مقالات ارائه شده در مجلات

فارسی

  1. فرشته حسینی , محمدباقر حبیبی نجفی , عبدالرسول ارومیه ای , مهدی نصیری محلاتی , مسعود یاورمنش , استفاده از طرح مخلوط در بهینه سازی فرمولاسیون فیلم کامپوزیت سه جزئی زیست تخریب پذیر حاوی نشاسته،زئین و پلی وینیل الکل برپایه ویژگی های فیزیکوشیمیایی و مکانیکی, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (20), شماره (144), سال (2024-1), صفحات (80-95)
  2. نازیلا دردمه , مسعود یاورمنش , علی عطا معظمی , مریم مقدم متین , سید حمید نوربخش , ارزیابی ویژگی های پروبیوتیکی سویه های تجاری لاکتوباسیلوس پلانتاروم و بیفیدوباکتریوم انیمالیس زیرگونه لاکتیس در شرایط برون تنی, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (19), شماره (133), سال (2023-3), صفحات (91-102)
  3. فرشته حسینی , محمدباقر حبیبی نجفی , عبدالرسول ارومیه ای , مسعود یاورمنش , مهدی نصیری محلاتی , مقایسه ویژگی های فیلم های کامپوزیت زیست تخریب پذیر بر پایه نشاسته حاوی کندر، زئین و پلی وینیل الکل با هدف کاربرد در بسته بندی محصولات غذایی, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (15), شماره (83), سال (2019-1), صفحات (183-193)
  4. تکتم فرخنده , مسعود یاورمنش , فریده طباطبائی یزدی , محمدرضا عدالتیان دوم , ارزیابی شاخص های بیماری زایی و خواص تکنولوژیکی جدایه های انتروکوکوس فاسیوم حاصل از پنیر های سنتی ایران, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (20), شماره (135), سال (2023-5), صفحات (69-87)
  5. سمیه اقحوانی شجری , مسعود یاورمنش , محمدباقر حبیبی نجفی , تأثیر فرآیند تولید پنیر سفید ایرانی در تفکیک و زنده مانی ویروس های روده ای در دلمه و آب پنیر با استفاده از باکتریوفاژ MS2, نوآوری در علوم و فناوری غذایی, دوره (15), شماره (2), سال (2023-6), صفحات (49-58)
  6. نسرین هادی نیا , پریناز مباشرپور , ثمانه حاتمی , محمدرضا عدالتیان دوم , مسعود یاورمنش , ارزیابی خواص پروبیوتیکی 19 سویه لاکتوباسیلوس گاسری، پلانتاروم، اسیدوفیلوس و فرمنتوم جدا شده از منابع انسانی و غذایی در شرایط آزمایشگاهی, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (18), شماره (111), سال (2021-5), صفحات (215-231)
  7. مسعود تقی زاده , آذین امیدجیوان , مسعود یاورمنش , بهینه‌سازی پوشش خوراکی بر پایه نشاسته سیب‌زمینی اصلاح شده و روغن سبوس برنج و بررسی تأثیر آن بر ماندگاری انگور رقم عسگری, فناوری های نوین غذایی (فناوری های جدید در صنعت غذا), سال (2020-9)
  8. فتانه حسن زاده قلعه خان , مسعود یاورمنش , محمدرضا عدالتیان دوم , بررسی خواص تکنولوژیکی سویه های استرپتوکوکوس ترموفیلوس ایزوله شده از کره مسکه جنوب خراسان, میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی, دوره (5), شماره (3), سال (2020-3), صفحات (74-82)
  9. زهره حسینی , Angila Ataei-Pirkooh , محمدباقر حبیبی نجفی , مسعود یاورمنش , بررسی فعالیت ض دویروسی پپتید کاتلیسیدین انسانی LL-37 بر روتاویروس در محیط برون نتنی, دانشگاه علوم پزشکی قزوین, دوره (23), شماره (3), سال (2019-8), صفحات (214-225)
  10. زهرا ایزدی مهر , مسعود یاورمنش , محمدباقر حبیبی نجفی , محمدرضا عدالتیان دوم , بررسی ویژگیهای تکنولوژیکی و ضد میکروبی نژادهای انتروکوکوس فاسیوم زیر گونه فاسیوم غیربیماریزا جدا شده از پنیر لیقوان, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (15), شماره (81), سال (2018-11), صفحات (479-492)
  11. شهناز بختیاری , محمدرضا عدالتیان دوم , محمدباقر حبیبی نجفی , مسعود یاورمنش , جداسازی وشناسایی گونه های Alicyclobacillus از مراحل مختلف خط تولید رب گوجه فرنگی با استفاده از روش مبتنی بر کشت ومولکولی و بررسی اثر بریکس بر رشد باکتری های Alicyclobacillus, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (15), شماره (82), سال (2018-12), صفحات (421-435)
  12. زهرا ایزدی , مسعود یاورمنش , محمدباقر حبیبی نجفی , محمدرضا عدالتیان دوم , بررسی تاثیر سویه های انتروکوکوس فاسیوم زیرگونه فاسیوم بر ویژگیهای شیمیایی، میکروبی و حسی دوغ طی زمان نگهداری, میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی, دوره (4), شماره (3), سال (2019-3), صفحات (50-62)
  13. سیدحمید نوربخش , مسعود یاورمنش , سید علی مرتضوی , علی معظمی , پیمان ادیبی , مقایسه اثر اعمال تنش های کمتر از حد کشندگی بر زنده مانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس فرمنتوم استفاده شده به عنوان کشت همراه در ماست سین بیوتیک و دستگاه گوارش مصرف کنندگان, میکروب شناسی مواد غذایی, دوره (4), شماره (3), سال (2017-12), صفحات (55-67)
  14. شیما فرهی , مسعود یاورمنش , ارزیابی همبستگی بین حضور ژن های کد کننده انتروتوکسین (SEB,SEA و SEC) در استافیلوکوکوس اورئوس با پارامترهای میکروبی و شیمیایی در پنیر محلی شهرستان کلات, میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی, دوره (3), شماره (1), سال (2017-7), صفحات (30-41)
