بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

نویسنده: رضوی


موارد یافت شده: 519

1 - رابطه بین اضافه ارزشیابی سهام و افشای اینترنتی اطلاعات مالی (چکیده)
2 - Agricultural Management by new Diagnostic of Selling Sulfur Organic Granular Fertilizer (چکیده)
3 - ارایه الگوریتمی برای حل مسایل سیستمی با استفاده از ابزار ایده ال تریز (چکیده)
4 - تعیین نیروی وارده بر کف و انگشتان دست هنگام بازکردن شیشه های دهان گشاد (چکیده)
5 - مقایسه مدل های دوبعدی و سه بعدی در تخصیص بیمار و پزشک به مراکز درمانی (چکیده)
6 - ترکیب مفهوم قیمت با سایر مفاهیم احساسی در مهندسی کانسی برای انتخاب مناسب ترین طرح محصول (چکیده)
7 - Application of molecularly-imprinted polymers in solid-phase microextraction techniques (چکیده)
8 - تاثیر خستگی فکری بر زمان پاسخ و نرخ خطای فعالیتهای سیکلی در معماری شناختی ACT-R (چکیده)
9 - Serological study of small ruminant lentiviruses in sheep population of Khorasan-e-Razavi province in Iran (چکیده)
10 - Baking-drying kinetics of crisp bread: The influence of bran content and baking temperature (چکیده)
11 - تاثیر دو ساله روشهای اعمال اسید هیومیک بر رشد و ترکیب شیمیایی نهال های پسته در شرایط مزرعه (چکیده)
12 - اثر صمغ گزانتان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی امولسیون روغن در آب تثبیت شده با ایزوله پروتئین خلر (چکیده)
13 - Electrochemical synthesis of Alizarin Red S doped polypyrrole and its applications in designing a novel silver (I) potentiometric and voltammetric sensor (چکیده)
14 - بررسی تأثیر حس تعلق مکانی بر سرمایه اجتماعی و مشارکت در محلات شهر مشهد (چکیده)
15 - Photoimmunological properties of borage in bovine neutrophil in vitro model (چکیده)
16 - In vitro gastrointestinal digestibility of native, hydroxypropylated and cross-linked wheat starches (چکیده)
17 - استرس اکسیداتیو عناصر کمیاب در گاوهای شیری مبتلا به جابجایی شیردان به چپ (چکیده)
18 - کاربرد تصویربرداری ابرطیفی مرئی- مادون قرمز نزدیک و روش های آنالیز چند متغیره جهت پیشگویی رطوبت و سختی مغزهای پسته برشته شده در شرایط مختلف (چکیده)
19 - The influence of basil seed gum, guar gum and their blend on the rheological, physical and sensory properties of low fat ice cream (چکیده)
20 - Alyssum homolocarpum seed gum: Dilute solution and somephysicochemical properties (چکیده)
21 - Effect of Thermal Treatment on Chemical Structure of Β-Lactoglobulin and Basil Seed Gum Mixture at Different States by ATR-FTIR Spectroscopy (چکیده)
22 - Effect of recess length on the flame parameters and combustion performance of a low swirl burner (چکیده)
23 - تحلیل ارگونومیکی ایستگاه¬های کنترل کیفی بر اساس رویکرد فعالیت¬های فیزیکی- فکری همزمان (چکیده)
24 - New studies on basil (Ocimum bacilicum L.) seed gum: Part I - Fractionation, physicochemical and surface activity characterization (چکیده)
25 - The conformational transitions in organic solution on the cress seed gum nanoparticles production (چکیده)
26 - مسمومیت با آیورمکتین در بره (چکیده)
27 - Modeling for drying kinetics of papaya fruit using fuzzy logic table look-up scheme (چکیده)
28 - مطالعه خواص ویسکوالاستیک و حرارتی صمغ دانه قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum) (چکیده)
29 - Histopathological and Immunohistochemical Rat brain tissue after exposure to mobile phone radiation (چکیده)
30 - Ultrasound-assisted acid-thinning of corn starch: Morphological, physicochemical and rheological properties (چکیده)
31 - Dynamic rheological properties of wheat starch gels as affected by chemical modification and concentration (چکیده)
32 - داده کاوی در صنعت ورزش با رویکرد مدیریت دانش (چکیده)
33 - طراحی کنترل‌کننده فازی بهینه ‌شده برای کاهش پاسخ سازه در برابر نیروهای زلزله (چکیده)
34 - بررسی اثر فرایند تصفیه غشایی بر پارامترهای اکسایشی روغن کانولا (چکیده)
35 - Colloid-enhanced ultrafiltration of canola oil: Effect of process conditions and MWCO on flux, fouling and rejections (چکیده)
36 - Investigation of the in vitro effects of borage on the chemiluminescence of bovine neutrophils (چکیده)
37 - ارزیابی فضای سبز شهری و مکان یابی آن با استفاده از روش های تصمیم گیری چند معیاره فازی )مطالعه موردی منطقه سه شهرداری مشهد( (چکیده)
38 - بهینه سازی تخصیص در طرح پزشک خانواده (چکیده)
39 - Fabrication of cress seed gum nanoparticles, an anionic polysaccharide, using desolvation technique: An optimization study (چکیده)
40 - مقایسه خسرو و شیرین نظامی و شیرین و خسرو هاتفی با رویکرد روایت شناسی ساختگرا (چکیده)
41 - Novel thallium(I) ion-selective electrodes with poly(vinyl chloride) membranes based on three noncyclic crown-type polyethers as suitable neutral ionophores (چکیده)
42 - ارزیابی و طراحی ارگونومیکی باجه های فروش و شارژ بلیت الکترونیکی در مشهد (چکیده)
43 - The influence of different plasticisers and fatty acids on functional properties of basil seed gum edible film (چکیده)
44 - بررسی اجکتور هندسه متغیر در چرخه تبرید اجکتوری با سیال عامل R600a به منظور تعیین هندسه بهینه با استفاده از دینامیک سیالات محاسباتی (چکیده)
45 - بررسی تأثیر پودر ژل آلوورا بر ویژگیهای نان بربری طی مدت نگهداری (چکیده)
46 - Application of simplex-centroid mixture design to optimize stabilizer combinations for ice cream manufacture (چکیده)
47 - تحلیل ریسک اهمیت مراکز حیاتی، حساس و مهم کلانشهر مشهد با استفاده از مدل ANP (چکیده)
48 - ژئوپلیتیک مواد مخدر و تاثیر آن بر امنیت مرز و مناطق مرزی شرقی (نمونه موردی مرزهای خراسان رضوی-افغانستان) (چکیده)
49 - melanoma in a 15 month old heifer - A case report (چکیده)
50 - Modeling of rheological behavior of honey using genetic algorithm–artificial neural network and adaptive neuro-fuzzy inference system (چکیده)
51 - ارزیابی درونی نظام یافته در یک گروه آموزشی دانشگاهی (چکیده)
52 - اثر صمغ دانه ریحان و گزانتان به عنوان جایگزین چربی بر خصوصیات سس مایونز کم چرب (چکیده)
53 - حذف ناخالصی های شکر خام نیشکر در فرآیند فراپالایش ارتقاء یافته با استفاده از عامل فعال سطحی غیریونی (چکیده)
54 - Anticorrosion properties of nanocompositecoatings based on polysulfon-epoxy belend/graphen (چکیده)
55 - Preparation of anti corrosion coatings based on polysulfone/epoxy resin-hardener and its physical and chemical properties (چکیده)
56 - بررسی تاثیر نوع کشت آغازگر, دمای گرمخانه گذاری و pH نهایی محصول بر خواص کیفی و رئولوژیکی دوغ پروبیوتیک (چکیده)
57 - تاثیر پارامترهای عملیاتی بر کارایی فرآیند نانوفیلتراسیون آب پرس تفاله چغندرقند (چکیده)
58 - کاربرد تصویربرداریابرطیفی مرئی-مادون قرمز و روش های آنالیز چند متغیره جهت پیشگویی رطوبت و سختی مغزهای پسته برشته شده در شرایط مختلف (چکیده)
59 - بررسی اثر دما، زمان و سرعت جریان هوای برشته کردن بر خصوصیات بافتی مغزهای پسته (چکیده)
60 - کاربرد طیف سنجی مرئی- فروسرخ برای پیشگویی رطوبت و نیروی شکست مغزهای پسته طی شرایط مختلف برشته کردن (چکیده)
61 - بررسی ویژگی های رئولوژیکی و حسی مخلوط خمیر پسته و خمیر تخمه کدو (چکیده)
62 - بررسی اثر دما بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی کره های گاوی و گوسفندی (چکیده)
