میزان چربی شیر بر رشد و فعالیت باکتری های آغازگر و کیفیت ماست معمولی (چکیده)
173 - اثر افزایش ماده جامد کل شیر بر روند تخمیر ماست غلیظ شده (چکیده)
174 - New Method for measuring of tomato paste consistency (چکیده)
175 - New Method for measuring of tomato paste consistency (چکیده)
176 - Evaluation the Effect of Milk Total Solids on the Relationship Between Growth and Activity of Starter Cultures and Quality of Yoghurt (چکیده)
177 - Effect of variety and harvest time on tomato paste qualitative characteristics (چکیده)
178 - modification of Bostwik method to determine tomato concentrate consistency (چکیده)
179 - کانی شناسی و نحوه تشکیل کانسار Cu - Zn - Pb - Ag - Au تکنار (چکیده)
180 - پردازش وتفسیر کیفی داده های مغناطیسی محدوده معدنی تک 2 و شمال آن، کانسار پلی متال تکنار بردسکن (خراسان رضوی) (چکیده)
181 - sulfide depositT Northeast , IranGeochemistry, Fluid inclusion thermometry & magnetic properties of Taknar magnetite rich Cu-Zn-Au-Ag-Pb Massive (چکیده)
182 - ماگماتیزم و انواع کانی سازی مس، طلا،قلع و تنگستن در بلوک لوت (چکیده)
183 - اکتشافات ژئوشیمیائی رسوبات رودخانه ای و خرده سنگی جهت شناسائی کانی سازی طلای اپی ترمال و ماسیو سولفاید نوع تکنار، بردسکن (چکیده)
184 - پتروگرافی، ژئوشیمی و پتروژنزه توده های گرانیتوئیدی ازغند کاشمر (چکیده)
185 - پترولوژی توده های نفوذی منطقه معدنی تکنار، بردسکن - تک I, II, III (چکیده)
186 - مطالعات ژئو شیمیائی متابازیت های اطراف مشهد و تعیین محیط تکتو نیکی آنها (چکیده)
187 - اکتشافات ژئوشیمیائی و شناسائی کانی سازی Iron Oxides Cu - Au در منطقه پلورزه - تربت جام (چکیده)
188 - مطالعات پترولوژی و ایزوتوپی در کانی سازی مس و طلای منطقه تنوره (چکیده)
189 - پردازش و تفسیر کیفی داده های مغناطیسی محدوده معدنی تک و شمال آن، کانسار پلی متال تکنار بردسکن ( خراسان رضوی ) (چکیده)
190 - مطالعه سنگ شناسی، ژئوشیمیائی و آلتراسیون شمال تکنار، خراسان رضوی - بردسکن (چکیده)
191 - بارز سازی زونهای آلتراسیون مرتبط با کانی سازیهای مس پورفیری و طلای اپی ترمال، با استفاده از روشهای مختلف آنالیز مولفه های اصلی بر روی تصاویر ماهواره لند ست 7 ، جنوب غربی بیرجند (چکیده)
192 - زمین شناسی، ژئوشیمی و مگنتومتری در محدوده تک 2 و 4 معدن تکنار (بردسکن) برای اکتشاف و ردیابی ذخایر جدید (چکیده)
193 - مطالعه روند تغییرات کانی های سولفیدی و کربناته در خاکستر های تهیه شده با روش USGS در زغال سنگ های معادن کار مزد استان مازندران (چکیده)
194 - بررسی کانی شناسی، ایزوتوپ گوگورد و میکروترمومتری معدن ماسیو سولفاید تکنار (بردسکن) (چکیده)
195 - مقایسه معادن سرب و روی ازبک کوه با مدل های مختلف کانی سازی های سرب و روی در سنگ های رسوبی (چکیده)
196 - زمین شناسی، ژئوشیمی و مگنتومتری در محدوده تک های IIو V معدن تکنار ( بردسکن) برای اکتشاف و ردیابی ذخائی جدید (چکیده)
197 - اکتشافات ژئوشیمیائی به روش رسوبات رودخانه ای و تهیه نقشه های پهنه بندی آنومالی های عناصر فلزی با استفاده از پردازش های جدید داده های ژئوشیمیائی در منطقه جنوب معدن تکنار- بردسکن (چکیده)
198 - ماگماتیزم و انواع کانی سازی مس، طلا، قلع و تنگستن در بلوک لوت (چکیده)
199 - بررسی کاربرد صنعتی کائولن معادن آهویی و رخ سفید گناباد و مقایسه آنها با ذخایر کائولن امریکا (چکیده)
200 - کانی شناسی صنعتی ذخائر کائولن آهویی و رخ سفید گناباد با نگرش ویژه بر ژئوشیمی عناصر کمیاب آنها (چکیده)
201 - اثر میزان ماده جامد کل شیر بر رشد و فعالیت باکترهای آغازگر و کیفیت ماست‌غلیظ شده (چکیده)
