اولین کنفرانس ملی صنایع غذایی و ایده های برتر , 2017-01-12

عنوان : ( فیلم ها و پوشش های امولسیونی: اجزا، ساختار، کاربردها )

نویسندگان: بهناز طوقی عشقی , ناصر صداقت , مسعود تقی زاده ,

بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

با توجه به گرایش مردم به سبک زندگی سالم و افزایش آگاهی مصرف کنندگان محصولات غذایی، نیاز به تحقیقات گسترده ای در مورد تکنیک های جدید افزایش ماندگاری و عمر مفید مواد خوراکی بدون استفاده از ترکیبات نگهدارنده احساس می شود. فیلم ها و پوشش های خوراکی به دلیل توانایی در بهبود کیفیت جهانی غذا، بصورت خاص، در نگهداری مواد غذایی مورد توجه واقع شده اند. با ایجاد تغییر در ترکیبات اصلی ماتریکس بیوپلیمری تشکیل دهنده ی فیلم، می توان ویژگی های مکانیکی و نفوذ پذیری آن را با ایجاد ساختارهای مرکب که قادر هستند معایب فیلم را به حداقل برسانند بهبود بخشید. پژوهش در زمینه ی فیلم ها و پوشش های کامپوزیت در سال های اخیر توجهات بسیاری از محققین را بخود جلب کرده است. در مقاله ی حاضر، در باره ی کاربرد بالقوه ی فیلم ها و پوشش های امولسیونی در مواد غذایی، روش های آماده سازی و خواص مکانیکی آنها بحث شده است. چربی ها معمولا به دلیل ایجاد خاصیت آبگریزی و نتیجتا کاهش جذب رطوبت، به محلول تشکیل دهنده ی فیلم ها و پوشش های خوراکی اضافه می شوند و تولید فیلم های امولسیونی می نمایند. طیف گسترده ای از ترکیبات لیپیدی برای این منظور بکار می روند از جمله موم های طبیعی، رزین ها، اسید گلیسیرید ها، اسید ها ی چرب و روغن های گیاهی. تولید فیلم های کامپوزیت خوراکی امولسیونی از هیدروکلوئیدها و لیپید ها منجر به تولید محصولی با کیفیت کاربردی مناسب تر به خصوص بهبود ویژگی های ممانعتی نسبت به بخار آب در مقایسه با فیلم ها و پوشش ها بر پایه ی یک ترکیب می شود. بطور کلی، برای بهبود کاربرد فیلم ها و پوشش ها ی خوراکی نیاز به تحقیقات بیشتری بویژه از لحاظ ویژگی های حسی برای هر محصول خاص احساس می شود

کلمات کلیدی

, فیلم خوراکی, پوشش خوراکی, فیلم امواسیونی, فیلم مرکب, لیپید
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1063508,
author = {طوقی عشقی, بهناز and صداقت, ناصر and تقی زاده, مسعود},
title = {فیلم ها و پوشش های امولسیونی: اجزا، ساختار، کاربردها},
booktitle = {اولین کنفرانس ملی صنایع غذایی و ایده های برتر},
year = {2017},
location = {شیراز, ايران},
keywords = {فیلم خوراکی، پوشش خوراکی، فیلم امواسیونی، فیلم مرکب، لیپید},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T فیلم ها و پوشش های امولسیونی: اجزا، ساختار، کاربردها
%A طوقی عشقی, بهناز
%A صداقت, ناصر
%A تقی زاده, مسعود
%J اولین کنفرانس ملی صنایع غذایی و ایده های برتر
%D 2017

[Download]