مقالات ارائه شده در مجلات

فارسی

  1. آرش قیطران پور , محمد الهی , مسعود نجف نجفی , محبت محبی , بررسی اثر غنی سازی آرد گندم با ایزوله پروتئین سویا بر ویژگیهای کیفی دونات تولید شده از آن طی زمان نگهداری, پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی, دوره (3), شماره (4), سال (2014-12), صفحات (307-316)
  2. عبدالله همتیان سورکی , آرش کوچکی , محمد الهی , سیدمحمدعلی رضوی , بهینه یابی شرایط استخراج آبی بتاگلوکان از جو بدون پوشینه رقم لوت به روش سطح پاسخ, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (12), شماره (5), سال (2016-12), صفحات (572-587)
  3. وحید حکیم زاده , محمد الهی , سیدمحمود موسوی , سیدمحمدعلی رضوی , حذف ناخالصی های شکر خام نیشکر در فرآیند فراپالایش ارتقاء یافته با استفاده از عامل فعال سطحی غیریونی, پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی, دوره (2), شماره (4), سال (2014-3), صفحات (365-380)
  4. مصطفی شهیدی نوقابی , سیدمحمدعلی رضوی , سیدمحمود موسوی , محمد الهی , تاثیر پارامترهای عملیاتی بر کارایی فرآیند نانوفیلتراسیون آب پرس تفاله چغندرقند, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (45), شماره (11), سال (2014-12), صفحات (123-131)
  5. سارا کمالی , محمد الهی , مرضیه حسینی نژاد , مسعود یاورمنش , اثر اینولین استخراجی از منابع گیاهی متفاوت بر مقاومت به شرایط اسید معدی در دوگونه لاکتوباسیلوس, تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران, دوره (30), شماره (5), سال (2014-12), صفحات (780-792)
  6. عیسی جاهد , محمدحسین حدادخداپرست , محمد الهی , بررسی اثر بنتونیت و ژلاتین بر شاخص های تصفیه شربت خام چغندر قند به منظور تولید قند مایع, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (12), شماره (48), سال (2015-10), صفحات (175-190)
  7. فخرالدین صالحی , سیدمحمدعلی رضوی , محمد الهی , مصطفی شهیدی نوقابی , تصفیه فاضلاب حاصل از احیاء رزین تبادل یونی ستون های رنگبری صنعت قند با استفاده از فرآیند غشایی نانوفیلتراسیون, مهندسی بیوسیستم ایران, دوره (43), شماره (1), سال (2012-4), صفحات (47-53)
  8. صفیه خلیلیان , فخری شهیدی , محمد الهی , محبت محبی , بررسی ویژگیهای بافتی و پذیرش پاستیل میوهای بر پایه پوره طالبی و روابط بین آن ها با استفاده از روشهای سطح پاسخ و تحلیل مولفه های اصلی, نوآوری در علوم و فناوری غذایی, دوره (5), شماره (4), سال (2014-1), صفحات (75-91)
  9. سارا کمالی , مرضیه حسینی نژاد , محمد الهی , مسعود یاورمنش , اثر اینولین استخراجی از کاسنی و سیب زمینی ترشی بر مقاومت به صفرا و بازدارندگی دو گونه لاکتوباسیلوس در برابر اشرشیاکلیO157:H7, پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی, دوره (2), شماره (4), سال (2014-3), صفحات (311-322)
  10. صفیه خلیلیان , فخری شهیدی , محمد الهی , محبت محبی , بررسی ویژگی های حسی و پارامترهای رنگی پاستیل میوه ای بر پایه پوره طالبی, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (11), شماره (1), سال (2014-6), صفحات (19-30)
  11. مصطفی شهیدی نوقابی , سیدمحمود موسوی , سیدمحمدعلی رضوی , محمد الهی , مدلسازی دفع یونهای آب پرس تفاله چغندر طی فرآیند نانوفیلتراسیون به روش DSPM, پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی, دوره (2), شماره (1), سال (2013-6), صفحات (63-78)
  12. مصطفی شهیدی نوقابی , سیدمحمدعلی رضوی , سیدمحمود موسوی , محمد الهی , بررسی عملکرد نانوفیلتراسیون در حذف یونهای آب پرس تفاله چغندر قند, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (9), شماره (2), سال (2013-9), صفحات (105-116)
  13. آزاده سعادتمندی , محمد الهی , رضا فرهوش , مهدی کریمی , بهینه سازی شرایط تولید آرد ماسا, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (8), شماره (4), سال (2013-1), صفحات (387-392)
  14. صفیه خلیلیان , فخری شهیدی , محمد الهی , محبت محبی , بررسی فرمولاسیون فرآورده میوه ای نوین از پوره طالبی (ژل مک) با استفاده از روش های سطح پاسخ (RSM) و تحلیل مولفه اصلی (PCA), فرآوری و نگهداری مواد غذایی, دوره (2), شماره (1), سال (2010-6), صفحات (41-54)
  15. رؤیا رضائی , فخری شهیدی , محمد الهی , محبت محبی , مهدی نصیری محلاتی , آنالیز پروفایل بافت پاستیل آلو به روش حسی و دستگاهی و بهینه سازی فرمولاسیون آن, پژوهش های صنایع غذایی, دوره (8), شماره (1), سال (2012-6), صفحات (30-39)
  16. عیسی جاهد جوشاتی , محمدحسین حدادخداپرست , خلیل بهزاد , محمد الهی , آرش کوچکی , بهینه یابی شرایط تصفیه شربت خام چغندر قند با استفاده از بنتونیت با روش سطح پاسخ (RSM), پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (8), شماره (1), سال (2012-6), صفحات (60-72)
  17. صفیه خلیلیان , فخری شهیدی , محمد الهی , محبت محبی , مجید سرمد , منصوره روشن نژاد , اثر غلظت های مختلف پکتین و گزانتان بر ویژگی های حسی و فعالیت آب پاستیل میوه ای بر پایه پوره طالبی, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (7), شماره (3), سال (2011-10), صفحات (200-209)
  18. محمد الهی , سیدمحمدعلی رضوی , زهره براتیان قرقی , پرنیان پزشکی , تغییرات خصوصیات فیزیکی و کیفی شربت ساکارز انورته شده, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (6), شماره (2), سال (2010-8), صفحات (105-112)
  19. علی اکبر غلامحسین پورکازرونیان , محمدجواد وریدی , محمد الهی , فخری شهیدی , بهینه سازی فرایند سنتی تولید نبات, علوم آب و خاک, دوره (13), شماره (47), سال (2009-5), صفحات (85-94)
  20. علی غلامحسین پور , محمد الهی , محمدجواد وریدی , فخری شهیدی , بررسی فرآیند سنتی تولید نبات و معایب آن, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, سال (2008-4), صفحات (23-35)