202 - ویژگی و تکنیک ساخت پلیمر های بیو اکتیو (چکیده)
203 - اثر واریته و زمان برداشت روی ویژگیهای کیفی رب گوجه فرنگی (چکیده)
204 - بهینه سازی شرایط حرارت دهی اولیه گوجه فرنگی در تولید رب (چکیده)
205 - بررسی اثر درصد شیر سویا و پکتین بر خواص فیزیکو شیمیایی نوشیدنی لبنی اسیدی (چکیده)
206 - بررسی اثر درصد شیر سویا و ماده جامد کل بر خواص فیزیکو شیمیایی نوشیدنی لبنی اسیدی (چکیده)
207 - Optimization of direct production method of Concentrated Yoghurt (چکیده)
208 - تلخی زدایی از ضایعات فرآوری لیموترش برای تهیه مارمالاد و نوشیدنی (چکیده)
209 - بهینه‌سازی فرمولاسیون ماست میوه‌ای و بررسی کیفیت آن در طی زمان نگهداری (چکیده)
210 - بهینه سازی روش مستقیم تولید ماست غلیظ شده (چکیده)
211 - اثر ماده جامد کل شیر بر رشد باکتریهای آغازگر و کیفیت ماست (چکیده)
212 - بهینه سازی فرمولاسیون ماست غلیظ شده میوه ای و بررسی کیفیت آن در طی زمان نگهداری (چکیده)
213 - Effect of some stabilizers on the physicochemical and sensory properties of ice cream type frozen yogurt (چکیده)
214 - Optimizing of Fruit Yoghurt Formulation and Evaluating Its Quality During Storage (چکیده)
215 - Geology, Mineralization and Geochemistry of Tak I, Taknar Polymetal Massive Sulfide(Cu-Zn-Au-Ag-Pb) Deposit, Khorasan- Bardaskan (چکیده)
216 - کانی شناسی، سنگ منشأ و شرایط تشکیل کانسار آهن تیپ اسکارن غرب معدن ابوذر، منطقه شترسنگ، (چکیده)
217 - پراکندگی عنصر آرسنیک و اثرات زیست محیطی آن در منطقه معدنی زغالسنگ پروده (چکیده)
218 - بررسی ژئوشیمیایی زغالسنگ پروده طبس و تأثیر معدنکاری بر آلودگی منابع خاکی منطقه (چکیده)
219 - بارزسازی زونهای آلتراسیون مرتبط با کانی سازیهای مس پورفیری و طلای اپی ترمال، با استفاده از روشهای مختلف آنالیز مولفه های اصلی بر روی تصاویر ماهواره لندست 7، جنوب غربی بیرجند (چکیده)
220 - کانی شناسی، پتروگرافی، آلتراسیون، ژئوشیمی و کانی سازی محدوده معدن کائولن همدی با نگرشی بر کانی سازی مس پورفیری، جنوب غرب سبزوار (چکیده)
221 - Hydrothermal Alteration Mapping in SW Birjand, Iran, Using the Advanced Spaceborne Thermal Emission and Reflection Radiometer (ASTER) Image Processing (چکیده)
222 - بررسی ژئوشیمیایی و کانی شناسی سنگ آهن توده شمالی و باغک در معدن سنگان (چکیده)
223 - اثر افزایش ماده جامد بدون چربی شیر و کلرید کلسیم بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی و حسی ماست غلیظ شده (چکیده)
224 - بررسی تاثیر ماده جامد بدون چربی و کلرور کلسیم بر بر ویژیگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی ماست غلیظ شده (چکیده)
225 - Physical properties and image analysis of wild pistachio nut (Baneh) (چکیده)
226 - اثرات تاریخ کشت، زمان و روشهای کنترل علفهای هرز بر تراکم و بیوماس علفهای هرز در زیره سبز ارگانیک (چکیده)
227 - کانی شناسی و ژئوشیمی کانسار تک III تکنا ر بردسکن (چکیده)
228 - Petrochemistry of the reduced, ilmenite-series granitoid intrusion related to the Hired gold-tin prospect (Basiran), Eastern Iran (چکیده)
229 - بررسی های ژئوشیمیائی و کانی شناسی سنگ آهن توده C شمالی و باغک در معدن سنگان (چکیده)
230 - افزایش استحصال کارخانه ای قند از طریق مدلسازی سطح نسبی چغندر قند به عنوان تابعی از وزن چغندر در سیلوها (چکیده)
231 - Hypocholesterolemic Effects of Dietary Soybean vs. Casein Proteins in a Crossed Over Diets in Rat (چکیده)
