پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی, دوره (12), شماره (5), سال (2017-1) , صفحات (639-651)

عنوان : ( ریزپوشانی روغن نعناع با استفاد از نشاسته اصلاح شده )

نویسندگان: ستاره حسین زاده , آرام بستان , محمدحسین حدادخداپرست , محبت محبی ,

بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

ریزپوشانی روغن نعناع با استفاد از نشاسته اصلاح شده

کلمات کلیدی

ریزپوشانی روغن نعناع با استفاد از نشاسته اصلاح شده
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@article{paperid:1072635,
author = {حسین زاده, ستاره and آرام بستان and حدادخداپرست, محمدحسین and محبی, محبت},
title = {ریزپوشانی روغن نعناع با استفاد از نشاسته اصلاح شده},
journal = {پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی},
year = {2017},
volume = {12},
number = {5},
month = {January},
issn = {2252-0937},
pages = {639--651},
numpages = {12},
keywords = {ریزپوشانی روغن نعناع با استفاد از نشاسته اصلاح شده},
}

[Download]

%0 Journal Article
%T ریزپوشانی روغن نعناع با استفاد از نشاسته اصلاح شده
%A حسین زاده, ستاره
%A آرام بستان
%A حدادخداپرست, محمدحسین
%A محبی, محبت
%J پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
%@ 2252-0937
%D 2017

[Download]