بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

نویسنده: رضوی
کلمات کلیدی: رئولوژی


موارد یافت شده: 11

1 - مطالعه خواص ویسکوالاستیک و حرارتی صمغ دانه قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum) (چکیده)
2 - بررسی ویژگی های رئولوژیکی و حسی مخلوط خمیر پسته و خمیر تخمه کدو (چکیده)
3 - بررسی اثر نسبت های مختلف فاز آبی، پروتئینها و امولسیفایرها بر ویژگی های رئولوژیکی کره کم چرب (چکیده)
4 - بررسی خواص رئولوژیکی و حسی بستنی حاوی پوره کدو حلوایی (چکیده)
5 - بررسی کاربرد صمغ های دانه ریحان و گوار به عنوان جایگزین چربی در بستنی وانیلی (چکیده)
6 - بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی، بافتی و بیواکتیو صمغ دانه شاهی (چکیده)
7 - بهینه یابی زمان مخلوط کردن خمیر جهت بهبود خواص رئولوژیکی خمیر و کیفی نان بربری با استفاده ازروش سطح پاسخ (چکیده)
8 - بررسی خواص عملکردی عصاره خام هیدروکلوئیدی برخی دانه های بومی ایران (چکیده)
9 - رفتار رئولوژیکی جریان مخلوط صمغ دانه ریحان با صمغ های گوار و لوبیای لوکاست (چکیده)
10 - بررسی خواص رئولوژیکی ماست تهیه شده از استارترهای پروبیوتیک (چکیده)
11 - Effect of some food hydrocolloids on the rheological properties of typical soft ice cream (چکیده)
لینک های پیشنهادی

 

30 جستجوی اخیر