همایش ملی آبزیان , 2012-12-20

عنوان : ( بررسی امکان استفاده از ترکیبات آنتی اکسیدانی فرآورده های گیاهی با هدف بهبود کیفیت محصولات شیلاتی )

نویسندگان: محمد حسن کمانی , امید صفری , امیر ایزد پناهی , سوگل مظلوم ,
فایل: Full Text

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

بافت ماهی در مقایسه با بافت پستانداران و پرندگان به دلیل داشتن مقدار قابل توجهی اسیدهای چرب با چند پیوند دوگانه و اکسایش آن ها بعد از مرگ، سریعتر دچار فساد می گردد. با توجه به توسعه توجه عمومی به مصرف محصولات ارگانیک و مباحث مربوط به ایمنی زیستی، یکی از چالش های پیش روی صنعت، شناسایی پتانسیل آنتی بیوتیکی، آنتی اکسیدانی و پروبیوتیکی گیاهان بومی دارویی می باشد.

کلمات کلیدی

, فرآورده های شیلاتی, گیاهان دارویی, فساد, آنتی اکسیدان, عصاره
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1032073,
author = {محمد حسن کمانی and صفری, امید and امیر ایزد پناهی and سوگل مظلوم},
title = {بررسی امکان استفاده از ترکیبات آنتی اکسیدانی فرآورده های گیاهی با هدف بهبود کیفیت محصولات شیلاتی},
booktitle = {همایش ملی آبزیان},
year = {2012},
location = {بوشهر, ايران},
keywords = {فرآورده های شیلاتی، گیاهان دارویی، فساد، آنتی اکسیدان، عصاره},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T بررسی امکان استفاده از ترکیبات آنتی اکسیدانی فرآورده های گیاهی با هدف بهبود کیفیت محصولات شیلاتی
%A محمد حسن کمانی
%A صفری, امید
%A امیر ایزد پناهی
%A سوگل مظلوم
%J همایش ملی آبزیان
%D 2012

[Download]