  15. سیما انصاری , مسعود یاورمنش , ارزیابی همبستگی بین حضور ژن های تولید کننده شیگا توکسین (stx1 و stx2) در اشرشیا کلی O157 H7 با پارامترهای میکروبی و شیمیایی در شیر خام, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (14), شماره (70), سال (2017-12), صفحات (283-291)
  16. مسعود یاورمنش , فریبا قیامتی یزدی , پرنیان پزشکی , ارزیابی بازیافت ویروس های روده ای از ماهی های پرورشی با استفاده از Male-specific coliphage (MS2), علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (14), شماره (70), سال (2017-12), صفحات (225-236)
  17. رضا کاراژیان , محمدباقر حبیبی نجفی , مسعود یاورمنش , محمدرضا عدالتیان دوم , حمید رضا پوریان فر , ارزیابی روش Real Time در اندازه گیری رایزوپوس اوریزا در رب گوجه فرنگی, میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی, دوره (2), شماره (4), سال (2017-3), صفحات (18-29)
  18. لیلا منجذب مرودشتی , مسعود یاورمنش , آرش کوچکی , تأثیر غلظتهای مختلف گلیسرول بر ویژگی های فیلم ترکیبی بر پایه پلی وینیل الکل - صمغ قدومه شیرازی, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (12), شماره (5), سال (2017-1), صفحات (663-677)
  19. پرنیان پزشکی , محمدباقر حبیبی نجفی , مسعود یاورمنش , محبت محبی , مرتضی عباس زادگان , بررسی بقای ویروس های روده ای بیماریزا در گوشت قرمز و سفید در شرایط پخت بر مبنای شاخص انتروباکتریوفاژ MS2, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (14), شماره (67), سال (2017-9), صفحات (213-220)
  20. رضا کاراژیان , محمدباقر حبیبی نجفی , مسعود یاورمنش , محمدرضا عدالتیان دوم , حمید رضا پوریان فر , مقایسه روش بهینه‌شده استخراج DNA از کپک‌های آسپرژیلوس، پنی سیلیوم و رایزوپوس در رب گوجه‌فرنگی, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (14), شماره (67), سال (2017-9), صفحات (1-9)
  21. آنا براتی , علی محمدی ثانی , مسعود یاورمنش , بررسی ترکیبات اسانس و اثر ضدباکتریایی عصاره های آبی و متانولی گل میمونی اسکروفولاریا خراسانیکا بر برخی از پاتوژنهای مهم غذایی در شرایط آزمایشگاهی, بهداشت مواد غذائی, دوره (6), شماره (2), سال (2016-8), صفحات (13-24)
  22. نسیم پورابراهیم , مسعود یاورمنش , بررسی حضور قارچ‌های مولد آفلاتوکسین در پسته منطقه خراسان (شهرستان‌های گناباد و فیض‌آباد) با‌‌استفاده از روش مولکولی, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (12), شماره (2), سال (2016-7), صفحات (318-329)
  23. رضا کاراژیان , محمدباقر حبیبی نجفی , مسعود یاورمنش , محمدرضا عدالتیان دوم , حمید رضا پوریان فر , اندازه گیری کپک آسپرژیلوس نایجر در رب گوجه فرنگی به روش Real Time, میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی, دوره (2), شماره (1), سال (2016-6), صفحات (1-14)
  24. محمدعلی عطار , مسعود یاورمنش , سید علی مرتضوی , محمدرضا عدالتیان دوم , محمدباقر حبیبی نجفی , ارزیابی پنیر لیقوان از نظر وجود باکتری لاکتوکوکوس گارویه با تکیه بر روش های مبتنی بر کشت و روش مولکولی ژن ناحیه 16S rRNA, میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی, دوره (2), شماره (2), سال (2016-3), صفحات (37-42)
  25. ثمانه حاتمی , مسعود یاورمنش , علی محمدی ثانی , بررسی اثر ضدباکتریایی روغن کرچک روی برخی از بیماریزاهای غذایی با تکیه بر ارزیابی مقایسه ای ترکیبات, بهداشت مواد غذائی, دوره (5), شماره (4), سال (2016-3), صفحات (1-12)
  26. مصطفی شاملو , مسعود یاورمنش , ارزیابی فعالیت ضد میکروبی عصاره های آبی و اتانولی آلوئه ورا روی باکتری های شاخص بیماریزا (استافیلوکوکوس اورئوس، اشرشیاکلی و لیستریا مونوسیتوژنز), علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (13), شماره (55), سال (2016-9), صفحات (149-159)
  27. علی محمدی ثانی , مریم اعظمی , مسعود یاورمنش , مقایسه اثر ضدمیکروبی عصاره آبی و هومولون رازک بر استافیلوکوکوس اورئوس، لیستریامونوسیتوژنز، سالمونلا انتریکاو انتروباکتروآئروژنز, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (11), شماره (2), سال (2015-7), صفحات (218-224)
  28. رضا کاراژیان , محمدباقر حبیبی نجفی , مسعود یاورمنش , محمدرضا عدالتیان دوم , حمید رضا پویان فر , ارزیابی روش مناسب استخراج DNA کپک Aspergillus niger از رب گوجه فرنگی, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (13), شماره (57), سال (2016-11), صفحات (133-143)
  29. سارا کمالی , محمد الهی , مرضیه حسینی نژاد , مسعود یاورمنش , اثر اینولین استخراجی از منابع گیاهی متفاوت بر مقاومت به شرایط اسید معدی در دوگونه لاکتوباسیلوس, تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران, دوره (30), شماره (5), سال (2014-12), صفحات (780-792)
