اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی صنایع غذایی , 2016-10-18

عنوان : ( تاثیر باکتریهای پروبیوتیک درکاهش آلرژی های غذایی )

نویسندگان: زینب جادری , فریده طباطبائی یزدی , سید علی مرتضوی ,

بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

آلرژی غذایی شرایطی است که فرد نسبت به ترکیبات غذایی خاص مانند ، آنتی ژنها، پروتئینها یا مولکولهای بزرگ موجود در غذا حساسیت پیدا کرده و موجب واکنش سیستم ایمنی بطور خفیف یا شدید می گردد که حتی ممکن است باعث حملههای آنافیلاکتیک )شوک حساسیتی( شده و در نهایت منجر به مرگ شود. این حملهها گاهی به قدری شدید است که راه عبور هوای تنفسی بسته میشود. مواد غذایی مانند بادام زمینی ، غذاهای دریایی، شیر و تخم مرغ از منابعی هستند که در برخی افراد موجب حساسیت بالا شده و علائم آلرژی درآنها ممکن است ظاهر گردد. امروزه روش های موثر و کم عارضه پیشگیری و درمان آلرژی مورد توجه قرار گرفته ، که در این راستا استفاده از باکتریهای پروبیوتیک از اهمیت خاصی برخوردار بوده، و در ارتقاء سلامت افراد نقش زیادی دارند . به دلیل مزایای فراوان بالقوه ، به ویژه در درمان اسهال، کاهش کلسترول بالا، درماتیت آتوپیک، اگزما و اختلالات گوارشی از طریق تقویت سیستم ایمنی بدن حائز اهمیت هستند ، پروبیوتیک ها باتاثیر مثبت بر سیستم ایمنی بدن می توانند موجب کاهش علائم و پیشگیری از آلرژی غذایی گردند . مقاله حاضر به بررسی پیشرفت های اخیر در درمان آلرژی غذایی از طریق به کارگیری پروبیوتیک ها و یا سینبیوتیک ها می پردازد . نتایج حاصل از چندین گزارش بسیار امیدوارکننده نشان می دهد آنها می توانند دستگاه ایمنی را تحت تاثیر قرار داده و از بروز آلرژی جلوگیری کنند

کلمات کلیدی

, پروبیوتیک , سینبیوتیک , آلرژی غذایی , سیستم ایمنی , آنافیلاکتیک
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1060444,
author = {جادری, زینب and طباطبائی یزدی, فریده and مرتضوی, سید علی},
title = {تاثیر باکتریهای پروبیوتیک درکاهش آلرژی های غذایی},
booktitle = {اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی صنایع غذایی},
year = {2016},
location = {ايران},
keywords = {پروبیوتیک ، سینبیوتیک ، آلرژی غذایی ، سیستم ایمنی ،آنافیلاکتیک},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T تاثیر باکتریهای پروبیوتیک درکاهش آلرژی های غذایی
%A جادری, زینب
%A طباطبائی یزدی, فریده
%A مرتضوی, سید علی
%J اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی صنایع غذایی
%D 2016

[Download]