اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی صنایع غذایی , 2016-10-18

عنوان : ( کاربرد باکتریوفاژها در بیوکنترل پاتوژن های مواد غذایی )

نویسندگان: زینب جادری , فریده طباطبائی یزدی , سید علی مرتضوی ,

بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

با افزایش میزان شیوع بیماری های منتقله از طریق غذا ، موجب شده که هرساله مرگ و میر قابل توجهی در سراسر جهان رخ دهد . بر طبق اعلام سازمان کنترل و پیشگیری از بیماری ها ، عفونت های انتقال یافته از طریق غذا در اغلب کشورها پر هزینه بوده و در عین اینکه قابل پیشگیری است یکی از نگرانی های مهم به شمار میرود . با وجود افزایش آگاهی و شرایط بهداشتی در بیشتر جوامع غربی، میزان شیوع بیماری های ناشی از غذا ثابت باقی مانده ویا حتی گسترش یافته است. بنابراین نیاز به توسعه روشهای جدید برای تشخیص و کنترل این عوامل که سریع و قابل اعتماد باشند ، لازم است . باکتریوفاژها می توانند برای کنترل عوامل بیماری زا در مواد غذایی در تمام مراحل تولید به طور پیوسته از مزرعه تا سفره در زنجیره غذایی مورد استفاده قرار گیرند . قبل ازمرحله برداشت ، برای کنترل پاتوژن های مواد غذایی ، فاژ تراپی می تواند جهت جلوگیری و کاهش فعالیت آنها استفاده شود. فاژها همچنین به عنوان عوامل بیوکنترلی در مهار پاتوژن های ناشی از مواد غذایی پس از برداشت در محصولات گوشتی تازه وغذاهای فرآوری شده استفاده می شوند

کلمات کلیدی

, پاتوژن ها, باکتریوفاژها , بیوکنترل, فاژتراپی
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1060445,
author = {جادری, زینب and طباطبائی یزدی, فریده and مرتضوی, سید علی},
title = {کاربرد باکتریوفاژها در بیوکنترل پاتوژن های مواد غذایی},
booktitle = {اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی صنایع غذایی},
year = {2016},
location = {ايران},
keywords = {پاتوژن ها، باکتریوفاژها ، بیوکنترل، فاژتراپی},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T کاربرد باکتریوفاژها در بیوکنترل پاتوژن های مواد غذایی
%A جادری, زینب
%A طباطبائی یزدی, فریده
%A مرتضوی, سید علی
%J اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی صنایع غذایی
%D 2016

[Download]