63 - بهینه سازی شرایط اکستروژن و نگهداری کره حاوی آلفالینولنیک اسید با استفاده از روش سطح پاسخ (چکیده)
64 - Rheological and Textural Aspects of Transglutaminase Applications in Dairy Product (چکیده)
65 - بررسی اثر نسبت های مختلف فاز آبی، پروتئینها و امولسیفایرها بر ویژگی های رئولوژیکی کره کم چرب (چکیده)
66 - Improving Textural and Sensory Characteristics of Low-Fat UF Feta Cheese Made with Fat Replacers (چکیده)
67 - Cu(II) immobilized on aminated epichlorohydrin activated silica (CAES): as a new, green and efficient nanocatalyst for preparation of 5-substituted-1Htetrazoles† (چکیده)
68 - مدلسازی شار تراوه فرآیند اولترافیلتراسیون شیر تحت شرایط عملیاتی و خصوصیات فیزیکو- شیمیایی مختلف به روش نرو-فازی (چکیده)
69 - بررسی و بهینه‌سازی ویژگی‌های شیمیایی و حسی فرمولاسیون‌های مختلف پنیر فتای فراپالایش آنالوگ باز‌ساخته به روش سطح پاسخ (چکیده)
70 - بهینه سازی فرمولاسیون کره کم چرب بر اساس ویژگیهای حسی به روش سطح پاسخ (چکیده)
71 - Morphological, physicochemical, and viscoelastic properties of sonicated corn starch (چکیده)
72 - تحلیل قابلیت اطمینان هزینه های کنترل موجودی با امکان بازنوکردن کالاهای فسادپذیر (چکیده)
73 - A New Iterative Method for Finding Approximate Inverses of Complex Matrices (چکیده)
74 - Headspace solid phase microextraction of volatile aromatic hydrocarbons using a steel wire coated with an electrochemicalprepared nanocomposite consisting of polypyrrole, carbon nanotubes, and titanium oxide (چکیده)
75 - Parametric assessment of a low-swirl burner using the exergy analysis (چکیده)
76 - اثربخشی جلسات سازمانی و راهکارهای بهبود آن (چکیده)
77 - Effect of deep-fat frying on sensory and textural attributes of pellet snacks (چکیده)
78 - مقایسه تطبیقی پراکنش فضایی مساجد با توجه به مولفه های شهر اسلامی (نمونه موردی: مناطق 5 و 11 شهرداری مشهد) (چکیده)
79 - بهینه سازی ترکیب مجموعه رزرو و استراتژی تعویض در سیستمهای پویا (چکیده)
80 - Normal Left Ventricular Systolic Time Intervals in Baluchi Sheep Assessed by M-mode Echocardiography (چکیده)
81 - بررسی اثر تغییر پارامترهای عملکردی بر رفتار شعله و توزیع دما و آنالیز اگزرژی مشعلهای کمپیچش پیشآمیخته (چکیده)
82 - بررسی خواص رئولوژیکی و حسی بستنی حاوی پوره کدو حلوایی (چکیده)
83 - بررسی کاربرد صمغ های دانه ریحان و گوار به عنوان جایگزین چربی در بستنی وانیلی (چکیده)
84 - ایجاد یک سیستم خبره به منظور شناسایی مدل مناسب برای پیش‌بینی سری‌های زمانی (چکیده)
85 - بررسی تاثیر عوامل آنتروپومتریک بر حفظ تعادل بدن در کارگران ایرانی (چکیده)
86 - Application of Glazing for Bread Quality Improvement (چکیده)
87 - Design Investigation of a Modified HMSIW Leaky Wave Antenna (چکیده)
88 - اثر کودهای آلی، زیستی، شمیایی و کشت مخلوط بر عدد کلروفیل متر در گیاه دارویی پنیرک (Malva sylvestris L) (چکیده)
89 - Functional properties of Balangu seed gum over multiple freeze–thaw cycles (چکیده)
90 - Polyvinyl alcohol immobilized N-ethylsulfamicacid(PVA-NHSO3H): Mild and Efficient Catalyst for Acetylation of Phenols, Alcohols and Amines under Solvent-Free Conditions (چکیده)
91 - گزارش مننگوانسقالوسل در بره نوزاد در استان خراسان رضوی (چکیده)
92 - New polypyrrole–carbon nanotubes–silicon dioxide solid-phase microextraction fiber for the preconcentration and determination of benzene, toluene, ethylbenzene, and o-xylene using gas liquid chromatography (چکیده)
93 - Characterisation of a new biodegradable edible film based on sage seed gum: Influence of plasticiser type and concentration (چکیده)
94 - Steady Shear Rheological Behavior and Thixotropy of Low-Calorie Pistachio Butter (چکیده)
95 - نرخ ارز و تأثیر آن بر صادرات غیرنفتی در ایران: رویکرد خود رگرسیون برداری (چکیده)
96 - شبیه سازی و بررسی پارامتری اجکتور مقیاس کوچک هندسه متغیر با استفاده از دینامیک سیالات محاسباتی (چکیده)
97 - Optimum Parameters for Tuned Mass Damper Using Shuffled Complex Evolution (SCE) Algorithm (چکیده)
98 - Seismic control response of structures using an ATMD with fuzzy logic controller and PSO method (چکیده)
99 - بررسی شکل زیستی و رویشی گیاهان رطوبت دوست، پایابی و آبزی حقیقی، در شرق و غرب استان مازندران (چکیده)
100 - Electropolymerized polypyrrole/multiwalled carbon nanotubes/TiO2 composite on stainless steel wire for solid-phase microextraction of BTEX coupled to GC-FID (چکیده)
101 - Multiwalled carbon nanotubes/polypyrrole/SiO2 composite prepared by electrodeposition technique as a new solid phase microextraction sorbent for preconcentrationon of BTEX (چکیده)
102 - Effect of magnetic field on property of a non-aqueous solvent upon complex formation between kryptofix 22DD with yttrium (III) cation (چکیده)
103 - تصفیه فاضلاب حاصل از احیاء رزین تبادل یونی ستون های رنگبری صنعت قند با استفاده از فرآیند غشایی نانوفیلتراسیون (چکیده)
104 - پیشگویی شار ترواه و درصد دفع کلرید سدیم طی فرآیند نانوفیلتراسیون فاضلاب ستون های رنگبری توسط شبکه های عصبی مصنوعی (چکیده)
105 - Predicting Total Acceptance of Ice Cream Using Artificial Neural Network (چکیده)
106 - اثر جهانی شدن بر رشد اقتصادی با روش خود توضیحی برداری (چکیده)
107 - Trichloroisocyanuric Acid/Triphenylphosphine-Mediated Synthesis of Benzimidazoles, Benzoxazoles, and Benzothiazoles (چکیده)
108 - Optimizing Noise Control Strategy in a Forging Workshop (چکیده)
109 - مدل فازی بهینه سازی ترکیب مجموعه رزرو در سیستم های پویا برای حداکثر کردن قابلیت اطمینان سیستم (چکیده)
110 - ارزیابی درونی نظام یافته در یک گروه آموزشی (چکیده)
111 - ارزیابی و بهینه سازی زمان مخلوط کردن خمیر بر ویژگی های کیفی نان بربری با استفاده از روش سطح پاسخ (چکیده)
112 - گزارش یک مورد آبسه بالای چشمی و درمان موفقیت آمیز آن در گوساله در ایران (چکیده)
113 - بررسی ارتباط بین امتیاز بهداشتی انتهای کارتیه با میزان رخداد ورم پستان در گله های شیری (چکیده)
114 - ایجاد وبررسی خواص سایشی کامپوزیت سطحی ایجاد شده به کمک لیزر (چکیده)
115 - Seroepidemiology of coxiellosis (Q fever) in sheep and goat populations in the northeast of Iran (چکیده)
116 - محاسبه کسر اختصاری در گوسفند بلوچی توسط اکوکاردیوگرافی مد حرکت (چکیده)
117 - A combined experimental and density functional theory study on the complexation ability of 15-crown-5 with Li+, Na+, K+, and NH4+ cations (چکیده)
118 - Influence of temperature, mono- and divalent cations on dilutesolution properties of sage seed gum (چکیده)
119 - Construction of an Amperometric Glucose Biosensor by Immobilization of Glucose Oxidase on Nanocomposite at the Surface of FTO Electrode (چکیده)
120 - 3D MODELING STUDY OF SPRAY CHARACTERISTICS OF SIMPLEX PRESSURE-SWIRL ATOMIZERS WITH VARIOUS ORIFICE AND SWIRL CHAMBER GEOMETRIES (چکیده)
121 - Numerical Analysis of the 3D Flow Field of Pressure Swirl Atomizers with Helical Passages (چکیده)
122 - شبیه سازی سه بعدی جریان داخلی در انژکتورهای چرخشی فشاری با ورودی های مارپیچ جهت مطالعه اثر هندسه انژکتور بر کیفیت پاشش (چکیده)
123 - A Glassy Carbon Electrode Modified by Polypyrrole and Platinum Nanoparticles to Enhance the Catalytic Oxidation of Methanol (چکیده)
