@article{paperid:1038190, author = {صحرائیان, بهاره and حبیبی نجفی, محمدباقر and حدادخداپرست, محمدحسین and زهرا شیخ الاسلامی and نقی پور, فریبا}, title = {بررسی تأثیر صمغ بومی بالنگو شیرازی برخصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نان بربری نیمه حجیم بدون گلوتن}, journal = {علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران}, year = {2014}, volume = {42}, number = {11}, month = {April}, issn = {2008-8787}, pages = {129--139}, numpages = {10}, keywords = {نان نیمه حجیم بدون گلوتن سورگوم، صمغ بالنگو شیرازی، بافت، تخلخل، مؤلفههای رنگی پوسته}, }