مقالات ارائه شده در مجلات

فارسی

  1. نرگس سامانیان باقرصاد , محبت محبی , سیدمحمدعلی رضوی , مهدی وریدی , جواد ابوالفضلی اصفهانی , مطالعۀرفتار سینتیک رهایش سینامالدهید ریزپوشانیشده با نشاستۀذرت با آمیلوز باال در شرایطشبیهسازیشدۀدهان و حین نگهداری و بهینهیابیویژگیهای ریزکپسولها با روش پایش پارامتری, پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی, دوره (12), شماره (3), سال (2023-6), صفحات (273-290)
  2. یاسمن لوائی , مهدی وریدی , مجید نوش کام , The impact of browning intensity on interfacial properties of gellan gum-soy protein conjugate obtained through the Maillard reaction, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (19), شماره (124), سال (2022-5), صفحات (1-17)
  3. نرگس سامانیان باقرصاد , محبت محبی , سیدمحمدعلی رضوی , مهدی وریدی , جواد ابوالفضلی اصفهانی , مطالعه رفتار سینتیک رهایش سینمالدهید ریزپوشانی شده با نشاسته ذرت با آمیلوز بالا در شرایط شبیه‌سازی‌شده دهان و حین نگهداری و بهینه یابی ویژگی‌های ریز کپسول‌ها با روش پایش پارامتری, پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی, سال (2022-4)
  4. مجید نوش کام , مهدی وریدی , Surface and interfacial activity of whey protein isolate-gellan gum conjugate as a function of polymerization degree, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (18), شماره (118), سال (2021-12), صفحات (15-25)
  5. فاطمه حیدری , محبت محبی , محمدجواد وریدی , مهدی وریدی , استفاده از کنسانتره پروتئین ماهی در فرمولاسیون خمیرآبه هت تهیه ناگت مرغ کم چرب, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (17), شماره (3), سال (2021-7), صفحات (25-37)
  6. مهسان ایرجی فر , محمدجواد وریدی , مهدی وریدی , یونس زاهدی , ارزیابی اثر اسید لاکتیک بر ویژگیهای بافتی و الگوی پروتئولیز عضله دو سر ران شتر یک کوهانه, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (15), شماره (1), سال (2019-5), صفحات (37-54)
  7. شکیبا کیانیانی , محمدجواد وریدی , مهدی وریدی , بررسی اثر جایگزینی ژل آلوئهورا با چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، تکنولوژیکی و حسی سوسیس حاوی 40درصد گوشت قرمز, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (15), شماره (1), سال (2019-5), صفحات (1-11)
  8. حنان لشکری , محمدجواد وریدی , محمد هادی اسکندری , مهدی وریدی , تاثیر افزودن آب انار بر ویژگی های فیزیکی- شیمیایی، میکروبی و حسی پنیر فتای بدون آبگیری, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (15), شماره (83), سال (2019-1), صفحات (299-314)
  9. آتنا پاسبان , محبت محبی , هاشم پورآذرنگ , مهدی وریدی , ارزو عباسی مایوان , سمیرا سیدی مرغکی , خشک کردن کف پوشی پوره قارچ دکمه ای ) (Agaricusbisporusو مدلسازی ریاضی فرآیند خشک کردن, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (15), شماره (80), سال (2018-10), صفحات (431-441)
  10. وحیده سالار کریمی , محمدجواد وریدی , مهدی وریدی , بررسی تأثیر جایگزینی آرد بلوط (کوئرکوس برانتی) بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگر, پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی, دوره (8), شماره (1), سال (2019-4), صفحات (15-30)
  11. عاطفه پور مهدی , محبت محبی , اشرف گوهری اردبیلی , مهدی وریدی , محمدرضا صلاحی , بهینه سازی تولید پودر پوره سیب زمینی به روش خشک کردن کف پوشی, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (14), شماره (4), سال (2018-10), صفحات (585-600)
  12. محمدحسین نشاسته گیر , محبت محبی , محمدحسین حدادخداپرست , مهدی وریدی , تهیه نانو لیپوزوم های حاوی اسانس روغنی پرتقال با استفاده از روش حرارتی, نوآوری در علوم و فناوری غذایی, دوره (10), شماره (2), سال (2018-9), صفحات (115-122)
  13. محمد فرهادی چیتگر , مهدی وریدی , فخری شهیدی , اصغر ترابی , مطالعه اثر همزمان دما و هیدروژن‌پراکسید بر پایداری آنتوسیانین‌های عصاره سه گونه زرشک, علوم غذایی و تغذیه, دوره (16), شماره (2), سال (2019-5), صفحات (79-88)
  14. هانی حمزه کلکناری , ناصر شاه نوشی فروشانی , مهدی وریدی , تعیین‏ کننده‏ های نظام‏ های انگیزشی پذیرش سیستم HACCP مطالعه موردی: صنایع غذایی استان خراسان رضوی, اقتصاد کشاورزی و توسعه, دوره (26), شماره (104), سال (2019-3), صفحات (23-45)
  15. سارا رویتوند , ناصر صداقت , مهدی وریدی , محبت محبی , بررسی تأثیر پوشش آلوئه ورا و بسته بندی بر ویژگی های کیفی و زمان ماندگاری زرشک بی دانه Berberis vulgaris, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (15), شماره (85), سال (2019-3), صفحات (141-150)
  16. مهدی کاویانی , مهدی وریدی , ستار طهماسبی انفرادی , محمدجواد وریدی , تعیین بهترین زمان برداشت ارقام ماری و شنگه بر اساس برخی پارامتر های تعیین کننده کیفیت زیتون, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (15), شماره (84), سال (2019-2), صفحات (397-410)
  17. مهسان ایرجی فر , محمدجواد وریدی , مهدی وریدی , یونس زاهدی , ارزیابی اثر ماریناد اسید استیک و کلرید سدیم بر برخی ویژگی‌های کیفی گوشت شتر یک کوهانه ایرانی, پژوهش های صنایع غذایی, دوره (28), شماره (1), سال (2018-4), صفحات (145-160)
  18. الناز قبادی , مهدی وریدی , محمدجواد وریدی , آرش کوچکی , صمغ دانه شنبلیله: بهینه سازی استخراج و ارزیابی ویژگی های ضد اکسایشی, فناوری های نوین غذایی (فناوری های جدید در صنعت غذا), دوره (5), شماره (3), سال (2018-6), صفحات (447-468)
  19. شهرام بیرقی طوسی , محبت محبی , مهدی وریدی , اثر ترکیب خوراک و متغیرهای فرایند بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کف‌های جامد تشکیل شده از نشاسته ذرت و دانه کنجد به روش اکستروژن, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (14), شماره (5), سال (2019-1), صفحات (865-876)
  20. محبت محبی , مهدی وریدی , محمد نوشاد , محمد خلیلیان موحد , ارزیابی رهایش وانیلین از ریزکپسول‌های چندلایه تحت ‌شرایط شبیه‌سازی‌ شدۀ دهان, پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی, دوره (8), شماره (2), سال (2019-7), صفحات (111-124)
  21. عاطفه پورمهدی , محبت محبی , اشرف گوهری اردبیلی , مهدی وریدی , محمدرضا صلاحی , بهینه‌سازی تولید پودر پوره سیب‌زمینی به روش خشک کردن کف‌پوشی, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (14), شماره (4), سال (2018-11), صفحات (585-600)
  22. نسیم بیدار , احمد حسن آبادی , حسن نصیری مقدم , مهدی وریدی , محمد محسن زاده , اثر اسانس اسطوخودوس بر عملکرد، فراسنجه های خونی و قابلیت هضم در جوجه های گوشتی, پژوهشهای علوم دامی ایران, دوره (9), شماره (3), سال (2017-12), صفحات (328-339)
  23. عاطفه فرهمند , مهدی وریدی , آرش کوچکی , ارزیابی خواص عملکردی موسیلاژ دانه بِه استخراج شده به کمک فراصوت, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (12), شماره (1), سال (2016-5), صفحات (163-181)
