بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

کلمات کلیدی: زیتون


موارد یافت شده: 24

1 - تأثیر افزودن عصاره برگ زیتون (Olea europaea L.) و آلفا-توکوفریل استات در جیره بر عملکرد و ریخت شناسی روده کوچک جوجه¬های گوشتی از سن 7 تا 28 روزگی (چکیده)
2 - پیش‌بینی میزان رشد ابعاد مختلف زیتون تلخ(Melia azedarach) و توت زینتی (Morus alba) در فضای سبز شهری (چکیده)
3 - اثر پارامتر محیطی دما روی ΔECN42 روغن زیتون ایرانی (چکیده)
4 - مقایسه ترکیب اسیدهای چرب روغن زیتون در مناطق مختلف ایران (چکیده)
5 - مقایسه ساختار شیمیایی و پایداری حرارتی روغن مغز کلخونگ (pistacia khinjuk) به عنوان یک منبع جدید روغن نباتی با روغن زیتون (چکیده)
6 - ارزیابی سیستم ایمنی و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی تغذیه شده با عصاره برگ زیتون (Olea europaea L.)و آلفا-توکوفریل استات در شرایط تنش گرمایی (چکیده)
7 - عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی تغذیه شده با عصاره برگ زیتون و روغن کنجد (چکیده)
8 - مقایسه اثر پیش تیمارهای غیرشیمیایی و شیمیایی بر ویژگی های کیفی کشمش (چکیده)
9 - مدلسازی و بهینه سازی مقاومت روزنه‌ای زیتون در شرایط تنش شوری ناشی از کلرید سدیم با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی و الگوریتم ژنتیک (چکیده)
10 - تأثیر افزودن عصاره برگ زیتون (Olea europaea L.) و آلفا-توکوفریل استات در جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی از سن 7 تا 28 روزگی (چکیده)
11 - پایداری روغن های زیتون بکر و تخم کدو بر حسب اندازه گیری ساختار ترکیبات قطبی به روش کروماتوگرافی غربال ملکولی با کارایی بالا (HPSEC) (چکیده)
12 - پایداری اکسایشی روغنهای زیتون تجاری ایران (چکیده)
13 - مشخصات فیزیکی شیمیایی روغن های زیتون تجاری ایرانی (چکیده)
14 - بررسی جوانه‌زنی و خصوصیات مورفولوژیک گیاهچه‌های نوعی یولاف وحشی (Avena ludoviciana L.) تحت تأثیر عصارة آبی حاصل از اندام‌های هوایی چهار گیاه دارویی (چکیده)
15 - بررسی اثر آنتی اکسیدانی روغن مغز و پوست بنه بر پایداریاکسایشی روغن زیتون (چکیده)
16 - کیفیت و پایداری روغنهای زیتون تجاری کشور (چکیده)
17 - بررسی ساختار ترکیبات قطبی روغن کانولا تحت تاثیر اختلاط با روغنهای زیتون/پالم اولئین و ترسیوبوتیلهیدروکینون طی فرایند سرخ کردن (چکیده)
18 - بررسی مزایای تصفیه فیزیکی روغن زیتون و روغن پومیس (چکیده)
19 - افزایش پایداری اکسایشی روغن زیتون با استفاده از روغن بنه (چکیده)
20 - بررسی استفاده از عصاره برگهای زیتون بعنوان منبعی از پلی فنلها برای پایداری اکسیداتیو و فعالیت آنتی اکسیدانی روغنهای نباتی تجاری (چکیده)
21 - بررسی کاربرد آنزیم در روغن‌کشی از ارقام زیتون استان گلستان (چکیده)
22 - بررسی تأثیر غلظت آنزیم درفرآیند استخراج آنزیمی- آبی روغن ارقام زیتون استان گلستان (چکیده)
23 - بررسی کاهش روغن در کنجاله زیتون با انزیم (چکیده)
24 - بررسی ساختار شیمیایی روغن بادام وحشی (Amygdalus scoparia) در ایران (چکیده)
لینک های پیشنهادی

 

30 جستجوی اخیر