نخستین کنگره دانشجویی صنایع غذایی ایران , 2017-03-07

عنوان : ( کاربرد پوشش خوراکی کربوکسی متیل سلولز و بسته‌بندی اتمسفر اصلاح شده در بهبود ماندگاری میوه‏ها و سبزیجات تازه )

نویسندگان: حانیه افسیج , ناصر صداقت , محمد صفریان ,

بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

پوشش‏های خوراکی لایه‌های نازکی از موادی هستند که مانع انتقال رطوبت، اکسیژن و مواد حل شده در غذا می‌شوند و می‌توانند توسط مصرف‌کننده خورده شوند و استفاده از آن‌ها به دلیل دارا بودن مواد طبیعی و عدم ایجاد آلودگی‌های زیست محیطی در حال افزایش است. ماندگاری و کیفیت میوه‌ها و سبزیجات به وسیله عوامل متعددی مانند از دست دادن رطوبت، قهوه‌ای شدن آنزیمی، نابودی بافت، فرآیندهای رسیدن، تغییرات رنگ و رشد میکروبی کاهش می‌یابد. پوشش‌های خوراکی با حداقل پردازش به منظور کاهش این اثرات زیان بار استفاده می‌شوند. مانع نیمه تراوای ارائه شده توسط پوشش‌های خوراکی با هدف گسترش عمر مفید از جمله کاهش از دست دادن رطوبت، خروج املاح، تبادل گاز، تنفس، میزان واکنش‌های اکسیداتیو، بهبود ظاهر محصول و... را به دنبال دارد. استفاده از پوشش‌های خوراکی یکی از روش‌های نو آورانه برای گسترش عمر مفید میوه‌ها و سبزیجات می‌باشد چرا که به عنوان یک مانع در برابر انتقال گاز عمل می‌کند و اثرات مشابه ذخیره سازی تحت اتمسفر کنترل شده را نشان می‌دهد. در این مقاله مروری، مثال هایی از کاربرد بسته‌بندی اتمسفر اصلاح شده و پوشش خوراکی کربوکسی متیل سلولز به منظور افزایش مدت ماندگاری میوه‌ها و سبزیجات آورده شده است.

کلمات کلیدی

, پوشش خوراکی, کربوکسی متیل سلولز, ماندگاری, میوه‌ها و سبزیجات
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@inproceedings{paperid:1063983,
author = {افسیج, حانیه and صداقت, ناصر and محمد صفریان},
title = {کاربرد پوشش خوراکی کربوکسی متیل سلولز و بسته‌بندی اتمسفر اصلاح شده در بهبود ماندگاری میوه‏ها و سبزیجات تازه},
booktitle = {نخستین کنگره دانشجویی صنایع غذایی ایران},
year = {2017},
location = {رشت, ايران},
keywords = {پوشش خوراکی، کربوکسی متیل سلولز، ماندگاری، میوه‌ها و سبزیجات},
}

[Download]

%0 Conference Proceedings
%T کاربرد پوشش خوراکی کربوکسی متیل سلولز و بسته‌بندی اتمسفر اصلاح شده در بهبود ماندگاری میوه‏ها و سبزیجات تازه
%A افسیج, حانیه
%A صداقت, ناصر
%A محمد صفریان
%J نخستین کنگره دانشجویی صنایع غذایی ایران
%D 2017

[Download]