بازگشت به فرم جستجو »

موارد یافت شده: 62257

58051 - Zinc-Selective Membrane Potentiometric Sencor Based on A Recently Synthesized Benzo-Substituted Macrocyclic Diamides (چکیده)
58052 - Electrocatalytic Reduction of Dioxygen at the Surface of Glassy Carbon Electrodes Modified By Some Anthraquinone Substituted Podands (چکیده)
58053 - Mercury (II) – Ion Selective Electrode Based on Dibenzo Diazathia-18- Crown –6- dione (چکیده)
58054 - A Convenient Synthesis of Azobenzo-Crown Ethers (چکیده)
58055 - Crown Ethers As new Catalysts in the Highly Regioselective Halogenative Cleavage of Epoxides with Elemental Halogen (چکیده)
58056 - A Convenient Synthesis of Macrocyclic Diamides (چکیده)
58057 - Efficient Synthesis of 1,4-Dihydroxy-9 (10H)- Anthracenone (چکیده)
58058 - Efficient Synthesis of Macrocyclic Diamides (چکیده)
58059 - The Mechanism of Fries Rearrangement and Acylation Reaction in Polyphosphoric Acid (چکیده)
58060 - Effects of rotary inertia and gyroscopic momentum on the flexural vibration of rotating shafts using hybrid modeling (چکیده)
58061 - بررسی چگونگی افزایش زمان ماندگاری عدس با استفاده از فرآیند آب داغ (چکیده)
58062 - بررسی تأثیرات درجه حرارت و سرعت جریان هوا در خشک کردن صنعتی آویشن گونه برگ باریک روی مقادیر کمی اسانس استحصالی (چکیده)
58063 - بررسی واکنشهای قهوه ای شدن و منحنی های خشک شدن برشهای سیب زمینی و میزان ترکیبات شیمیایی پودرهای سیب زمینی تولید شده توسط توانهای مختلف مایکروویو (چکیده)
58064 - بررسی تغییرات ویژگیهای پودر سیب زمینی تولید شده توسط توانهای مختلف مایکروویو (چکیده)
58065 - ایجاد موتاسیون و بهینه سازی تولید آلفا آمیلاز غذایی از آسپرژیلوس اوریزه (Aspergillus Oryzae) (چکیده)
58066 - Influence of Dietary Zeolite Supplementation on the Performance and Egg Quality of Laing Hens Fed Varying Levels of Calcium and Nonphytate Phosphorus (چکیده)
58067 - تأثیر بسته های محتوی نانوذرات نقره بر کیفیت و ماندگاری زرشک در مقایسه با بسته بندیهای معمولی پلی اتیلن (چکیده)
58068 - بررسی اثر امواج فراصوت بر روی آنزیم پکتین متیل استراز آب پرتقال (چکیده)
58069 - Investigation of Geyser Boiling Phenomenon in a Two-Phase Closed Thermosyphon (چکیده)
58070 - Effects of Wheat-Soybean Meal Based Diet Supplementation with Vitamin A, Vitamin E and Zinc on Blood Cells, Organ. Weights and Humoral Immune Response in Broiler Chickens. (چکیده)
58071 - Effect of heat processing on ruminal degradability and intestinal disappearance of nitrogen and amino acids in Iranian whole soybean (چکیده)
58072 - Rumen and post-abomasal disappearance in lactating cows of amino acids and other components of barley grain treated with sodium hydroxide, formaldehyde or urea (چکیده)
58073 - تحلیل تنشهای برون صفحه ای در صفحات کامپوزیتی با لایه گذاری متعامد تحت ارتعاشات آزاد (چکیده)
58074 - مدلسازی خشک کن بستر سیال Batch با شبکه های عصبی با پسخور (چکیده)
58075 - تعیین ضریب نفوذ مؤثر و انرژی فعالیت پسته طی فرآیند خشک کردن بستر سیال (چکیده)
58076 - The application of heat pipe for desiginig uniform temperature batch reactor (چکیده)
58077 - حذف کروم از محلول های آبی به کمک ضایعات کشاورزی (چکیده)
58078 - Producing stable emulsion by ultrasound with emphasis on the use of Taguchi statistical methodology: a new approach (چکیده)
58079 - کاربرد لوله های حرارتی در سیستم های بازیافت حرارتی (فرآیند های خشک کن، سرد کن و رطوبت زدایی در صنایع غذایی) (چکیده)
58080 - طراحی و ساخت محفظه گرمایش مورد استفاده در صنایع غذایی با کمک لوله های حرارتی (چکیده)
58081 - Fed - batch fermentation of bacilus sp. L2 for alkaline protease production using different feeding strategies (چکیده)
58082 - بررسی تجربی اثر قطر، نسبت پر شدن و توان ورودی بر عملکرد حرارتی یک ترموسیفون دو فازی بسته (چکیده)
58083 - Steam batch fluidized bed dryers modeling by recurrent neuro - fuzzy networks (چکیده)
58084 - بررسی تأثیر نانوذرات کربنات کلسیم بر خواص ترمودینامیکی زمینه پلی اتیلن (چکیده)
58085 - بررسی تأثیر اندازه نانومتری ذرات بر نقطه ذوب بر اساس محاسبات آماری عدد کوئوردیناسیون متوسط (چکیده)
58086 - اندازه گیری تغییرات نقطه ذوب ذرات نانومتری Pb پخش شده در زمینه A1 (چکیده)
58087 - افزایش تولید پروتئاز توسط یک گونه باسیلوس طی تخمیر غیر مداوم توام با خوراک دهی (چکیده)
58088 - بررسی پارامترهای مؤثر در فرآیند خشک کردن مواد غذایی با امواج مایکروویو (چکیده)
58089 - تولید پروتئاز قلیائی توسط باسیلوس جدا شده از خاک در شرایط کشت غیر مداوم (چکیده)
58090 - مزایای استفاده از بخار super heat برای خشک کردن مواد غذایی با مطالعه خاص بر روی تفاله چغندر قند (چکیده)
58091 - بررسی روشهای کاهش مصرف انرژی در صنعت قند (چکیده)
58092 - راههای موثر بر جلوگیری از هدر رفت انرژی در ساختمانهای مسکونی ایران (چکیده)
58093 - استفاده از روش رگولاریزاسیون خطی برای تخمین توزیعات انرژی یا اندازه حفره ها در جاذب های نا همگن (چکیده)
58094 - The Effect of Acetic and Lactic Acid on the Oil Uptake, Texture and Color of Rice (Sang Tarom) During Cooking (چکیده)
58095 - A novel iron (III)-PVC membrane potentiomeric sensor based on N-(2- Hydroxyethyl) ethylenediamine-N,N,N (چکیده)
58096 - مطالعه رفتار ترمودینامیکی و فیزیکی سرب در سیستم Al-Pb تهیه شده به روش آلیاژ سازی مکانیکی (چکیده)
58097 - Improved Broiler Chick Performance by Dietary Supplementation of Organic Zinc Sources (چکیده)
58098 - کنترل فعال ارتعاشات تیرهای کامپوزیتی با استفاده از لایه های پیزوالکتریک (چکیده)
58099 - تعیین موقعیت مناسب سیبک فرمان خودرو در سیستم های فرمان رک و پینیون (چکیده)
58100 - Rotors Frequency and Time Response of Torsional Vibration Using Hybrid Modeling (چکیده)