@article{paperid:1043180, author = {شهناز جباری and محمدرضا ایمانپور and وحید تقی زاده and صفری, امید and حمیدرضا احمدنیای مطلق}, title = {تاثیر استفاده ازسطوح مختلف باکتری Pediococous acidlactici در جیره غذایی بر میزان بقاء مولدین،تولید سیست وناپلی ، میزان فعالیت آنزیم های ایمنی وتعداد کلنی تشکیل شده در دستگاه گوارش آرتمیا فرانسیسکانا( Artemia franciscana)}, journal = {محیط زیست جانوری}, year = {2016}, volume = {7}, number = {3}, month = {February}, issn = {2717-1388}, pages = {189--198}, numpages = {9}, keywords = {آرتمیا فرانسیسکانا، Pediococous acidlactici، بقاء مولدین، سیست، ایمنی، تعداد باکتری}, }