  24. فرزانه نصرالله زاده , مهدی وریدی , آرش کوچکی , فرزین هادی راده , بررسی پیشرفت واکنش مایلارد در دو روش حرارت دهی متداول و مایکروویو در سامانه سرم آلبومین گاوی- مالتودکسترین, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (14), شماره (73), سال (2018-3), صفحات (187-199)
  25. مهدی وریدی , فاطمه حیدری , بهداد شکرالهی یانچشمه , ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی آرد حاصل از دانه صیفی جات بومی ایران (خربزه، هندوانه، طالبی و کدو), پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی, دوره (5), شماره (3), سال (2017-1), صفحات (249-264)
  26. محمدجواد وریدی , مهدی وریدی , میثم وجدی , اعظم شریف پورلاطانی , طراحی، ساخت و کاربرد دستگاه بینی الکترونیکی در تشخیص سریع فساد گوشت چرخ شده شتر در بسته بندی هوا، خلاء و اتمسفر اصلاح شده, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (15), شماره (74), سال (2018-4), صفحات (213-225)
  27. رسول مظفرپورسیاهکوهی , آرش کوچکی , الناز میلانی , مهدی وریدی , بررسی اثر متغیر های دمایی و رطوبتی فرایند اکستروژن بر برخی خواص عملکردی و پارامترهای رنگ کنسانتره پروتئینهای سویا, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (14), شماره (71), سال (2018-1), صفحات (223-229)
  28. فرشته سبزی , محمدجواد وریدی , مهدی وریدی , مطالعه اثر آبغوره بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بافتی گوشت گاو, پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی, دوره (6), شماره (1), سال (2017-4), صفحات (53-70)
  29. نازنین فاطمه رحمتی , آرش کوچکی , مهدی وریدی , رسول کدخدایی , ارزیابی ویژگی‌های ساختاری و عملکردی پروتئین سه ژنوتیپ مختلف لوبیا (Phaseolus vulgaris), پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (13), شماره (1), سال (2017-4), صفحات (79-91)
  30. فروزان طباطبائی یزدی , ابوالقاسم گلیان , حیدر زرقی , مهدی وریدی , بررسی اثر مصرف سطوح مختلف گوانیدینو استیک اسید بر ترکیب شیمیایی و کیفیت گوشت سینه مرغ, نوآوری در علوم و فناوری غذایی, دوره (8), شماره (3), سال (2016-12), صفحات (105-113)
  31. حنان لشکری , محمدجواد وریدی , محمد هادی اسکندری , مهدی وریدی , بهینه سازی تولید پنیر فتای بدون آبگیری با استفاده از طرح آماری مخلوط, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (15), شماره (74), سال (2018-4), صفحات (283-298)
  32. اکرم آریان فر , فخری شهیدی , رسول کدخدایی , مهدی وریدی , بررسی عوامل موثر بر استخراج پلی فنول ها و فعالیت آنتی اکسیدانی چای سبز, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (11), شماره (4), سال (2015-11), صفحات (285-295)
  33. آزاده قربانی حسن سرایی , فخری شهیدی , حمیدبهادر قدوسی , علی معتمدزادگان , مهدی وریدی , پایداری اکسیداتیو ماست غنی شده با منابع گوناگون امگاسه طی مدت نگهداری, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (13), شماره (1), سال (2016-11), صفحات (165-173)
  34. امین سیدیعقوبی , فخری شهیدی , محبت محبی , مهدی وریدی , شیوا گل محمد زاده , بررسی اثر نوع چربی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی نانوحامل‌های لیپیدی جامد حاوی فیکوسیانین, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (14), شماره (67), سال (2016-11), صفحات (83-93)
  35. فخری شهیدی , مهدی وریدی , محبت محبی , صفیه خلیلیان , محمد خلیلیان موحد , بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی پودر انار تولید شده با روش خشک کردن کف پوشی, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (14), شماره (63), سال (2017-5), صفحات (221-230)
  36. وجیهه زارع باقی آباد , فریده طباطبائی یزدی , سید علی مرتضوی , مهدی وریدی , بهینه سازی تولید آنزیم لیپاز مخمر Cryptococcus albidus با استفاده از رویه سطح پاسخ, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (13), شماره (59), سال (2016-12), صفحات (181-192)
  37. مهدی وریدی , عاطفه فرهمند , آرش کوچکی , مقایسه برخی خواص عملکردی موسیلاژ دانه به استخراج شذه با دو روش فراصوت و رایج, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (12), شماره (1), سال (2016-4), صفحات (163-181)
  38. مهدی وریدی , محمد فرهادی چیتگر , محمدجواد وریدی , احمد بالندری , مقایسه برخی از خصوصیات فیزیکی و شیمیایی سه ژنوتیپ زرشک بومی استان سمنان, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (12), شماره (2), سال (2016-6), صفحات (250-260)
  39. سمیرا فیضی , مهدی وریدی , فاطمه زارع , محمدجواد وریدی , بررسی اثر تغییرات pH بر خواص عملکردی ایزوله پروتئین شنبلیله, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (11), شماره (5), سال (2016-3), صفحات (521-534)
  40. محمد قبادی , محمدجواد وریدی , مهدی وریدی , بررسی ویژگی های فیزیکو شیمیایی و عملکردی فیبرهای غذایی گندم، چغندرقند و سیب زمینی, پژوهش های صنایع غذایی, دوره (27), شماره (1), سال (2017-5), صفحات (1-12)
  41. اکرم آریان فر , فخری شهیدی , رسول کدخدائی , مهدی وریدی , بررسی عوامل موثر بر استخراج پلی فنولها و فعالیت آنتی اکسیدانی چای سبز, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (11), شماره (4), سال (2015-11), صفحات (285-295)
  42. محسن زندی , محبت محبی , مهدی وریدی , نوید رمضانیان , تخمین و ارزیابی ضریب نفوذ میکروکپسولهای آلژینات-پروتئین آب پنیر حامل دی استیل و ارزیابی آن در شرایط مختلف دهانی, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (11), شماره (4), سال (2015-11), صفحات (435-444)
  43. یونس زاهدی دیزج یکان , محمدجواد وریدی , مهدی وریدی , ارزیابی اثر جنس و نوع عضله بر الگوی پروتئولیز پروتئینهای میوفیبریلی گوشت شتر یک کوهانه ایرانی در مدت زمان ترد شدن, پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی, دوره (4), شماره (2), سال (2015-10), صفحات (97-116)
  44. مهدیه قمری , فریده طباطبائی یزدی , ایران عالم زاده , منوچهر وثوقی , مهدی وریدی , هانیه صفری , بهینه سازی پارامترهای فیزیکی در میزان تولید آنزیم لیپاز توسط آسپرژیلوس نایجر PTCC5010 در محیط حاوی شیره خرما و بررسی خصوصیات آن, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (13), شماره (57), سال (2016-10), صفحات (159-167)
  45. هانی حمزه کلکناری , محمد قربانی , ناصر شاه نوشی فروشانی , مهدی وریدی , بررسی الگوهای رفتاری مربوط پذیرش سیستم تجزیه تحلیل خطر در نقاط کنترل بحرانی در صنایع غذایی استان خراسان رضوی, اقتصاد کشاورزی, دوره (9), شماره (3), سال (2015-11), صفحات (15-36)
  46. وجیهه زارع باقی آباد , فریده طباطبائی یزدی , سید علی مرتضوی , مهدی وریدی , بررسی بازدهی تولید آنزیم لیپاز مخمرDSM3286 Yarrowia lipolytica تحت تیمارهای مختلف نیتروژنی و زمان تخمیر, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (13), شماره (56), سال (2016-10), صفحات (35-44)
  47. هانی حمزه کلکناری , محمد قربانی , مهدی وریدی , ناصر شاه نوشی فروشانی , بررسی منافع و موانع پذیرش سیستم تجزیه تحلیل خطر در نقاط کنترل بحرانی در صنایع غذایی مشهد, تحقیقات اقتصاد کشاورزی, دوره (7), شماره (2), سال (2015-8), صفحات (27-61)