  30. محمدرضا عدالتیان دوم , مسعود یاورمنش , فریبا قیامتی یزدی , مرتضی خمیری , ندا نیّری , بررسی فعالیت های ضدمیکروبی ترکیبات شبه باکتریوسینی تولید شده توسط باکتری های اسید لاکتیک جدا شده از شیر گوسفند، ماست و کره محلی مسکه در برابر باکتری های شاخص مواد غذایی, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (11), شماره (4), سال (2016-10), صفحات (438-452)
  31. زهره معصومیان , مسعود یاورمنش , مصطفی شهیدی نوقابی , محمود صادقی , محمد سهرابی بالسینی , کارآیی زئولیت و اسید سیتریک در کنترل رشد کپک و تولید آفلاتوکسین در ضایعات نان های خشک در سطح شهر مشهد و مدل سازی آن به روش شبکه های عصبی مصنوعی, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (12), شماره (48), سال (2015-10), صفحات (99-114)
  32. ثمانه حاتمی , مسعود یاورمنش , علی محمدی ثانی , بررسی و مقایسه ویژگی های ضد باکتریایی عصاره های آبی دانه دو واریته کرچک روی پاتوژن های شاخص غذایی, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (12), شماره (48), سال (2015-10), صفحات (89-97)
  33. محمود صادقی , مسعود یاورمنش , مصطفی شهیدی نوقابی , پیش بینی تاثیر اجزاء موجود در شیرخام بر بازیافت و استخراج ژنوم ویروس های روده ای با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی و استنتاج فازی-عصبی تطابقی(ANFIS), پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (10), شماره (2), سال (2014-7), صفحات (156-164)
  34. مریم نصیرپور , مسعود یاورمنش , علی محمدی ثانی , مرتضی محمدزاده مقدم , بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره درمنه کوهی (Artemisia aucheri) درمنه دشتی (Artemisia sieberi) و زوفا (Hyssopus officinalis L) بر برخی از باکتریهای بیماریزا با منشاء غذایی, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (12), شماره (46), سال (2015-4), صفحات (73-84)
  35. احمد احتیاطی , فخری شهیدی , محبت محبی , مسعود یاورمنش , بررسی تأثیر WPC و آغازگرهای تولید کننده EPS بر برخی خصوصیات فیزیکی دوغ, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (9), شماره (4), سال (2014-3), صفحات (295-303)
  36. سارا کمالی , مرضیه حسینی نژاد , محمد الهی , مسعود یاورمنش , اثر اینولین استخراجی از کاسنی و سیب زمینی ترشی بر مقاومت به صفرا و بازدارندگی دو گونه لاکتوباسیلوس در برابر اشرشیاکلیO157:H7, پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی, دوره (2), شماره (4), سال (2014-3), صفحات (311-322)
  37. معصومه بحرینی , محمدباقر حبیبی نجفی , محمدرضا باسامی , مسعود یاورمنش , بهینه سازی روشهای استخراج و تغلیظ ویروسهای روده ای از سطح سبزیجات آماده مصرف با استفاده از کلی فاژ MS2 به عنوان مدل, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (11), شماره (43), سال (2014-9), صفحات (1-10)
  38. فرشته حسینی , محمدباقر حبیبی نجفی , عبد الرسول ارومیه ای , مهدی نصیری محلاتی , مسعود یاورمنش , تولید فیلمهای خوراکی زیست تخریب پذیر از محصولات بر پایه ذرت و بررسی ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی آنها, پژوهش های صنایع غذایی, دوره (23), شماره (2), سال (2013-9), صفحات (223-235)
  39. محمدرضا عدالتیان دوم , محمدباقر حبیبی نجفی , سید علی مرتضوی , سیدمجید هاشمی قوژدی , مسعود یاورمنش , شناسایی وارزیابی تغییرات فلورلاکتیکی ذاتی پنیر کوزه تازه ورسیده بر پایه روش مبتنی بر کشت و تخمیر کربوهیدرات, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (9), شماره (2), سال (2013-9), صفحات (117-125)
  40. سیدمجید هاشمی قوژدی , فریده طباطبائی یزدی , مسعود یاورمنش , الناز میلانی , آتنا پاسبان , تاثیر نوع رنت، ظرف نگهداری و زمان رسیدن بر ویژگی های میکروبی و فیزیکو شیمیایی پنیر محلی کردی, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (9), شماره (37), سال (2013-1), صفحات (135-147)
  41. مسعود یاورمنش , سید علی مرتضوی , محمدباقر حبیبی نجفی , Morteza Abbaszadegan , ارزیابی همبستگی بین کیفیت و میزان RNA ویروسی استخراج شده از شیرخام با میزان ماده خشک شیرخام به منظور شناسایی ملکولی ویروسهای روده ای براساس مدل سطح پاسخ, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (8), شماره (30), سال (2011-9), صفحات (61-72)
  42. مسعود یاورمنش , سید علی مرتضوی , محمدباقر حبیبی نجفی , پیش بینی بار میکروبی شیر خام بر اساس مدلهای ریاضی, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (4), شماره (4), سال (2008-1), صفحات (53-63)
  43. سید علی مرتضوی , مهدی نصیری محلاتی , مسعود یاورمنش , امکان سنجی تشخیص ویروس هپاتیت آ در شیر خام با به کار گیری تکنیک الایزا, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, سال (2005-8)

