دومین همایش ملی علوم و صنایع غذیی , 2013-04-29

عنوان : ( روغن هسته انار: مروری بر خواص و روش های استخراج )

نویسندگان: عاطفه فرهمند , محمدحسین حدادخداپرست ,
فایل: Full Text

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

انار با نام علمی Punica granatum در محدوده کویر مرکزی ایران به فراوانی یافت می گردد. هسته انار به طور متوسط دارای 25 درصد چربی است. این روغن حاوی اسیدهای چرب کنژوگه مانند اسید لینولنیک کنژوگه (CLA ) است که به علت داشتن پیوندهای دوگانه متناوب، برای مقابله با انواع سرطان ، چاقی مفرط و بیماری های قلبی توصیه می گردد.در این پژوهش ، به بررسی خواص متفاوت روغن هسته انار و روشهای استخراج از جمله استخراج به کمک سیال فوق بحرانی، فرآوری با امواج فراصوت و استخراج با هگزان فوق داغ پرداخته شد. با توجه به خواص ویژه درمانی روغن هسته انار و هم چنین ضایعات فراوان کارخانه های تولید آب وکنستانتره انار در ایران به عنوان بزرگترین تولید کننده انار جهان، امید است شاهد گسترش مصرف این روغن باشیم.

کلمات کلیدی

, هسته انار, استخراج روغن , آنتی اکسیدان , ضد سرطان , خواص فیزیکوشیمیایی
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1039978,
author = {فرهمند, عاطفه and حدادخداپرست, محمدحسین},
title = {روغن هسته انار: مروری بر خواص و روش های استخراج},
booktitle = {دومین همایش ملی علوم و صنایع غذیی},
year = {2013},
location = {ايران},
keywords = {هسته انار، استخراج روغن ، آنتی اکسیدان ، ضد سرطان ، خواص فیزیکوشیمیایی},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T روغن هسته انار: مروری بر خواص و روش های استخراج
%A فرهمند, عاطفه
%A حدادخداپرست, محمدحسین
%J دومین همایش ملی علوم و صنایع غذیی
%D 2013

[Download]