عنوان : ( بررسی تاثیر عناصر روی و منگنز بر عملکرد و درصد پروتئین و نشاسته سیب زمینی رقم اسپریت (Solanumtubresumvar Sprit) )
نویسندگان: مریم خداویسی , رضا خراسانی , علیرضا آستارائی ,بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست
چکیده
سیبزمینی یکی از مهمترین محصولات غدهای است که از نظر اقتصادی و ارزش غذایی اهمیت بسیار بالایی دارد دستیابی به عملکرد و ارزش تغذیهای در آن علاوه بر استفاده از رقم مناسب، مستلزم وجود مقدار کافی و متعادل عناصر غذایی در خاک است. به منظور بررسی تاثیر عناصر روی، منگنز و فسفر بر روی عملکرد و صفات کیفی سیبزمینی آزمایشی بهصورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک کامل تصادفی شامل سه سطح منگنز (0، 1 و5 میلیگرم بر کیلوگرم) و سه سطح روی(10، 15 و 20 میلیگرم بر کیلو گرم) در سه تکرار انجام شد. منابع کودی به صورت خاکی، قبل از کاشت مورد استفاده قرار گرفت. نتایج آزمایش نشان داد که عملکرد، درصد پروتئین و درصد نشاسته غدهها در بالاترین سطح این عناصر افزایش بیشتری نسبت به سطوح پایینتر پیدا کرده است.
کلمات کلیدی
, روی, سیبزمینی, منگنز, درصد نشاسته@inproceedings{paperid:1050259,
author = {خداویسی, مریم and خراسانی, رضا and آستارائی, علیرضا},
title = {بررسی تاثیر عناصر روی و منگنز بر عملکرد و درصد پروتئین و نشاسته سیب زمینی رقم اسپریت (Solanumtubresumvar Sprit)},
booktitle = {هشتمین همایش ملی یافته های پژوهشی کشاورزی},
year = {2015},
location = {سنندج, ايران},
keywords = {روی، سیبزمینی، منگنز، درصد نشاسته},
}
%0 Conference Proceedings
%T بررسی تاثیر عناصر روی و منگنز بر عملکرد و درصد پروتئین و نشاسته سیب زمینی رقم اسپریت (Solanumtubresumvar Sprit)
%A خداویسی, مریم
%A خراسانی, رضا
%A آستارائی, علیرضا
%J هشتمین همایش ملی یافته های پژوهشی کشاورزی
%D 2015