  48. مهدیه قمری , فریده طباطبائی یزدی , ایران عالم زاده , منوچهر وثوقی , مهدی وریدی , بهینه سازی محیط کشت حاوی شیره خرما جهت تولید لیپاز توسط آسپرژیلوس نایجر به روش پاسخ سطح, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (14), شماره (65), سال (2016-7), صفحات (85-96)
  49. وجیهه زارع باقی آباد , فریده طباطبائی یزدی , سید علی مرتضوی , مهدی وریدی , جداسازی و شناسایی مخمرهای لیپولیتیک از کنجاله کنجد استان یزد و بررسی پتانسیل تولید لیپاز در آنها, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (13), شماره (51), سال (2016-5), صفحات (125-136)
  50. نسیم حسن پور , محبت محبی , مهدی وریدی , ارزیابی تاثیر پوشش دهی و شرایط سرخ کردن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی فلافل سرخ شده به روش عمیق, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (12), شماره (47), سال (2015-4), صفحات (53-63)
  51. محمد فرهادی چیتگر , مهدی وریدی , محمدجواد وریدی , فخری شهیدی , ارزیابی خواص فیزیکی و شیمیایی سه گونه زرشک بومی ایران, پژوهش های صنایع غذایی, دوره (24), شماره (1), سال (2014-5), صفحات (63-76)
  52. فخری شهیدی , مهدی وریدی , محبت محبی , محمد نوشاد , محمد خلیلیان موحد , بهینه یابی شرایط خشک کردن پاششی آب انار با استفاده از روش سطح-پاسخ, پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی, دوره (3), شماره (2), سال (2014-9), صفحات (129-142)
  53. زهرا احمدیان کوچکسرائی , مهدی وریدی , محمدجواد وریدی , هاشم پورآذرنگ , تاثیر زمان بلانچینگ و دمای برشته نمودن دانه کنجد بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی شیرکنجد, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (10), شماره (2), سال (2014-8), صفحات (136-147)
  54. یونس زاهدی دیزج یکان , محمدجواد وریدی , مهدی وریدی , مقایسه ویژگی های فیزیکوشیمیایی و کیفی عضله های طویل سین های شتر یک کوهانه ایرانی (Biceps femoris) و دو سر ران (Longissimus thoracis), پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی, دوره (3), شماره (1), سال (2014-4), صفحات (79-96)
  55. بهداد شکرالهی یانچشمه , محبت محبی , مهدی وریدی , الهام انصاری فر , ارزیابی تاثیر دما، زمان سرخ کردن و افزودن آرد عدس به فرمولاسیون خمیرابه بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی پوسته سرخ شده به روش سیستم مدل پوسته (DFCM), پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (10), شماره (3), سال (2014-12), صفحات (266-275)
  56. آسیه علی پور , آرش کوچکی , رسول کدخدایی , مهدی وریدی , بررسی اثر مخلوط صمغ قدومه شیرازی–پروتئین آب پنیر تغلیظ شده بر پایداری امولسیون روغن ذرت در آب, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (12), شماره (48), سال (2015-10), صفحات (163-174)
  57. آرام بستان , محبت محبی , محمدحسین حدادخداپرست , مهدی وریدی , بیژن ملائکه نیکوئی , بررسی ساختار اسید چرب و خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن دانه مرو (Salvia macrosiphon, Boiss), پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (9), شماره (3), سال (2013-10), صفحات (279-283)
  58. سیدامیر توکلی لاهیجانی , فخری شهیدی , مهدی وریدی , محبت محبی , بررسی اثر زیست توده ریز جلبک Spirulina platensis بر کینتیک اسیدی شدن و ویژگی های ریز ساختاری ماست, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (11), شماره (2), سال (2015-7), صفحات (152-160)
  59. محمد فرهادی چیتگر , محمدجواد وریدی , مهدی وریدی , فخری شهیدی , بررسی اثر دما و ماده جامد بر سینتیک تخریب آنتوسیانین های زرشک بی دانه, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (11), شماره (2), سال (2015-7), صفحات (107-115)
  60. فاطمه حیدری , محمدجواد وریدی , مهدی وریدی , اثر درجه چرخ کردن بر ویژگی های رنگی گوشت گاو, شتر و شتر مرغ, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (10), شماره (4), سال (2014-3), صفحات (291-298)
  61. آتنا پاسبان , محبت محبی , هاشم پورآذرنگ , مهدی وریدی , مطالعه اثر اسیدسیتریک، اسید آسکوربیک و سدیم متابی سولفیت بر رنگ و خصوصیات کف زایی پوره ی قارچ دکمه ای(Agaricus bisporus), پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (9), شماره (2), سال (2013-7), صفحات (138-146)
  62. الهام انصاری فر , محبت محبی , فخری شهیدی , مهدی وریدی , مدلسازی کینتیک انتقال جرم طی سرخ کردن عمیق ناگت پنیر کردی پوشش داده شده با سفیده تخم مرغ, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (9), شماره (2), سال (2013-7), صفحات (126-137)
  63. سمیرا فیضی , مهدی وریدی , فاطمه زارع , محمدجواد وریدی , بررسی ترکیب شیمیایی، پارامترهای رنگ و خصوصیات عملکردی آرد شنبلیله و مقایسه آن با آرد سویا, پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی, دوره (2), شماره (2), سال (2013-9), صفحات (121-138)
  64. هما بقائی , محمدجواد وریدی , مهدی وریدی , زرین اسحاقی , بررسی اثر و شرایط کشتار بر چگونگی کاهشpH و پروتئولیز گوشت شترمرغ طی زمان ترد شدن با استفاده از SDS-PAGE, پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی, دوره (2), شماره (1), سال (2013-7), صفحات (36-17)
  65. هما بقائی , محمدجواد وریدی , مهدی وریدی , بررسی اثر جنس و شرایط کشتار بر راندمان، ترکیب وزنی و میزان افت در مراحل مختلف پس از کشتار لاشه شترمرغ ور ارزیابی اقتصادی آن, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (10), شماره (3), سال (2013-11), صفحات (196-203)

انگلیسی

  1. Fayza Alhasan , Mostafa Mazaheri Tehrani , Mehdi Varidi , بهینه‌سازی نسبت اولئوفوم و پروتئین-پلی ساکارید برای بهبود ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی امولسیون دوگانه A/O/W: کاربردهای بالقوه در صنایع غذایی, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, Volume (19), No (6), Year (2024-1), Pages (177-195)
  2. Fayza Alhasan , Mostafa Mazaheri Tehrani , Mehdi Varidi , Producing superior oleofoams: Unraveling the impact of oil type, surfactant concentration, and production temperature on foam stability and functional characteristics, Food Chemistry: X, Volume (21), Year (2024-3), Pages (101033-101033)
  3. seyedeh behnaz hashemi karouei , Mehdi Varidi , الهام اسدپور , فویوان ژانگ , سید مهدی جعفری , Natural oleogelators for the formulation of oleogels by considering their rheological and textural perspective; a review, International Journal of Biological Macromolecules, Volume (259), Year (2024-2), Pages (129246-129263)
  4. Salmasadat Fatahjahromi , Mohammad Javad Varidi , Mehdi Varidi , Majid Nooshkam , Reduced fat and sugar cakes developed by protein/polysaccharide/licorice extract ternary gel-like foams, LWT- Food Science and Technology, Volume (194), Year (2024-2), Pages (115790-115800)