232 - بهینه سازی عوامل مؤثر بر خصوصیات کمی و کیفی پنیر سویا (تافو) (چکیده)
233 - EVALUATION THE EFFECT OF MILK TOTAL SOLIDS ON THE RELATIONSHIP BETWEEN GROWTH AND ACTIVITY OF STARTER CULTURES AND QUALITY OF CONCENTRATED YOGHURT (چکیده)
234 - بهینه سازی شرایط حرارت دهی اولیه گوجه فرنگی در تولید رب گوجه فرنگی (چکیده)
235 - Studying microbial, physiochemical and sensory properties of directly concentrated probiotic yoghurt (چکیده)
236 - اثر واریته و زمان نگه داری روی ویژگی های شیمیایی رب گوجه فرنگی حاصل از چهار واریته (چکیده)
237 - The geochemistry and mineralization of Taknar polymetal massive sulfide (Cu-Zn-Au-Ag_Pb) deposit, No (چکیده)
238 - بررسی ویژگیهای کیفی واریته های گوجه فرنگی (چکیده)
239 - زمین شناسی کانی سازی و ژئوشیمی تک I کانسار ماسیو سولفید پلی متان(cu-zn-au-ag-pb) تکنار خراسان بردسکن (چکیده)
240 - بررسی سن افیولیت ملانژ ناحیه سبزوار بر اساس اطلاعات فسیل شناسی و مقایسه ان با داده های رادیومتری (چکیده)
241 - مطالعه ایزوتوپ های پایدار h,c,o در اسکارن ها و گرانیتوییدهای ناحیه سنگان خواف (چکیده)
242 - امفیبول جدید غنی از کلر پاراژنز مگنتیت و اندرادیت (در اسکارن سنگان خراسان) (چکیده)
243 - معرفی امفیبولهای ناحیه سنگان خواف (چکیده)
244 - لیستونیت های شمال بصیران ( چهارکوش مختاران) و تقسیم بندی انها (چکیده)
245 - بررسیهای پترولوژیکی، دگرسانی و اکتشاف مقدماتی طلا در منطقه تنورجه کاشمر (چکیده)
246 - بررسی نحوه تشکیل، ترکیب کانی شناسی و شیمیایی معادن بنتونیت چاه کشمیر، کریمنج، کرغند (محدوده چهار کوش (چکیده)
247 - کانی شناسی صنعتی بنتونیت های خراسان (چکیده)
248 - معرفی اسکاپولیت های کلردار ناحیه سنگان خواف (چکیده)
249 - مطالعه گرانیتوییدهای نوع i در کوه سرنوسر خراسان (چکیده)
250 - زمین شناسی و ژئوشیمی اکتشافی منطقه کانی سازی طلای کوه زر تربت حیدریه (چکیده)
251 - نگرشی بر کانی سازی طلا در منطقه کوه زر تربت حیدریه (چکیده)
252 - رده بندی امفیبول های کانسار سنگ اهن ناحیه سنگان خواف (چکیده)
253 - اهمیت و کنترل گرفتگی مبدل های حرارتی در صنایع فراوری شیر (چکیده)
254 - ارزيابي ويژگيهاي فيزيكي و شيميايي رب تهيه شده از واريته هاي گوجه فرنگي (چکیده)
255 - اثر خرد کردن اسیدی داغ و روش حرارت دهی روی ویژگیهای کیفی رب گوجه فرنگی (چکیده)
256 - بررسی اثر واریته و زمان برداشت روی ویژگیهای کیفی رب گوجه فرنگی (چکیده)
257 - بهینه سازی فرمولاسیون نوشید نی گوجه فرنگی (چکیده)
258 - استفاده از عناصر تجزيه و تحليل كمي خطر در سيستم haccp (چکیده)
259 - اصلاح روش اندازه گیری قوام رب گوجه فرنگی به روش بوستویک (چکیده)
260 - اثر خرد کردن اسیدی داغ و روش حرارت دهی روی ویژگیهای کیفی رب گوجه فرنگی (چکیده)
261 - factors affecting on acceptance and shelf life of soy - drink (چکیده)
262 - optimization of soy - yogurt production according to iranian preference (چکیده)
263 - effects of whey utilization on the quality of yogurt (چکیده)
264 - optimization of soymilk production methods and formulations (چکیده)
265 - نرخ و اثرات زیست محیطی فلزات سنگین ( مس-سرب-روی-آرسن-جیوه- کادمیوم و آهن) در معدن پلی متال تکنار بردسکن ایران (چکیده)
266 - ماهیت و نقش سیال های دگرگونی در تشکیل سنگ های دگرگونی ده نو ( مشهد ) (چکیده)
267 - زمین شناسی ژئوشیمی و مطالعات اکتشافی مس- سرب -و روی در جنوب کانسار تکنار بردسکن کاشمر (چکیده)
268 - بهینه سازی شکل سازه با استفاده از منحنیهای spline و الگوریتم فازی- ژنتیک (چکیده)
لینک های پیشنهادی

 

30 جستجوی اخیر