انگلیسی

  1. فرشته حسینی , Mohammad B Habibi Najafi , عبدالرسول ارومیه ای , Mehdi Nassiri Mahallati , Masoud Yavarmanesh , Study on synergistic effects of curcumin and bixin against foodborne pathogens, Food Science and Nutrition, Year (2024-2)
  2. fateme rahmati , Masoud Yavarmanesh , Mohammad Reza Edalatian Dovom , Application of bacteriophage MS2 in preliminary simulation of inactivation rate of pathogenic viruses in commercial beef and chicken packaging, International Journal of Food Science and Technology, Volume (59), No (4), Year (2024-2), Pages (2411-2420)
  3. azin sonei , Mohammad Reza Edalatian Dovom , Masoud Yavarmanesh , Evaluation of probiotic, safety, and technological properties of bacteriocinogenic Enterococcus faecium and Enterococcus faecalis strains isolated from lighvan and koozeh cheeses, International Dairy Journal, Volume (148), Year (2024-1)
  4. hanieh yarabbi , کیمیا سلطانی , معصومه مهربان سنگ آتش , Masoud Yavarmanesh , مسعود شفافی , Reduction of microbial population of fresh vegetables (carrot, white radish) and dried fruits (dried fig, dried peach) using atmospheric cold plasma and its effect on physicochemical properties, Journal of Agriculture and Food Research, Volume (14), Year (2023-12), Pages (100789-100797)
  5. Samaneh Hatami , Masoud Yavarmanesh , Mojtaba Sankian , Comparison of the effects of probiotic strains (Lactobacillus gasseri, Lactiplantibacillus plantarum, Lactobacillus acidophilus, and Limosilactobacillus fermentum) isolated from human and food products on the immune response of CT26 tumor–bearing mice, Brazilian Journal of Microbiology, Volume (54), No (3), Year (2023-9), Pages (2047-2062)
  6. SEPEHRDAD DEHGHANI , Mohammad Reza Edalatian Dovom , Masoud Yavarmanesh , مجتبی سنکیان , In vitro Evaluation of Potential Probiotic Characteristics and Survival of Human and Foodborne Lactic Acid Bacteria (Lacticaseibacillus rhamnosus and Lactiplantibacillus plantarum) in Mice Gastrointestinal Tract, Applied Biochemistry and Microbiology, Volume (58), No (1), Year (2022-12)
  7. sara kamali , Masoud Yavarmanesh , Mohammad B Habibi Najafi , Arash Koocheki , Poly (lactic acid) and whey protein/pullulan composite bilayer film containing phage A511 as an anti-Listerial packaging for chicken breast at refrigerated temperatures, LWT- Food Science and Technology, Volume (170), Year (2022-12), Pages (114085-114097)
  8. SEPEHRDAD DEHGHANI , Mohammad Reza Edalatian Dovom , Masoud Yavarmanesh , Mojtaba Sankian , Effect of Lacticaseibacillus rhamnosus and Lactiplantibacillus plantarum isolated from food and human origin on reduction of IgE-dependent hypersensitivity in Balb/c mice, Immunobiology, Volume (227), No (6), Year (2022-11), Pages (152292-152301)
  9. sara kamali , Masoud Yavarmanesh , Mohammad B Habibi Najafi , Arash Koocheki , Development of whey protein concentrate/pullulan composite films containing bacteriophage A511: Functional properties and anti-Listerial effects during storage, Food Packaging and Shelf Life, Volume (33), Year (2022-9), Pages (100902-100917)
  10. Samaneh Hatami , Masoud Yavarmanesh , Mojtaba Sankian , Seyed Ali Issazadeh , Comparison of probiotic Lactobacillus strains isolated from dairy and Iranian traditional food products with those from human source on intestinal microbiota using BALB/C mice model, Brazilian Journal of Microbiology, Volume (53), No (3), Year (2022-9), Pages (1577-1591)
  11. Nasrin Hadinia , Mohammad Reza Edalatian Dovom , Masoud Yavarmanesh , The effect of fermentation conditions (temperature, salt concentration, and pH) with lactobacillus strains for producing Short Chain Fatty Acids, LWT- Food Science and Technology, Volume (165), Year (2022-8)
  12. Hossein Barzegar , Hessam Mirshahabi , Nima Motamed , Masoud Yavarmanesh , Behroz Mahdavi Poor , Seyyed Reza Moaddab , Mohammad Asgharzadeh , Identification of bovine leukemia virus in raw milk samples in North-West of Iran, Veterinary Research Forum, Volume (12), No (2), Year (2021-6), Pages (223-227)