124 - تحلیل قابلیت اطمینان هزینه های کنترل موجودی با امکان بازنوکردن کالاهای فسادپذیر (چکیده)
125 - بررسی تاثیر پارامتر‌های فرایند اصلاح سازی سطح آلومینیوم توسط لیزر Nd:YAG پالسی (چکیده)
126 - بررسی استانداردسازی و شبیه سازی در صنعت خودروی هیبرید الکتریک (چکیده)
127 - بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی، بافتی و بیواکتیو صمغ دانه شاهی (چکیده)
128 - تسهیم عوامل موثر بر اساس تصمیم گیری سلسله مراتبی و آنتروپی معکوس (چکیده)
129 - ایجاد یک سیستم خبره به منظور شناسایی مدل مناسب برای پیش بینی سریهای زمانی (چکیده)
130 - An economic policy for noise control in industry using genetic algorithm (چکیده)
131 - Cress seed (Lepidium sativum) mucilage, an overview (چکیده)
132 - بررسی مقایسه ای عدالت سازمانی و رویکرد‌‌های آن در ورزش دانشگاهی کشور (چکیده)
133 - Electrochemical preparation of effective and low cost catalyst for electrooxidation of ethanol (چکیده)
134 - درمان موفقیت آمیز کزاز عفونی در اسب (چکیده)
135 - بررسی امکان تولید فیلم ضدمیکروبی بر پایه کازئینات سدیم و اسانس آویشن شیرازی (چکیده)
136 - Response Surface Optimization of Barbari Bread-Making Process Variables: Interrelationship of Texture, Image and Organoleptic Characteristics; Using Image Analysis for Quality and Shelf Life Prediction (چکیده)
137 - Bread-Making Process Optimization: Staling Kinetics, Relationship of Batter Rheology, Shelf Life, Quality and Sensory Characteristics of Barbari Bread (چکیده)
138 - اندازه‌گیری و تحلیل عوامل موثر بر فرایند تبخیری برای رژیم‌های جابجایی آزاد، اجباری و ترکیبی (چکیده)
139 - Molecular diagnosis of mycoplasma conjunctivae in an outbreak of infectious keratoconjunctivitis in sheep. (چکیده)
140 - Rheological interaction of sage seed gum with xanthan in dilute solution (چکیده)
141 - Functional and textural characteristics of cress seed (Lepidium sativum) gum and xanthan gum: Effect of refrigeration condition (چکیده)
142 - یادگیری پارامترهای شبکه بیزی از داده حاوی مقادیر گمشده (چکیده)
143 - Intrinsic viscosity of cress (Lepidium sativum) seed gum: effect of salts and sugars (چکیده)
144 - Some physicochemical properties of sage (Salvia macrosiphon) seed gum (چکیده)
145 - The effect of pH, salts and sugars on the rheological properties of cress seed (Lepidium sativum) gum (چکیده)
146 - Dynamic rheological properties of Lepidium perfoliatum seed gum: Effect of concentration, temperature and heating/cooling rate (چکیده)
147 - تحلیل نقش متغیر همسایگی در الگوی رأی کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری دورة دهم (چکیده)
148 - گزارش یک مورد کورپولمونال در گوساله مبتلا به برونکوپنومونی (چکیده)
149 - مدلسازی دفع یونهای آب پرس تفاله چغندر طی فرآیند نانوفیلتراسیون به روش DSPM (چکیده)
150 - بررسی عملکرد نانوفیلتراسیون در حذف یونهای آب پرس تفاله چغندر قند (چکیده)
151 - مقایسه سه اسید آلی اگزالیک، سیتریک، مالیک و نم کهای سدیمی آن در استخراج فسفر از یک خاک (چکیده)
152 - بررسی امکان استفاده از اگزالیک اسید به منظور افزایش بهره وری کود فسفر در خاک (چکیده)
153 - Applications of hyperspectral imaging in grains and nuts quality and safety assessment; a review (چکیده)
154 - بررسی گیاهان زیستگاه های آبی شرق و غرب استان مازندران، ایران (چکیده)
155 - Development of Slot Array Antenna Using s Multiresonant SIW Cavity (چکیده)
156 - تحلیل محتوای سوالات آزمون پایانی دروس رشته های علوم انسانی دانشگاه پیام نور از حیث تطابق با انتظارات حیطه شناختی (چکیده)
157 - Optimization of functional properties of three stabilizers and κ-carrageenan in ice cream and study of their synergism (چکیده)
158 - The effect of pH and calcium ion on rheological behaviour of β-lactoglobulin-basil seed gum mixed gels (چکیده)
159 - مطالعه و بررسی وضعیت ذخیره سازی گاز طبیعی در مخازن زیر زمینی ایران و جهان (چکیده)
160 - Effects of a novel stabilizer blend and presence of k-carrageenan on some properties of vanilla ice cream during storage (چکیده)
161 - بررسی اثر صمغ قدومه شهری بر ویژگی های امولسیون روغن ذرت در آب تولید شده با امواج فراصوت (چکیده)
162 - ارزیابی کارایی صنعت خودرو با استفاده از داده های تلفیقی (چکیده)
163 - رابطه سرمایه اجتماعی و سلامت روان در بین دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد (چکیده)
164 - فراوانی الگوهای متفاوت موج P در الکتروکاردیوگرام اسب عرب خوزستان (چکیده)
165 - Viscous flow behavior, microstructure and physicochemical characteristics of a sweet paste functional dessert (Samanu) made from germinated wheat (چکیده)
166 - Viscoelastic Characterization of Sage Seed Gum (چکیده)
167 - Physical and flow properties of D-limonene-in-water emulsions stabilized with whey protein concentrate and wild sage (Salvia macrosiphon) seed gum (چکیده)
168 - Social capital and health: a return to social and sociological traditions (چکیده)
169 - گزارش آرتریت عفونی حاصل از استرپتوکوکوس زواپیدمیکوس در کره اسب تازه متولد شده (چکیده)
170 - Linear Profile Forecasting using Regression Analysis (چکیده)
171 - Dynamic viscoelastic study on the gelation of basil seed gum (چکیده)
172 - Seroepidemiology of Q-Fever in sheep population of Khorasan Razavi province, Iran (چکیده)
173 - Equine piroplasmosis: A report of four cases in east - north of Iran (چکیده)
174 - The first report of pine poisoning in sheep (چکیده)
175 - A report of successful treatment of tetanus in a kid (چکیده)
176 - Alizarin red S loaded polypyrrole modified glassy carbon electrode for the determination of silver species by anodic stripping differential pulse voltammetry (چکیده)
177 - Electrooxidation of ethanol using polypyrrole/platinum nanocomposite (چکیده)
178 - SiO2@Cu2O core-shell nanoparticles–chitosan composite based on glucose biosensor (چکیده)
179 - Novel SiO2@Cu2O@Au core/shell/shell–chitosan–platinum nanocomposite catalysts for electrooxidation of methanol (چکیده)
180 - Amperometric glucose biosensor based on adsorption of glucose oxidase at Fe3O4-Chitosan nanocomposite FTO glass plate (چکیده)
181 - The first report of goat pox in vaccinated saanen with TC- gorgan strain vaccine in Iran (چکیده)
182 - Detection of small Ruminant Lentiviruses in sheep populations of Khorasan Razavi Province by ELISA (چکیده)
183 - Effect of Freezing on Functional and Textural Attributes of Cress Seed Gum and Xanthan Gum (چکیده)
184 - Development of a Low-Profile Circularly Polarized Cavity-Backed Antenna Using HMSIW Technique (چکیده)
185 - DEVELOPMENT OF SHELF STABLE IRANIAN BARBARI BREADS USING HURDLE TECHNOLOGY (چکیده)
186 - اثر پایدار کننده های منتخب بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی (چکیده)
187 - تحلیل ارگونومیکی حمل دستی بار با استفاده از معادله NIOSH و تکنیک تحلیل سلسله مراتبی (چکیده)
188 - Design Investigation of a Leaky Wave Antenna Using HMSIW Technique (چکیده)
189 - طراحی توأم ساختار ارتباطی و جانمایی ایستگاههای کاری بر اساس انبارهای میانی (چکیده)
190 - ارائه یک مدل برنامه ریزی ریاضی برای تخصیص بهینه تسلیحات به اهداف دریایی (چکیده)
