بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

نویسنده: همتی


موارد یافت شده: 59

1 - روزن داران کف زی و جلبکهای آهکی سازند تیرگان در برش چینه شناسی طاهرآباد (خاور حوضه رسوبی کپه داغ) (چکیده)
2 - Markers of Pluripotency Can be Induced in Human Keratinocytes after Co-culturing with a Pluripotent Tissue (چکیده)
3 - تعلیم و تربیت مبتنی بر فطرت (تربیت فطرت‌گرا) با تاکید بر دیدگاه آیت الله شاه‌آبادی: مدل‌سازی فطرت با هرم سه وجهی (چکیده)
4 - شناسایی برخی تقلبات زعفران (Crocus sativus) با استفاده از نشانگر مولکولی ITS (چکیده)
5 - An Investigation on Devolatilization of Non-coking Coal and Non-isothermal Reduction of Iron Oxide (چکیده)
6 - Application of Glazing for Bread Quality Improvement (چکیده)
7 - بررسی کارکرد دین در اندیشه و عمل نواب صفوی (چکیده)
8 - بررسی دیدگاه های عمده مارشال هاجسن درمورد تاریخ و تمدن اسلامی (چکیده)
9 - ارتباط بین ویژگی های هندسی بافتی کانی ها با مقاومت فشاری و کششی سنگهای آذرین متبلور (چکیده)
10 - نخستین اهتمام غرب مسیحی به قرآن شناسی (چکیده)
11 - بررسی تأثیر افزودن کاتالیستهای فلزی و روند احیای اکسیدآهن هماتیتی توسط زغال سنگ کک نشو به روش لایهای (چکیده)
12 - تاثیرپذیری جنبش‌ها و نیروهای اسلام‌گرا از یکدیگر؛ بررسی موردی بازتاب اندیشه‌های غرب‌ستیزانه سید قطب در نظرات آیت‌الله طالقانی (چکیده)
13 - تأثیر استفاده از آرد سویا و آرد بلوط بر ویژگیهای فیزیکو شیمیایی و ارگانولپتیکی کیک بدون گلوتن (چکیده)
14 - جایگاه اندیشه سیدقطب در میان نیروهای مبارز مذهبی در ایران پیش از انقلاب (چکیده)
15 - The effect of co-culturing denuded oocytes on the in vitro maturation of bovine cumulus-oocyte complexes (چکیده)
16 - بررسی عوامل موثر بر توسعه ی بازار زعفران با استفاده از روش دلفی فازی (چکیده)
17 - بررسی و مقایسه نظرهای معلمان و مسئولان تربیت بدنی پیرامون اثربخشی مسابقات علمی _ تخصصی (چکیده)
18 - بهینه یابی شرایط استخراج قلیایی فیبرهای رژیمی پوست قهوه و تاثیر آن بر ویژگی های کیفی و ماندگاری نان بربری (چکیده)
19 - تربیت مبتنی بر فطرت(تربیت فطرت گرا) با تأکید بر دیدگاه آیت الله محمدعلی شاه آبادی (چکیده)
20 - DEVELOPMENT OF SHELF STABLE IRANIAN BARBARI BREADS USING HURDLE TECHNOLOGY (چکیده)
21 - کنگره های اسلامی، فرصتی برای دفاع از تشیع در جهان اسلام (چکیده)
22 - نقش سطوح مورد آزمایش سنگ بر داده های سختی اشمیت و برآورد مقاومت فشاری سنگ های آذرین متبلور (چکیده)
23 - تأثیر تکنولوژی هاردل بر کیفیت و ماندگاری نان بربری (چکیده)
24 - ارزیابی قابلیت کنترل بیولوژیکی جدایه های گونه های تریکودرما علیه Bipolaris australiensis و Botrytis cinerae عوامل پوسیدگی بنه ی زعفران در شرایط آزمایشگاه (چکیده)
25 - معرفی قارچهای عامل پوسیدگی بنه ی زعفران برای اولین بار در دنیا از ایران (چکیده)
26 - بررسی کاربرد نانو کامپوزیت های پلی اتیلن سبک- خاک رس در افزایش کیفیت، ماندگاری و کاهش ضایعات نان مسطح- بربری (چکیده)
