همایش ملی آبزیان , 2012-12-20

عنوان : ( کاربرد پرتودهی در بهبود کیفیت فرآورده های شیلاتی )

نویسندگان: محمد حسن کمانی , امید صفری , امیر ایزد پناهی , سوگل مظلوم ,
فایل: Full Text

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

فرآورده های دریایی جزء فسادپذیرترین محصولات در مقایسه با سایر مواد غذایی می باشند. شناسایی روش های بالقوه و پایدار فرآوری محصولات شیلاتی با کمک انرژی هسته ای جهت دستیابی به دانش بومی ارزشمند، امری ضروری در چشم انداز ایران 1404 مطرح می باشد.

کلمات کلیدی

, ازن, فساد, فرآورده های شیلاتی, امنیت غذایی, بهینه سازی
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1032072,
author = {محمد حسن کمانی and صفری, امید and امیر ایزد پناهی and سوگل مظلوم},
title = {کاربرد پرتودهی در بهبود کیفیت فرآورده های شیلاتی},
booktitle = {همایش ملی آبزیان},
year = {2012},
location = {بوشهر, ايران},
keywords = {ازن، فساد، فرآورده های شیلاتی، امنیت غذایی، بهینه سازی},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T کاربرد پرتودهی در بهبود کیفیت فرآورده های شیلاتی
%A محمد حسن کمانی
%A صفری, امید
%A امیر ایزد پناهی
%A سوگل مظلوم
%J همایش ملی آبزیان
%D 2012

[Download]