@article{paperid:1044326, author = {عدالتیان دوم, محمدرضا and یاورمنش, مسعود and فریبا قیامتی یزدی and مرتضی خمیری and نیّری, ندا}, title = {بررسی فعالیت های ضدمیکروبی ترکیبات شبه باکتریوسینی تولید شده توسط باکتری های اسید لاکتیک جدا شده از شیر گوسفند، ماست و کره محلی مسکه در برابر باکتری های شاخص مواد غذایی}, journal = {پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران}, year = {2016}, volume = {11}, number = {4}, month = {October}, issn = {1735-4161}, pages = {438--452}, numpages = {14}, keywords = {باکتری های اسید لاکتیک، خواص بازدارندگی، باکتریوسین، روش نقطه گذاری،روش نفوذ در چاهک}, }