191 - تغییرات بیوشیمیایی، آنزیمی و الکترولیتی ناشی از هیپوکلسمی تجربی در گوسفند (چکیده)
192 - Dynamic rheological and textural characteristics of low-calorie pistachio butter (چکیده)
193 - بررسی تنوع گونه ای گیاهان آبزی ماکروفیت استان مازندران (چکیده)
194 - مطالعه عوامل موثر بر توزیع گازهای برگشتی و رخنه‌ای تزریق شده به چندراهه ورودی موتور EF7 (چکیده)
195 - اثر کاربرد دو نوع جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکی شیمیایی و حسی پنیر موزارلای کم چرب (چکیده)
196 - Particle Tracking BasedMethod for Evaluation of Cylinder-to- CylinderDistribution of EGR/Blowby (چکیده)
197 - مطالعه خواص الکترو شیمیایی و مورفولوژی سطحی فیلم نانو کامپوزیت چیتو سان-اکسید آهن (Ch-Fe3O4) بر روی بستر (FTO) (چکیده)
198 - نانو کامپوزیت نووین چیتو سان-اکسید آهن (Ch-Fe3O4 )تهیه شده به روش سنتز بیرونی و بررسی ساختارفونونی آن با استفاده از طیف سنجی FTIR (چکیده)
199 - Developement of a Linearly Polarized Cavity Backed Antenna Using HMSIW technique (چکیده)
200 - Optimising the ice cream formulation using basil seed gum (Ocimum basilicum L.) as a novel stabiliser to deliver improved processing quality (چکیده)
201 - اندازه گیری نرخ تبخیر از سطح آزاد آب در رژیمهای مختلف جابجایی هوا (چکیده)
202 - تأثیر تکنولوژی هاردل بر کیفیت و ماندگاری نان بربری (چکیده)
203 - اندازه گیری قطر داخلی دهلیز چپ در گوسفند بلوچی توسط اکوکاردیوگرافی و ارتباط آن با سن، جنس و وزن بدن (چکیده)
204 - اندازه گیری قطر ریشه آئورت در پایان دیاستول در گوسفند بلوچی توسط اکوکاردیوگرافی مد حرکت (چکیده)
205 - بررسی تأثیر ویژگی های سازمانی بر فرایند پذیرش مدیریت ارتباط با مشتری(مورد مطالعه : خودروهای وارداتی شهر مشهد) (چکیده)
206 - تاثیر کاهش درصد چربی و مقدار کلرید کلسیم بر ویژگی های حسی و بافتی پنیر فتای فراپالایش حاصل از پودر ناتراوه اولترافیلتراسیون شیر (چکیده)
207 - تعیین ویژگی های انعقاد پذیری و شیمیایی پنیر فتای فراپالایشی حاصل از پودر ریتنتیت در سطوح مختلف چربی و کلریدکلسیم (چکیده)
208 - بهینه یابی زمان مخلوط کردن خمیر جهت بهبود خواص رئولوژیکی خمیر و کیفی نان بربری با استفاده ازروش سطح پاسخ (چکیده)
209 - Rheological and structural properties of β-lactoglobulin and basil seed gum mixture: Effect of heating rate (چکیده)
210 - برآورد بیزی پارامترهای توزیع نمایی تعمیم یافته تحت داده های سانسور شده پیشرونده (چکیده)
211 - تعیین سیکل رانندگی به روش مونت کارلو به منظور بررسی تناسب خودرو با کاربری آن (چکیده)
212 - نقش استراتژی توسعه فرهنگ دینی در ایجاد امنیت پایدار در مناطق تلفیقی (چکیده)
213 - Filtration of crude canola oil miscella utilizing PVDF membrane: the effects of pretreatments and operating conditions (چکیده)
214 - بهینه سازی جانمایی ایستگاه‌های کاری در کارخانجات با در نظر گرفتن راهروهای ارتباطی در کارخانجات (چکیده)
215 - Effects of fat replacers and sweeteners on the time-dependent rheological characteristics and emulsion stability of low-calorie pistachio butter: a response surface methodology (چکیده)
216 - Rheology and microstructure of basil seed gum and b-lactoglobulin mixed gels (چکیده)
217 - Dilute solution properties of Balangu (Lallemantia royleana) seed gum: Effect of temperature, salt, and sugar (چکیده)
218 - Refining of Crude Canola Oil using PSA Ultrafiltration Membrane (چکیده)
219 - Micelle-enhanced Ultrafiltration of Chemical Pretreated Crude Canola Oil Miscella (چکیده)
220 - خودکنترلی در نظریه خودتعیین‌گری و اندیشه‌های امام علی علیه السلام (چکیده)
221 - بکارگیری مدل سازی الگوریتم ژنتیک - شبکه عصبی مصنوعی جهت پیشگویی شار تراوه، درصد دفع کلرید سدیم و مقاومت هیدرولیکی کل در فرآیند نانوفیلتراسیون (چکیده)
222 - A Low Profile Circularly Polarized Cavity Backed Antenna Using HMSIW Technique (چکیده)
223 - Low Profile H-Plane Horn Antenna Based on Half Mode Substrate Integrated Waveguide (HMSIW) Technique (چکیده)
224 - Prediction of permeate flux and ionic compounds rejection of sugar beet press water nanofiltration using artificial neural networks (چکیده)
225 - گزارش یک مورد کورپولمونال در گوساله مبتلا به برونکوپنومونی (چکیده)
226 - Effect of Moisture Contents and Compression Axes on Physical and Mechanical Properties of Pistachio Kernel (چکیده)
227 - Influence of thermal treatments on textural characteristics of cress seed (lepidium sativum) gum gel (چکیده)
228 - Dilute solution properties of wild sage (Salvia macrosiphon) seed gum (چکیده)
229 - Rheological interactions of selected hydrocolloids-sugar-milk-emulsifier systems (چکیده)
230 - Dynamic modeling of flux and total hydraulic resistance in nanofiltration treatment of regeneration waste brine using artificial neural networks (چکیده)
231 - Axial Force Analysis in Axial Machines with Functionally-graded Permanent Magnet (چکیده)
232 - بررسی نقش تعدیل گری متغیر اهمیت مسؤولیت اجتماعی بر رابطه بین مسؤولیت اجتماعی و تعهد سازمانی؛ نمونه مورد مطالعه: شرکت های صنایع غذایی شهر مشهد (چکیده)
233 - Clinical and pathological study of experimentally- induced yew (چکیده)
234 - استفاده از شبکه عصبی مصنوعی، پردازش تصویر و تئوری فرکتال به منظور پیشگویی چروکیدگی کیوی خشک شده، به روش اسمزی- هوای داغ (چکیده)
235 - Effect of polyols on shelf-life and quality of flat bread fortified with soy flour (چکیده)
236 - ارزیابی عملکرد و بهره وری آب در برنج تحت شرایط مدیریت مختلف آبیاری و فاصله ORYZA کاشت با استفاده از مدل 2000 (چکیده)
237 - مدیریت وراهکارهای کاهش آلودگی های زیست محیطی ضایعات ساختمانی وبازیافت آنها (چکیده)
238 - Sensory Acceptability Modeling of Pistachio Green Hull’s Marmalade using Fuzzy Approach (چکیده)
239 - Viscous Flow Behavior of Low-Calorie Pistachio Butter: A Response Surface Methodology (چکیده)
240 - Optimization of Fat Replacers and Sweetener Levels to Formulate Reduced- Calorie Pistachio Butter: A Response Surface Methodology (چکیده)
241 - Experimental Study on Optimization of the Agglomeration Process for Producing Instant Sugar by Conical Fluidized Bed Agglomerator (چکیده)
242 - بهینه سازی جانمایی تجهیزات در کارخانجات فرایندی با در نظر گرفتن تقسیم کننده‌های مرکزی (چکیده)
243 - Application of Image Analysis and Artificial Neural Network to Predict Mass Transfer Kinetics and Color Changes of Osmotically (چکیده)
244 - Effect of Osmotic Dehydration and Air Drying on Physicochemical Properties of Dried Kiwifruit and Modeling of Dehydration Process Using Neural Network and Genetic Algorithm (چکیده)
245 - فرمولاسیون کره پسته کم کالری محتوی صمغ دانه بالنگو: استفاده از متدلوژی سطح پاسخ (چکیده)
246 - بررسی اثر فرایند اولترافیلتراسیون بر محتوای آنتی اکسیدانی و پایداری اکسایشی روغن کانولا (چکیده)
247 - Influence of coupling chemical pretreatment and membrane filtration on quality and stability of canola oil (چکیده)
248 - مدل سازی و پیش بینی ضایعات نان با استفاده از مدلهای سری زمانی و شبکه عصبی (چکیده)
249 - Rheological and Textural Characteristics of Date Paste (چکیده)
250 - Effect of Extraction Procedures on Functional Properties of Eruca sativa Seed Mucilage (چکیده)
