پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (12), شماره (5), سال (2017-1) , صفحات (663-677)

عنوان : ( تأثیر غلظتهای مختلف گلیسرول بر ویژگی های فیلم ترکیبی بر پایه پلی وینیل الکل - صمغ قدومه شیرازی )

نویسندگان: لیلا منجذب مرودشتی , مسعود یاورمنش , آرش کوچکی ,
فایل: Full Text

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

فیلم زیست تخریب پذیر ترکیبی با استفاده از پلی وینیل الکل- صمغ قدومه شیرازی با نسبت 60 به 40 با افزودن شش غلظت مختلف گلیسرول(70%-20 ) به روش قالب گیری ساخته شد.

کلمات کلیدی

, پلی وینیل الکل, صمغ قدومه شیرازی, گلیسرول, فیلم زیست تخریب پذیر
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@article{paperid:1061618,
author = {منجذب مرودشتی, لیلا and یاورمنش, مسعود and کوچکی, آرش},
title = {تأثیر غلظتهای مختلف گلیسرول بر ویژگی های فیلم ترکیبی بر پایه پلی وینیل الکل - صمغ قدومه شیرازی},
journal = {پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران},
year = {2017},
volume = {12},
number = {5},
month = {January},
issn = {1735-4161},
pages = {663--677},
numpages = {14},
keywords = {پلی وینیل الکل، صمغ قدومه شیرازی، گلیسرول، فیلم زیست تخریب پذیر},
}

[Download]

%0 Journal Article
%T تأثیر غلظتهای مختلف گلیسرول بر ویژگی های فیلم ترکیبی بر پایه پلی وینیل الکل - صمغ قدومه شیرازی
%A منجذب مرودشتی, لیلا
%A یاورمنش, مسعود
%A کوچکی, آرش
%J پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران
%@ 1735-4161
%D 2017

[Download]