بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

نویسنده: زرقی


موارد یافت شده: 67

1 - اثر افزودن سطوح مختلف کلسیم یدات به جیره غذایی مرغان تخم گذار تجاری بر عملکرد تولیدی و صفات کیفی تخم مرغ (چکیده)
2 - تاثیر سطوح مختلف مکمل ویتامینی در جیره پایانی بر مبنای گندم بر عملکرد جوجه-های گوشتی (چکیده)
3 - استفاده از تریتیکاله به عنوان غله جایگزین ذرت در تغذیه طیور گوشتی (چکیده)
4 - أخباری کیست؟ (چکیده)
5 - Effect of dietary digestible lysine concentration on performance, egg quality, and blood metabolites in laying hens (چکیده)
6 - Effect of digestible methionine + cystine concentration on performance, egg quality and blood metabolites in laying hens (چکیده)
7 - تاثیر اسید آلی و پروبیوتیک بر هیستومورفومتری روده باریک جوجه های گوشتی (چکیده)
8 - اثر سطح استفاده از مولتی آنزیم های مختلف تجاری بر انرژی قابل سوخت و ساز و قابلیت هضم مواد مغذی گندم (چکیده)
9 - اثر سطوح مختلف پونه در جیره های بر پایه گندم و سویا جوجه های گوشتی (چکیده)
10 - Influence of Delayed Access to Feed on Gastro Intestinal Tract Development in Japanese quail (Coturnix japon)ica) (چکیده)
11 - مطالعه اثر سطوح انرژی و زمان تعویض جیره پیش دان بر عملکرد جوجه های گوشتی (چکیده)
12 - تاثیر افزودن سطوح مختلف پروبیوتیک و سرکه بر عملکرد تولیدی دوره آغازین جوجه های گوشتی (چکیده)
13 - تاثیر افزودن سطوح مختلف پروبیوتیک و سرکه بر سیستم ایمنی جوجه های گوشتی (چکیده)
14 - Egg Quality, Component Yield And Composition Responses To Different Levels Of Dietary Digestible Lysine In Laying Hen (چکیده)
15 - Egg Quality, Component Yield And Composition Responses To Different Levels Of Dietary Digestible Sulfur Amino Acids In Laying Hen (چکیده)
16 - Effect of post hatch delayed access to feed on performance, GIT physical and histological development and yolk absorption in young broiler chicks (چکیده)
17 - اثر افزودن سطوح مختلف کلسیم یدات به جیره غذایی بر عملکرد تولیدی مرغان تخم گذار تجاری (چکیده)
18 - اثر افزودن سطوح مختلف کلسیم یدات به جیره غذایی مرغان تخم گذار تجاری بر صفات کیفی تخم مرغ (چکیده)
19 - اثر سطوح مختلف لیزین قابل هضم بر عملکرد تولیدی مرغان تخمگذار در هفته ی 32 تا 44 (چکیده)
20 - اثر سطوح مختلف متیونین بعلاوه سیستین قابل هضم بر عملکرد تولیدی مرغان تخمگذار در هفته ی 32 تا 44 (چکیده)
21 - اثر سطوح مختلف تریتیکاله در جیره با و بدون مکمل آنزیمی بر عملکرد تولیدی و وزن نسبی دستگاه گوارش بلدرچین ژاپنی (چکیده)
22 - اثر سطوح مختلف تریتیکاله در جیره با و بدون مکمل آنزیمی بر ریخت شناسی ژژنوم بلدرچین ژاپنی (چکیده)
23 - اثر مکمل آنزیمی زایلاناز بتاگلوکاناز بر انرژی قابل سوخت و ساز ظاهری ذرت، گندم و تریتیکاله در جوجه های گوشتی (چکیده)
24 - اثر مکمل آنزیمی بر انرژی قابل سوخت و ساز ظاهری جو بدون پوشینه در جوجه های گوشتی (چکیده)
25 - اثر زمان دسترسی به خوراک پس از هچ بر جذب زرده و وزن دستگاه گوارش جوجه های گوشتی (چکیده)
26 - اثر زمان دسترسی به خوراک پس از هچ بر عملکرد جوجه های گوشتی (چکیده)
27 - اثر پودر برگ رزماری بر عملکرد و متابولیت های خونی بلدرچین ژاپنی (چکیده)
28 - اثر جایگزینی تریتیکاله با و بدون مکمل آنزیمی در جیره بر عملکرد بلدرچین ژاپنی (Coturnix coturnix japonica) (چکیده)
29 - مقایسه مدل های رگرسیونی و شبکه های عصبی مصنوعی در پیش بینی عملکرد تولیدی مرغان تخمگذار (چکیده)
30 - تاثیر عصاره هیدروالکلی رزماری بر عملکرد تولیدی و کیفیت تخم مرغ در مرغان تخم گذار (چکیده)
31 - اثر جایگزینی تریتیکاله و مکمل آنزیمی (زایلاناز-بتاگلوکاناز) در جیره رشد بر عملکرد، وزن نسبی اندام های گوارشی، چسبندگی محتویات و ریخت شناسی روده جوجه های گوشتی (چکیده)
32 - بازکاوی ملاک تقسیم فقها به اخباریان و اصولیان (چکیده)
33 - اثر زمان شروع به تغذیه پس از هچ بر رشد، وزن نسبی اندام های گوارشی و جذب زرده ی بلدرچین ژاپنی (چکیده)