251 - بررسی خواص عملکردی عصاره خام هیدروکلوئیدی برخی دانه های بومی ایران (چکیده)
252 - DIRECT AND INDIRECT METHODS TO EVALUATE THE YIELD STRESS OF SELECTED FOOD HYDROCOLLOIDS (چکیده)
253 - انتخاب اعضای تیم پروژه بر مبنای معیارهای اثر بخشی به روش PROMETHEE (چکیده)
254 - The time dependent rheological characteristics of low- calorie pistachio butter: A response surface methodology (چکیده)
255 - Nanofiltration treatment of waste brine obtained from sugar decolorizing resin regeneration (چکیده)
256 - Influence of different substitution levels of Balangu seed gum on textural characteristics of selected hydrocolloids (چکیده)
257 - Refining of crude canola oil using PSA ultrafilteration membrane (چکیده)
258 - Effect of Operating Parameters on Performance of Nanofiltration of Sugar Beet Press Water (چکیده)
259 - Investigation of quality and stability of canola oil refined by adding chemical agents and membrane processing (چکیده)
260 - Modeling the time-dependent rheological behavior of pistachio butter (چکیده)
261 - A Dielectric Loaded HMSIW H-Plane Horn Antenna (چکیده)
262 - Effect of thermal treatments on functional properties of cress seed (Lepidium sativum) and xanthan gums: A comparative study (چکیده)
263 - Experimental oleander (Nerium oleander) intoxication in broiler chickens (Gallus gallus) (چکیده)
264 - شیوع کزاز در بره های اخته شده توسط حلقه های لاستیکی (چکیده)
265 - اثر فشار و دما بر رفتار شار و گرفتگی نانوفیلتراسیون آب پرس تفاله چغندر قند (چکیده)
266 - Influence of different substitution levels of lallemantia royleana seed gum on textural characteristics of selected hydrocolloids (چکیده)
267 - Optimization of cutting conditions in WEDM process using regression modelling and Tabu-search algorithm (چکیده)
268 - conductace study of complexation ability of Li+, Na+, and NH4+ cations with 15-crown-5 in acetonitrile-- Metho anol binary solutions (چکیده)
269 - بررسی نحوه پیاده سازی الزامات PMBOK با استفاده از نرم افزار ERP در شرکت برق منطقه ای خراسان (چکیده)
270 - بررسی صحت روش تعقیب ذرات برای مطالعه توزیع گازهای تزریق شده به منیفولد ورودی به کمک آزمایش (چکیده)
271 - بررسی استاندارد سازی یک خودروی هیبرید الکتریک سدان (چکیده)
272 - بهینه سازی سیستم خنک کاری موتور الکتریکی خودروی هیبریدی به روش CFD (چکیده)
273 - The Effect of Magnetic Feild on the stability of (Kryptofix22DD)complexes with Ytrium Ion (چکیده)
274 - نظری اجمالی بر قسمت فوقانی سازند کلات در حوضه رسوبی کپه داغ (چکیده)
275 - Functionally-graded Permanent Magnets for Power Transmission Applications (چکیده)
276 - Evaluation of Effective Parameters on EGR/Blowby Distribution (چکیده)
277 - Application of an axial flux eddy current coupling in a mild hybrid power-train (چکیده)
278 - Eddy Current Coupling with Slotted Conductor Disc (چکیده)
279 - Purifying anion exchange resin regeneration effluent using polyamide nanofiltration membrane (چکیده)
280 - A Customized Joint-Venture Industrial R&D Centre (چکیده)
281 - بررسی اثر کلرید کلسیم و اتیلن دی آمین تترا استیک اسید بر دفع فسفر و شار تراوه طی اولترافیلتراسیون روغن کانولا (چکیده)
282 - رفتار رئولوژیکی جریان مخلوط صمغ دانه ریحان با صمغ های گوار و لوبیای لوکاست (چکیده)
283 - تأثیر تیمارهای مختلف شفاف سازی با روش کلاسیک بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی آب انار (چکیده)
284 - Enhancement of Clutch Efficiency in Hybrid Vehicles by Electromagnetic Assisting Technology (چکیده)
285 - تعیین سطح جدایش در قالب های تزریقی به کمک کامپیوتر (چکیده)
286 - Effect of Trisodium Citrate Concentration and Soy Cheese on Meltability of Pizza Cheese (چکیده)
287 - Application of Fractal Theory for Prediction of Shrinkage of Dried Kiwifruit Using Artificial Neural Network and Genetic Algorithm (چکیده)
288 - بهینه سازی فرمولاسیون و متغییر های اکسترودر برای غنی سازی اسپاگتی با آرد کامل سویا بوسیله طرح آماری مخلوط (چکیده)
289 - Physicochemical aspects of hydrocolloid extract from the seeds of Lepidium sativum (چکیده)
290 - تاثیر دی اکسید کربن و نیتروژن بر تجزیه بقایای گندم و یونجه در دو خاک آهکی و غیر آهکی (چکیده)
291 - بالا بردن راندمان کارخانجات تولید شکر از طریق تصفیه آب پرس تفاله چغندر برگشتی به دیفوزیون با استفاده از نانوفیلتراسیون (چکیده)
292 - Rheological interactions between Lallemantia royleana seed extract and selected food hydrocolloids (چکیده)
293 - اثر پارامترهای عملیاتی و غلظت خوراک بر رفتار شار و گرفتگی نانوفیلتراسیون فاضلاب حاصل از احیاء ستون های رنگبری صنعت قند (چکیده)
294 - Extraction optimization of a hydrocolloid extract from cress seed (Lepidium sativum) using response surface methodology (چکیده)
295 - Effect of selected food hydrocolloids on the physical properties of mayonnaise (چکیده)
296 - The time-independent rheological characteristics of reduced calorie pistachio butter (چکیده)
297 - Dynamic rheological properties of sage seed gum as affected by concentration (چکیده)
298 - Separation and Determination of Amitriptyline and Nortriptyline in Biological Samples Using Single-Drop Microextraction with GC (چکیده)
299 - بررسی اثرات سناریوهای مختلف سرد سازی بر عملکرد واحدهای شیرین سازی پالایشگاه شهید هاشمی نژاد با استفاده از شبیه سازی توسط نرم افزارهای HYSYS و Aspen (چکیده)
300 - The Physical Properties of Fig (Ficus carica L.) as a Function of Moisture Content and Variety (چکیده)
301 - تغییرات خصوصیات فیزیکی و کیفی شربت ساکارز انورته شده (چکیده)
302 - Invasive squamous cell carcinoma (SCC) in the perineal region of a cow (چکیده)
303 - بهینه‌یابی فرمولاسیون پنیر پیتزای پروسس با استفاده از طرح آزمایشی مخلوط محدود شده (چکیده)
304 - تاثیر تیمارهای مختلف شفاف سازی با مواد کمک صاقی بر ویژگی های کیفی و رنگ آب انار (چکیده)
305 - بررسی تاثیر استفاده از پکتین، صمغ دانه های مرو و ریحان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست چکیده بدون چربی (چکیده)
306 - بررسی برخی خصوصیات مهندسی دانه بارهنگ (چکیده)
307 - OPTIMIZATION OF A HIGH PRESSURE SWIRL INJECTOR BY USING VOLUME-OF-FLUID (VOF) METHOD (چکیده)
308 - Thermodynamic behavior of complexation process between benzo-15-crown-5 with Li+, Na+, K+, and NH4+cations in acetonitrile–methanol binary media (چکیده)
309 - Evaluation of a vehicle powertrain fitness to application using driving cycle by Monte Carlo method (چکیده)
310 - بررسی برخی خواص فیزیکی بذر و لپه نخود دسی واریته کاکا (چکیده)
311 - بهینه سازی منعکس کننده های گوشه ای سه وجهی به منظور کاهش تغییرات سطح مقطع راداری آن برحسب زاویه (چکیده)
312 - تعیین شاخصهای قابلیت فرایند برای پارامترشیب در یک پروفایل خطی یک متغیره (چکیده)
313 - Competitive Bulk liquid Membrane Transport of Transition and Post Transition Metal Cation Using (2,3-diphenylquinoxaline)-4 ,4 (چکیده)
314 - Steady shear flow properties of wild sage (Salvia macrosiphon) seed gum as a function of concentration and temperature (چکیده)
315 - Optimization of Hydrocolloid Extraction From Wild Sage Seed (Salvia macrosiphon) Using Response Surface (چکیده)