27 - Effect of Increasing Amount of Oocyte Secreted Factors on Cumulus Expansion of Bovine Cumulus-Oocyte Complexes (چکیده)
28 - Applying Superconductive Fault Current Limiter to Minimize the Impacts of Distributed Generation on the Distribution Protection Systems (چکیده)
29 - تعیین تقلبات گیاهی زعفران با استفاده از مارکر مولکولی ITS (چکیده)
30 - Effect of polyols on shelf-life and quality of flat bread fortified with soy flour (چکیده)
31 - طراز درتمدن اسلامی(ازتأسیس تاعصر ممالیک) (چکیده)
32 - A second-harmonic LC-quadrature voltage controlled oscillator with direct connection of MOSFETs’ substrate (چکیده)
33 - CMOS second-harmonic quadrature voltage controlled oscillator using substrate for coupling (چکیده)
34 - تاثیر آترازین بر فرایند اوئوژنز در گورخر ماهی گونهDanio rerio (چکیده)
35 - بررسی منابع لباس و پوشش اسلامی (چکیده)
36 - Gas Transport Behavior of Novel Modified MCM-48/ Polysulfone Mixedmatrix membrane Coated by PDMS (چکیده)
37 - سهم دهقانان و دبیران در انتقال میراث ایران به جهان اسلام (چکیده)
38 - The Physical Properties of Fig (Ficus carica L.) as a Function of Moisture Content and Variety (چکیده)
39 - بررسی کامپوزیتهای اتیلن سبک-خاک رس در افزایش کیفیت ماندگاری و کاهش ضایعات نان مسطح (بربری) (چکیده)
40 - ساخت و تعیین مشخصات غشای نانوکامپوزیت پلی سولفون/MCM-41 برای جداسازی گازها (چکیده)
41 - نگرشی به میراث علمی مسلمانان دراسپانیا (چکیده)
42 - بررسی تطبیقی عهدنامه های تسلیم دراسلام و مسیحیت؛ باتاکید بر مورد اسپانیای اسلامی (چکیده)
43 - تأثیر ترکیبات طبیعی گیاهی بر عمر انبارمانی و ویژگی های کیفی میوه گلابی (رقم شاه میوه اصفهان) (چکیده)
44 - سوئیمر،ساموئل مارینوس (چکیده)
45 - آرنولد توماس واکر (چکیده)
46 - دو روش پاره سازی چند مرحله ای (چکیده)
47 - مقایسه سیستم دو گانه قاب خمشی فولادی و دیوار برشی فولادی نازک با سیستم دو گانه قاب خمشی فولادی و مهاربندی ضربدری یا شورون به روش طراحی براساس سطوح عملکرد (چکیده)
48 - مقایسه مقاوم سازی قاب خمشی متوسط با دیوار برشی فولادی نازک یا بادبند ضربدری به روش طیف ظرفیت (چکیده)
49 - بررسی عملکردی دیوار برشی فولادی نازک در قابهای ساختمانی ساده و مقایسه آن با بادبندهای ضربدری و شورون به روش طیف ظرفیت (چکیده)
50 - ضریب رفتار سیستم دوگانه قاب خمشی فولادی متوسط و دیوار برشی فولادی نازک (چکیده)
51 - جایگاه شیعه شناسی در مطالعات شرق شناسان (چکیده)
52 - هنر نبوی در عرصه مساجد (چکیده)
53 - بررسی برخی خصوصیات فیزیکی، اصطکاکی و آیرودینامیکی انجیر خشک (چکیده)
54 - مدلسازی و شبیه سازی شار درجداسازی غشایی آنتوسیانین از گلبرگ زعفران با استفاده از روشهای تجربی و شبکه عصبی (چکیده)
55 - مطالعات اسلامی در اسپانیای سده 18 (چکیده)
56 - مولدان در اسپانیای اسلامی (چکیده)
57 - چگونگي رويارويي موريسكوها با تنصير ( نصراني كردن ) اجباري (چکیده)
58 - سهيلي و الروض الانف (چکیده)
59 - روشی برای تحلیل کشسان- مومسان سازه ها (چکیده)
لینک های پیشنهادی

 

30 جستجوی اخیر