نمایش نتایج جستجو برای
عنوان: آنتوسیانین
موارد یافت شده: 6
1 - پایداری آنتوسیانین های عصاره سه گونه زرشک در اثر تغییرات pH (چکیده)2 - بررسی اثر دما و ماده جامد بر سینتیک تخریب آنتوسیانین های زرشک بی دانه (چکیده)
3 - اثر روشهای برداشت و خشک کردن محصول بر محتوای آنتوسیانین میوه زرشک بی دانه(Berberis vulgaris (چکیده)
4 - تغییرات مقدار آنتوسیانین موجود در میوه زرشک بی دانه(Berberis vulgaris)در پاسخ به تاریخ برداشت و ساعات برداشت روزانه (چکیده)
5 - بررسی سنیتیک پایداری حرارتی آنتوسیانین های زرشک (چکیده)
6 - مدلسازی و شبیه سازی شار درجداسازی غشایی آنتوسیانین از گلبرگ زعفران با استفاده از روشهای تجربی و شبکه عصبی (چکیده)