316 - High pressure swirl injectors, Air-Cavity, Volume-of-Fluid, Discharge coefficient, Cone angle (چکیده)
317 - Effect of Soy Cheese and Trisodium Citrate on Pizza Cheese (چکیده)
318 - Optimization of mucilage extraction from Qodume shirazi seed (Alyssum homolocarpum) using response surface methodology (چکیده)
319 - تاثیرات طولانی مدت عصاره آبی گیاه شاهدانه بر تثبیت حافظه فضایی در رت (چکیده)
320 - Late Cretaceous calcareous nannofossils from chalky limestone of southern Kordkuy (eastern Alborz), N. Iran (چکیده)
321 - تاثیر ویژگیهای شخصیتی کارآفرینانه مدیران آموزشی بر یادگیرنده بودن سازمان مدارس (چکیده)
322 - مدلسازی سینتیک انتقال جرم طی فرآیند آبگیری اسمزی کیوی توسط شبک ههای عصبی مصنوعی (چکیده)
323 - MODELING OF NON-NEWTONIAN FLUID FLOW WITHIN SIMPLEX ATOMIZERS (چکیده)
324 - تحلیل عددی توزیع گازهای برگشتی و نشتی از محفظه لنگ تزریق شده به جند راهه ورودی در هر استوانه (چکیده)
325 - Genetic Algorithm Optimization of Drying Conditions of Kiwifruit (چکیده)
326 - Adapting an E-contract Model for a Public-Private Energy Conversion Agreement (چکیده)
327 - تدوین شرح وظایف سازمانی با دیدگاه فرایندی (چکیده)
328 - Steady shear flow behavior of gum extracted from Ocimum basilicum L. seed: Effect of concentration and temperature (چکیده)
329 - سرمایه اجتماعی : رویکردی جامعه شناختی به سلامت (چکیده)
330 - Rheological Characterization and Sensory Evaluation of a Typical Soft Ice Cream Made with Selected Food Hydrocolloids (چکیده)
331 - Elevated CO2 and nitrogen effects on dissolved organic carbon of two calcareous and non calcareous soils (چکیده)
332 - تاثیر دی اکسیدکربن و نیتروژن روی کربن آلی محلول دو خاک آهکی و غیر آهکی (چکیده)
333 - بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و حسی مارمالاد پوست سبز پسته (چکیده)
334 - Multi-Tuned Mass Dampers for Seismic Response Reduction of Mid and High-Rise Buildings (چکیده)
335 - بررسی تاثیر شکل و ابعاد بر رفتار جداسازهای لاستیکی (چکیده)
336 - یافته های جدید در مورد نقش سلنیوم در افزایش میزان جذب ایمنوگلوبولین جی (IGg) در آغوز مصرفی توسط گوساله ها (چکیده)
337 - VISCOUS FLOW BEHAVIOR OF SOLUTIONS OF GUM EXTRACTED FROM WILD SAGE SEEDS (چکیده)
338 - Comparison of Final Costs and Undervalues between Reverse and Forward Engineering Products (چکیده)
339 - برنامه ریزی توسعه شبکه انتقال تحت شرایط بازار برق با در نظر گرفتن هزینه برقراری امنیت (چکیده)
340 - اثر اسانس آویشن شیرازی، pH ، دما و زمان نگهداری بر احتمال رشد کلستریدیوم بوتولینم تایپ A در محیط BHI. (چکیده)
341 - Computer Image Analysis and Physico-Mechanical Properties of Wild Sage Seed ( Salvia macrosiphon ) (چکیده)
342 - Monitoring geometric characteristics of rice during processing by image analysis system and micrometer measurement (چکیده)
343 - IMAGE PROCESSING AND PHYSICO-MECHANICAL PROPERTIES OF BASIL SEED (OCIMUM BASILICUM) (چکیده)
344 - Influence of some chemical additives and ultrafiltration operating conditions on purification characterstics and permeate flux of thin sugar beet juice (چکیده)
345 - بررسی نقش عصاره آبی گیاه شاهدانه بر رسپتورهای کانابینوئیدی در تثبیت حافظه فضایی رت (چکیده)
346 - بررسی تاثیر عصاره الکلی بذر گیاه شاهدانه بر تثبیت حافظه طولانی مدت در رت های نر بالغ نژاد ویستار (چکیده)
347 - بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر پیتزای تهیه شده از مخلوط پنیر گاو و پنیر سویا (چکیده)
348 - Modifications to Quasi-dimensional Burning Model of Spark Ignition Engines (چکیده)
349 - بهینه سازی توابع وایب و مثلثی برای پیش بینی نرخ حرارت آزاد شده در موتور پژو XU7 (چکیده)
350 - Transmission Loss Analysis of an Expansion Chamber in Stationary Medium by Experimental and Numerical Methods (چکیده)
351 - بررسی اثر مغناطیسی کردن سوخت بر عملکرد موتور اشتعال جرقه ای (چکیده)
352 - Potential application of UF PSA membrane in degumming of crude canola oil (چکیده)
353 - A novel food stabilizer extracted from Ocimum basilicum L. seeds: a rheological study (چکیده)
354 - A novel high zero shear viscosity food hydrocolloid from ocimumBasilicum L. seed (چکیده)
355 - Joint Subspace Beamforming and Space-Time Coding in Wireless MIMO Systems (چکیده)
356 - Effect of Concentration and Temperature on Flow Properties of Alyssum homolocarpum Seed Gum Solutions: Assessment of Time Dependency and Thixotropy (چکیده)
357 - The effect of Lallemantia royleana (Balangu) seed, palmate-tuber salep and carboxymethylcellulose gums on the physicochemical and sensory properties of typical soft ice cream (چکیده)
358 - بررسی اثر یک دوره برنامه تمرینی منتخب (هوازی) بر کیفیت زندگی بیماران سرطان سینه (چکیده)
359 - Application of image texture analysis for evaluation of osmotically dehydrated kiwifruit qualities (چکیده)
360 - Synergistic interaction of Balangu seed gum with selected food hydrocolloids: the rheological investigation (چکیده)
361 - Rheological and Sensory Properties of a Typical Soft Ice cream as Influenced by Selected Food Hydrocolloids (چکیده)
362 - Flora , Growth From And Chorotypeophytic plants in East and West of mazandaran (چکیده)
363 - بررسی اثر شرایط فرآیند بر ویژگی های شیمیایی وحسی پنیر فتای فراپالایش شده تولیدی از مخلوط شیر گاو و شیر سویا (چکیده)
364 - بررسی فلورستیکی گیاهان آبزی در شرق و غرب استان مازندران (چکیده)
365 - سرمایه اجتماعی ،شبکه اجتماعی و بهبود کیفیت زندگی افراد تالاسمی (چکیده)
366 - Optimization study of gum extraction from Basil seeds (Ocimum basilicum L.) using Response Surface Methodology (چکیده)
367 - Rheological properties of Lepidium sativum seed extract as a function of concentration, temperature and time (چکیده)
368 - Response surface methodology for optimization of extraction yield, viscosity, hue and emulsion stability of mucilage extracted from Lepidium perfoliatum seeds (چکیده)
369 - Competitive Bulk Liquid MembraneTransport of Transition and Post Transition Metal Cations Using (2, 3-Diphenylquinoxaline)-4،4 (چکیده)
370 - Moisture-Dependent Physical Properties of Grape (Vitis vinifera L.) Seed (چکیده)
371 - Discussion on the Complexing Ability of 4 -nitrobenzo-15-Crown-5 with K+Na+ NH4+ Cations in Acetonitrile- Methanol Binary Media (چکیده)
372 - Optimization of the extrusion conditions and formulation of spaghetti enriched with full-fat soy flour based on the cooking and color quality (چکیده)
373 - CHEMICAL COMPOSITION AND RHEOLOGICAL CHARACTERIZATION OF PISTACHIO GREEN HULL S MARMALADE (چکیده)
374 - Moisture Dependent Physical Properties of Canola Seeds (چکیده)
375 - شبیه سازی موتور اشتعال جرقه ای با سوخت هیدروژن و بررسی تاثیر پارامترهای مختلف بر کارایی موتور (چکیده)
376 - شبیه سازی جریان تراکم پذیر درون یک لوله ضربه با استفاده از روش شبکه بولتزمن (چکیده)
377 - بررسی آزمایشگاهی نوفه جریانی یک سامانه تخلیه گاز (چکیده)
378 - پیش بینی پدیده کوبش در یک موتور اشتعال جرقه ای با سوخت هیدروژن (چکیده)