  5. Rana Afkhami , Mohammad Javad Varidi , Mehdi Varidi , فرزین هادیزاده , Boosting emulsion properties: The role of β-sheet content and fibril length in soy protein isolate emulsions, Food Hydrocolloids, Volume (149), Year (2024-4), Pages (109513-109513)
  6. seyedeh behnaz hashemi karouei , Mehdi Varidi , سید مهدی جعفری , Fabrication and characterization of novel whey protein-based bigels as structured materials with high-mechanical properties, Food Hydrocolloids, Volume (145), Year (2023-12), Pages (109082-109082)
  7. Majid Nooshkam , Mehdi Varidi , زهرا زارعی , FATEMEH ALKOBEISI , Behavior of protein-polysaccharide conjugate-stabilized food emulsions under various destabilization conditions, Food Chemistry: X, Volume (18), Year (2023-6), Pages (100725-100725)
  8. Zahra Kazemi Taskooh , Mehdi Varidi , How can plant-based protein–polysaccharide interactions affect the properties of binary hydrogels? (A review), Food and Function, Volume (14), No (13), Year (2023-1), Pages (5891-5909)
  9. saba ahmadzadeh , Mehdi Varidi , مجید نوش کام , Hydro- and aerogels from quince seed gum and gelatin solutions, Food Chemistry: X, Volume (19), No (19), Year (2023-10), Pages (100813-100813)
  10. Mehdi Varidi , saba ahmadzadeh , Majid Nooshkam , Changes in fat uptake, color, texture, and sensory properties of Aloe vera gel‐coated eggplant rings during deep‐fat frying process, Food Science and Nutrition, Volume (11), No (4), Year (2023-4), Pages (2027-2035)
  11. atena pasban , Mohebbat Mohebbi , Hashem Puorazrang , Mehdi Varidi , , Optimization of Foaming Parameters and evaluation Foam-Mat Drying of white button mushroom (Agaricus bisporus) using response surface mythology, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, Volume (19), No (129), Year (2022-12), Pages (41-54)
  12. Rana Afkhami , Mohammad Javad Varidi , Mehdi Varidi , فرزین هادیزاده , Improvement of heat-induced nanofibrils formation of soy protein isolate through NaCl and microwave, Food Hydrocolloids, Volume (139), Year (2023-5)
  13. Moein Bashash , Mehdi Varidi , ژاله ورشوساز , Composite Hydrogel-Embedded Sucrose Stearate Niosomes: Unique Curcumin Delivery System, Food and Bioprocess Technology, Volume (15), No (9), Year (2022-9), Pages (2020-2034)
  14. yasaman lavaei , Mehdi Varidi , مجید نوش کام , Gellan gum conjugation with soy protein via Maillard-driven molecular interactions and subsequent clustering lead to conjugates with tuned technological functionality, Food Chemistry: X, Volume (15), No (15), Year (2022-10), Pages (100408-100419)
  15. مجید نوش کام , Mehdi Varidi , Fatemeh Alkobeisi , Licorice extract/whey protein isolate/sodium alginate ternary complex-based bioactive food foams as a novel strategy to substitute fat and sugar in ice cream, Food Hydrocolloids, Volume (135), No (135), Year (2023-2), Pages (108206-108218)
  16. Moein Bashash , Mehdi Varidi , Jaleh Varshosaz , Sucrose stearate based niosomes as an alternative to ordinary vehicles for efficient curcumin delivery, Journal of Food Measurement and Characterization, Volume (16), No (3), Year (2022-6), Pages (2104-2118)
  17. Moein Bashash , Mehdi Varidi , Jaleh Varshosaz , Ultrasound-triggered transglutaminase-catalyzed egg white-bovine gelatin composite hydrogel: Physicochemical and rheological studies, Innovative Food Science and Emerging Technologies, Volume (76), No (76), Year (2022-3), Pages (102936-102946)
  18. Majid Nooshkam , Mehdi Varidi , FATEMEH ALKOBEISI , Bioactive food foams stabilized by licorice extract/whey protein isolate/sodium alginate ternary complexes, Food Hydrocolloids, Volume (126), No (126), Year (2022-5), Pages (107488-107498)
  19. FATEMEH ALKOBEISI , Mohammad Javad Varidi , Mehdi Varidi , Majid Nooshkam , Quinoa flour as a skim milk powder replacer in concentrated yogurts: Effect on their physicochemical, technological, and sensory properties, Food Science and Nutrition, Volume (10), No (4), Year (2022-4), Pages (1113-1125)
  20. Bahram Ghasemi , Mohammad Javad Varidi , Mehdi Varidi , Zahra Kazemi Taskooh , Seyed ahmad Emami , The effect of plant essential oils on physicochemical properties of chicken nuggets, Journal of Food Measurement and Characterization, Volume (16), No (1), Year (2022-2), Pages (772-783)
  21. Morteza Kashaninejad , Seyed Mohammad Ali Razavi , Mehdi Varidi , The Effect of Temperature and Transmembrane Pressure on the Camel Milk Ultrafiltration Performance: An Optimization Study, Journal of Membrane Science and Research, Volume (7), No (4), Year (2021-10), Pages (288-294)
  22. samira Feyzi , Mehdi Varidi , Mohammad Reza Housaindokht , Zarrin Eshaghi , pH and NaCl effects on the interactions between safranal and whey protein isolate, Food Bioscience, Volume (44), Year (2021-12), Pages (101197-101197)
  23. Majid Nooshkam , Mehdi Varidi , Physicochemical stability and gastrointestinal fate of β-carotene-loaded oil-in-water emulsions stabilized by whey protein isolate-low acyl gellan gum conjugates, Food Chemistry, Volume (347), No (347), Year (2021-6), Pages (129079-129091)
  24. hannan lashkari , Mohammad Javad Varidi , Mohammad Hadi Eskandari , Mehdi Varidi , Effect of Pomegranate Juice on the Manufacturing Process and Characterization of Feta-Type Cheese during Storage, Journal of Food Quality, Volume (2020), No (1), Year (2020-11), Pages (1-11)
  25. Saeedeh Hosseini , Mehdi Varidi , Optimization of Microbial Rennet Encapsulation in Alginate – Chitosan Nanoparticles, Food Chemistry, Volume (352), No (352), Year (2021-8), Pages (129325-89)
  26. Zahra Kazemi Taskooh , Mehdi Varidi , Food-based iron delivery systems: A review, Trends in Food Science & Technology, Volume (116), No (116), Year (2021-10), Pages (75-89)
  27. samaneh Alamatian , Mohebbat Mohebbi , Mehdi Varidi , مهدی مومن نژاد , بررسی اثر پوشش‌دهی با صمغ‌های کتیرا و ثعلب و تیمار اسمزی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی گوشت شترمرغ, پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی, Year (2020-1)
  28. Mohammad GHobadi , Arash Koocheki , Mohammad Javad Varidi , Mehdi Varidi , Encapsulation of curcumin using Grass pea (Lathyrus sativus) protein isolate/Alyssum homolocarpum seed gum complex nanoparticles, Innovative Food Science and Emerging Technologies, Volume (72), No (102728), Year (2021-8), Pages (102728-14)