  13. hanieh yarabbi , Sayed Ali Mortazavi , Masoud Yavarmanesh , Ali Javadmanesh , Molecular cloning, gene overexpression and characterization of glutamate decarboxylase from Enterococcus faecium DO, LWT- Food Science and Technology, Volume (148), No (111699), Year (2021-8), Pages (111699-111699)
  14. سید علی عیسی زاده , Samaneh Hatami , Masoud Yavarmanesh , In vitro investigation of chemical composition and antibacterial activity of alcoholic, hydroalcoholic extracts, and essential oil of Spinacia oleracea leaves from Iran, Journal of Food Safety, Volume (41), No (3), Year (2021-2)
  15. mohammad sohrabi balesini , Mohammad Reza Edalatian Dovom , Rassoul Kadkhodaee , Mohammad B Habibi Najafi , Masoud Yavarmanesh , Effect of digestion and thermal processing on the stability of microbial cell-aflatoxin B1 complex, LWT- Food Science and Technology, Volume (142), Year (2021-1)
  16. seyyed javad Ebadi nezhad hosseini , Mohammad Reza Edalatian Dovom , Mohammad B Habibi Najafi , Masoud Yavarmanesh , Baltasar Mayo , Technological characteristics of Lactobacillus spp. isolated from Iranian raw milk Motal cheese, LWT- Food Science and Technology, Volume (133), Year (2020-11), Pages (110070-110079)
  17. hanieh yarabbi , Sayed Ali Mortazavi , Masoud Yavarmanesh , Ali Javadmanesh , In Silico Study of Different Signal Peptides to Express Recombinant Glutamate Decarboxylase in the Outer Membrane of Escherichia coli, International Journal of Peptide Research and Therapeutics, Volume (26), No (4), Year (2019-12), Pages (1879-1891)
  18. Leila Monjazeb , Masoud Yavarmanesh , Arash Koocheki , In vitro release study of nisin from active polyvinyl alcohol-Alyssum homolocarpum seed gum films at different temperatures, Polymer Testing, Volume (79), Year (2019-10), Pages (106032-106038)
  19. Zohreh Hosseini , Mohammad B Habibi Najafi , Masoud Yavarmanesh , Angila Ataei Pirkooh , The Human Cathelicidin LL-37, a Defensive Peptide Against Rotavirus Infection, International Journal of Peptide Research and Therapeutics, Volume (26), No (2), Year (2019-7), Pages (911-919)
  20. Leila Monjazeb , Arash Koocheki , Masoud Yavarmanesh , Characterization, Release Profile and Antimicrobial Properties of Bioactive Polyvinyl Alcohol-Alyssum homolocarpum Seed Gum- Nisin Composite Film, Food Biophysics, Volume (14), No (2), Year (2019-6), Pages (120-131)
  21. Leila Monjazeb , Masoud Yavarmanesh , Arash Koocheki , Controlled release of nisin from polyvinyl alcohol - Alyssum homolocarpum seed gum composite films: Nisin kinetics, Food Bioscience, Volume (28), No (1), Year (2019-2), Pages (133-139)
  22. Hamid Noorbakhsh , Masoud Yavarmanesh , Sayed Ali Mortazavi , , , Metabolomics analysis revealed metabolic changes in patients with diarrhea predominant irritable bowel syndrome and metabolic responses to a synbiotic yogurt intervention, European Journal of Nutrition, Year (2018-10)
  23. sheila ghadirzad , Masoud Yavarmanesh , Mohammad B Habibi Najafi , Survival of male‐specific coliphage (MS2) as a surrogate for enteric viruses in the production process of traditional ice cream, Journal of Food Safety, Volume (38), No (3), Year (2018-2)
  24. Saeideh Sadat Fatemizadeh , Masoud Yavarmanesh , Mohammad B Habibi Najafi , Survival and partitioning of male‐specific coliphage (MS2) as a surrogate for enteric viruses in the production process of traditional butter, Journal of Food Safety, Volume (37), No (4), Year (2017-11)
  25. mohammad ali attar , Masoud Yavarmanesh , Sayed Ali Mortazavi , Mohammad Reza Edalatian Dovom , Mohammad B Habibi Najafi , Antibacterial effects of Lactococcus lactis isolated from Lighvan cheese regarding the recognition of Nisin, Lacticin and Lactococcin structural genes, LWT- Food Science and Technology, Volume (89), No (89), Year (2018-2), Pages (186-191)
  26. parnian pezeshki , Masoud Yavarmanesh , Mohammad B Habibi Najafi , M. Abbaszadegan , Mohebbat Mohebbi , Effect of meat aging on survival of MS2 bacteriophage as a surrogate of enteric viruses on lamb meat, Journal of Food Safety, Volume (37), No (3), Year (2017-2)
