علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (17), شماره (105), سال (2020-11) , صفحات (71-80)

عنوان : ( بررسی اثر دماهای خشک کردن و غلظت گلیسرول بر ویژگی های فیزیکی و مکانیکی فیلم ترکیبی صمغ دانه قدومه شهری-ایزوله پروتئین خلر )

نویسندگان: سیده الهام ابراهیمی , آرش کوچکی , محبت محبی , الناز میلانی ,

بر اساس تصمیم نویسنده مقاله دسترسی به متن کامل برای اعضای غیر دانشگاه ممکن نیست

استناددهی: BibTeX | EndNote

چکیده

در این پژوهش اثر غلظت های مختلف گلیسرول ( 60، 70 و 80 درصد) و دماهای مختلف خشک کردن (60،45 و 75 درجه سانتی گراد) بر ویژگی های فیزیکی و مکانیکی فیلم ترکیبی صمغ دانه قدومه شهری- ایزوله پروتئین خلر مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که مدت زمان خشک کردن محلول 75° کاهش و با افزایش غلظت گلیسرول از 60 به 70 درصد افزایش یافت. طول دوره خشک کردن برای نمونه های C 45° به C فیلم با افزایش دما از 75° حلالیت، جذب رطوبت، مقاومت نسبت به کشش کاهش و مدول C 45° به C حاوی 70 و 80 درصد گلیسرول تقریبا مشابه هم بود. با افزایش دما از الاستیسیته فیلم زیاد شد. درحالیکه با افزایش غلظت گلیسرول از 60 به 80 درصد حلالیت و جذب رطوبت افزایش و مقاومت نسبت به کشش و مدول الاستیسیته کاهش یافت.

کلمات کلیدی

خشک کردن؛ صمغ دانه قدومه شهری؛ پروتئین خلر؛ جذب رطوبت؛ مقاومت نسبت به کشش
برای دانلود از شناسه و رمز عبور پرتال پویا استفاده کنید.

@article{paperid:1081169,
author = {ابراهیمی, سیده الهام and کوچکی, آرش and محبی, محبت and الناز میلانی},
title = {بررسی اثر دماهای خشک کردن و غلظت گلیسرول بر ویژگی های فیزیکی و مکانیکی فیلم ترکیبی صمغ دانه قدومه شهری-ایزوله پروتئین خلر},
journal = {علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران},
year = {2020},
volume = {17},
number = {105},
month = {November},
issn = {2008-8787},
pages = {71--80},
numpages = {9},
keywords = {خشک کردن؛ صمغ دانه قدومه شهری؛ پروتئین خلر؛ جذب رطوبت؛ مقاومت نسبت به کشش},
}

[Download]

%0 Journal Article
%T بررسی اثر دماهای خشک کردن و غلظت گلیسرول بر ویژگی های فیزیکی و مکانیکی فیلم ترکیبی صمغ دانه قدومه شهری-ایزوله پروتئین خلر
%A ابراهیمی, سیده الهام
%A کوچکی, آرش
%A محبی, محبت
%A الناز میلانی
%J علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران
%@ 2008-8787
%D 2020

[Download]