@article{paperid:1033185, author = {شادی بلوریان and حدادخداپرست, محمدحسین and غلامعلی گلی موحد and مجید افشاری}, title = {بررسی اثر تخمیر لاکتیکی (لاکتوباسیلوس پلانتاروم) بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، عطر و طعم، بیاتی و خصوصیات پوسته نان نیمه‌حجیم (باگت)}, journal = {علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران}, year = {2010}, volume = {7}, number = {3}, month = {December}, issn = {2008-8787}, pages = {33--39}, numpages = {6}, keywords = {نان باگت؛ خمیرترش؛ لاکتوباسیلوس پلانتاروم؛ بیاتی؛ ویژگی‌های حسی؛ ماندگاری}, }