انگلیسی

  1. Abdollah Hematian Sourki , Arash Koocheki , Mohammad Elahi , Influence of β-glucan extracted from hull-less barley on droplet characterization, stability and rheological properties of soy protein isolate stabilized oil-in-water emulsions, Journal of Food Science and Technology, Volume (59), No (5), Year (2021-7), Pages (1781-1791)
  2. Vahid Hakimzadeh , Seyed Mahmoud Mousavi , Mohammad Elahi , Seyed Mohammad Ali Razavi , Purification of Raw Cane Sugar by Micellar-Enhanced Ultrafiltration Process Using Linear Alkylbenzene Sulphonate, Journal of Food Processing and Preservation, Volume (41), No (3), Year (2017-6)
  3. Abdollah Hematian Sourki , Arash Koocheki , Mohammad Elahi , Ultrasound- assisted extraction of β-d- glucan from hull- less barley: Assessment of physicochemical and functional properties, International Journal of Biological Macromolecules, Volume (95), No (1), Year (2017-2), Pages (462-475)
  4. Amin Farshchi , Mohammad Elahi , Influence of temperature and residence time of main liming process on the reduction of α-amino acids during beet juice purification, International Sugar Journal, Volume (115), No (127), Year (2013-1), Pages (106-114)
  5. Azadeh Saadatmandi , Mohammad Elahi , Reza Farhoosh , Mahdi Karimi , The effect of sugar beet fiber addition on the chemical properties of tortilla chips, Zuckerindustrie, Volume (6), No (127), Year (2012-6), Pages (385-388)
  6. hadi mahdavian , Mohammad Elahi , Seyed Mohammad Ali Razavi , Experimental Study on Optimization of the Agglomeration Process for Producing Instant Sugar by Conical Fluidized Bed Agglomerator, Drying Technology, Volume (30), No (5), Year (2012-2), Pages (505-515)
  7. Fakhreddin Salehi , Seyed Mohammad Ali Razavi , Mohammad Elahi , Purifying anion exchange resin regeneration effluent using polyamide nanofiltration membrane, Desalination, Volume (278), No (1), Year (2011-9), Pages (31-35)
  8. farshid nickfar , Farideh Tabatabaei yazdi , Mohammad Elahi , Sayed Ali Mortazavi , M. Karimi , Effect of thermo-ultrasonication on the survival of baker’s yeast, American-Eurasian Journal of Agricultural & Environmental Science, Volume (8), No (6), Year (2010-8), Pages (656-661)
  9. Aliakbar Gholamhosseinpour , Mohammad Javad Varidi , Mohammad Elahi , Fakhri Shahidi , Evaluation of Traditional Production Process of Rock Candyand Optimization of Sucrose Crystallization (Part 2), American-Eurasian Journal of Agricultural & Environmental Science, Volume (40), No (2), Year (2008-3), Pages (150-155)
  10. Aliakbar Gholamhosseinpour , Mohammad Javad Varidi , Mohammad Elahi , Fakhri Shahidi , Evaluation of Traditional Production Process of Rock Candyand Optimization of Sucrose Crystallization (Part 1), American-Eurasian Journal of Agricultural & Environmental Science, Volume (4), No (1), Year (2008-3), Pages (72-75)
  11. Mohammad Elahi , Flash cooling crystallization with after-product magma, Zuckerindustrie, Year (2003-10)
  12. Mohammad Elahi , Investigations of optimization of the cooling rate during after-product cooling crystallization, Zuckerindustrie, Year (2001-12)

