بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , 2013-10-29

عنوان : ( استفاده از باکتریوسین ها به عنوان نگهدارنده های طبیعی و ایمن در فراورده های غذایی )

نویسندگان: حسین زنگانه , فخری شهیدی , سید علی مرتضوی , محمدرضا عدالتیان دوم , الناز میلانی ,
فایل: Full Text

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

باکتریوسین ها پپتیدها ی ریبوزومی سنتز کننده و غیر سمی هستند که توسط باکتری های اسید لاکتیک تولید می شوند.

کلمات کلیدی

, باکتریوسین, نگهدارنده های طبیعی, استخراج, خالص سازی
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1037060,
author = {زنگانه, حسین and شهیدی, فخری and مرتضوی, سید علی and عدالتیان دوم, محمدرضا and الناز میلانی},
title = {استفاده از باکتریوسین ها به عنوان نگهدارنده های طبیعی و ایمن در فراورده های غذایی},
booktitle = {بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران},
year = {2013},
location = {شیراز, ايران},
keywords = {باکتریوسین، نگهدارنده های طبیعی،استخراج، خالص سازی},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T استفاده از باکتریوسین ها به عنوان نگهدارنده های طبیعی و ایمن در فراورده های غذایی
%A زنگانه, حسین
%A شهیدی, فخری
%A مرتضوی, سید علی
%A عدالتیان دوم, محمدرضا
%A الناز میلانی
%J بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
%D 2013

[Download]