  27. Somayeh Moradi Moghadam , Masoud Yavarmanesh , Mohammad B Habibi Najafi , Survival of enteric viruses during yoghurt making process using male‐specific coliphage, Journal of Food Safety, Volume (37), No (3), Year (2017-4)
  28. seyed reza sadat hosseini , Mohammad Reza Edalatian Dovom , Masoud Yavarmanesh , M. Abbaszadegan , Thermal inactivation of MS2 bacteriophage as a surrogate of enteric viruses in cow milk, Journal of Consumer protection and Food safety, Volume (12), No (4), Year (2017-7), Pages (341-347)
  29. mehri joghataee , Masoud Yavarmanesh , Mohammad Reza Edalatian Dovom , Safety Evaluation and Antibacterial Activity of Enterococci Isolated from Lighvan Cheese, Journal of Food Safety, Volume (37), No (1), Year (2017-1)
  30. mojgan yazdi , Masoud Yavarmanesh , Masoumeh Bahreini , Mohebbat Mohebbi , Preliminary Source Tracking of Male-Specific (F+) RNA Coliphage on Lettuce as a Surrogate of Enteric Viruses Using Reverse Transcription-PCR, Food and Environmental Virology, Volume (9), No (1), Year (2017-1), Pages (103-113)
  31. Leila Monjazeb , Arash Koocheki , Masoud Yavarmanesh , Alyssum homolocarpum seed gum-polyvinyl alcohol biodegradable composite film: Physicochemical, mechanical, thermal and barrier properties, Carbohydrate Polymers, Volume (155), No (1), Year (2017-1), Pages (280-293)
  32. Farshad Alavi , Ali Mohamadi Sani , Masoud Yavarmanesh , Fahime Yaghooti , Antibacterial activity of different extracts from Stachys turcomanica aerial parts on typical food-borne pathogens, International Journal of Advanced Life Sciences, Volume (8), No (4), Year (2015-12), Pages (416-423)
  33. Fariba Ghiamati Yazdi , Masoud Yavarmanesh , Morteza Khomeiri , morteza mahdavi , Microbial Safety of Masske: A Traditional Butter from South of Khorasan, Genetic Similarity of Pathogenic Bacteria Indicators, Infection, Epidemiology and Medicine, Volume (2), No (3), Year (2016-6), Pages (14-19)
  34. Fariba Ghiamati , Masoud Yavarmanesh , Morteza Khomeiri , Yahya Maghsoudlou , Biodiversity and origin of the microbial populations isolated from Masske, a traditional Iranian dairy product made from fermented Ewe’s milk, International Journal of Dairy Technology, Volume (69), No (3), Year (2016-5), Pages (441-451)
  35. Samane Hatami , Ali Mohamadi Sani , Masoud Yavarmanesh , Chemical composition and antibacterial activity of organic extra virgin olive oil from Iran, Nutrition and Food Science, Volume (46), No (3), Year (2016-6), Pages (388-395)
  36. Hamid Nazari , Masoud Yavarmanesh , Mohammad Hossein Haddad khodaparast , In vitroStudy to Evaluate the Antibacterial Effect ofPistacia khinjukStocks Oil as Compared with Olive Oil on Food Borne Pathogenic Bacteria (Staphylococcus aureus, Escherichia coli, Listeria monocytogenes), Journal of Essential Oils Bearing Plants, Volume (19), No (1), Year (2016-3), Pages (125-133)
  37. dina shahrampour , Masoud Yavarmanesh , Mohammad B Habibi Najafi , Mohebbat Mohebbi , Application of F+RNA Coliphages as Source Tracking Enteric Viruses on Parsley and Leek Using RT-PCR, Food and Environmental Virology, Volume (7), No (4), Year (2015-8), Pages (381-389)
  38. Masoud Yavarmanesh , Absar Alum , Morteza Abbaszadegan , Occurrence of Noroviruses and Their Correlation with Microbial Indicators in Raw Milk, Food and Environmental Virology, Volume (7), No (3), Year (2015-2), Pages (232-238)
  39. Masoud Yavarmanesh , mohammad sohrabi , Mohammad Reza Edalatian Dovom , F. Ghiamati Yazdi , J. Barouei , Inclusion of Dietary Zeolite Reduces Aflatoxin B1 Levels in Household Bread Waste Used as Cattle Feed, Current Nutrition & Food Science, Volume (10), No (2), Year (2014-5), Pages (107-111)
  40. Katayon Ghezavat , Ali Mohamadi Sani , Masoud Yavarmanesh , Assessment of the plantago major extract for antimicrobial activities, BioTechnology: An Indian Journal, Volume (10), No (1), Year (2014-5), Pages (5-10)
  41. Seyed Majid Hashemi , Farideh Tabatabaei yazdi , Masoud Yavarmanesh , Elnaz Milani , atena paseban , Influences of rennet and container types on proteolysis of traditional Kurdish cheese during the ripening, International Journal of Dairy Technology, Volume (67), No (1), Year (2014-2), Pages (82-88)
