دومین کنگره سراسری در مسیر توسعه علوم کشاورزی و منابع طبیعی , 2016-05-11

عنوان : ( بررسی اثرات احتمالی اعمال فرایند فشار بالا بر روی ساختار و مورفولوژی مواد بسته-بندی )

نویسندگان: فاطمه صادقی , ناصر صداقت ,

بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

استفاده از فرآوری مواد غذایی توسط فشار بالا، به عنوان یک روش نوین نگهداری مواد غذایی در حال افزایش است. افزایش فشار و دمای ایجاد شده در فرایند ممکن است بر ساختار پلیمر بسته¬بندی تاثیر قابل توجهی داشته باشد. بنابراین انتخاب مواد بسته-بندی بسیار حائز اهمیت است. زیرا بسته¬بندی باید در مقابل فشار، انعطاف¬پذیری لازم را داشته و یکپارچگی خود را حفظ کند. مقاله حاضر مروری بر تحقیقات اخیر انجام شده در زمینه تغییر ویژگی¬های مواد بسته¬بندی طی فرایند فشار بالا است که در سه حوزه خواص مکانیکی، ممانعت¬کنندگی و مهاجرت تفکیک شده است.

کلمات کلیدی

, فرایند فشار بالا, بسته¬بندی مواد غذایی, مهاجرت, ممانعت¬کنندگی و خواص مکانیکی
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1056804,
author = {صادقی, فاطمه and صداقت, ناصر},
title = {بررسی اثرات احتمالی اعمال فرایند فشار بالا بر روی ساختار و مورفولوژی مواد بسته-بندی},
booktitle = {دومین کنگره سراسری در مسیر توسعه علوم کشاورزی و منابع طبیعی},
year = {2016},
location = {گرگان, ايران},
keywords = {فرایند فشار بالا، بسته¬بندی مواد غذایی، مهاجرت، ممانعت¬کنندگی و خواص مکانیکی},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T بررسی اثرات احتمالی اعمال فرایند فشار بالا بر روی ساختار و مورفولوژی مواد بسته-بندی
%A صادقی, فاطمه
%A صداقت, ناصر
%J دومین کنگره سراسری در مسیر توسعه علوم کشاورزی و منابع طبیعی
%D 2016

[Download]