  29. Mohammad GHobadi , Mohammad Javad Varidi , Arash Koocheki , Mehdi Varidi , Effect of heat treatment on the structure and stability of Grass pea (Lathyrus sativus) protein isolate/Alyssum homolocarpum seed gum nanoparticles, International Journal of Biological Macromolecules, Volume (182), No (1), Year (2021-7), Pages (26-36)
  30. touba izadi , Mohebbat Mohebbi , Fakhri Shahidi , Mehdi Varidi , Mohammad Reza Salahi , Cheese powder production and characterization: A foam-mat drying approach, Food and Bioproducts Processing, Volume (123), Year (2020-9), Pages (225-237)
  31. ZAHRA ALLAHDAD , Mehdi Varidi , Reza Zadmard , Thomas Haertle , Lindsay Sawyer , Ali Akbar Saboury , Efficiency of milk proteins in eliminating practical limitations of β-carotene in hydrated polar solution, Food Chemistry, Volume (330), No (2020), Year (2020-11), Pages (127218-127218)
  32. Zahra Kazemi Taskooh , Mehdi Varidi , Designation and characterization of cold-set whey protein-gellan gum hydrogel for iron entrapment, Food Hydrocolloids, Volume (111), No (2021), Year (2021-2), Pages (106205-106205)
  33. samira Feyzi , Mehdi Varidi , Mohammad Reza Housaindokht , Zarrin Eshaghi , Raffaele Romano , Paola Piombino , Alessandro Genovese , A study on aroma release and perception of saffron ice cream using in-vitro and in-vivo approaches, Innovative Food Science and Emerging Technologies, Volume (65), No (2020), Year (2020-10), Pages (102455-102455)
  34. Majid Nooshkam , Mehdi Varidi , Whey protein isolate-low acyl gellan gum Maillard-based conjugates with tailored technological functionality and antioxidant activity, International Dairy Journal, Volume (109), No (2020), Year (2020-10), Pages (104783-104783)
  35. Mohammad GHobadi , Arash Koocheki , Mohammad Javad Varidi , Mehdi Varidi , Fabrication and characterization of Grass pea (Lathyrus sativus) protein isolate-Alyssum homolocarpum seed gum complex coacervate, Polymer Testing, Volume (89), No (1), Year (2020-9), Pages (106636-106645)
  36. Neda Khatib , Mohammad Javad Varidi , Mohebbat Mohebbi , Mehdi Varidi , سید محمد هاشم حسینی , Replacement of nitrite with lupulon–xanthohumol loaded nanoliposome in cooked beef-sausage: experimental and model based study, Journal of Food Science and Technology, Volume (57), No (7), Year (2020-2), Pages (2629-2639)
  37. samira Feyzi , Mehdi Varidi , Mohammad Reza Housaindokht , Zarrin Eshaghi , Innovative method for analysis of safranal under static and dynamic conditions through combination of HS‐SPME‐GC technique with mathematical modelling, Phytochemical Analysis, Volume (31), No (5), Year (2020-1), Pages (564-574)
  38. Majid Nooshkam , Mehdi Varidi , Deepak Kumar Verma , Functional and biological properties of Maillard conjugates and their potential application in medical and food: A review, Food Research International, Volume (131), Year (2020-5), Pages (109003-109020)
  39. SeyedHossein Razavizadegan Jahromi , Reza Farhoosh , بهرام همتی نژاد , Mehdi Varidi , Characterization of the binding of cyanidin-3-glucoside to bovine serum albumin and its stability in a beverage model system: A multispectroscopic and chemometrics study, Food Chemistry, Volume (311), Year (2020-5), Pages (126015-126028)
  40. Majid Nooshkam , Mehdi Varidi , Maillard conjugate-based delivery systems for the encapsulation, protection, and controlled release of nutraceuticals and food bioactive ingredients: A review, Food Hydrocolloids, Volume (100), Year (2020-3), Pages (105389-105401)
  41. Mohammad Javad Varidi , Mehdi Varidi , meisam vajdi , ma sharifpour , Mohammad Reza Akbarzadeh Totonchi , Best Precision–Recall Confidence Threshold and F-Measure to Determine Quality of Camel Meat by Support Vector Regression Based Electronic Nose, International Journal of Food Engineering, Volume (15), No (9), Year (2019-7)
  42. Neda Khatib , Mohammad Javad Varidi , Mohebbat Mohebbi , Mehdi Varidi , سیدمحمد هاشم حسینی , Co‐encapsulation of lupulon and xanthohumol in lecithin‐based nanoliposomes developed by sonication method, Journal of Food Processing and Preservation, Volume (43), No (9), Year (2019-6)
  43. FATEMEH HEYDARI , Mohammad Javad Varidi , Mehdi Varidi , Mohebbat Mohebbi , ارزیابی کیفی برگر شتر با استفاده از تجزیه و تحلیل مولفه اصلی, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, Volume (14), No (6), Year (2019-3), Pages (139-146)
  44. samaneh Alamatian , Mohebbat Mohebbi , Mehdi Varidi , مهدی مومن نژاد , Modeling of osmotic treatment of ostrich meat coated by tragacanth and salep, Meat Science, Volume (156), No (1), Year (2019-10), Pages (231-239)
  45. somayyeh nik nia , Seyed Mohammad Ali Razavi , Mehdi Varidi , Proteolysis of sodium caseinate using Withania coagulans extract: An optimization study, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, Volume (14), No (6), Year (2019-3), Pages (101-111)
  46. Rassoul Mozafarpour , Arash Koocheki , الناز میلانی , Mehdi Varidi , Extruded soy protein as a novel emulsifier: Structure, interfacial activity and emulsifying property, Food Hydrocolloids, Volume (93), No (1), Year (2019-8), Pages (361-373)
  47. samira Feyzi , Mehdi Varidi , Mohammad Reza Housaindokht , Zarrin Es’haghi , Binding of Safranal to Whey Proteins in Aqueous Solution: Combination of Headspace Solid-Phase Microextraction/Gas Chromatography with Multi Spectroscopic Techniques and Docking Studies, Food Chemistry, Volume (287), Year (2019-3), Pages (313-323)
  48. sara royatvand , Nasser Sedaghat , Mehdi Varidi , Mohebbat Mohebbi , Study the Physicochemical and Sensory Attributes of Seedless Barberries Treated by Edible Coating and Packaging of During Storage, International Journal of Engineering Research, Volume (12), No (7), Year (2018-12), Pages (190-193)
  49. meisam vajdi , Mohammad Javad Varidi , Mehdi Varidi , Mohebbat Mohebbi , Using electronic nose to recognize fish spoilage with an optimum classifier, Journal of Food Measurement and Characterization, Year (2019-1)