  42. Masoud Yavarmanesh , Morteza Abbaszadegan , Absar Alum , Sayed Ali Mortazavi , Mohammad B Habibi Najafi , Mohammad Reza Bassami , Mohammadreza Nassiri , Impact of Milk Components on Recovery of Viral RNA from MS2 Bacteriophage, Food and Environmental Virology, Volume (5), No (2), Year (2013-5), Pages (103-109)
  43. Masoud Yavarmanesh , M.Abbaszadegan , Sayed Ali Mortazavi , Mohammad B Habibi Najafi , Mohammad Reza Bassami , Mohammadreza Nassiri , Impact of milk components in recovery of the MS2 bacteriophage as an indicator of enteric viruses, Journal of Virological Methods, Volume (168), No (2), Year (2010-9), Pages (103-107)
  44. Sayed Ali Mortazavi , Mohammad B Habibi Najafi , Masoud Yavarmanesh , جواد باروئی , Application of commercial immuno assay(ELISA) technique for determination of Hepatitis A antigen(HAV) in raw milk, Food Control, Volume (19), Year (2008-7), Pages (551-556)
  45. Mohebbat Mohebbi , جواد بارویی , Mohammad Reza Akbarzadeh Totonchi , Alireza Rowhanimanesh , Mohammad B Habibi Najafi , Masoud Yavarmanesh , Modelling and optimization of viscosity in enzyme-modified cheese by fuzzy logic and genetic algorithm, Computers and Electronics in Agriculture, Volume (62), Year (2008-7), Pages (260-265)

مقالات ارایه شده در کنفرانس

فارسی

  1. تکتم فرخنده , مسعود یاورمنش , آمین های بیوژنیک در فرآورده های لبنی , دهمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار , 2020-07-07
  2. زهرا ایزدی مهر , مسعود یاورمنش , محمدباقر حبیبی نجفی , محمدرضا عدالتیان دوم , دوغ و عوامل فساد میکروبی در آن , ششمین کنگره علمی پژوهشی توسعه و ترویج علوم کشاورزی و منابع طبیعی ایران , 2019-03-16
  3. زهرا ایزدی مهر , مسعود یاورمنش , محمدباقر حبیبی نجفی , محمدرضا عدالتیان دوم , انتروکوکوس ها به عنوان کشت همراه در تولید فرآوردههای لبنی , سومین همایش ملی دانش و فناوری علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ایران , 2019-03-11
  4. هانیه یاربی , سید علی مرتضوی , مسعود یاورمنش , علی جوادمنش , مطالعه ساختار و عملکرد آنزیم گلوتامات دکربوکسیلاز , سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی , 2019-09-17
  5. هانیه یاربی , سید علی مرتضوی , مسعود یاورمنش , علی جوادمنش , تولید زیستی گابا از ضایعات کشاورزی , سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی , 2019-09-17
  6. هانیه یاربی , سید علی مرتضوی , مسعود یاورمنش , علی جوادمنش , تولید آنزیم گلوتامات دکربوکسیلاز از پسماندهای غذایی و ضایعات صنعتی , سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی , 2019-09-17
  7. زهرا ایزدی مهر , مسعود یاورمنش , محمدباقر حبیبی نجفی , محمدرضا عدالتیان دوم , بررسی ویژگی های تکنولوژیکی و پتانسیل بیماری زایی انتروکوکوس ها , دومین همایش ملی دانش و فناوری علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ایران , 2018-04-04
  8. محمدرضا عدالتیان دوم , سیدرضا سادات الحسینی , مسعود یاورمنش , ارزیابی اثر متقابل سطوح چربی و فرایند حرارتی روی میزان بازیافت انتروباکتریوفاژMS2 به عنوان شاخص ویروس های روده ای در شیر , سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی , 2015-09-09
  9. مژگان یزدی , مسعود یاورمنش , محبت محبی , معصومه بحرینی , دینا شهرام پور , بررسی حضور باکتریوفاژ Male specific(F+)RNA بعنوان نماینده ای از ویروس های روده ای، با استفاده از روش های ملکولی و مبتنی بر کشت، از سطح نمونه های کاهو , کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , 2013-10-29
  10. دینا شهرام پور , مسعود یاورمنش , محمدباقر حبیبی نجفی , محبت محبی , مژگان یزدی , ارزیابی حضور Male specific coliphages بعنوان نماینده ای از ویروس های روده ای در سبزی تره و جعفری , کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , 2013-10-29
  11. سمیه مرادی مقدم , مسعود یاورمنش , محمدباقر حبیبی نجفی , اثر حرارت در فرآیند تولید ماست روی بقای ویروس های روده ای با استفاده از باکتریوفاژ مدل , سومین همایش ملی کشاورزی ، آبزیان و غذا , 2013-12-19
  12. محمدرضا عدالتیان دوم , فریبا قیامتی یزدی , مسعود یاورمنش , مرتضی خمیری , بررسی اثر باکتریوسین های تولیدی باکتریهای اسیدلاکتیک ایزوله شده از کره محلی مسکه، بر روی میکروارگانیسم های بیماریزا , بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , 2013-10-29
  13. محمدرضا عدالتیان دوم , سیدرضا سادات الحسینی , مسعود یاورمنش , بقاء حرارتی ویروس های روده ای (بیماری زا)در مواد غذایی , دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی , 2013-04-29
