The First International Congress on Healthy Agriculture, Nutrition and Community , 2015-02-19

عنوان : ( ارزیابی انتشار گازهای گلخانه¬ای نظام¬های تولید پسته (مطالعه موردی: استان خراسان) )

نویسندگان: سرور خرم دل , شرکت شباهنگ - جواد , افسانه امین غفوری , عاطفه قلیزادگان احسان آباد ,
فایل:

بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

هدف از این تحقیق، برآورد میزان انتشار گازهای گلخانه¬ای برای نظام های تولید پسته در استان خراسان بود. جهت برآورد میزان انتشار گازهای گلخانه¬ای و پتانسیل گرمایش جهانی، سطح زیر کشت پسته طی سال زراعی 93-1392 و میزان مصرف نهاده‏های شیمیایی تعیین گردید. میزان انتشار گازهای گلخانه‏ای دی اکسید کربن (CO2)، اکسید نیتروژن (N2O) و متان (CH4) با استفاده از ضرایب انتشار محاسبه شد. نتایج نشان داد که بیشترین مجموع انتشار انواع گازهای گلخانه¬ای شامل CO2، N2O و CH4 مربوط به نیتروژن با 94/1 تن دی اکسید کربن بود و کمترین میزان برای کود دامی با 6-10×662/4 تن دی اکسید کربن محاسبه شد. بدین¬ترتیب، کاهش مصرف کودهای شیمیایی و افزایش مصرف انواع نهاده¬های آلی را می¬توان به عنوان راهکاری اکولوژیک در مدیریت پایدار بوم¬نظام¬های زراعی مدنظر قرار داد که از طریق کاهش انتشار گازهای گلخانه¬ای، تغییر اقلیم را نیز تحت تأثیر قرار می¬دهد.

کلمات کلیدی

, انتشار گازهای گلخانه¬ای, تغییر اقلیم, دی اکسید کربن, گرمایش
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1054574,
author = {خرم دل, سرور and شباهنگ - جواد , شرکت and امین غفوری, افسانه and قلیزادگان احسان آباد, عاطفه},
title = {ارزیابی انتشار گازهای گلخانه¬ای نظام¬های تولید پسته (مطالعه موردی: استان خراسان)},
booktitle = {The First International Congress on Healthy Agriculture, Nutrition and Community},
year = {2015},
location = {Tehran, ايران},
keywords = {انتشار گازهای گلخانه¬ای، تغییر اقلیم، دی اکسید کربن، گرمایش جهانی},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T ارزیابی انتشار گازهای گلخانه¬ای نظام¬های تولید پسته (مطالعه موردی: استان خراسان)
%A خرم دل, سرور
%A شباهنگ - جواد , شرکت
%A امین غفوری, افسانه
%A قلیزادگان احسان آباد, عاطفه
%J The First International Congress on Healthy Agriculture, Nutrition and Community
%D 2015

[Download]