379 - Effects of processing variables and full fat soy flour on nutritional and sensory properties of spaghetti using mixture design approach (چکیده)
380 - Time-dependent flow properties and thixotropy of Alyssum homolocarpum seed gum solutions (چکیده)
381 - توسعه مدل احتراق مثلثی جهت شبیه سازی احتراق در موتور اشتعال جرقه ای (چکیده)
382 - توسعه روش تهیه نقشه های عملکردی موتورهای اشتعال جرقه ای با توجه به استانداردهای مربوطه (چکیده)
383 - مطالعه عملکرد موتور اشتعال جرقه ای هیدروژنی با سیستم بازیافت گازهای خروجی رقیق کننده (چکیده)
384 - بررسی عوامل بوجود آمدن خطا در محاسبه نرخ سوختن آزمایشگاهی (چکیده)
385 - مطالعه دینامیک جریان ضربانی خون در مجرای تنگ شده (چکیده)
386 - PARAMETRIC STUDY OF SPARK IGNITION HYDROGEN FUELLED ENGINE OPERATING WITH EGR SYSTEM (چکیده)
387 - Rheological characterization of hydrocolloid extracted from wild sage seed (Salvia macrosiphon) (چکیده)
388 - Numerical study of homogeneous cylinder-to-cylinder distribution of EGR/bolwby to intake manifold (چکیده)
389 - Modeling Time-Independent Rheological Behavior of Pistachio Butter (چکیده)
390 - تأثیر عوامل مختلف بر ویسکوزیته و دانسیته پرمیت در طی فرآیند اولترافیلتراسیون شیر (چکیده)
391 - Effect of Transmembrane pressure on concentration polrization, fouling and membrane performance during ultrafiltration of milk (چکیده)
392 - Dynamic modeling of cross flow ultrafilrtation of milk using neural networks (چکیده)
393 - The study of milk ultrafiltration performance as a function MWCO (چکیده)
394 - پتانسیل کاربرد فرآیندهای غشایی در صنعت قند (چکیده)
395 - کاربرد اولترافیلتراسیون در کاهش رنگ و بهبود کیفیت نیشکر (چکیده)
396 - Specific Heat of Pistachio as a Function of Temperature and Variety (چکیده)
397 - بررسی کاربرد تکنیک های نوین غشایی در فرآوری و پالایش روغن های خوراکی (چکیده)
398 - Adaptive neural fuzzy interface system to modeling of flux and fouling during UF of skimmed milk (چکیده)
399 - پپتانسیل تصفیه شربت خام چغندر قند به روش میکروفیلتراسیون (چکیده)
400 - بررسی مکانیسم های گرفتگی، روش های کنترل، پیشگیری و تمیز کردن غشاها در صنایع لبنی (چکیده)
401 - Reduced fat sesame paste/date syrup blends: A novel product (چکیده)
402 - The effect of fat substitutes on the time dependent rheological of low fat sesame paste/date syrup blends (Halwa-Ardeh) (چکیده)
403 - بررسی خواص فیزیکی برنج در فرآیند تبدیل شلتوک به برنج سفید (چکیده)
404 - بهبود کارایی فرآیند تصفیه و رنگبری تراوه میکروفیلتراسیون شربت خام چغندر قند به روش اولترافیلتراسیون (چکیده)
405 - تاثیر پارامترهای عملیاتی بر رفتار اولترافیلتراسیون شربت رقیق چغندر قند (چکیده)
406 - بررسی خواص فیزیکی سه واریته متداول کدوی خوراکی (چکیده)
407 - بررسی خواص فیزیکی دانه سه واریته متداول هندوانه (چکیده)
408 - بررسی خواص فیزیکی ارقام کانولای ایران (چکیده)
409 - بررسی خواص فیزیکی ارقام گندم اصلاح شده ایران (چکیده)
410 - An application of image analysis to dehydration of osmosed pumpkin by hot air drying (چکیده)
411 - کنترل کیفیت فرآیند و فرآورده های غذایی با استفاده از سیستم های بینایی کامپیوتری (چکیده)
412 - بکارگیری غشای اسمز معکوس در شفاف سازی آب پرس تفاله چغندر قند و بکار گیری مجدد آن در استخراج قند (چکیده)
413 - Study on rheological properties of pistachio butter (چکیده)
414 - The effect of moisture content variation and pistachio cultivar on terminal velocity of pistachio nut and its kernel (چکیده)
415 - بررسی توانایی روش اولترافیلتراسیون در صمغ گیری، رنگبری و تصفیه روغن خام کلزا (چکیده)
416 - تاثیر درصد چربی بر کارایی دینامیکی فرآیند اولترافیلتراسیون شیر (چکیده)
417 - Flow properties and thixotropy of selected hydrocolloids; Experimental and modeling studies (چکیده)
418 - Complexation of 4′-nitrobenzo-15-crown-5 with Li+, Na +, K+, and NH4+ cations in acetonitrile-methanol binary solutions (چکیده)
419 - اثر ژنوتوکسیک پراکسید هیدروژن بر اریتروسیت های مغز استخوان موش ماده کوچک آزمایشگاهی (چکیده)
420 - Effect of different temperature and hydrocolloids on rheological properties of ketchup (چکیده)
421 - SYNTHESIS MOLECULAR STRUCTURE AND CHARACTERIZATION OF A NEW 3D-LAYERED INORGANIC-ORGANIC HYBRIDE MATERIAL (چکیده)
422 - Effect of extraction methods on yield, purity and viscosity of mucilage extracted from Qodume Shirazi seed (Alyssum homolocarpum) (چکیده)
423 - Moisture dependent physical properties of cucurbit seeds (چکیده)
424 - Physical properties of watermelon seed as a function of moisture content and variety (چکیده)
425 - Rheological properties of mucilage extracted from Alyssum homolocarpum seed as a new source of thickening agent (چکیده)
426 - تعیین میزان هموسیستئین(homocysteine) پلاسما بعنوان شاخصی حساس و جدید درتشخیص کمبود کبالت درگاو (چکیده)
427 - مطالعه برخی از فاکتورهای بیوشیمیایی خون بدنبال ایجاد کاهش کلسیم بطور تجربی در گوسفند (چکیده)
428 - فراوا نی اشکال غیر معمول از مجموعه QRS در الکتروکاردیوگرام های اخذ شده از اسب های عرب به ظاهر سالم (چکیده)
429 - Eddy Current Coupling with Slotted Conductor Disc (چکیده)
430 - اثر افزایش ماده جامد بدون چربی شیر و کلرید کلسیم بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی و حسی ماست غلیظ شده (چکیده)
431 - Experimental and modeling studies of the flow properties and thixotropy of selected hydrocolloids (چکیده)
432 - بررسی خواص رئولوژیکی ماست تهیه شده از استارترهای پروبیوتیک (چکیده)
433 - بهینه سازی فرمولاسیون مارمالاد پوست پسته (چکیده)
434 - استفاده از تکنیک پردازش تصویر در اندازه گیری خواص هندسی دانه های کوچک (چکیده)
435 - بررسی برخی خصوصیات فیزیکی، اصطکاکی و آیرودینامیکی انجیر خشک (چکیده)
436 - بررسی تاثیر رطوبت بر برخی خواص فیزیکی دانه انگور (چکیده)
437 - بررسی خواص فیزیکی دانه های بالنگو و شاهی (چکیده)
438 - بررسی تاثیر ماده جامد بدون چربی و کلرور کلسیم بر بر ویژیگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی ماست غلیظ شده (چکیده)
439 - بررسی تاثیر نوع پایدارکننده و زمان زمان رسانیدن بر ویژیگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی نرم (چکیده)
440 - تاثیر پارامترهای عملیاتی بر کارایی فرآیند اولترافیلتراسیون میسلای روغن خام سویا (چکیده)
441 - بررسی روند تغییرات در فاکتورهای اندازه و شکل در برنج رقم طارم محلی طی مراحل مختلف پوست کنی با استفاده از اسکنر و پردازش تصویر (چکیده)
442 - The effect of operation parameters on ultrafiltration performance of thin sugar beet juice (چکیده)
443 - Effect of Lallemantia royleana (Balangu) seed, salep and carboxymethylcellulose gums on the characteristics of ice cream (چکیده)
444 - Physical properties and image analysis of wild pistachio nut (Baneh) (چکیده)
445 - تاثیر متغیرهای عملیاتی بر شاخص های کارایی فرآیند میکروفیلتراسیون شربت خام چغندر (چکیده)
446 - Use of artificial neural network and image analysis to predict physical properties of osmotically dehydrated pumpkin (چکیده)
447 - Image analysis and dynamic modeling of thin layer drying of osmotically dehydrated pumpkin (چکیده)
448 - Effect of hulling and milling on the physical properties of rice grains (چکیده)
