بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , 2013-10-29

عنوان : ( بررسی مقاومت انتروکوکوس های ایزوله شده از پنیر سنتی کردی به آنتی بیوتیک های رایج و فعالیت همولیتیکی و ژلاتینازی آنها )

نویسندگان: حسین زنگانه , فخری شهیدی , سید علی مرتضوی , محمدرضا عدالتیان دوم , الناز میلانی ,
فایل: Full Text

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

انتروکوکوس ها باکتری های غالب در بسیاری از مواد غذایی از جمله سبزیها ، فراورده های غذایی و گوشتی هستند.

کلمات کلیدی

, انتروکوکوس, مقاومت به آنتی بیوتیک, فعالیت همولیتیکی
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1037061,
author = {زنگانه, حسین and شهیدی, فخری and مرتضوی, سید علی and عدالتیان دوم, محمدرضا and الناز میلانی},
title = {بررسی مقاومت انتروکوکوس های ایزوله شده از پنیر سنتی کردی به آنتی بیوتیک های رایج و فعالیت همولیتیکی و ژلاتینازی آنها},
booktitle = {بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران},
year = {2013},
location = {شیراز, ايران},
keywords = {انتروکوکوس، مقاومت به آنتی بیوتیک،فعالیت همولیتیکی},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T بررسی مقاومت انتروکوکوس های ایزوله شده از پنیر سنتی کردی به آنتی بیوتیک های رایج و فعالیت همولیتیکی و ژلاتینازی آنها
%A زنگانه, حسین
%A شهیدی, فخری
%A مرتضوی, سید علی
%A عدالتیان دوم, محمدرضا
%A الناز میلانی
%J بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
%D 2013

[Download]