  50. ZAHRA ALLAHDAD , motahareh nasiri , Mehdi Varidi , Mohammad Javad Varidi , Effect of sonication on osmotic dehydration and subsequent air-drying of pomegranate arils, Journal of Food Engineering, Volume (244), No (5), Year (2019-3), Pages (202-211)
  51. Majid Nooshkam , Mehdi Varidi , Moein Bashash , The Maillard reaction products as food-born antioxidant and antibrowning agents in model and real food systems, Food Chemistry, Volume (275), No (6), Year (2019-3), Pages (644-660)
  52. ZAHRA ALLAHDAD , Mehdi Varidi , R. Zadmard , Ali AkbarSaboury , Thomas Haertle , Binding of β-carotene to whey proteins: Multi-spectroscopic techniques and docking studies, Food Chemistry, Volume (277), No (8), Year (2019-3), Pages (96-106)
  53. behdad shokrolahi , Mohebbat Mohebbi , Mehdi Varidi , Seyyed Mohammad Razavi , Elham Ansarifar , Performance of lentil and chickpea flour in deep-fried crust model (DFCM): oil barrier and crispy properties, Journal of Food Measurement and Characterization, Volume (13), No (1), Year (2018-10), Pages (296-304)
  54. ZAHRA ALLAHDAD , Mehdi Varidi , R. Zadmard , A. A. Saboury , Spectroscopic and docking studies on the interaction between caseins and β- carotene, Food Chemistry, Volume (255), No (2), Year (2018-7), Pages (187-196)
  55. Nazanin Fatemeh Rahmati , Arash Koocheki , Mehdi Varidi , , Introducing Speckled sugar bean (Phaseolus vulgaris) protein isolates as a new source of emulsifying agent, Food Hydrocolloids, Volume (79), No (1), Year (2018-4), Pages (498-508)
  56. Nazanin Fatemeh Rahmati , Mehdi Varidi , Rassoul Kadkhodaee , Thermodynamic compatibility and interactions between Speckled Sugar bean protein and xanthan gum for production of multilayer O/W emulsion, Journal of Food Science and Technology, Volume (55), No (3), Year (2018-3), Pages (1143-1153)
  57. , Mehdi Varidi , Arash Koocheki , F. Hadizadeh , Effect of microwave and conventional heating on structural, functional and antioxidant properties of bovine serum albumin-maltodextrin conjugates through Maillard reaction, Food Research International, Volume (100), No (2), Year (2017-8), Pages (289-297)
  58. samira Feyzi , Mehdi Varidi , F.Zare , Mohammad Javad Varidi , Effect of drying methods on the structure, thermo and functional properties of fenugreek (Trigonella foenum graecum) protein isolate, Journal of the Science of Food and Agriculture, Volume (98), No (5), Year (2017-1), Pages (1880-1888)
  59. samira Feyzi , Mehdi Varidi , F. Zare , Mohammad Javad Varidi , A comparison of chemical, structural and functional properties offenugreek (Trigonella foenum graecum) protein isolates producedusing different defatting solvents, International Journal of Biological Macromolecules, Volume (105), No (1), Year (2017-6), Pages (27-35)
  60. Amin yagoubi , Fakhri Shahidi , Mohebbat Mohebbi , Mehdi Varidi , Sh. Golmohammadzadeh , Preparation, characterization and evaluation of physicochemical properties of phycocyanin-loaded solid lipid nanoparticles and nanostructured lipid carriers, Journal of Food Measurement and Characterization, Volume (12), No (1), Year (2018-3), Pages (378-385)
  61. Zahra Ahmadi , Seyed Mohammad Ali Razavi , Mehdi Varidi , Sequential ultrasound and transglutaminase treatments improve functional, rheological, and textural properties of whey protein concentrate, Innovative Food Science and Emerging Technologies, Volume (43), No (10), Year (2017-10), Pages (207-215)
  62. farahnaz ghollasi mood , Mohammad Mohsenzadeh , Mohammad Reza Housaindokht , Mehdi Varidi , Microbial and chemical spoilage of chicken meat during storage at isothermal and fluctuation temperature under aerobic conditions, Iranian Journal of Veterinary Science and Technology, Volume (8), No (1), Year (2017-4), Pages (38-46)
  63. forouzan tabatabaie yazdy , Abolghasem Golian , Heydar Zarghi , Mehdi Varidi , Effect of wheat-soy diet nutrient density and guanidine acetic acid supplementation on performance and energy metabolism in broiler chickens, Italian Journal of Animal Science, Volume (16), No (4), Year (2017-4), Pages (593-600)
  64. Younes Zahedi , Mohammad Javad Varidi , Mehdi Varidi , Proteome Changes of Biceps Femoris Muscle of Iranian One-Humped Camel and It's Relationship with Meat Quality Traits, Food Technology and Biotechnology, Volume (54), No (3), Year (2016-7), Pages (324-334)
  65. Nazanin Fatemeh Rahmati , Arash Koocheki , Mehdi Varidi , R.Kadkhodaee , Adsorption of Speckled Sugar bean protein isolate at oil-water interface: Effect of ionic strength and pH, International Journal of Biological Macromolecules, Volume (95), No (1), Year (2017-2), Pages (1179-1189)
  66. farahnaz ghollasi mood , Mohammad Mohsenzadeh , Mohammad Reza Housaindokht , Mehdi Varidi , Quality changes of air‐packaged chicken meat stored under different temperature conditions and mathematical modelling for predicting the microbial growth and shelf life, Journal of Food Safety, Volume (37), No (3), Year (2016-8)
  67. Fatemeh Heydari , Mohammad Javad Varidi , Mehdi Varidi , Mohebbat Mohebbi , Study on quality characteristics of camel burger and evaluating its stability during frozen storage, Journal of Food Measurement and Characterization, Volume (10), No (1), Year (2016-1), Pages (148-155)
  68. zahra ahmadian koochaksaraei , Mehdi Varidi , Mohammad Javad Varidi , Hashem Puorazrang , Study of stability characteristics of sesame milk: effect of pasteurization temperature, additives, and homogenisation pressure, Quality Assurance and Safety of Crops and Foods, Volume (7), No (5), Year (2015-1), Pages (677-686)
  69. samira feyzi , Mehdi Varidi , Fatemeh zare , Mohammad Javad Varidi , Fenugreek (Trigonella foenum graecum) seed protein isolate: extraction optimization, amino acid composition, thermo and functional properties, Journal of the Science of Food and Agriculture, Volume (95), No (15), Year (2015-2), Pages (3165-3176)
  70. atena pasban , Mohebbat Mohebbi , Hashem Puorazrang , Mehdi Varidi , Arezoo Abbasi , Optimization of Foaming Condition and Drying Behavior of White Button Mushroom (A garicus bisporus ), Journal of Food Processing and Preservation, Volume (39), No (6), Year (2015-12), Pages (737-744)
