همایش ملی توسعه پرورش شتر ایران , 2014-04-17

عنوان : ( مطالعه پتانسیل تکنولوژیکی انتروکوکوس های جداشده از شیر شتر ایران برای استفاده در صنعت غذا )

نویسندگان: نفیسه دعوتی , سعید زیبایی , فریده طباطبائی یزدی , فخری شهیدی , محمدرضا عدالتیان دوم ,
فایل: Full Text

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

از گذشته تا به امروز باکتری های اسید لاکتیک نقش مهمی در ایجاد طعم ، عطر و بافت ، افزایش زمان ماندگاری و بهبود ارزش تغذیه ای و خواص درمانی محصولات تخمیری لبنی داشته اند.

کلمات کلیدی

, انتروکوکوس, پتانسیل تکنولوژیکی, شیر شتر
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1041041,
author = {دعوتی, نفیسه and سعید زیبایی and طباطبائی یزدی, فریده and شهیدی, فخری and عدالتیان دوم, محمدرضا},
title = {مطالعه پتانسیل تکنولوژیکی انتروکوکوس های جداشده از شیر شتر ایران برای استفاده در صنعت غذا},
booktitle = {همایش ملی توسعه پرورش شتر ایران},
year = {2014},
location = {گنبد کاووس, ايران},
keywords = {انتروکوکوس، پتانسیل تکنولوژیکی، شیر شتر},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T مطالعه پتانسیل تکنولوژیکی انتروکوکوس های جداشده از شیر شتر ایران برای استفاده در صنعت غذا
%A دعوتی, نفیسه
%A سعید زیبایی
%A طباطبائی یزدی, فریده
%A شهیدی, فخری
%A عدالتیان دوم, محمدرضا
%J همایش ملی توسعه پرورش شتر ایران
%D 2014

[Download]