بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

کلمات کلیدی: فراصوت


موارد یافت شده: 36

1 - مروری بر چند کاربرد تکنولوژی آلتراسونیک در کشاورزی و صنایع غذایی (چکیده)
2 - رویکرد جدید در کاهش طعم و بو از آب سدکارده با استفاده از سامانه‌ی ترکیبی فراصوت، سوپرهواده و جذب سطحی (مطالعه موردی: تصفیه‌خانه‌ی آب شماره‌ی 1 مشهد) (چکیده)
3 - کاربرد روش سطح پاسخ در بهینه سازی شرایط استخراج رنگ از دانه آناتو به کمک امواج فراصوت (چکیده)
4 - ارزیابی معادلات جوانه زایی و روش های میانگین گیری شعاع قطرات و بررسی اثر ترکیب آن ها بر پارامترهای جریان چگالشی بخار (چکیده)
5 - بررسی و مقایسه میزان بازدهی و استخراج ترکیبات رنگی و طبیعی چغندر قرمز با استفاده از روشهای عصاره گیری خیساندن و فراصوت (چکیده)
6 - بهبود تولید بیوگاز حاصل از قسمت آلی زباله جامد شهری با پیش تیمار فراصوت (چکیده)
7 - فناوری های نوینِ تشخیص بیماری ورم پستان دام (چکیده)
8 - تاثیر همزمان عملیات سطحی و امواج آلتراسون بر توزیع پذیری نانولوله‌های کربنی در زمینه پلی اتیلن (چکیده)
9 - بررسی تأثیر فرایند ترکیبی اسمز- فراصوت بر میزان آبگیری در ورقه سیب (چکیده)
10 - ارزیابی اثر فراصوت و دما بر ویژگیهای کریستالی و میکروسکوپی گرانولهای نشاستة برنج معلق در آب به روش سطح پاسخ(RSM) (چکیده)
11 - کارایی امواج فراصوت در استخراج فروکتان از غده سریش با استفاده از طرح باکس بنکن (چکیده)
12 - بررسی امکان استفاده از امواج ایستای فراصوت با شدت بالا در شکستن امولسیون های نفتی (چکیده)
13 - بررسی کارایی امواج فراصوت در بهینه سازی شرایط استخراج کورکومین از ریزوم گیاه زردچوبه با استفاده از روش سطح پاسخ (چکیده)
14 - کاربرد سیستم استنتاج تطبیقی فای-عصبی (ANFIS) در پیش بینی میزان از دست دادن آب اسلایس های به در طی فرایند آبگیری اسمزی با استفاده از فراصوت (چکیده)
15 - بررسی تأثیر امواج فراصوت بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی بیوپلیمرها (چکیده)
16 - همبستگی بین خصوصیات فروکتان استخراج شده از غده سریش با استفاده از امواج فراصوت (چکیده)
17 - تأثیر امواج فراصوت بر استخراج قند و خواص مکانیکی چغندرقند (چکیده)
18 - بررسی اثر صمغ قدومه شهری بر ویژگی های امولسیون روغن ذرت در آب تولید شده با امواج فراصوت (چکیده)
19 - جداسازی امولسیون های پایدار نفتی در میدان امواج ایستای فراصوت با شدت بالا به همراه روش های تنظیم pH و شیمیایی (چکیده)
20 - بررسی تاثیر رگ های شاخص حرارتی در درمان سرطان با استفاده از امواج پرشدت و متمرکز فراصوت در سه بعد (چکیده)
21 - بررسی عددی تاثیر حرکت مبدل و اثر داپلر در نحوه جذب امواج فراصوت در بافت انسان (چکیده)
22 - مدل سازی سه بعدی انتشار جذب امواج فراصوت به صورت کانونی در بافت انسان و کربرد آن در درمان حرارتی سرطان (چکیده)
23 - بررسی فراوری هسته انار با امواج فراصوت جهت استخراج روغن (چکیده)
24 - بررسی تاثیر پیش تیمار اسمز و فراصوت بر برخی ویژگی های کیفی موز خشک شده به روش هوای داغ (چکیده)
25 - بررسی تأثیر امواج فراصوت و روش های پیش فراوری براستخراج روغن از هسته انار (چکیده)
26 - بررسی تأثیر هم زمان امواج فراصوت و حرارت بر غیر فعال سازی آنزیم پکتین متیل استراز آب پرتقال (چکیده)
27 - فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره پوست سیب زمینی راجا (چکیده)
28 - بررسی عوامل مؤثر بر تشکیل و خصوصیات نانو امولسیون تثبیت شده با کازئینات سدیم و Tween 80 (چکیده)
29 - اثر فرایندهای مختلف پراکنده سازی بر ساختار پوشش نانوکامپوزیتی پلی‌اکریلیک تقویت شده با نانوالماس (چکیده)
30 - اثر قطر رگ بر میزان و گستره آسیب دیدگی در درمان سرطان به کمک هایپرترمیا (چکیده)
31 - تمیز نمودن میوه توت فرنگی تحت تاثیر امواج فراصوت (چکیده)
32 - تعیین پارامترهای رسیدگی هلو با استفاده از امواج فراصوت (چکیده)
33 - روش های مدل سازی ریاضی درمان حرارتی سرطان (چکیده)
34 - کاربرد نانوتکنولوژی در بررسی خصوصیات ریزساختاری دیواره باکتریهای پروبیوتیک تحت تنش (چکیده)
35 - بررسی اثر امواج فراصوت بر روی آنزیم پکتین متیل استراز آب پرتقال (چکیده)
36 - بررسی تأثیر تؤام امواج فراصوت و قلیا در کاهش زمان خشک کردن انگور و تولید کشمش (چکیده)
لینک های پیشنهادی

 

30 جستجوی اخیر