  71. mahdieh ghamari , Iran Alemzadeh , Farideh Tabatabaei yazdi , Manouchehr Vossoughi , Mehdi Varidi , Purification and Zymography of lipase from Aspergillus niger PTCC5010, International Journal of Engineering, Volume (28), No (8), Year (2015-8), Pages (1115-1123)
  72. atena paseban , Mohebbat Mohebbi , Hashem Puorazrang , Mehdi Varidi , Effects of endemic hydrocolloids and xanthan gum on foaming properties of white button mushroom puree studied by cluster analysis: A comparative study, Journal of Taibah University for Science, Volume (8), No (1), Year (2014-1), Pages (31-38)
  73. zahra ahmadian koochaksaraei , Mehdi Varidi , Mohammad Javad Varidi , Hashem Puorazrang , Influence of processing conditions on the physicochemical and sensory properties of sesame milk: A novel nutritional beverage, LWT- Food Science and Technology, Volume (57), No (1), Year (2014-6), Pages (299-305)
  74. Mehran Azizpour , Mohebbat Mohebbi , Mohammad Hossein Haddad khodaparast , Mehdi Varidi , Optimization of Foaming Parameters and Investigating the Effects of Drying Temperature on the Foam-Mat Drying of Shrimp (Penaeus indicus), Drying Technology, Volume (32), No (4), Year (2014-1), Pages (374-384)
  75. Mohsen Zandi , Mohebbat Mohebbi , Mehdi Varidi , Navid Ramezanian , Evaluation of diacetyl encapsulated alginate–whey protein microspheres release kinetics and mechanism at simulated mouth conditions, Food Research International, Volume (56), No (1), Year (2014-2), Pages (211-217)
  76. Mehran Azizpour , Mohebbat Mohebbi , Mohammad Hossein Haddad khodaparast , Mehdi Varidi , Foam-mat drying of shrimp: characterization and drying kinetics of foam, Agricultural Engineering International, Volume (15), No (3), Year (2013-9), Pages (159-169)

مقالات ارایه شده در کنفرانس

فارسی

  1. بهرام قاسمی , محمدجواد وریدی , مهدی وریدی , سید احمد امامی , بررسی آنتی اکسیدان های طبیعی (رزماری، مریم گلی، میخک و مرزنجوش) در گوشت و فرآورده های آن , دومین همایش ملی روش های افزایش ماندگاری فرآورده های غذایی , 2017-02-27
  2. محمد فرهادی چیتگر , محمدجواد وریدی , مهدی وریدی , فخری شهیدی , اثرهیدروژن پراکسید برپایداری آنتوسیانین های عصاره زرشک بی دانه , دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی , 2013-04-29
  3. سمیرا اسمعیل زاده آشینی , محمدجواد وریدی , مهدی وریدی , بررسی ویژگی های شیمیایی و تغذیه ای هسته خرما و کاربردهای آن در صنایع غذایی , مجموعه مقالات اولین همایش بین المللی و دومین همایش ملی کشاورزی،محیط زیست و امنیت غذای , 2017-02-28
  4. وحیده سالار کریمی , محمدجواد وریدی , مهدی وریدی , ویژگی ها و کاربردهای آرد بلوط در صنایع غذائی , روش های افزایش ماندگاری فرآورده های غذائی , 2016-12-21
  5. مهرنوش میری , محمدجواد وریدی , مهدی وریدی , کاربرد اسانس و عصاره های گیاهی بر افزایش زمان ماندگاری فرآورده های دریائی , سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذائی , 2015-09-09
  6. شکیبا کیانیانی , محمدجواد وریدی , مهدی وریدی , بررسی اثرات سلامت بخش ژل آلئوورا و کاربرد آن در صنایع غذائی , سومین همایش ملی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند , 2016-02-07
  7. عادله نعمت الهی , محمدجواد وریدی , حمید بهادر قدوسی , مهدی وریدی , بررسی اثر جایگزینی شیر گاو با شیر کنجد بر خصوصیات فیزیکو شیمیائی ماست , سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذائی , 2015-09-09
  8. سارا خسروشاهی , فریده طباطبائی یزدی , مهدی وریدی , ناصر صداقت , تاثیر بسته بندی MAP بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی زرشک تازه , سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی , 2015-09-09
  9. میثم وجدی , محمدجواد وریدی , مهدی وریدی , طراحی، ساخت و کاربرد دستگاه بینی الکترونیکی در تشخیص سریع فساد گوشت چرخ شده شتر در بسته بندی خلاء و اتمسفر اصلاح شده , همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی , 2015-09-09
  10. میثم وجدی , محمدجواد وریدی , مهدی وریدی , محبت محبی , کاربرد دستگاه بینی الکترونیکی بر پایه سنسورهای هوشمند گاز در صنعت غذا با رویکرد پدافند غیر عامل , روش های افزایش ماندگاری فراورده های غذایی , 2015-03-03
  11. مُطهره نصیری , مهدی وریدی , محمدجواد وریدی , فرشته سبزی , بررسی اثر فرایند آب زدایی اسمزی به کمک فراصوت بر رنگ، بافت و ریز ساختار دانه های انار , روش های افزایش ماندگاری فراورده های غذایی , 2015-03-03
  12. مجتبی دهقان دهنوی , محمدجواد وریدی , مهدی وریدی , بررسی اثر pH، دما و قدرت یونی بر پایداری سوسپانسیون های کلوئیدی (مطالعه موردی دوغ) , سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی , 2014-11-17
  13. مُطهره نصیری , مهدی وریدی , محمدجواد وریدی , فرشته سبزی , اثر فراصوت بر آبزدایی اسمزی دانه های انار , همایش ملی فناوری های نوین برداشت و پس از برداشت محصولات کشاورزی , 2014-11-12
  14. اعظم شریف پورلاطانی , مهدی وریدی , محمدجواد وریدی , مروری بر کاربرد انواع خلاء و ترکیب گازهای مختلف در بسته بندی گوشت به روش اتمسفر اصلاح شده , همایش ملی پژوهش های نوین در علوم و صنایع کشاورزی , 2015-02-25
  15. میثم وجدی , محمدجواد وریدی , مهدی وریدی , محبت محبی , کاربرد دستگاه بینی الکترونیکی در مقابله با بیوتروریسم غذایی (مطالعه موردی: فساد ماهی قزل آلا) , همایش ملی پدافند غیر عامل در بخش کشاورزی , 2013-11-21
  16. عاطفه پور مهدی , محبت محبی , اشرف گوهری اردبیلی , مهدی وریدی , امکان تولید پودر سیب زمینی به روش کف پوشی , دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی , 2013-04-29
  17. بهداد شکرالهی یانچشمه , محبت محبی , مهدی وریدی , الهام انصاری فر , ارزیابی تاثیر افزون آرد عدس به فرمولاسیون خمیرابه بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی پوسته سرخ شده به روش سیستم مدل پوسته(DFCM) , دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی , 2013-04-29
  18. عاطفه فرهمند , مهدی وریدی , آرش کوچکی , تعیین شرایط بهینه استخراج موسیلاژ دانه به به کمک طرح مرکب مرکزی و ارزیابی برخی خصوصیات عملکردی آن , نخستین همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین در علوم غذایی , 2014-07-16
  19. میثم وجدی , محمدجواد وریدی , مهدی وریدی , محبت محبی , ساخت و کاربرد سیستم بینی الکترونیکی بر پایه سنسورهای نیمه رسانای اکسید فلز - شبکه عصبی مصنوعی به عنوان روش جایگزین برای طبقه بندی فساد ماهی , اولین همایش ملی سلامت غذا تولید تبدیل مصرف , 2014-10-15
  20. بهداد شکرالهی یانچشمه , مهدی وریدی , محبت محبی , الهام انصاری فر , رزیابی تأثیر جایگزینی آرد عدس در فرمولاسیون خمیرابه بر خصوصیات رئولویکی خمیرابه , بیست و دومین کنگره ملی صنایع غذایی , 2014-08-30
  21. زینب ایزدی , فخری شهیدی , محبت محبی , مهدی وریدی , بهینه سازی تولید کف پنیر جهت تولید پودر پنیر به روش خشک کردن کف پوشی , بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , 2014-08-30