34 - اثر زمان تغذیه ی اولیه بر عملکرد، طول و وزن نسبی اندام های گوارشی بلدرچین (چکیده)
35 - اثرگوانیدینواستیک اسید در جیره های آغازین گندم–سویا بر عملکرد و وزن نسبی اجزای لاشه جوجه‌های گوشتی (چکیده)
36 - اثر چای سبز بر عملکرد و متابولیت های خونی بلدرچین ژاپنی (چکیده)
37 - تاثیر عصاره رزماری بر عملکرد تولیدی و کیفیت تخم مرغ مرغان تخمگذار (چکیده)
38 - نقدی بر نظریه «جمع بین مفترقات و تفریق مجتمعات در شرع» (چکیده)
39 - بررسی تاثیر سطوح مختلف پودر سیر بر فاکتورهای خونی بلدرچین ژاپنی (چکیده)
40 - تاثیر سطوح مختلف پودر سیر بر عملکرد و ترکیب لاشه بلدرچین ژاپنی (چکیده)
41 - Relationship of chemical composition and metabolisable energy of triticale for poultry (چکیده)
42 - Effect of triticale on blood chemistry and performance of commercial growing turkeys (چکیده)
43 - ارزیابی اثر افزودن آنزیم فیتاز میکروبی بر انرژی قابل متابولیسم ظاهری و فسفر قابل دسترس تریتیکاله (چکیده)
44 - اثر استفاده از سطوح مختلف پودر آب پنیر و پری بیوتیک بر غلظت لپیدهای خونی جوجه های گوشتی (چکیده)
45 - اثر استفاده از سطوح مختلف پودر آب پنیر و پری بیوتیک بر عملکرد و راندمان لاشه جوجه های گوشتی (چکیده)
46 - Education can improve broiler performance traits (چکیده)
47 - Effect of split diets on laying performance and egg quality of hens during the late laying period by manipulating the time of access to calcium and phosphorus (چکیده)
48 - بررسی اثر پودر چربی، اسیدهای آمینه گوگرد دار و سولفات سدیم بر عملکرد جوجه های گوشتی (چکیده)
49 - جستاری در شرکت وجوه از منظر مذاهب اسلامی (چکیده)
50 - اثر سطوح تریتیکاله و مکمل آنزیمی در جیره آغازین بر عملکرد، مورفولوژی دستگاه گوارش و متابولیت های خونی جوجه های گوشتی (چکیده)
51 - اثر مکمل آنزیمی بر انرژی قابل متابولیسم ذرت، گندم و تریتیکاله با استفاده از روشهای جمع آوری کل مدفوع و نشانگر در جوجههای گوشتی (چکیده)
52 - پالینواستراتیگرافی و محیط دیرینه سازند سرچشمه در برش چینه شناسی انجیر بلاغ، شرق حوضه رسوبی کپه داغ (چکیده)
53 - اثر اکوتوریسم بر تنوع زیستی گونه های گیاهی در پارک ملی تندوره (چکیده)
54 - بررسی اثر رقم، منطقه کشت و مکمل آنزیمی بر انرژی قابل سوخت وساز تریتیکاله (چکیده)
55 - Palynofacies and Paleoenvironmental of the Sarcheshmeh formation at Anjirbolagh section east of Kopet- Dagh (northeast of Mashhad, Iran) (چکیده)
56 - The Effect of Triticale and Enzyme in Finisher Diet on Performance, Gut Morphology and Blood Chemistry of Broiler Chickens (چکیده)
57 - Effect of Triticale on Performance and Blood Chemistry of Commercial Growing Turkeys (چکیده)
58 - بررسی اثر پودر چربی، اسیدهای آمینه گوگرد دار و سولفات سدیم بر عملکرد جوجه های گوشتی (چکیده)
59 - ارزیابی اثر افزودن آنزیم فیتاز میکروبی بر انرژی قابل هضم ظاهری و فسفر قابل دسترس تریتیکاله (چکیده)
60 - Effect of triticale on blood chemistry and performance of commercial growing turkeys (چکیده)
61 - Relationship of Chemical Composition and Metabolisable Energy of Triticale for Poultry (چکیده)
62 - مطالعه ماکروفسیلهای سازند سرچشمه در برش انجیربلاغ (شمال شرق مشهد) (چکیده)
63 - پالینواستراتیگرافی سازند سرچشمه در برش انجیر بلاغ شرق کپه داغ (چکیده)
64 - Long-Term Effects of Oxymetholone vs. Testosterone with or Without ZnSO4 on Growth Performance of Turkey Chicks (چکیده)
65 - Effect of Triticale Replacement and Enzyme Supplementation on Performance and Blood Chemistry of Broiler Chickens (چکیده)
66 - Comparing critical thinking of nursing students studying in different years of the baccalaureate program (چکیده)
67 - اثرات فیزیولوژیکی ویتامین E و سلنیوم بر سیستم ایمنی , ورم پستان مزمن و فعالیتهای تولید مثلی در گاو هلشتاین (چکیده)
لینک های پیشنهادی

 

30 جستجوی اخیر