مقالات ارایه شده در کنفرانس

فارسی

  1. بابک فرجی گوگردچی , زهرا امام جمعه , محمد الهی , محبت محبی , حسن جوکی , مروری بر کاربرد صمغ های مختلف در پایدار سازی خامه قنادی , اولین همایش الکترونیکی یافته های نوین در محیط زیست و اکوسیستم های کشاورزی , 2014-11-22
  2. بابک فرجی گوگردچی , زهرا امام جمعه , محمد الهی , محبت محبی , حسن جوکی , بررسی تاثیر صمغ دانه قدومه شهری بر روی پایداری خامه قنادی , سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی , 2014-11-17
  3. حسین مهدی تباراندواری , سیدمحمدعلی رضوی , محمد الهی , بررسی خواص رئولوژیکی و حسی بستنی حاوی پوره کدو حلوایی , 22 کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , 2014-08-30
  4. سارا یزدان بخش , محمد الهی , ناصر شاه نوشی فروشانی , ارزیابی اقتصادی صنعت قند و شکر از دیدگاه مدیریت کلان , سی و چهارمین سمینار سالانه کارخانه های قند و شکر ایران , 2012-05-16
  5. رویا رضایی , فخری شهیدی , محمد الهی , محبت محبی , مهدی نصیری محلاتی , آنالیز پروفایل بافت پاستیل آلو به روش حسی و بررسی تاثیر هیدروکلوئیدهای مصرفی بر پذیرش کلی بافت , بیستمین کنگره علوم و صنایع غذایی , 2011-11-22
  6. صفیه خلیلیان , فخری شهیدی , محبت محبی , محمد الهی , بررسی ویژگی های بافتی و پذیرش پاستیل میوه ای بر پایه پوره طالبی با استفاد هاز روش های سطح پاسخ و تحلیل مولفه اصلی , بیستمین کنگره علوم و صنایع غذایی , 2011-11-22
  7. مصطفی شهیدی نوقابی , سیدمحمدعلی رضوی , سیدمحمود موسوی , محمد الهی , اثر فشار و دما بر رفتار شار و گرفتگی نانوفیلتراسیون آب پرس تفاله چغندر قند , سی و دومین دوره سمینار سالانه کارخانه های قند و شکر ایران , 2010-08-03
  8. محمد الهی , رودولف شیک , بررسی کیفیت اسلوری و کریستال پایه به کمک آنالیز تصویری , هجدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی , 2008-10-15
  9. آزاده سعادتمندی , محمد الهی , رضا فرهوش , مهدی کریمی , استفاده از فیبر چغندر قند در غنی سازی چیپس تورتیلا , سی و سومین دوره سمینار سالانه کارخانه های قند و شکر ایران , 2011-07-27
  10. صفیه خلیلیان , فخری شهیدی , محمد الهی , محبت محبی , بررسی فرمولاسیون فراورده میوه ای نوین از پوره طالبی(ژل مک) با استفاده ازروش های سطح پاسخ (RSM) و تحلیل مولفه اصلی(PCA) , نخستین همایش فراملی بهینه سازی زنجیره تولید توزیع و مصرف در صنایع غذایی , 2011-05-10
  11. مصطفی شهیدی نوقابی , سیدمحمدعلی رضوی , سیدمحمود موسوی , محمد الهی , بالا بردن راندمان کارخانجات تولید شکر از طریق تصفیه آب پرس تفاله چغندر برگشتی به دیفوزیون با استفاده از نانوفیلتراسیون , اولین کنفرانس ملی غشا و فرآیندهای غشایی , 2011-02-15
  12. فخرالدین صالحی , سیدمحمدعلی رضوی , محمد الهی , مصطفی شهیدی نوقابی , اثر پارامترهای عملیاتی و غلظت خوراک بر رفتار شار و گرفتگی نانوفیلتراسیون فاضلاب حاصل از احیاء ستون های رنگبری صنعت قند , اولین کنفرانس ملی غشا و فرآیندهای غشایی , 2011-02-15
  13. صفیه خلیلیان , فخری شهیدی , محمد الهی , محبت محبی , بررسی فرمولاسیون پاستیل میوه ای بر پایه پوره طالبی با تکیه بر ویژگی های حسی و بررسی تغییرات رنگ آنها طی مدت زمان نگهداری با استفاده از روش پردازش تصویر , نوزدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , 2010-11-13
  14. علی اکبر غلامحسین پورکازرونیان , محمدجواد وریدی , محمد الهی , فخری شهیدی , بهینه سازی فرآیند سنتی تولید نبات , نخستین همایش علوم و مهندسی صنایع غذایی , 2008-05-29
  15. محمد الهی , صرفه جوئی انرژی در صنعت قند نیشکری (کریستالیزاسیون) , دومین همایش فن آوران نی شکر ایران , 2007-01-16