  14. فریبا قیامتی یزدی , مرتضی خمیری , مسعود یاورمنش , یحیی مقصودلو , کاربرد فیلوگرام ژنتیکی در ارزیابی تنوع باکتری های بیماریزا با تکیه بر نرم افزار های Bioedit و CLC bio در فرآورده های لبنی محلی , همایش ملی بهداشت و ایمنی غذا , 2012-11-15
  15. فریبا قیامتی یزدی , مرتضی خمیری , مسعود یاورمنش , یحیی مقصودلو , رهام جلالوند , ارزیابی فلور و خاستگاه میکروارگانیسم های غیر لاکتیکی موجود در کره محلی جنوب خراسان (مسکه) با تکیه بر استافیلوکوکوس اورئوس، اشرشیا کلی و کپک- مخمر                               , همایش ملی بهداشت و ایمنی غذا , 2012-11-15
  16. مسعود یاورمنش , دینا شهرام پور , مژگان یزدی , ارزیابی تنوع بار باکتریایی Compost (کود بیولوژیکی) مشهد به کمک شناسایی ناحیه 16srRNA , سومین همایش ملی بیوتکنولوژی کشاورزی ایران , 2012-09-03
  17. مریم شیر افکن , زهرا رحیمی قانع , محمدعلی عطار , مسعود یاورمنش , استفاده از الگوریتم ژنتیک برای پیش گویی ساختار پروتئین , سومین همایش ملی بیوتکنولوژی کشاورزی ایران , 2012-09-03
  18. محمدعلی عطار , مسعود یاورمنش , سید علی مرتضوی , محمدباقر حبیبی نجفی , محمدرضا عدالتیان دوم , مریم شیر افکن , ارزیابی خاستگاه باکتری لاکتوکوکوس لاکتیس موجود در پنیر لیقوان با تکیه بر روش های مبتنی برکشت و روش مولکولی , سومین همایش ملی بیوتکنولوژی کشاورزی ایران , 2012-09-03
  19. مهری جغتائی , مسعود یاورمنش , محمدرضا عدالتیان دوم , فریبا قیامتی یزدی , ارزیابی شاخص های بیماریزایی در انتروکوکوس های ایزوله شده از پنیر لیقوان (شیر گوسفندی – دلمه – پنیر تازه – پنیر رسیده) , سومین همایش ملی بیوتکنولوژی کشاورزی ایران , 2012-09-03
  20. سیدمجید هاشمی قوژدی , فریده طباطبائی یزدی , مسعود یاورمنش , الناز میلانی , آتنا پاسبان , شادی بلوریان , بررسی کیفیت میکروبی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی پنیر محلی کردی تولید شده با دو نوع رنت در طی دوره رسیدگی , نخستین همایش فراملی بهینه سازی زنجیره تولید، و مصرف در صنایع غذایی , 2011-05-10
  21. معصومه بحرینی , محمدباقر حبیبی نجفی , محمدرضا باسامی , مرتضی عباس زادگان , مسعود یاورمنش , احمدرضا بهرامی , حمید اجتهادی , بهینه سازی روشهای بازیافت ویروسهای روده ای از سطح سبزیجات آماده مصرف با استفاده از مدل کلی فاژ , دومین همایش ملی میکروبیولوژی کاربردی ایران , 2011-02-16
  22. مسعود یاورمنش , بررسی خواص رئولوژیکی ماست ایرانی تهیه شده از استارترهای Ropy & Non ropy , همایش منطقه ای صنایع غذایی , 2008-03-02

انگلیسی

  1. Nazila Dardmeh , Masoud Yavarmanesh , علی معظمی , Maryam Moghaddam Matin , حمید نوربخش , Metabolomic analysis of commercial probiotic strains effects Bifidobacterium animalis subsp. Lactis and Lactobacillus plantarum on the intestinal metabolism in IBS rat model , Metabolomics in life science , 2024-01-30
  2. seyyed javad Ebadi nezhad hosseini , Mohammad Reza Edalatian Dovom , Mohammad B Habibi Najafi , Masoud Yavarmanesh , , Technological Characteristics of Lactobacillus spp. Isolated from Iranian Raw Milk Motal Cheese , 6th Asian Federation of Societies for Lactic Acid Bacteria International Symposium (AFSLAB Sym 2018) , 2018-05-05
  3. Morteza Abbaszadegan , parnian pezeshki , Mohammad Reza Edalatian Dovom , Masoud Yavarmanesh , Absar Alum , Occurrence of noroviruses and their correlation with microbial indicators in raw milk and food processing for the inactivation of viruses , 5th Food and Environmental Virology conference , 2016-09-13
  4. majid hashemi , Farideh Tabatabaei yazdi , Milani E , Masoud Yavarmanesh , atena paseban , Evaluation of rennet type and container influences on the proteolysis trend of local Kurdish cheese during the ripening , IDF International Symposium on Sheep, Goat and other non-Cow Milk , 2011-05-16
  5. majid hashemi , Farideh Tabatabaei yazdi , Milani E , Masoud Yavarmanesh , atena paseban , Evaluation of rennet type and container influences on physicochemical and microbial properties of local Kurdish cheese , IDF International Symposium on Sheep, Goat and other non-Cow Milk , 2011-05-16
  6. Masoud Yavarmanesh , Evaluation of human norovirus (GGΙ&GGΠ) presence in refined wastewater and untreated raw milk using semi nested RT-PCR in the same area simultaneously , WaterMicro 2009 , 2009-05-31
  7. Masoud Yavarmanesh , Enteric viruses in raw milk:Caharacterization of milk components in recovery efficiency & RNA extraction , International Dairy federation,2009 , 2009-09-20