449 - Physical-mechanical properties and chemical compotion of Balangu seed - Lallemantia royleana (چکیده)
450 - A Comparative Study on Rheological Behavior of Saleps, CMC and Guar Gum as a Function of Concentration and Temperature (چکیده)
451 - The rheological properties of ketchup as a function of different hydrocolloids and temperature (چکیده)
452 - Adsorption Capability of Lead, Nickel and Zinc byExopolysaccharide and Dried Cell of Ensifer meliloti (چکیده)
453 - Rheological characterization of low fat sesame paste blended with date syrup (چکیده)
454 - Separation and determination of Antidepressant drugs ..... (چکیده)
455 - A Verifiable Multi-Authority E-Voting Scheme for Real World Environment (چکیده)
456 - An Electronic Voting Scheme through Blind Signature over the Internet (چکیده)
457 - Effect of some food hydrocolloids on the rheological properties of typical soft ice cream (چکیده)
458 - بررسی اثر افزایش سرمایه برارزش افزوده بازار در شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بها دار تهران (چکیده)
459 - The specific heat of pistachio nuts as affected by moisture content, temperature, and variety (چکیده)
460 - The time independent rheological properties of low fat sesame paste/date syrup blends as a function of fat substitutes and temperature (چکیده)
461 - The physical properties of pistachio nut and its kernel as a function of moisture content and variety. Part III: Frictional properties (چکیده)
462 - Physical properties of pistachio nut and its kernel as a function of moisture content and variety. Part II. Gravimetrical properties (چکیده)
463 - The physical properties of pistachio nut and its kernel as a function of moisture content and variety: Part I. Geometrical properties (چکیده)
464 - The study of dynamic milk ultrafiltration performance influenced by membrane molecular weight cut off (چکیده)
465 - Comparison between optimized geometries and vibrational frequencies calculated by the DFT methods for the Anderson-type heteropolyanion: Hexamolybdoaluminate(III),[Al-III(OH)(6)Mo6O18](3-) (چکیده)
466 - Evaluation of chemical and biological consequences of soil sterilization methods (چکیده)
467 - Terminal velocity of pistachio nut and its dernel as affected by moisture content and variety (چکیده)
468 - Some physical and Mechanical properties of Kiwifruit (چکیده)
469 - Some physical properties of the watermelon seeds (چکیده)
470 - The Prevalence of Cardiac Dysrhthmias in Khozestan-Arab Horses (چکیده)
471 - بهینه سازی عوامل مؤثر بر خصوصیات کمی و کیفی پنیر سویا (تافو) (چکیده)
472 - مدلسازی آماری و یسکوزیته و دانسیته تراوه به عنوان تابعی از عوامل مختلف اولترافیلتراسیون شیر (چکیده)
473 - تأثیر جایگزین های چربی بر ثبات امولسیونی و ویژگی های حسی مخلوط ارده کم چرب - شیره خرما (حلوا ارده کم (چکیده)
474 - بررسی برخی خصوصیات فیزیکی ارقام دانه کانولای ایران (چکیده)
475 - بررسی تغییرات آنتالپی نان های مسطح ایرانی و باگت طی مدت نگهداری (چکیده)
476 - تأثیر فرایند اولترافیلتراسیون بر شاخصهای تصفیه و رنگبری شربت رقیق چغندرقند (چکیده)
477 - تأثیر پارامترهای عملیاتی برکارایی فرایند اولترافیلتراسیون شربت رقیق چغندرقند (چکیده)
478 - بررسی اثر دمای فرآیند بر کارایی اولترافیلتراسیون شیر (چکیده)
479 - بررسی کارایی روشهای میکروفیلتراسیون و میکرواولترافیلتراسیون در تصفیه و رنگبری شربت خام چغندرقند (چکیده)
480 - بررسی تأثیر دماهای مختلف نگهداری بر خصوصیات شیمیایی ارقام خرما (چکیده)
481 - بررسی اثر فشار بر کارایی و گرفتگی غشاء در عمل فراپالایش شیر (چکیده)
482 - Novel oxidation of aromatic aldehydes catalyzed by Preyssler s anion, [NaP5W30O110](14- (چکیده)
483 - The potential of microfiltration and ultrafiltration process in purification of raw sugar beet juice (چکیده)
484 - Improving thin sugar beet juice quality through ultrafiltration (چکیده)
485 - مطالعه کارایی فرآیند اولترافیلتراسیون به‌عنوان تابعی از pH شیر (چکیده)
486 - Dynamic predication of milk ultrafiltration performance (چکیده)
487 - Dynamic modeling of milk ultrafiltration by artificial neural networks (چکیده)
488 - تأثیر کنسانتره‌های پروتئین آب پنیر برخصوصیات فیزیکوشیمیایی وحسی بستنی (چکیده)
489 - Application of neural networks for cross flow milk ultrafiltration simulation (چکیده)
490 - گزارش وقوع نوعی مسمومیت حادگیاهی در گوسفندان شمال خراسان (چکیده)
491 - تاثیر جایگزین های لبنی و نوع پایدار کننده بر خصوصیات شیمیایی و فیزیکی بستنی سویا(پاروین) (چکیده)
492 - اثر عوامل گوناگون بر پایداری رنگ توت فرنگی در تولید کنسانتره (چکیده)
493 - ارزش غذایی ذرت اوپک -2 در تغذیه دام و طیور (چکیده)
494 - the study of chemical composition, physical peopertis, and organoleptic evaluation of soy icecream (چکیده)
495 - بررسي خاصيت كف زايي پروتئين هاي غذايي و عوامل موثر بر ان (چکیده)
496 - پتانسيل كاربرد فرآيندهاي غشايي در صنايع غذايي كشور (چکیده)
497 - effects of stabilizers & dairy substituents on the whipping ability and organoleptical charactristic (چکیده)
498 - evaluation of tofu charactristics according to iranian perference (چکیده)
499 - factors affecting on acceptance and shelf life of soy - drink (چکیده)
500 - optimization of soy - yogurt production according to iranian preference (چکیده)
501 - effects of whey utilization on the quality of yogurt (چکیده)
502 - optimization of soymilk production methods and formulations (چکیده)
503 - بهينه سازي اقتصادي - اگزژري چرخه توربين گاز (چکیده)
504 - بررسي اثر موقعيت شمع روي احتراق در موتورهاي اشتعال جرقه اي (چکیده)
505 - تحليل عددي ميدان جريان سه بعدي حول يك كره در رينولدزهاي پايين به روش مختصات منطبق بر مرز (چکیده)
506 - بررسي ديناميك جريان سه بعدي در داخل لوله هاي خميده (چکیده)
507 - A Fuzzy Algorithm for Scheduling Soft Periodic Tasks in Preemptive Real-Time Systems (چکیده)
508 - Comparisons of different methods for measuring yield stress in selected hydrocolloids (چکیده)
509 - Evaluation of the hydrocolloid extraction yield of Lallemantia royleana seed by image analysis method (چکیده)
510 - Numerical Study of Hemodynamic Wall Parameters on Pulsatile Flow through Arterial Stenosis (چکیده)
511 - تحلیل جریان تراکم پذیر غیر دائم در داخل لوله ضربه پرشده با مواد متخلخل (چکیده)
512 - طراحی خفه کنها در سیستم های ورودی و خروجی موتورهای احتراق داخلی (چکیده)
513 - N-Junction Modeling in Perforate Silencer of Internal Combustion Engine (چکیده)
514 - مدلسازی خفه کنها در سیستم خروجی موتورهای احتراق داخلی (چکیده)
515 - Transient response of finned-tube condenser in household refrigerators (چکیده)
516 - بررسی عوامل موثر بر عملکرد خفه کنها در موتورهای احتراق داخلی با استفاده از تحلیل عددی (چکیده)
517 - مدلسازی انشعاب چند شاخه ای و منبع تحریک اکوستیکی در بالا دست خفه کن های موتورهای احتراق داخلی (چکیده)
518 - کنترل کیفیت فرایند و فراورده های غذایی با استفاده از سیستمهای بینایی کامپیوتری (چکیده)
519 - An Application of Image Analysys to Dehydration of Osmosed Pumpkin by Hot Air Drying (چکیده)
لینک های پیشنهادی

 

30 جستجوی اخیر