  22. هانی حمزه کلکناری , محمد قربانی , مهدی وریدی , ناصر شاه نوشی فروشانی , رزیتا سالاری , بررسی موانع استقرار سیستم تجزیه تحلیل خطر در نقاط کنترل بحرانی در واحدهای تولیدی شهر مشهد , همایش علمی علوم و فناوری های نوین در صنایع غذایی , 2015-01-01
  23. وجیهه زارع باقی آباد , فریده طباطبائی یزدی , سید علی مرتضوی , مهدی وریدی , مقایسه روش های موجود برای جداسازی مخمر های لیپولیتیک از ضایعات مختلف صنعتی و بررسی تولید لیپاز در آن ها , دستاوردهای نوین در علوم غذایی , 2014-07-01
  24. اعظم شریف پورلاطانی , مهدی وریدی , محمدجواد وریدی , مروری بر کاربرد انواع خلاء و ترکیب گازهای مختلف در بسته بندی گوشت به روش اتمسفر اصلاح شده , همایش ملی پژوهش های نوین در علوم و صنایع کشاورزی , 2014-02-26
  25. زهرا احمدیان کوچکسرائی , مهدی وریدی , محمدجواد وریدی , هاشم پورآذرنگ , اثر متغیرهای تولید بر رنگ، خصوصیات حسی و الگوی الکتروفورزی پروتئین های نوشیدنی گیاهی فراسودمند تهیه شده از دانه کنجد , اولین همایش ملی میان وعده های غذایی , 2014-04-30
  26. زهرا احمدیان کوچکسرائی , مهدی وریدی , محمدجواد وریدی , هاشم پورآذرنگ , بررسی متغیر های موثر بر پایداری و رنگ نوشیدنی گیاهی فراسودمند تهیه شده از کنجد , بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , 2013-10-29
  27. محمد فرهادی چیتگر , مهدی وریدی , محمدجواد وریدی , علی حیدری , اندازه گیری ترکیبات شیمیایی و املاح معدنی هسته و میوه دو گونه زرشک وحشی خراسان شمالی , بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , 2013-10-29
  28. سمیرا فیضی , مهدی وریدی , فاطمه زارع , محمدجواد وریدی , مطالعه الگوی الکتروفورز آرد شنبلیله چربی گیری شده با سه حلال در دو شرایط احیاء شده و غیر احیاء , بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , 2013-10-29
  29. محمد فرهادی چیتگر , مهدی وریدی , محمدجواد وریدی , اصغر ترابی , پایداری آنتوسیانین های عصاره سه گونه زرشک در اثر تغییرات pH , بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , 2013-10-29
  30. الهام انصاری فر , محبت محبی , مهدی وریدی , بهداد شکرالهی یانچشمه , ارزیابی تاثیرافزودن آرد نخود به فرمولاسیون خمیرابه بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی پوسته مدل سرخ شده (DFCM) , بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , 2013-10-29
  31. محمدجواد وریدی , مهدی وریدی , مطالعه ویژگی های فیزیکوشیمیایی و امکان شفاف سازی آب انار , همایش ملی انار , 2011-10-05
  32. محمد فرهادی چیتگر , محمدجواد وریدی , مهدی وریدی , بررسی برخی از خواص فیزیکوشیمیایی زرشک سیاه , همایش ملی فرآورده های طبیعی و گیاهان داروئی , 2012-09-26
  33. زهرا احمدیان کوچکسرائی , مهدی وریدی , محمدجواد وریدی , هاشم پورآذرنگ , تاثیر زمان بلانچینگ و دمای برشته نمودن کنجد بر ویژگی های شیمیایی شیر آن , چهاردهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران , 2012-10-16
  34. فاطمه حیدری , محمدجواد وریدی , مهدی وریدی , محبت محبی , مطالعه اثر جایگزینی گوشت شتر بر ویژگی های کیفی برگر , اولین کنگره ملی شتر , 2012-04-17
  35. مهدی وریدی , بررسی برخی ویژگی های شیمیایی و تکنولوژیکی شیر شترهای ترکمن و بلوچی , اولین کنگره ملی شتر , 2012-04-17
  36. نسیم حسن پور , محبت محبی , مهدی وریدی , ارزیابی تاثیر متیل سلولز و سویا و شرایط سرخ کردن بر خصوصیات مهندسی و حسی فلافل سرخ شده به روش عمیق , بیستمین کنگره ملی صنایع غذایی , 2011-11-22
  37. محمد فرهادی چیتگر , محمدجواد وریدی , مهدی وریدی , بررسی سنیتیک پایداری حرارتی آنتوسیانین های زرشک , همایش ملی صنایع غذایی , 2012-02-28
  38. محمدجواد وریدی , مهدی وریدی , مطالعه ویژگی های فیزیکو شیمیایی و امکان شفاف سازی آب انار , همایش ملی انار , 2011-10-05
  39. اکرم آریان فر , رسول کدخدایی , فخری شهیدی , مهدی وریدی , اثر پلی فنولهای چای سبز بر خصوصیات رئولوژیکی صمغ عربی , بیستمین کنگره علوم و صنایع غذایی , 2011-11-22
  40. سیدامیر توکلی لاهیجانی , فخری شهیدی , مهدی وریدی , محبت محبی , کاربرد ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس در فراورده های غذایی , بیستمین کنگره علوم و صنایع غذایی , 2011-11-22
  41. الهام انصاری فر , محبت محبی , فخری شهیدی , مهدی وریدی , استفاده از پردازش تصویر در بررسی کینتیک تغییرات رنگ سطح ناگت پنیر حین سرخ شدن به روش عمیق , بیستمین کنگره علوم و صنایع غذایی , 2011-11-22

انگلیسی

  1. Farideh Tabatabaei yazdi , atefeh ghollasi , Mehdi Varidi , Mohebbat Mohebbi , Study of Effective Factors on biochemical properties and Antioxidant Activity of Spray Dried Barberry -Berberis vulgaris- powder , 2nd international conference on medicinal plants organic and mediginal materrials , 2019-03-13
  2. Fakhri Shahidi , Amin yagoubi , Mohebbat Mohebbi , Mehdi Varidi , Shiva Golmohammadzadeh , Preperation, characterization and evaluation of physicochemical properties of Phycocyanin-Loaded Solid Lipid Nanoparticles and Nanostructured Lipid Carriers. , 6th international conference on nanotechnology(ICN 2017) , 2017-02-09
  3. Atefeh Farahmand , Mehdi Varidi , Arash Koocheki , Investigation of some functional properties of Quince seed mucilage extracted by ultrasound , 1st International Conference on Natural Food Hydrocolloids , 2014-10-22
  4. Mohammad GHobadi , Mohammad Javad Varidi , Mehdi Varidi , EFFECT OF DIFFERENT LEVELS OF SUGAR BEET DIETARY FIBER ON PHYSICOCHEMICAL, TECHNOLOGICAL AND SENSORY PROPERTIES OF BEEF COCKTAIL SAUSAGE , 7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods , 2014-10-14
  5. behdad shokrolahi , Mohebbat Mohebbi , Mehdi Varidi , Elham Ansarifar , Effects of Addition Lentil Flour on the Batter Formulation on Quality of Simulated Fried Crust by Using a Deep-Fried Model System , 1st International e-Conference on novel Food Processing (IECFP2013 , 2013-02-26
  6. Homa Baghaei , Mohammad Javad Varidi , Mehdi Varidi , Zarin Eshaghi , Consideration to the effects of gender on some quality characteristics of ostrich meat during aging , 1st International e-Conference on novel Food Processing (IECFP2013 , 2013-02-26
  7. Atefeh Pourmahdi , Mohebbat Mohebbi , Ashraf Gohari Ardabili , Mehdi Varidi , Optimization of Process Parameters for Foaming of potato puree with Response surface methodology , 1st International e-Conference on novel Food Processing (IECFP2013 , 2013-02-26
  8. samira feyzi , Mehdi Varidi , Fatemeh Zare , Effects of Three Different drying Methods on Protein Solubility and Color Parameters of Fenugreek Protein Isolate , 1st International e-Conference on novel Food Processing (IECFP2013 , 2013-02-26