@article{paperid:1037593, author = {حسینی, مرضیه and حبیبی نجفی, محمدباقر and محبی, محبت}, title = {ارزیابی ویژگی های فیزیکی، شیمیایی و حسی پنیر تقلیدی حاوی کنسانتره ی پروتئینی آب پنیرو پنیر اصلاح شده ی آنزیمی لیقوان}, journal = {علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران - انستیتو تحقیقات تغذیه}, year = {2013}, volume = {8}, number = {2}, month = {September}, issn = {1735-7756}, pages = {91--102}, numpages = {11}, keywords = {پنیر اصلاح شده ی آنزیمی لیقوان، پنیر تقلیدی، خواص فیزیکی و شیمیایی، خواص حسی، کنسانتره ی پروتئینی آب پنیر}, }